TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402567 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 29, 2025, 08:01:27 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potreban savet  (Pročitano 2533 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Jun 11, 2010, 12:18:47 pre podne »

ne bi trebao da preterujes jer ne zelis da sagoris misice....trening 30-45 minuta i fajront kuci da jedes :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Jun 10, 2010, 04:42:17 pre podne »

Hocu da ubacim novi split program u svoj trening...
Ponedeljak: Grudi
Utorak:       Ledja
Sreda:        Ramena
Cetvrtak:    Off
Petak:        Noge
Subota:      Ruke
Nedelja:      Off

Hteo bih da pocnem ozbiljnije da se bavim sa bb. Pisao sam vec bio da sam trenirao 2 godine bez prestanka (pocetnicka metoda grudi-biceps, ledja-triceps, ramena-noge) Bas me cudi sto su mi sad ramena slabije partije :) Pa sam imao povredu, i prestao sam skroz sa treniranjem godinu dana i 2 meseca. Onda sam usao ozbiljnije u treniranje, citao sam dosta po knjigama, forumu, gledao dosta snimaka poznatijih bb takmicara. Naucio sam da se pravilno hranim, naucio sam da pravilno treniram u teretani. Video sam napredak, mnogo veci za ovih 4-5 meseci treniranja, nego za prethodne 2 godine, po snazi narocito. Hteo bi bilo kakav savet da dobijem od iskusnijih ljudi od mene. Mislio sam na off dane da ubacim kardio i trbusnjake, i jos neka 2 dana kada osecam da mi treba, da uradim kardio... I da li uopste valja ovaj split po vasem misljenju? Meni se cini da su mogucnosti velike sa ovim programom... Poenta mi je da odradim svaki misic u punoj snazi.

Trenutno pijem samo protein, glutamin i BCAA.
Imam 21 godinu
Visina: 182
Tezina: 97

ako si gledao ozb takmicare,onda znas da je split prilicno nevazan jer svaka podela u tom smislu je ok ako se ispostuju drugi faktori treninga,bitan je izbor vezbi,intenzitet na treningu i naravno ishrana ishrana ishrana i dovoljno odmora.Tako da vise razmisljaj o tome koja vezba sta gadja i da odrzavas misice punim krvlju uz dobar intenzitet na treningu bez mnogo pauziranja
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #4 poslato: Jun 09, 2010, 09:53:17 posle podne »

oze tako ,a mozda da ubacis noge posle grudi.kardio mozes da radis i posle treninga sa tegovima,a dan odmora iskoristi potpuno za oporavak misica.

Upravo to! ODMOR :)
Sačuvana
I am who I am :)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #3 poslato: Jun 09, 2010, 09:43:14 posle podne »

oze tako ,a mozda da ubacis noge posle grudi.kardio mozes da radis i posle treninga sa tegovima,a dan odmora iskoristi potpuno za oporavak misica.
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #2 poslato: Jun 09, 2010, 02:57:17 posle podne »

Split ti nije los, ali naravno najvise zavisi od coveka do coveka kako mu odgovara.. Nekom odgovara da radi kompletne ruke u jednom treningu nekom ne, nekom je ok da trenira i vikendom, nekom ne..Mada bi ja velike particije misica kao grudi i ledja odvojio jedno od drugog za recimo ponedeljak i sredu.ALI ako si se pronasao u ovom treningu i ako mozes svaki trening da uradis maksimalno kvalitetno do kraja onda ti po meni ne treba kardio.  ;)
« Poslednja izmena: Jun 09, 2010, 02:59:28 posle podne od strane NikolAS » Sačuvana
I am who I am :)
TribalKing
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 09, 2010, 11:03:20 pre podne »

Hocu da ubacim novi split program u svoj trening...
Ponedeljak: Grudi
Utorak:       Ledja
Sreda:        Ramena
Cetvrtak:    Off
Petak:        Noge
Subota:      Ruke
Nedelja:      Off

Hteo bih da pocnem ozbiljnije da se bavim sa bb. Pisao sam vec bio da sam trenirao 2 godine bez prestanka (pocetnicka metoda grudi-biceps, ledja-triceps, ramena-noge) Bas me cudi sto su mi sad ramena slabije partije :) Pa sam imao povredu, i prestao sam skroz sa treniranjem godinu dana i 2 meseca. Onda sam usao ozbiljnije u treniranje, citao sam dosta po knjigama, forumu, gledao dosta snimaka poznatijih bb takmicara. Naucio sam da se pravilno hranim, naucio sam da pravilno treniram u teretani. Video sam napredak, mnogo veci za ovih 4-5 meseci treniranja, nego za prethodne 2 godine, po snazi narocito. Hteo bi bilo kakav savet da dobijem od iskusnijih ljudi od mene. Mislio sam na off dane da ubacim kardio i trbusnjake, i jos neka 2 dana kada osecam da mi treba, da uradim kardio... I da li uopste valja ovaj split po vasem misljenju? Meni se cini da su mogucnosti velike sa ovim programom... Poenta mi je da odradim svaki misic u punoj snazi.

Trenutno pijem samo protein, glutamin i BCAA.
Imam 21 godinu
Visina: 182
Tezina: 97
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 14 upita.