TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402567 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 29, 2025, 09:59:02 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Konacno i mene da krene  (Pročitano 6141 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #10 poslato: Jun 13, 2010, 12:11:38 pre podne »

kako god ja uzimam american gainer.
imam 77kila na 2 metra znaci mrsav sam ko grana,imao sam 90 i isto sam bio samo malo deblja grana,gainer mi treba prvi mesec da ubacim kao 3 i 5 obrok,treba mi da mi otvori apetit koji sam skoro potpuno izgubio,treba mi da povecam kaloriski suficit.
Uostalom zasto pansport uoste ima gainer kada npr. ja nebi trebao da ga uzimam koji sam mrsav,malo jedem,nemam apetit? koja druga grupa ljudi treba da ga uzima? voleo bih da znam posto ako se nesto prodaje treba da ima svoje kupce,ako nema zasto bi se uopste prodavao?

uzecu gainer prvi mesec,posle udaram po wheyu,bcaa,kreatin :)

znaci prva nedelja udaram 3x celo telo,verovatno cu ici grudi/ledja,noge/triceps,ramena/biceps :)

Mislis da je poenta nabacivati salo,i eto imaces 100kg sala? jel ti to cilj? ja ti opet kazem,ako hoces bezvezan suficit JEDI CVARKE!!!!

GAINER NIJE OBROK! GAINER NIJE OBROK! GAINER NIJE OBROK! koliko puta ponoviti?? SECER+WHEY N I J E   O B R O K !!!!!!

Druze,ja sam imao 56kila na 180cm,to je jako jako mrsavo i nisam u zivotu pio gejner a apetit mi je i sada na nuli sa mojih  112kg ,ali ako zelis rezultate MORAS JESTI pa makar na silu da trpas!Mislis da je dovoljno taj neki praskic razmutiti i racunati da ce ti on skrpiti 2 obroka??!!! Opet ti kazem,GEJNERI su 90% njih bar,DEXTROZA + WHEY!!!!Jako je malo onih sa kvalitetnim UH! Da ne pominjem drugu stranu,gde neko natural nema bas nekih izgleda da apsorbuje taj whey iz gejnera jer je whey brz protein koji nije predvidjen za normalan obrok,ili za MRP!

poenta dextroze niej da je pijes izmedju obroka jel ti to bar jasno covece?? Znaci ti ces sad cepati gejnr sa tim secerom,em ces nabaciti sala od cisto kalorija,em ces iritirati insulin konstantno i nabaciti jos sala,em ces time svime smanjivati ins osetljivost...EXTRA PLAN,alio za nekog ko zeli da nabaci bojler za leto :)

ja opet ne kazem,mozda neces ni malo da se zamastis ako ti je takva genetika,al ne kontam zasto bi cepao secer i drndao insulin kada mesto toga mozes uneti nesto kvalitetnije tipa pirinach i krompir??

Sto se tice prodavanja...pa imas i one samolepljive slicice Milana Stankovica video sam,pa bih realno spalio onoga ko to prodaje ;D

ne kazem da su gejneri total shit,ali za tebe postoji bolja opcija vec ti navedoh.

Ako je bas dotle doslo da nemas apetita probaj naci neki meal replacement ima u pansportu probaj s tim,ili u krajnjoj liniji bolje uzmi neki kvalitetan sporiji protein tipa Scitec kazein,ili jos bolje neki blend proteina i to pijuckaj uz krompir,ovsene,pirinac. jer veruj mi,tebi je cilj da sagradis misice,ne kilograme na vazi ;)

eto moja kranja preporuka,uzmi neki protein blend veruj mi i jedi uz neke dobre UH.pozz

Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #9 poslato: Jun 12, 2010, 09:28:39 posle podne »

Ako se nesto prodaje ne znaci da odma i  valja :P
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
chiller
Gost
« Odgovor #8 poslato: Jun 12, 2010, 09:24:09 posle podne »

kako god ja uzimam american gainer.
imam 77kila na 2 metra znaci mrsav sam ko grana,imao sam 90 i isto sam bio samo malo deblja grana,gainer mi treba prvi mesec da ubacim kao 3 i 5 obrok,treba mi da mi otvori apetit koji sam skoro potpuno izgubio,treba mi da povecam kaloriski suficit.
Uostalom zasto pansport uoste ima gainer kada npr. ja nebi trebao da ga uzimam koji sam mrsav,malo jedem,nemam apetit? koja druga grupa ljudi treba da ga uzima? voleo bih da znam posto ako se nesto prodaje treba da ima svoje kupce,ako nema zasto bi se uopste prodavao?

uzecu gainer prvi mesec,posle udaram po wheyu,bcaa,kreatin :)

znaci prva nedelja udaram 3x celo telo,verovatno cu ici grudi/ledja,noge/triceps,ramena/biceps :)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Jun 12, 2010, 08:37:18 posle podne »

gainer mu ne treba,ako zeli masu tj salo moze jesti slaninu.
Kupi whey+maltodextrin i sam pravi pwm.

Tecne amino prilicno neefikasne ako se gleda kolicina proteina po litru,da ne pominjem secere u njima...Neka uzme BCAA pre,tokom,psole treninga i samim tim pare koje bi pljusnuo na glut i tecne amino,upotrebi da podeblja doze bcaa i tako bar jednu stvar lepo uradi mesto 3 polovicno :)

Glutamin bas nema preterane veze sa upalama,jer da je tako dosta bi bilo pojesti bilo koji proteinski izvor buduci da u svakom ima mnogo glutamina i olaksace upale :) Upale imaju veze sa mnogo faktora,pa i do necijeg licnog nervnog "odziva" da se tako izrazim....

Super amino su ok aminokiseline,ali pored wheya mu nece trebati,osim ako mu nije frka da guta 6-8 onih velikih tableta tokom  treninga.

techner,u svakom slucaju kupi whey,maltodextrin i multivitamin pa ces psoel da pridodajes bcaa,kreatin...

Sa mlekom batali,gejnere batali vec rekoh osim ako ne zelis samo cisto da nabucas kilazu nevezano za to dal ces dobiti misice ili salo.

Mozes ti raditi GVT,ali bih ti ja prvo preporucio jedno 2-3 meseca teretane konstantnih pa tek onda razmisljaj o ovome.

Za pocetak radi celo telo triput nedeljno jednu nedelju,sledece dve kreni da grupises misice zajedno,i od 4 mozes krenuti sa nekim basic programom
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #6 poslato: Jun 12, 2010, 03:47:49 posle podne »

Zato sto hoce da ga uzima i u toku dana, a seceri mu tad nece pomoci
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
*Milos*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 12, 2010, 03:19:50 posle podne »

Nemoj gainer bolje whey
zasto?
Sačuvana
Promene životnog stila će uticati da Vam bude bolje i da izgledate bolje!
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #4 poslato: Jun 12, 2010, 03:16:14 posle podne »

Nemoj gainer bolje whey
Sačuvana
*Milos*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 12, 2010, 03:06:02 posle podne »

>High protein mega gainer(Dymatize Nutrition)
>Mass Fuel(Twinlab)
+Glutamin,dobar ti je za "zagrevanje" nema upale ,dobar je za raspolozenje!
>Vitamini obavezno
>Kreatin
Kasnije BCAA+Super amino.treba praviti varijacije i razlicitosti u kupovini,novcanik jeste bitan,...
...ali sve je to usporen napredak bez rada-reda-i discipline>ISHRANA je osnova za sve!
Sačuvana
Promene životnog stila će uticati da Vam bude bolje i da izgledate bolje!
nickey
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 12, 2010, 12:52:35 pre podne »

Nemoj odmah na gvt ako nisi dugo trenirao, treba imati neke predispozicije  za gvt, bolje polako ulazi u formu sa obicnim split treningom i pojacavaj intezitet treninga sve dok ne dodjes dotle da ti treninzi traju ispod 40 min.  Vrati se u formu i onda gvt.

Nikako gejner, uzmi whey+dex.
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #1 poslato: Jun 11, 2010, 10:58:21 posle podne »

Prestao sam da idem u teretanu kada je poceo faks,znaci negde septembar-oktobar :(
novcane mogucnosti su mi bile male,tj nisu ni postojale,promenjiv raspored na faksu tipa dva sata ujutru dva sata uvece,neredovni obroci...sve je to zajedno je ucinilo da se prepolovim :P

SADA mi je situacija potpuno drugacija :) imam dobar stalan posao sa rasporedom koji ja odredjujem i dobre finansiske mogucnosti da guram punom parom ;D
to punom parom bas dobro opisuje...da kazem da mogu 20k mesecno da izdvajam za ishranu/suplemente da me ne zasvrbe prsti.

Cini mi se da sam pozaboravljao sve sto sam citao o ishrani/suplementaciji >:( moracu forum da predjem uzduz i popreko...
imam milion pitanja,posto je kasno,za sad samo ovo

1)koliko dana bi trebalo da traje "zagravanje" da se misici pripreme za ono sto ih ceka? predpostavljam da bi trebalo 7-10 dana sa opsegom 10-15?
2)zanima me prvenstveno masa,nikada nisam radio po nekom specificnom programu,ovde na forumu procitah nesto vezano za gvt,da li da radim po njemu?

sa ishranu se nadam da cu stici do ponedeljka da pokupim par recepata sa foruma i da ih odstampam...

za suplementaciju bih za pocetak krenuo,multivitamin i neki gainer,tipa http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25&category_id=22&manufacturer_id=7 mislim da bi mi on dobro dosao 2put dnevno sa 3-4dl mleka :)

Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 14 upita.