TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399864 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 08:23:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta ce mi teretana,Pogledaj ovog!!  (Pročitano 17687 puta)
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 17, 2010, 12:32:18 posle podne »

To znam da bih u teretani mnogo brze napredovao, ali sta cu kad je trenutno tako.
Sačuvana
Milan.vitalikum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

VAŠE TELO VAŠ ŽIVOT

www.vitalikum.rs
« Odgovor #8 poslato: Jul 17, 2010, 11:39:45 pre podne »

a ti bas mislis da taj nije vezbao u teretani da samo to radi? bavim se gimnastikom i veruj mi da svasta mogu sa svojom tezinom da uradim al ni ja ne mogu bas bez nekih vezbi sa tegovima. mnoge mi sluze kao priprema za neke komlikovanije elemente na spravama.ti  pokusaj pa ces i sam skontati dal si upravu ili nisi ;) te staticke vezbe i izdrzaje nemoze da uradi neko ko samo radi zgibove propadanja.... moras celo telo da ojacas za tako nesto u suprotnom povreda ili razocarenja su ti sudbina! :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #7 poslato: Jul 17, 2010, 11:21:20 pre podne »

Odogovor je jednostavan, yato sto je lak[e raditi u teretani. Probaj malo da radis ovakve treninge na vratilu pa ces vidti o cemu pricam, u stvari neke stvari koje ovi likovi rade nemoj ni pokusavati da radis jer ces verovatno dislocirati neki zglob koji ti verovatno treba ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #6 poslato: Jul 17, 2010, 10:33:17 pre podne »

možda ćeš u početku imati neke solidne rezultate od kućnih vežbica, ali za iole ozbiljniji rezultat nećeš moći bez precizno "doziranog" opterećenja i preciznog "gaĂ°anja" mišića a upravo to se postiže radom u teretani.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 16, 2010, 11:32:19 posle podne »

ja da imam platu 50000 uzimao bih  taxi do bgda iili digao kredit i napravio svoju teretanu....
Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 16, 2010, 06:56:35 posle podne »

Zivim u Lazarevcu ima 2 teretane koje su pune kao 2 obicne sobe su,stare sprave,u jednoj su nove ali puna teretana,tako da sam odlucio da se razbijam od zgibova i propadanja i jos nekih vezbi sto mogu sam da uradim kuci.uz strogu ishranu i dodatke ishrani imace efekat!U Lazarevcu gde je prosecna plata 50 000 nema teretana.niti mogu da uzmem svog licnog trenera da naucim tehniku pa da radim.samo da poludis
« Poslednja izmena: Jul 16, 2010, 07:17:00 posle podne od strane tarantula » Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2010, 06:48:06 posle podne »

Ништа, ти лепо ради такве тренинге па нам "објасни неке ствари" сликама након 6 месеци...  ;)
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
nickey
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jul 16, 2010, 04:15:25 posle podne »

Zasto bih isao u teretanu ako mogu da organizujem ishranu najbolju.i da radim zgibove propadanja i razne jos vezbe koje mogu na sipkama?

Ma to ovi demoni iz pansporta nas nagovaraju na teretanu, batali njih i radi zgibove u krug kao ovaj crnac i sve ces ih zaebati!!
Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2010, 03:58:26 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=TLCWMVkMLSs.Zasto bih isao u teretanu ako mogu da organizujem ishranu najbolju.i da radim zgibove propadanja i razne jos vezbe koje mogu na sipkama?
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.566 sekundi sa 13 upita.