TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 05:07:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: L-carnitin  (Pročitano 8626 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #19 poslato: Avgust 16, 2010, 01:47:52 posle podne »

Biće to sve super :) Meni je izgledalo da si u super formi i nadam se i ne sumnjam da je sve super prošlo :)

Proslo je sve ok, drago mi je sto smo se sreli...mada nenadano  usput  :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Avgust 15, 2010, 06:25:29 posle podne »

Biće to sve super :) Meni je izgledalo da si u super formi i nadam se i ne sumnjam da je sve super prošlo :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #17 poslato: Avgust 15, 2010, 08:58:33 pre podne »

Ma nije meni toliko tesko bilo na nula uh koliko mi je sada bez vode :)  od kako je pocela subota u 00:00h pa sve do veceras do 20h nema ni kapi vode a jutros sam trenirao hehe...  mislim ono neka neko kaze da nisam fanatik! :)
Ali da ne skrecemo puno sa teme ;)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Avgust 14, 2010, 11:26:30 posle podne »

Znam Zolta. Nemoj da si toliko serious. :)
Svaka čast Robertu na ovom featu stvarno.

Uf druze meni se oprasta bio sam do juce skoro 5 dana na 0% hidrata a evo sutra do 20h bez vode..sta reci ;)

Od ovog leta mogu da kažem da (otprilike) znam kroz šta prolaziš. Ja sam svoj prvi pokušaj karb rotationa morao da zavedem pod pokušaj. :( Pukao sam sa voljom (uhvatili me neki problemi koji su me psihički smlatili totalno pa sam ne izdržao :().

Ali 4 dan na 0 UH (to je bio drugi krug - kraj druge nedelje) krashovao sam u teretani. Radim rame - pred očima "beli patuljci". :D Samo flekice. :D
Na klupi u pretklonu (za letenje) kanim se da radim seriju, zatvaram oči... CIMAM SE! - kapiram da padam u san! Izgubio sam se skroz.

Ako ti je 5i dan batice, sve ti se prašta. :D
Samo se drži i sokoli se rezultatima. ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Avgust 14, 2010, 09:58:06 posle podne »

Uf druze meni se oprasta bio sam do juce skoro 5 dana na 0% hidrata a evo sutra do 20h bez vode..sta reci ;)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Avgust 14, 2010, 09:46:26 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Avgust 14, 2010, 09:22:11 posle podne »

Odlican posao Roberte, na lep nacin uspeo si jednom da skrenes paznju kako i sta treba da se radi.Nadajmo se da ce mnogi slediti njegov primer.

Misliš na ono jedva 500kcal + sagorevač + trening pa pad u nesvest ili ?  :P
:D :D :D

Mislim na deo kada je Roberta poslusao.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Avgust 14, 2010, 09:04:03 posle podne »

Da je i kod mene došao u radnju/na kliniku rekla bi mu da prestane da uzima sagorevač, ali bi ga naravno i pitala šta je jeo tog dana.
Ima ljudi koji su preosetljivi na koješta a to nešto može biti u sagorevaču.. zato treba biti oprezan sa davanjem takvih saveta.
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 14, 2010, 05:42:17 posle podne »

Odlican posao Roberte, na lep nacin uspeo si jednom da skrenes paznju kako i sta treba da se radi.Nadajmo se da ce mnogi slediti njegov primer.

Misliš na ono jedva 500kcal + sagorevač + trening pa pad u nesvest ili ?  :P
:D :D :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Avgust 14, 2010, 03:58:01 posle podne »

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #9 poslato: Avgust 14, 2010, 03:54:46 posle podne »

Imao sam ja pre par meseci sledeći slučaj sa lekarima:

Jedan dečko je kupio UNI Super Cuts tek posle dva dana me zove u radnju  i kaže kako mu je pozlilo i kako je povraćao, i rekao mi da mu je to od Cutsa. Pitao sam ga za doziranje i sve je bilo ok. Uzimao je sve po uputstvu. Kaže on meni kako je istog dana otišao kod lekara i on mu je odmah rekao da je to od sagorevača i da odmah prestane to da pije da ne bi ugrozio zdravlje.
Setim se ja da ga pitam kakva mu je ishrana bila tog dana. On meni nešto vrda i odgovara kratko - "uobičajena". Zamolim ga da mi kaže do detalja šta je jeo. Odgovor je bio sledeći:

"Nije problem u hrani, jeo sam sve ok hranu. Za doručak sam pojeo dve jabuke i posle škole pileću supicu što mi mama spremila, pa sam išao na trening.  Nisam večerao jer moram što pre da skinem 3-4 kila".

A ja bio šokiran. Kažem ja njemu: "Pa, čoveče, ubićeš sam sebe. Ti nisi uneo ni 400-500 kalorija i još si trenirao, pa uz sve to još pio sagorevač koji ti još više diže perfomanse i potrošnju kalorija. Šta da uradiš sa 500 kalorija?! Samo da sediš ceo dan pa ti nije dovoljno. Jesi li ti rekao na kakvoj si dijeti?"

- "Nisam mu rekao ali on mi je rekao da prestanem da pijem ove preparate, a svakako njemu više verujem nego tebi".

- "Ok", kažem ja, "nije problem, vrati preparat i vratiću ti novac, ali hajde me poslušaj i sutra jedi po ovom programu(ispričao sam mu kako i šta da jede) i koristi sagorevač po uputstvu pa mi se javi narednog dana. Ako i dalje imaš probleme, vrati mi preparat."

I, ruku na srce, preko volje ali je dečko prihvatio moj savet. No, nije se javljao 6-7 dana a ja sve vreme razmišljao o njemu.  Na kraju mi je došao u radnju i ljudski pružio ruku, izvinio se i rekao da sam bio u pravu. Jeo je onako kako sam mu rekao i nije imao nikakvih problema sa sagorevačem.
Onda sam mu ja skrenuo pažnju da ne veruje tako lako doktorima po pitanju suplemenata, a njemu je prosto bilo čudno kako to da medicinski radnici nemaju pojma o dodacima ishrani.

I dalje mi dečko dolazi redovno po savete i koristi suplementaciju bez bojazni.

Osećao sam se jako ponosnim što sam izvojevao barem jednu pobedu u moru bitki protiv medicinskih radnika sa ovakvim pogledom na suplementaciju. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #8 poslato: Avgust 14, 2010, 01:14:49 posle podne »

Ja juče bio do nje da mi napiše neke naloge za inv.kolica. I ona kad me videla počela joj koliki si to nevalja, nemoj slučajno da piješ nešto. Ja joj rekao da ne uzimam ništa u smislu steroida i itd. Reko uzmem koji protein, malo shok.terap. Pred trening i sad sam uzeo L-carnitin da mi pretvori tu mast u energiju i itd. Kad je počela jeb... Jel si ti lud pa ovo, pa ono pa onda na kraju to za l-karnitin. Ja popizdeo, došlo mi da neznam. Al sam strašno kulturan, nevolim prepirke i iskuliram i odem kući. Ispričam ženi haha, a ona tela da ode tamo da je očerupa. Ma da poludiš.

Treba samo iskulirati kao sto si i ti uradio.Svako ulazenje u polemike sa takvim ljudima je totalno bespotrebno i nece imati nikakvog efekta iz prostog razloga sto ti ljudi imaju svoju teoriju po kojoj su samo oni u pravu i niko drugi nema pojma.Oni su vecinom kao kada ciganin konju stavi ono na oci da on jadan gleda napred a nema ni levo ni desno..mozda je malo grubo poredjenje ali tako i oni,samo gledaju svoje a ne bi malo da nauce jos neke stvari jer mozda i nije sve bas tako kako oni misle da jeste.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #7 poslato: Avgust 14, 2010, 12:28:30 posle podne »

Ja juče bio do nje da mi napiše neke naloge za inv.kolica. I ona kad me videla počela joj koliki si to nevalja, nemoj slučajno da piješ nešto. Ja joj rekao da ne uzimam ništa u smislu steroida i itd. Reko uzmem koji protein, malo shok.terap. Pred trening i sad sam uzeo L-carnitin da mi pretvori tu mast u energiju i itd. Kad je počela jeb... Jel si ti lud pa ovo, pa ono pa onda na kraju to za l-karnitin. Ja popizdeo, došlo mi da neznam. Al sam strašno kulturan, nevolim prepirke i iskuliram i odem kući. Ispričam ženi haha, a ona tela da ode tamo da je očerupa. Ma da poludiš.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Avgust 14, 2010, 09:59:37 pre podne »

E da! Loš je za kosu i potenciju. :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Avgust 14, 2010, 08:01:37 pre podne »

Juče mi reče doktorka da L-carnitin dodatno opterećuje bubrege, kao da pazim. :-(

Tužno, ali je toliko tužno da me je dobro nasmejalo. :D :D
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.469 sekundi sa 18 upita.