TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398492 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 11:52:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Karfiol  (Pročitano 6601 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #24 poslato: Januar 26, 2011, 05:23:46 posle podne »

Probacu :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #23 poslato: Januar 26, 2011, 05:15:43 posle podne »

Pomenula sam na nekoliko mesa, sve sitno iseckati i napraviti supu od povrća, uz malo začina i eventualno 1-2 jajeta... jako ukusno i puno vitamina, vlakana... ovo je moj recept za unos povrća:)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #22 poslato: Januar 26, 2011, 04:53:18 posle podne »

Ne znam vise ni sam,probao sam na silu ali ne ide.Ipak,Grasak nisam mogao ni da smislim a sad mogu da pojedem punu serpu. :) Doci ce to valjda samo...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #21 poslato: Januar 25, 2011, 10:35:28 posle podne »

Ni ja nisam volela većinu povrća dok nisam uvela začine... sve je u glavi a ima nečega i u ukusu :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #20 poslato: Januar 25, 2011, 03:27:35 posle podne »

A ja mukica od povrca jedem samo grasak i luk :( Sve drugo me tera da povratim ili pljunem,cim stavim u usta,jeo sam i na silu i ne vredi,tako isto i ribu. :( E,da jedem i lubenicu :) ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #19 poslato: Januar 25, 2011, 03:15:50 posle podne »

Ko jos racuna kalorije iz karfiola

ističem ih kako bi neki shvatili da se možeš najesti karfiola a istovremeno uneti minimalan broj kalorija, tj. telo će više energije potrošiti da to svari nego što on realno nosi kalorija
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1177


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #18 poslato: Januar 24, 2011, 09:38:03 posle podne »

Ko jos racuna kalorije iz karfiola
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #17 poslato: Januar 24, 2011, 09:07:42 posle podne »

Na 100g oko 22 kcal - puni vlakana, fosfora, kalijuma, B i C vitamina
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #16 poslato: Januar 24, 2011, 07:34:38 posle podne »

Karfiol i brokoli su vrh
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #15 poslato: Januar 24, 2011, 07:03:29 posle podne »

odličan za dijetu, 2 kcal čini mi se ?   odličan je, uz malo začina jestiv i ukusan :)
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 330


« Odgovor #14 poslato: Januar 21, 2011, 02:37:17 posle podne »

Samo turshija :-) i kuvan bez icega:-)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 20, 2010, 11:45:29 pre podne »

Probajte da stavite mleveno meso (neko kvalitetnije naravno)  i karfiol, i prelijete sa 2 jajeta i malo pavlake ili elle za one koji paze..., odlično je.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Na mreži Na mreži

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 15, 2010, 09:51:10 posle podne »

Sto se mene tice moze sada i pavlaka mada iskreno nisam neki bas njen ljubitelj.Verujem da je ukusno,nisam probao ali moracu.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 15, 2010, 08:33:31 posle podne »

Zoltane ma kakva pavlaka, tadi se o jednoj kasiki. Ali mislim da je mleko u pitanju, ono se bas zapece lepo. I jos semenke od gore, stvarno je kraljveski. Nije onako mekan karifiol onda a ti dodaci mu daju itekako smek... i dovoljno je samo na aluminijumskoj foliji bez ikakvih ulja
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #10 poslato: Oktobar 14, 2010, 07:51:50 pre podne »

Karfiol sa mislim slatkom pavlakom ili mlekom i susamom i lanom zapecen u rerni!

E to morate probati! Ukus je poboljsan od 1500 do 1600 puta :)

Odlična ideja :)

Inače najzdravije je ako možete da jedete brokoli i karfiol polu kuvan tj polu presan.. tako se jede "napolju"...
Ja lično preferiram kuvan i to onako dobro, maltene raspadnut...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.071 sekundi sa 20 upita.