TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 01:56:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768716 puta)
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1904 poslato: Septembar 13, 2012, 10:34:16 posle podne »

Zoltane imam jedno pitanje,naime u ovoj mojoj teretani ima samo ova klupa za trbusnjake

http://www.building-body.com/assets/images/zenski_bodybuilding_fitness/Sve-o-trbusnim-misicima/Sve-o-trbusnim-misicima-03.jpg

E sada ja ne znam da li je to ta Kosa klupa,procitao sam na internetu da je ovo Rimska klupa,pa sad ne znam da li je to isto.Inace pise da trbusni na ovoj Rimskoj klupi nisu zdravi za kicmu,jer kicma strada.Meni u programu stoji da za trbusne radim 5 serija na kosoj klupi,a jedna serija je 10 trbusnih sa plocom od 10-15 kg,10 trbusnih bez i opet 10 sa plocom,ukupno 30=jedna serija.Ja radim ovako na ovoj klupi medjutim ja odradim svih 30 sa plocom od 10 kg,jer mi je previse lako,a cak mi trbusni na ovoj klupi nekako vise pogadjaju noge nego trbusne (ne kazem da uopste ne pogadje trbusne ali ja zelim da ih ono bas "ubijem"),jer prakticno kada se podizem nogama se moram drzati za ovu dolje (ne znam kako se zove,gdje mi stoje stopala)  i onda je tu veci teret na nogama nego na trbusnima. (Ne znam da li me uopste shvatas sta zelim da kazem jer i ja slabo sebe shvatam kako sam ovo napisao :) )

Da li je bolje onda da radim trbusne na strunjacama,da li tako ima efekta?
« Poslednja izmena: Septembar 13, 2012, 10:36:36 posle podne od strane mister » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1903 poslato: Septembar 13, 2012, 03:26:23 posle podne »

pa ima oko 8 sati razmaka ..ok hvala na pomoci

To je onda i vise nego ok,nema na cemu kad nesto ustreba tu sam.
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1902 poslato: Septembar 13, 2012, 02:42:06 posle podne »

pa ima oko 8 sati razmaka ..ok hvala na pomoci
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1901 poslato: Septembar 12, 2012, 03:17:52 posle podne »

pozz zanima me da li ujutru kada krenem na trcanjem popijem 1tbl sagorevaca rapid fuela a onda popodne pre treninga popijem no reaktor da li je to preporucljivo posto sam cuo da bas nije najbolje da se kombinuje?hvala unapred

Mozes tako uraditi jer je to poduzi razmak ali nemoj vise od jedne tablete i jedne doze NO reaktora.
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1900 poslato: Septembar 12, 2012, 01:29:48 posle podne »

pozz zanima me da li ujutru kada krenem na trcanjem popijem 1tbl sagorevaca rapid fuela a onda popodne pre treninga popijem no reaktor da li je to preporucljivo posto sam cuo da bas nije najbolje da se kombinuje?hvala unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1899 poslato: Septembar 11, 2012, 01:52:54 posle podne »

Evo linka svih mojih tema pa pogledaj mozda nesto nisi procitao.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1898 poslato: Septembar 11, 2012, 12:20:58 posle podne »

Pozdrav Zoltane

Ja imam jedno pitanje,vec sam pisao ovdje,imam 16 godina (skoro napunio) treniram fudbal svakodnevno,isao sam u teretanu nekih  mjesec ipo,napretkom sam zadovoljan nije neki ogroman ali dovoljno da mi mnogi kazu "napucao si se",ishrana onako,ono sto je uvijek isto jeste dorucak,80-100 grama ovsenih i 4 jaja...ostale Proteine i UH trudim se da unosim sto vise.Koristim kreatin,whey,s vremena na vrijeme glutamin(tu su jos omega,vitamini)
Isao sam u teretani 3x nedeljno full body,sada mi je jedan trener u teretani napravio plan i program da idem 4x nedeljno (ne znam je li to previse s obzirom na fudbal) uglavnom sada je sve to podijeljeno na trening 1 prsa,zadnja loza 2 ledja,triceps 3 ramena,biceps 4 kvadriceps,uglavnom su to osnovne vjezbe,benc,kosi benc samo sto radim vise ponavljanja npr kosi benc 2x po 20 zagrijavanje,6 serija po 8-12,benc 4 serije itd.
Sad,ovaj trener mi je rekao jer sam ja mislio da se moram odreci cokolade,on kaze kao za tvoj tip tijela cak je i pozeljno da pojedes cokoladu jer kao bez kalorija neces rasti,takodje mi kaze da mogu da pojedem ako ispostujem sve ono sto mi je napisao za ovu bb ishranu neku Pizu ili nesto slicno jer bez kalorija nema rasta,da li je to ok?
Jos ovo s obzirom da sada radim jednu misicnu partiju samo jednom nedeljno,a prije kada sam radio full body radio sam jednu misicnu partiju 3x nedeljno,e sada me zanima kako se prije napreduje,nekako mi je glupo da npr grudi radim samo jednom nedeljno i onda tek za 7 dana opet,meni se to cini kao da ih nisam ni radio...ili mi se samo cini :D

Pozdrav, ako uradis onako trening kako zaista treba dovoljno je jednom nedeljno jedna misicna partija.A sto se ishrane tice potrebni s ti kvalitetni proteini i hidrati a ne cokolada i pizza..kome nije bitno do neke definicije moze ponekad ali ne preterivati.Jesi pogledao moje teme o ishrani na forumu u mom kutku?

Hvala na odgovoru,citao sam temu o suplementima i cini mi se "kako do trbusnjaka" ako ima jos nesto o ishrani,ako mozes da psotavis link,hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1897 poslato: Septembar 11, 2012, 11:24:03 pre podne »

Pozdrav Zoltane

Ja imam jedno pitanje,vec sam pisao ovdje,imam 16 godina (skoro napunio) treniram fudbal svakodnevno,isao sam u teretanu nekih  mjesec ipo,napretkom sam zadovoljan nije neki ogroman ali dovoljno da mi mnogi kazu "napucao si se",ishrana onako,ono sto je uvijek isto jeste dorucak,80-100 grama ovsenih i 4 jaja...ostale Proteine i UH trudim se da unosim sto vise.Koristim kreatin,whey,s vremena na vrijeme glutamin(tu su jos omega,vitamini)
Isao sam u teretani 3x nedeljno full body,sada mi je jedan trener u teretani napravio plan i program da idem 4x nedeljno (ne znam je li to previse s obzirom na fudbal) uglavnom sada je sve to podijeljeno na trening 1 prsa,zadnja loza 2 ledja,triceps 3 ramena,biceps 4 kvadriceps,uglavnom su to osnovne vjezbe,benc,kosi benc samo sto radim vise ponavljanja npr kosi benc 2x po 20 zagrijavanje,6 serija po 8-12,benc 4 serije itd.
Sad,ovaj trener mi je rekao jer sam ja mislio da se moram odreci cokolade,on kaze kao za tvoj tip tijela cak je i pozeljno da pojedes cokoladu jer kao bez kalorija neces rasti,takodje mi kaze da mogu da pojedem ako ispostujem sve ono sto mi je napisao za ovu bb ishranu neku Pizu ili nesto slicno jer bez kalorija nema rasta,da li je to ok?
Jos ovo s obzirom da sada radim jednu misicnu partiju samo jednom nedeljno,a prije kada sam radio full body radio sam jednu misicnu partiju 3x nedeljno,e sada me zanima kako se prije napreduje,nekako mi je glupo da npr grudi radim samo jednom nedeljno i onda tek za 7 dana opet,meni se to cini kao da ih nisam ni radio...ili mi se samo cini :D

Pozdrav, ako uradis onako trening kako zaista treba dovoljno je jednom nedeljno jedna misicna partija.A sto se ishrane tice potrebni s ti kvalitetni proteini i hidrati a ne cokolada i pizza..kome nije bitno do neke definicije moze ponekad ali ne preterivati.Jesi pogledao moje teme o ishrani na forumu u mom kutku?
Sačuvana
mister
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1896 poslato: Septembar 10, 2012, 09:22:58 posle podne »

Pozdrav Zoltane

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1895 poslato: Septembar 10, 2012, 08:12:24 posle podne »

Dzej..4 Puna mnogi u nedelji treniraju i ako zaista odradis trening maksimalno,onda ni ne treba dane povecavati.Ne raste se u teretani vec kuci uz odmor i dobru ishranu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1894 poslato: Septembar 10, 2012, 08:09:20 posle podne »

Dario..Da bi to znao moras pratiti svoj napredak i konstantno voditi racuna o ishrani.Za pocetak variraj malo sa hidratima.
Sačuvana
Dario1234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1893 poslato: Septembar 10, 2012, 05:22:57 posle podne »

Nije mi problem da idem 6 puta, nego se radi o tome koliko se kalorija sagori dok sam u teretani. A ja bih trebao da se ugojim. ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1892 poslato: Septembar 10, 2012, 03:03:24 posle podne »

Imam jos jedno pitanje. ;)
Posto cu piti gejner, jel je bolje da idem 6x nedeljno u ter. ili 3x?

Na to pitanje ti ne mogu dati odgovor niti ja niti bilo ko.Zavisi od zelje,cilja,ishrane,genetike,suplementacije,trenaznog staza itd...Najbolje je da napravis program koji ce tebi odgovarati.Za pocetak neka bude 3-4 puta u toku nedelje pa vidi kako ti odgovara.
Sačuvana
Dario1234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1891 poslato: Septembar 10, 2012, 01:34:58 posle podne »

Imam jos jedno pitanje. ;)
Posto cu piti gejner, jel je bolje da idem 6x nedeljno u ter. ili 3x?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1890 poslato: Septembar 09, 2012, 12:14:27 posle podne »

Hvala. :)

Nema na cemu,ako imas neke nedoumice samo mi se ovde javi  ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 78 79 [80] 81 82 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 18 upita.