TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:39:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768855 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #989 poslato: Novembar 02, 2011, 04:47:30 posle podne »

Cuo sam od jednog fitnes trenera da je ananas vrlo dobar posle treninga sa wheyom .. jel to istina ?

A jel ti mozda dao obrazlozenje zasto je to dobra kombinacija?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #988 poslato: Novembar 02, 2011, 04:46:50 posle podne »

Uglavnom 5 vezhbi po 4 serije po 8-10 ponavljanja... Svake otprilike trece nedelje ubacim super serije, svuda vidim napredak, vidim ga i u bicepsu ali znatno znatno slabije...

Smanji na cetiri vezbe,ja radim nekad samo tri ali odvalim ruke.Ne treba preko 8 ponavljanja da idesosim prve serije ako bas hoces.Napisi mi koje si vezbe radio i kojim redosledom.
Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #987 poslato: Novembar 02, 2011, 02:05:15 posle podne »

Cuo sam od jednog fitnes trenera da je ananas vrlo dobar posle treninga sa wheyom .. jel to istina ?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #986 poslato: Novembar 02, 2011, 10:54:00 pre podne »

Uglavnom 5 vezhbi po 4 serije po 8-10 ponavljanja... Svake otprilike trece nedelje ubacim super serije, svuda vidim napredak, vidim ga i u bicepsu ali znatno znatno slabije...
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #985 poslato: Novembar 02, 2011, 10:00:16 pre podne »

Verovatno je problem genetika.Svako od nas ima partiju koja mu zaostaje ali i genetika se moze pobediti samo treba vise truda.Pokusaj promeniti sistem vezbanja.Manje vezbi,do osam ponavljanja ne vise od cetiri serije po vezbi.Kako si do sada radio?
Sačuvana
misae
Član
**
Van mreže Van mreže

"Tko trci, taj ne hoda" Alan Ford

« Odgovor #984 poslato: Novembar 02, 2011, 09:55:48 pre podne »

Aham..jasno..A kad se rade 2grupe misica dnevno...Koliko je vezbi dovoljno za jednu misicnu grupu?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #983 poslato: Novembar 02, 2011, 01:08:00 pre podne »

Samo je manji (haha, "samo"), nije kratak i imam snage u njemu
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #982 poslato: Novembar 02, 2011, 12:22:46 pre podne »

Poz Zoli! Htedoh da te pitam, biceps mi zaostaje u odnosu na druge particije. Shta da radim? Da li da ga ubacim josh jednom pa da ga radim 2 puta nedeljno ili shta?

poz!

U kom smislu zaostaje,manji je? slabiji?kraci?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #981 poslato: Novembar 02, 2011, 12:22:03 pre podne »

Cao Zoli malo malo pa me evo opet...Hteo sam da mi nesto pomognes ako moze...Do juce sam radio onaj sistem 1dan 1na grupa misica po onaoj prici koju smo imali ranije...e sada bih zbog obaveza i vremena morao da se svedem na 4 radna dana u teretani po 2 grupe misica....pa sam mislio da mi napises neki program koji bih radio a da bacimo akcenat na Ramena i Grudi jer bih da ih pojacam....Molim te da mi napises detalje koliko serija i ponavljaja po vezbi...Unapred ti hvala

Pozdrav,napisi mi molim te tacno kako si radio do sada pa da iskombinujemo nesto.
Ovako sam radio:
1.dan Ramena
1vezba potisak iza glave sipkom 5radne serije 3-5ponavljaja max opterecenje
2vezba Bucice iznad glave 4radne serije 6-8ponavljaja
3vezba Vucenje do brade 3 serije 8ponavljaja
4vezba sedece lateralno letenje srednje rame 3 serije 12ponavlj.
5vezba letenje u pretklonu ili na klupi 3serije 12ponavljaja

2.Dan Noge (klasika vezbe cucanj,press,sut,listovi i sl)

3.Dan Grudi
1.vezba Kosi benc 5radne serije 3-5ponavljaja max.tezina
2.Vezba Rvni benc 4serije 8ponavljaja max.tez.
3.vezba Koso razvlacenje 3serije 10-12ponavljaja
4. Cross masina 3 serija 12ponavljaja

4.dan Ruke (klasika biceps i triceps)

5.Dan Ledja
1.VEZBA Vratilo 5 serije 8ponavljaja (nekad dodam lat do12puta)
2.vezba ima neka Masina jednorucno veslanje(leva pa desna) 4serije 8ponavljaja max tez.
3.Vezba Veslanje u pretklonu 3serije 8ponavljaja
4.vezba Testera 3 serije 8ponavljaja
5.Vezba Donji kotur 3 serije 12 ponavljaja

Eto to bi bilo to....Sad kako bi ti ukombinovao cetiri dana 2 grupe misica i kako?
Jos jednom Hvala

Ovde sada je jako bitno koja ti je partija losa,ta ide prva i uz nju mogu samo trbusnjaci.Meni su noge i tada uglavnom njih odvalim a to je ponedeljak jer je to odmor od vikenda pa sam u full snazi.Znaci prvo ide ta partija pa zatim opet slaba i onda dan pauze pa dva dana za one koje bolje idu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #980 poslato: Novembar 01, 2011, 09:54:03 posle podne »

Poz Zoli! Htedoh da te pitam, biceps mi zaostaje u odnosu na druge particije. Shta da radim? Da li da ga ubacim josh jednom pa da ga radim 2 puta nedeljno ili shta?

poz!
Sačuvana
misae
Član
**
Van mreže Van mreže

"Tko trci, taj ne hoda" Alan Ford

« Odgovor #979 poslato: Novembar 01, 2011, 08:20:24 posle podne »

Cao Zoli malo malo pa me evo opet...Hteo sam da mi nesto pomognes ako moze...Do juce sam radio onaj sistem 1dan 1na grupa misica po onaoj prici koju smo imali ranije...e sada bih zbog obaveza i vremena morao da se svedem na 4 radna dana u teretani po 2 grupe misica....pa sam mislio da mi napises neki program koji bih radio a da bacimo akcenat na Ramena i Grudi jer bih da ih pojacam....Molim te da mi napises detalje koliko serija i ponavljaja po vezbi...Unapred ti hvala

Pozdrav,napisi mi molim te tacno kako si radio do sada pa da iskombinujemo nesto.
Ovako sam radio:
1.dan Ramena
1vezba potisak iza glave sipkom 5radne serije 3-5ponavljaja max opterecenje
2vezba Bucice iznad glave 4radne serije 6-8ponavljaja
3vezba Vucenje do brade 3 serije 8ponavljaja
4vezba sedece lateralno letenje srednje rame 3 serije 12ponavlj.
5vezba letenje u pretklonu ili na klupi 3serije 12ponavljaja

2.Dan Noge (klasika vezbe cucanj,press,sut,listovi i sl)

3.Dan Grudi
1.vezba Kosi benc 5radne serije 3-5ponavljaja max.tezina
2.Vezba Rvni benc 4serije 8ponavljaja max.tez.
3.vezba Koso razvlacenje 3serije 10-12ponavljaja
4. Cross masina 3 serija 12ponavljaja

4.dan Ruke (klasika biceps i triceps)

5.Dan Ledja
1.VEZBA Vratilo 5 serije 8ponavljaja (nekad dodam lat do12puta)
2.vezba ima neka Masina jednorucno veslanje(leva pa desna) 4serije 8ponavljaja max tez.
3.Vezba Veslanje u pretklonu 3serije 8ponavljaja
4.vezba Testera 3 serije 8ponavljaja
5.Vezba Donji kotur 3 serije 12 ponavljaja

Eto to bi bilo to....Sad kako bi ti ukombinovao cetiri dana 2 grupe misica i kako?
Jos jednom Hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #978 poslato: Novembar 01, 2011, 05:32:17 posle podne »

Nema potrebe toliko da se opterecjes time vec da se koncentrises na samo izvodjenje vezbi.Mnogi tu grese a ipak je sama forma pokreta najvaznija.Iz svog iskustva ako uzmemo u obzir biceps uglavnom sam isao na manji broj ponavljanja (sa tegovima) a na masinama veci do 15 uglavnom.Ta kombinacija je davala rezultate.Mada opet teba probati i videti.I  zapamti da izgradjna zavisi od ishrane i tu je ipak najvisi prioritet.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #977 poslato: Novembar 01, 2011, 05:28:41 posle podne »

da kapiram,gledao sam i neki dvd milosa sarceva kaze da on u jednom treningu gleda da pogodi i jedna druga,ja sam do sada radio za grudi recimo veci broj ponavljanja i uvek posle treninga dobijem upalu i osetim da pece,danas sam radio trening sa vecim tezinama kako na benchu tako i na razvlacenjima i pek deku i sajli i osecam znatno manju upalu i osecaj pecenja nego inace,da li to znaci da sam vise pogodio bela vlakna i da na osnovu "bola" mogu da odredim da li sam i koja vlakna pogodio,tj da mi to bude neki parametar da lis am kvalitetno odradio trening ?

i kako bi to onda recimo islo kod biceps,posto se tu uglavnom radi veci broj ponavljanja,da li je on izgradjen samo od crvenih vlakana iili i jednih i drugih pa onda da i kod njega da variram sa recimo nekih 6 pa do 15 ponavljanja da bi pogodio jedna i druga podjednako ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #976 poslato: Novembar 01, 2011, 05:11:07 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #975 poslato: Novembar 01, 2011, 05:03:36 posle podne »

da bi izazvao hipertrofiju potrebno je da stimulisem i bela i crvena vlakna,da li je onda dovoljno po vezbi za recimo grudi odraditi 4 serije 12,10,8,6 ponavljanja i da na taj nacin budu stimulisana i jedna i druga vlakna,ili za crvena treba raditi vise od 12,odnosno 15 pa i do 20 ponavljanja?

Ja tu radim kombinacije,trudim se da od toga sto si ti naveo sve radim u jednom programu i time je sve pogodjeno.Znaci kombincija kod broja ponavljanja kao i ceste izmene su jedan od najboljih nacina da to pogodis sto zelis.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 18 upita.