TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:15:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768790 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2489 poslato: April 22, 2014, 10:49:55 pre podne »

Ukoliko je to samo uveče onda je još ok, mada kod rada na pravoj definiciji se i tada izbacuje ali za pravu definiciju zaista treba mnogo dobre hrane i suplementacije a to papreno košta.Znači samo uveče sa mlekom ostalo je sa vodom.
Ako je to zaista samo jednom nedeljno još je i ok u suštini moraš pratiti kako ti telo reaguje jer neko se umasti od male količine a nekome treba više.Mada generalno mislim da toliko malo slatkog ukoliko je ostalo sve ok i ako dobro treniraš neće praviti problem.
Uvek je dobro imati aminokiseline tako da čim možeš uzmi i njih.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2488 poslato: April 22, 2014, 10:35:54 pre podne »

Dobro hvala ti, ali malo mi nije jasno zasto da izbacim mleko,kada vec svakako pijem onaj od 0.5% m.m. , a drugo citao sam po netu da whey posle treninga ide sa vodom....a pre spavanja sa mleko,da bi sporije otislo protein do misica,ili kako se vec kaze...posto nemam casein...i ujutro isto sa mlekom.
Msm samo mi reci zasto ne?
A drugo reci mi ovako,posto ja stvarno volim slatko i malo se teze izborim sa njime...msm mogu da smanjim ali dodje mi da pojedem koju malu cokoladicu jednom dva puta nedeljno...pa sada mi reci dali vredi da se napravi proteinski kolac? i dali sme da se pravi iod sojinog proteina ili samo od wheya? na bazi kao sto su proteinske cokoladice?
Posto nemam novac ,da kupim i whey i bcaa i glutamin,a radim prilicno tezak trening....reci mi dali vredi i dali je isplatljiva opcija da uzmem pored wheya neke mesavinske aminokiseline u prahu? do sada sam pio u tabletama, ali sam uvek pio maximalne doze koje proizvodjac napise,ali da napomenem nisam imao ni za whey tako da nisam bas imao izbora.
I reci mi dali mi preporucujes da uzmem neki jaci sagorevac ili ne?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2487 poslato: April 22, 2014, 09:08:00 pre podne »

zoltane u poslednje vreme mi se desava da kada npr. radim bendz  prvi set uradim 8 ponavljanja ,ali drugi uradim 5..tako na svakoj vezbi skoro..sad ne znam da li treba vise da odmaram ili da ne radim bas do otkaza setove?
posto ja kada prvi set uradim do otkaza(jedva izbacim poslednje ponavljanje)za drugi nemam snage..sta je u ptanju ?

i da li u danima kada ne treniram treba da unosim isto proteina i kalorija kao u danima kada treniram

Mislim da krećeš sa prevelikom težinom, jer logično je da ako je težina manja u prvoj seriji podići ćeš je više puta.Ne znam za ostale ali ja uvek primenjujem sistem da prva serija bude sa težinom koju podignem i do 20 puta a drugu oko osam pa sledeće oko šest.Ali svako ima neki svoj sistem.Kod tebe možda je umor,ne odmaraš dovoljno,nisi dobro jeo prethodne dane,pretrenirao se..može biti mnogo razloga.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2486 poslato: April 22, 2014, 09:05:07 pre podne »

pozz Zoltane, da li valja piti samo dekstrozu posle treninga kada  nemam  wheya? Evo vec nedelju dana nemam wheya, pijem samo dekstrozu, jel moze to tako?

Ukoliko ti prija i imaš utisak da te oporavlja posle treninga odgovor je da.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2485 poslato: April 22, 2014, 09:04:21 pre podne »

Pozzdrav Zoltane
Ovako ukratko zelim da skinem salo sa stomaka i sa grudi, ali to sam vec citao da si pisao da je to jako tesko,ali to se nadam da cu sa vezbama za grudi da odradim,medjutim za stomak imam i tu i tamo,kad se pogledam u ogledalo smanjuje se ali polako. Od suplemenata sad pre nekih 2 meseca sam krenuo da pijem cist whey protein, pijem ga posele treninga sa 3dc vode i pre spavanje isto sa 3dc samo sa mlekom 30gr znaci 1 mericu i ujutru cim ustanem u 3-4dc mleka 30gr proteina. Danima kada netreniram sam bio pio samo dan ujutro. Posto sam bas mnogo citao o bcaa i glutaminu u prahu i da kako vecina preporucuju to da se pije 20gr od jednog i 20gr od drugog pre i posle treninga i da su amino u tabletama bacanje para ,jer treba mnogo da se popije. Ali posto ja nemam novac da kupim i whey i bcaa i glutamin. Dali mogu da pored wheya ,dali mi preporucujes da uzmem ipak amino u tabletama , ali stime sto ja odmah bi pio najvecu dozu koji proizvodjac napise da treba da se pije? ili da uzmem whey i glutamin u prahu 500gr? ili neke mesavine od aminokiselina u prahu...medjutim za to sam citao da ukus isto oduzima koji procenat od gramaze? sto se tice sagorevaca nesto se razmisljam dali da uzmem samo cla ,stime sto nezelim da smrsam u licu i u nogu i u rukama,jer stvarno tamo nemam potrebe...a znam da sagorevacu nemogu da kazem gde da skida :) ... i reci mi isto za vitaminsko mineralni komplex,citao sam i to da si pisao da onima koji treniraju to je obaveza da se uzima,e sada npr daily formulu ako bih uzeo stime sto sam preko zime popio 2 kutije vita komplexa i sada na kraju 1 kutiju vitabolica od biotecha...koliko i dali trebam da napravim pauzu izmedju uzimanja vitamina i npr za daily formulu posto pise da se pije jedna tableta,po koliko da pijem posto treninzi su do sada bili 3 puta nedeljno ali po 2 sata po dva grupa misica plus trbusnjaci.? A sada planiram od sledece nedelje da vratim moj stari rezim split sistem svaki dan 1sat ,ali posto sam ubacio jos vezbe tako da ispod 1:30h neverujem da bih uspeo da odradim trening svaki dan sem subote i nedelje. Od preparata do sada sam pio jedno 4-5 kutije easy to swallowa,biotech l carnitin ono sa hromom,bio uzeo jednom i twinlabov ripped fuel exterem 5x,ali taj me nije ni mrdnulo,znaci bolje mi radilo easy to swallow a zadnje sto sam bio uzeo je bio od extrifita day night fat burner,od kojeg mi u pocetku od ujutrasnje doze mi se vrtelo u glavi ili mi pao secer ili sta vec ,uglavnom znam da sam morao da jedem koju cokoladicu da se vratim u noramalu....od aminokiselina sam pio samo mega amino 3200 od biotecha ,pa sam posle presao na beef amino od universala...bio jeftino pa uzeo... imam 24godine visok sam 182-183cm a tezinu nemogu da kazem,jer nisam se merio nekih 2 meseca,sto kazem preko ogledala gledam. samo da napominjem da sada zavrsavam sa kreatinom monohydratom...trebao mi nesto da mi da koju snagu pa uzeo to...i zanima me da pored toga dali mogu da uzmem kofein u tabletama za snagu ili nesto drugo,stime sto mi je trening uvece u 20h. Sto se tice ishrane to sam sredio ,vec godinu dana jedem samo kuvano retko peceno,imam oko 5 obroka dnevno ,vode pijem dosta. Eventualno mi reci dali je onako pametna ili luda kombinacija whey ,no reaktor i cla npr ? od no reaktora sam bio probao attack uzeo koju kesicu, ali nije me ni mrdnulo,bolje mi radilo mnohydarte i posle uzeo hot blood i samo ukus blue guarana me je radilo a pio sam kako pise,ukus narandza iu gurana isto me nije ni mrdnulo. Onda msm da sam dosta pisao,verovatno sam nesto izostavio,ali nadaam se da cu da dobijem neki korektan odgovor od tebe? Veliki Pozzdrav

Pozdrav,

Odmah na početku ću po ko zna koji put reći da suplementcija ma kakva bila nema nikakve šanse ako ishrana nije sreĂ°ena.Kod tebe kao i kod ostalih manjih pomaka je bilo samo zbog toga i čim se to skroz dovede u ono stanje koje zaista i treba biće pomaka na bolje.mleko izbaci i whey samo sa vodom.Bilo bi najbolje mlečne proizvode da svedeš na minimum a možda i izbaciš.
Što se tiče reaktora tu zaista ima dosta njih i verujem da te attack nije radio jer je on jedan od slabijih to jest nema stimulansa za razliku od hot blooda za koji si i pisao da te bolje radi.
Kofeinske tablete možeš probati na primer od firme natrol jedna je 200mg samo nikako ne preteruj.U početku polovi dozu na pola pa vidi kako reaguješ.
Još da napomenem da vrtoglavice i padanja u nesvest nisu nikako dobri i da ako se to nastavi moraš menjati način ishrane.Vitamini i minerali su ti obavezni.
Mnogo si mi pitanja postavio pa izvini ako sam neko preskočio,šta god da te zanima postavi po par pitanja pa idemo polako dok na sve ne odgovorim.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2484 poslato: April 21, 2014, 03:40:41 posle podne »

zoltane u poslednje vreme mi se desava da kada npr. radim bendz  prvi set uradim 8 ponavljanja ,ali drugi uradim 5..tako na svakoj vezbi skoro..sad ne znam da li treba vise da odmaram ili da ne radim bas do otkaza setove?
posto ja kada prvi set uradim do otkaza(jedva izbacim poslednje ponavljanje)za drugi nemam snage..sta je u ptanju ?

i da li u danima kada ne treniram treba da unosim isto proteina i kalorija kao u danima kada treniram
« Poslednja izmena: April 21, 2014, 08:29:25 posle podne od strane miniLO » Sačuvana
delboy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2483 poslato: April 19, 2014, 10:52:29 pre podne »

pozz Zoltane, da li valja piti samo dekstrozu posle treninga kada  nemam  wheya? Evo vec nedelju dana nemam wheya, pijem samo dekstrozu, jel moze to tako?
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2482 poslato: April 19, 2014, 12:26:17 pre podne »

Pozzdrav Zoltane
Ovako ukratko zelim da skinem salo sa stomaka i sa grudi, ali to sam vec citao da si pisao da je to jako tesko,ali to se nadam da cu sa vezbama za grudi da odradim,medjutim za stomak imam i tu i tamo,kad se pogledam u ogledalo smanjuje se ali polako. Od suplemenata sad pre nekih 2 meseca sam krenuo da pijem cist whey protein, pijem ga posele treninga sa 3dc vode i pre spavanje isto sa 3dc samo sa mlekom 30gr znaci 1 mericu i ujutru cim ustanem u 3-4dc mleka 30gr proteina. Danima kada netreniram sam bio pio samo dan ujutro. Posto sam bas mnogo citao o bcaa i glutaminu u prahu i da kako vecina preporucuju to da se pije 20gr od jednog i 20gr od drugog pre i posle treninga i da su amino u tabletama bacanje para ,jer treba mnogo da se popije. Ali posto ja nemam novac da kupim i whey i bcaa i glutamin. Dali mogu da pored wheya ,dali mi preporucujes da uzmem ipak amino u tabletama , ali stime sto ja odmah bi pio najvecu dozu koji proizvodjac napise da treba da se pije? ili da uzmem whey i glutamin u prahu 500gr? ili neke mesavine od aminokiselina u prahu...medjutim za to sam citao da ukus isto oduzima koji procenat od gramaze? sto se tice sagorevaca nesto se razmisljam dali da uzmem samo cla ,stime sto nezelim da smrsam u licu i u nogu i u rukama,jer stvarno tamo nemam potrebe...a znam da sagorevacu nemogu da kazem gde da skida :) ... i reci mi isto za vitaminsko mineralni komplex,citao sam i to da si pisao da onima koji treniraju to je obaveza da se uzima,e sada npr daily formulu ako bih uzeo stime sto sam preko zime popio 2 kutije vita komplexa i sada na kraju 1 kutiju vitabolica od biotecha...koliko i dali trebam da napravim pauzu izmedju uzimanja vitamina i npr za daily formulu posto pise da se pije jedna tableta,po koliko da pijem posto treninzi su do sada bili 3 puta nedeljno ali po 2 sata po dva grupa misica plus trbusnjaci.? A sada planiram od sledece nedelje da vratim moj stari rezim split sistem svaki dan 1sat ,ali posto sam ubacio jos vezbe tako da ispod 1:30h neverujem da bih uspeo da odradim trening svaki dan sem subote i nedelje. Od preparata do sada sam pio jedno 4-5 kutije easy to swallowa,biotech l carnitin ono sa hromom,bio uzeo jednom i twinlabov ripped fuel exterem 5x,ali taj me nije ni mrdnulo,znaci bolje mi radilo easy to swallow a zadnje sto sam bio uzeo je bio od extrifita day night fat burner,od kojeg mi u pocetku od ujutrasnje doze mi se vrtelo u glavi ili mi pao secer ili sta vec ,uglavnom znam da sam morao da jedem koju cokoladicu da se vratim u noramalu....od aminokiselina sam pio samo mega amino 3200 od biotecha ,pa sam posle presao na beef amino od universala...bio jeftino pa uzeo... imam 24godine visok sam 182-183cm a tezinu nemogu da kazem,jer nisam se merio nekih 2 meseca,sto kazem preko ogledala gledam. samo da napominjem da sada zavrsavam sa kreatinom monohydratom...trebao mi nesto da mi da koju snagu pa uzeo to...i zanima me da pored toga dali mogu da uzmem kofein u tabletama za snagu ili nesto drugo,stime sto mi je trening uvece u 20h. Sto se tice ishrane to sam sredio ,vec godinu dana jedem samo kuvano retko peceno,imam oko 5 obroka dnevno ,vode pijem dosta. Eventualno mi reci dali je onako pametna ili luda kombinacija whey ,no reaktor i cla npr ? od no reaktora sam bio probao attack uzeo koju kesicu, ali nije me ni mrdnulo,bolje mi radilo mnohydarte i posle uzeo hot blood i samo ukus blue guarana me je radilo a pio sam kako pise,ukus narandza iu gurana isto me nije ni mrdnulo. Onda msm da sam dosta pisao,verovatno sam nesto izostavio,ali nadaam se da cu da dobijem neki korektan odgovor od tebe? Veliki Pozzdrav
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2481 poslato: April 18, 2014, 09:31:32 pre podne »

To je veoma kvalitetan geiner i dobro je što si njega uzeo.Posle treninga ti je obavezan sa vodom a ti možeš ubaciti i jedanu dozu izmeĂ°u obroka kao dopunu sa nemasnim mlekom.U suštini sa proteinom nema potrebe da piješ već pojačaj ishranu jer tebi su potebni kvalitetni obroci sa kvalitetnim hidratima kako bi malo i podigao težinu jer koliko vidim imaš sa time problema.
Namirnice koje si mi napisao su odlične i to i treba da ti se naĂ°e na meniju.
O obrocima sam mnogo već pisao,pogledaj malo gore moje linkove pa prema tome možeš videti do detalja kako i šta, s tim što obroke svako mora sebi odrediti i niko ti ne može reći u gram šta da jedeš.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2480 poslato: April 17, 2014, 09:15:47 posle podne »

Zoltane uzeo sam ovaj dymatize mass gejner..rekli su mi da pijem 2x po pola dozera..
zamolio bih te ako mozes da mi sastavis plan ishrane puno bi mi znacilo.
65kg ,176 cm,oko 2300 kal mi treba za odrzavanje tezine

ovo su namirnice koje mogu da priustim:pirinac,ovsene,krompir,riba,belo meso tu i tamo,banane,grasak..
od suplemenata imam:gejner,protein,kreatin i dekstrozu
sad ne znam da li da koristim gejner i protein istovremeno..msm da nema potrebe?
« Poslednja izmena: April 18, 2014, 09:03:00 pre podne od strane miniLO » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2479 poslato: April 17, 2014, 09:08:02 pre podne »

Pozdrav,

Uglavnom je to ciklus kada sam na nekim pripremama i tada to primenjujem.
Evo ti jedan link moje teme gde sam do detalja pisao i o tome, pa pročitaj mislim da će ti koristiti a ukoliko i onda imaš nekih pitanja samo se ovde javi.
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=117971.0
Sačuvana
DJOXXXA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2478 poslato: April 17, 2014, 09:02:08 pre podne »

Pozdrav Zoltane, da li bi mogao da napišeš primer tvoje ishrane onim danima kada si na 0 UH? I šta bi preporučio da se jede sutradan, tj. kako bi otprilike izgledao tvoj ciklus UH, pošto pretpostavljam da ciklično menjaš unos UH? Pozdrav :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2477 poslato: April 17, 2014, 09:01:01 pre podne »

Pozdrav,
Koji je po vama najbolji No Reaktor,mislim koji moze najbolje da me odradi...?
Razmisljam da uzmem neki pa me zanima vase misljenje i iskustva,
http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Preparati-na-bazi-arginina/AA548-Nytric.html da li je dobar ovaj?

Pozdrav,

NO reaktori su baš moj fax i ako sam nešto testirao na sebi onda su to oni tu sam doktor hehe..
šalu na stranu oni su po meni suplementi koji dosta dobro rade i zaista su veoma korisni ako se koriste kada treba i kako treba.U suštini nemaš ti loših reaktora već samo slabijih i onih jačih sa mnogo stimulansa.
Taj što si ti meni napisao je ok i hoće li ti raditi to zavisi od dosta stvari,tvoje ishrane,načina treninga,odmora,genetike itd...
ja više preferiram ovaj tip a to je

http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/UN166-Shock-Therapy%E2%84%A2.html

ili ovaj

http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/DY209-Xpand-2x.html

Imaš ih zaista puno, mnogi su nažalost oslabljeni i nisu više kao pre ali daleko od toga da ne mogu biti korisni.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2476 poslato: April 17, 2014, 08:55:49 pre podne »

zoltane zanima me koji bi mi gjener preporucio da zumem?buduci da ne mogu da se ugojim jer imam nenormalno ubrzan metabolizam..probao sam samo ishranom ali ne ide..treba jako puno novca ,a mislim da ce mi biti jeftiniji gejner..e sad cuo sam da gejner pravi stomak ili mozda ima neki koji sadrzi kvalitetne uh?ja sam uzimao onaj hyper 5000 i izgledao sam nakon njega kao trudnica u devetom mesecu

Ishrana je uvek ono najvažnije i koliko god delovalo teško ona je primarna a suplementi samo dopuna.Tako je i to kada imaš problema sa nabacivanjm telesne mase, jednostavno moraš te dve stvari uklopiti ako želiš napredak.
Ti si od njega izgledao kao trudnica jer nisi pazio na unos hidrata a i taj geiner je pun šećera za razliku od nekih kao na primer ovaj koji ti preporučujem.

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html

Neka druga isto dobra opcija bila bi

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN484-Volumass-35-Professional.html
Sačuvana
Srkibree
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2475 poslato: April 16, 2014, 04:07:25 posle podne »

Pozdrav,
Koji je po vama najbolji No Reaktor,mislim koji moze najbolje da me odradi...?
Razmisljam da uzmem neki pa me zanima vase misljenje i iskustva,
http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Preparati-na-bazi-arginina/AA548-Nytric.html da li je dobar ovaj?
« Poslednja izmena: April 16, 2014, 04:09:11 posle podne od strane Srkibree » Sačuvana
Budi uporan,sve ostalo je zabluda.
Stranice: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.146 sekundi sa 18 upita.