TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:32:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768831 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2444 poslato: Mart 02, 2014, 11:33:11 posle podne »

Pozdrav,  i sam si dao odgovor na tvoje pitanje jer kazes da ti daje rezultate sto je i najvaznije jer dzaba ako ti neko kaze: e nemoj tako vec radi manje ili vise vezbi i ponavljanja to je kao pravilno, i ti tako radis a ono jednostavno nema rezultata.Bitno je da si ti zadovoljan i da sve prilagodis sebi a ne kako je po nekima pravilno.To je ono sto kazem da smo svi mi drugaciji i da svako mora da eksperimentise kako bi nasao pravi sistem za sebe.
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #2443 poslato: Mart 02, 2014, 11:05:01 posle podne »

Pozdrav Zoltane, moze jedno pitanje? Kada radim neku vezbu radim sa toliko  tezine da ga mogu izgurati 8 -12 puta pravilno. E sada cuo sam da je bolji napredak ako uzmem vece tezine i da ponavljanja budu od 3-6 i da cu bolje napredovati. Jel to tacno ? Meni licno odgovara ovaj nacin treniranja koji sada radim. Za svaku grupu misica radim po 5-6 vezbi 4-5 serija i od 8-12 ponavljanja. Zadovoljan sam i napretkom koji sam ostvario do sada. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2442 poslato: Mart 02, 2014, 10:48:59 posle podne »

Neko pravilo je 6-8 za masu mada nije to kod svakoga isto i moras eksperimentisati da bi tacno znao sta samo tebi odgovara.Meni licno odgovara od 4 do 8 pa nekada cak i manje u zavisnosti koja je serija i vezba u pitanju.isto to vazi i za velike i male grupe,sve je stvar prakse i iskusva.
Sačuvana
milos 15
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2441 poslato: Mart 02, 2014, 04:38:28 posle podne »

pozdrav,koji je najbolji opseg ponavljanja na masi i koliko je najbolje raditi serija za velike i koliko za male misicne grupe :)hvala unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2440 poslato: Mart 02, 2014, 02:40:22 posle podne »

Pozdrav Aleksandre,

Ishrana jeste na prvome mestu ali uz dobru suplementaciju kao podršku napredak će biti odličan.od suplementaije najbolje je osnova i to je whey.Nema nekog posebnog koji ti može drastično biti prenost u odnosu na ostale jer ovi novi su uglavnom tu negde po kvalitetu i ja bih ti preporučio ukoliko gledaš odnos kvaliteta i cene da to bude Scitec professional serija whey proteina.Lepog su ukusa i dobrog kvaliteta.Uz ovo dobro bi još za početak došao vitaminsko mineralni kompleks.
Pošalji slobodno sliku na moj mail ili pp pa ću ti reći moje mišljenje.
Sačuvana
Aleksandar86
Gost
« Odgovor #2439 poslato: Februar 28, 2014, 06:49:13 posle podne »

Postovanje gospodine Zoltane,imam par pitanja ako mozete da mi odgovorite,posto na zalost neki ljudi si bezobrazni na ovom forumu pa ispadnem budala sto pitam,vec sam pisao o tome.

Evo ovako kao prvo odmah da kazem da nisam pocetnik.Pre nego sto postavim pitanje da objasnim svoju situaciju,treniram dosta dugo ali realno od svoje 20 je to nesto ozbiljnije,znaci kucna teretana,borilacke vestine rekreativno otprilike 2-3 puta nedeljno po sat ipo sto je naravno bilo malo itd, danas kad imam 27 posto sam 1986 sad je samo Teretana i treninzi su mi dosta snazni sta to znaci :na primer Ruke i noge ponedeljak recimo navodim primer,Bieps,Biceps,Triceps po 10-12 ponavljanja prvi krug odmor 90 sekundi,onda jos 2 kruga,i drop setovi od vise kilaze ka manjoj i obrnutim redosledom na primer idu tegovi iliti bucice nebitno,5kg,7,5kg,12kg,15kg,ili od 7,5kg pa sve do 17kg onda idem od 17kg do 7,5kg u sledecem krugu,jedno rucni pregib znaci laktovi uz telo i to,ako to nije dobar fazon uvazavam kritiku mada ja sam zadovoljan,i tako ostale vezbe izuzev vezbi za Grudi jer ne volim tu da kombinujem,tu radim normalno po 3 serije 12 ponavljanja, uradim po neki super set kad radim bench ali ne preterano.Ramena najvise radim sto se tice super setova.Moram da kazem da nikad nisam koristio nikakve steroide niti nameravam niti sam koristio suplementaciju uopste,posto sam sad dostigao visi nivo zanima me nesto u vezi suplementacije i koliko je korisno.

Pitanje:Da li bi mogao da mi preporucis neki suplement koji bi mi mogao da pomogne da se brze oporavim posle treninga ili ubrza rast mojih misica.Znam da sto se definicije tice to sve zavisi od ishrane,ne  razumem se u marke zato i pitam,da li je preporuka mozda Whey protein ili sta vec ne znam ni ja pa molim da mi odgovoris ako moze.

Mogu vam poslati na vas privatan mail moju sliku to jest izgled pa mi mozete dati konkretno misljenje ako imate vremena.
Unapred hvala :)
« Poslednja izmena: Februar 28, 2014, 10:25:43 posle podne od strane Aleksandar86 » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2438 poslato: Februar 25, 2014, 11:49:22 posle podne »

'Dovoljno ti je 5gr pre i 5gr posle treninga.
Za arm u Beogradu nisam siguran jel ima, moguce da ima klub ali da nije registrovan.Pitaj Milorada Senkovica ili Marcela Rusovana na fb.
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #2437 poslato: Februar 23, 2014, 03:58:35 pre podne »

Pozdrav, posle dugo vremena sam resio da ipak radim punjenje sa monohidratom... Problem je sto su mi iskrsli neki problemi pa je situacija sledeca: 6 dana sam uzimao monohidrat, (od toga 3x10g dnevno i 3x20g dnevno tj za tih 6 dana odradio sam 3 treninga) a onda sam napravio pauzu od  6 dana! (bez treninga i bez kreatina)

Sta sada da radim, da li opet da radim punjenje ili ne?

p.s. posto se povela ta tema, ima li neki AW klub u Beogradu?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2436 poslato: Februar 22, 2014, 10:06:36 posle podne »

Nema na cemu, ako ikako budem mogao pomoci samo se ovde javi.
Sačuvana
uf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2435 poslato: Februar 20, 2014, 08:03:07 posle podne »

Hvala na odgovoru.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2434 poslato: Februar 20, 2014, 12:14:03 pre podne »

Za Suboticu zaista ne znam, moguce je.Ima sada dosta ljudi koji se bave armwrestlingom sto me zaista raduje.Vdi na fb javi se marcelu Rusovanu on je selektor pa ako iko zna onda je to on.
Sačuvana
uf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2433 poslato: Februar 17, 2014, 09:20:16 posle podne »

Čuo sam da u Subotici ima momaka koji se bave ovim sportom,koji poseduju sto,ali nikako ne mogu da doĂ°em do informacije gde tačno.Da li možda imaš ovu informaciju?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2432 poslato: Februar 15, 2014, 08:45:09 posle podne »

Ne dolazi i to je njegova glavna prednost u odnosu na klasican kreatin.Probao sam dosta razlicitih i svi su mi bili ok tako da naziv firme ne igra neku bitnu ulogu.
Sačuvana
DesiRe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2431 poslato: Februar 05, 2014, 07:41:32 posle podne »

Da li zaista ne dolazi do nadimanja prilikom koriscenja Kre-alkalyna kreatina ? I od koje kopanije je najbolji ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2430 poslato: Februar 04, 2014, 11:51:55 posle podne »

Polako se vracam u formu levom rukom...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UH7dAfQN-uE
Sačuvana
Stranice: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.094 sekundi sa 17 upita.