TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404454 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 05:11:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 207 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 964364 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2356 poslato: Oktobar 19, 2013, 07:04:56 posle podne »

Najbolje je ići umereno pa i u slučaju kada se radi topljenje masti.Gubi se i snaga naravno jer ako se ne pazi onda se gubi i mišićnu tonus a to nije ni tebi cilj.Obrati pažnju na ishranu i prvenstveno balans sa hidratima dok povećavaš unos kvalitetnih namirnica prvenstveno proteina.Isto tako L karnitin možeš uzimati ali to je samo deo jedne priče i tebi bi trebalo bcaa i glutamin minimalno plus unos whey proteina i multiviaminskog kompleksa.e tek tada je to kompletno i biće delotvornije.
Sačuvana
roadman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 2

« Odgovor #2355 poslato: Oktobar 13, 2013, 01:57:40 pre podne »

Evo ovako, ja sam biciklista i preko zime hocu da skinem neki kilogram jer je sa manje kilogram uzbrdo uvek lakse.
E sad, veoma mi je bitno da mrsavljenjem ne izgubim snagu, cuo sam da ako gubis nedeljno vise od 500g da gubis i snagu.
To hocu da izbegnem. Zanima me da li da uzmem L-karnitin ili neki drugi sagorevac, da li da drzim neku dijetu, na kom pulsu se najlakse "tope masti".
Da li uz to da uzimam nesto jos jer vec svakako tokom cele godine uzimam aminokiseline da oporavljam misice.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2354 poslato: Oktobar 12, 2013, 09:46:47 posle podne »

Pa ne treba mnogo jer je samleven.To je kao da kuvaš griz isto je jako sitno pa se zato brzo i spremi.Svaki pirinač je složeni hidrat ali o količini njegovog unosa treba voditi računa.
Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 44


« Odgovor #2353 poslato: Oktobar 11, 2013, 01:18:32 posle podne »

Procitao sam da prvo meljes pirinac u blenderu,pa ga posle kuvas...Koliko ga dugo kuvas tako samlevenog?Sta mislis o rizi sto se kupuje na meru,jel on slozen hidrat?Pozdrav.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2352 poslato: Septembar 15, 2013, 09:41:02 pre podne »

Nema na čemu,ukoliko nešto nekada treba samo se javi ovde.
Sačuvana
mimiking
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 2

« Odgovor #2351 poslato: Septembar 15, 2013, 07:35:08 pre podne »

OK, hvala !!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2350 poslato: Septembar 15, 2013, 12:27:31 pre podne »

Pozdrav i hvala na rečima pohvale.Trudim se koliko mogu i drago mi je ako nekome mogu pomoći i to uvek rado činim.

Što se tiče tvog problema smatrm da nikako ne treba da izbaciš hidrate već da se baziraš na kvalitetnim i dobra je ideja da ubaciš malo pirinča tokom dana.Ali nema potrebe i u večernjim terminima i dobro je da se tada baziraš na ribi i salatama mada nije greška i belo meso tada čisto promene radi.Od riba ja savetujem najviše oslić bareni jer je odličan.
Suplementacija ti je odlična i samo tako nastavi.Bitan je kontinuitet a rezultati će doći na duže staze.
Sačuvana
mimiking
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 2

« Odgovor #2349 poslato: Septembar 13, 2013, 04:41:35 posle podne »

Pozdrav sefe, nov sam na forumu i hteo bih da ti postavim jedno pitanje vezano za ugljene hidrate.
Procitao ceo tvoj kutak i imas sve pohvale za izdvojeno vreme koje si posvetio pisanju tekstova o tvojim treninzima i ishrani. Covek moze mnogo toga da nauci i primeni ako se opredeli da zivi zdravo.

Moje pitanje je sledece, posto sam visok 186cm i imam 114kg pored treninga resio sam  da sredim svoju ishranu.  Sto sam i ucinio.
Da li neuzimanjem UH organizam koristi mast(salo) vise kao izvor energije nego na primer kada koristimo UH u obrocima.
Nisam skroz izbacio UH iz dnevne upotrebe, jedem ih za dorucak i to 100g ovsenih pahuljica pomesanih sa jogurtom.
Za rucak uglavnom dinstam povrce (luk, sargarepu, papriku, tikvice...) i tu dodam oko 250g sitno isecganog belog mesa.
Dok za veceru jedem uglavnom tunjevinu sa nekom od salata (cvekla, sargarepa i celer, zelena salata sa paradajzom i krastavcem).

Moja nedoumica je da li mogu da obarim i malo integralnog pirinca i pomesam to sa gore navedenim ruckom ili ne, i da li je dobro jesti prinac i za veceru ili ne. Pricam o mom slucaju gde mi je cilj da se sto pre otarasim masnih naslaga.

I jos nesto od suplementacije koristim Whey protein, bcaa, sagorevace masti (lipo 6 black) i komplekse vitamina i minerala.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2348 poslato: Septembar 11, 2013, 10:59:47 posle podne »

Svoje treninge kao i treninge mojih članova NS Lavovi ću postavljati uskoro.Razmišljao sam da snimim cd sa moji treninzima gde bih objašnjavao kako ja to sve radim.Inače ima snimaka sa objašnjenjem i na našem jeziku mislim da se može naći na sajtu reprezentacije kao i na yu tube.Nema ih mnogo nažalost,mnogo više je na stranim jezicima.
Ako si iz Novog Sada doði kod nas u klub i rado ćemo ti pomoći.
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 74


Go hard or go home

« Odgovor #2347 poslato: Septembar 11, 2013, 08:58:56 pre podne »

Zoltane postovanje imam pitanje za vas dali ste razmisljali da u narednom periodu napravite video o tehnikama za obaranje ruku vezbe itd  nema nigde na srbskom sve engleski i ruski zanimalo bi nas sigurno one koje vole ovaj spot hvala :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2346 poslato: Septembar 03, 2013, 11:12:31 posle podne »

Nisam,ali na prvi pogled mi liči kao priča za malu decu i žvaka za budale.Možda grešim ali sumnjam.
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 313


Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #2345 poslato: Septembar 03, 2013, 10:27:16 posle podne »

Da li si nekada koristio Fat gripz, i ako jesi mozes li napisati neke utiske iz prve ruke? :) (pre svega, vrede li 50+ eura)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2344 poslato: Avgust 31, 2013, 11:08:50 posle podne »

Smanjuje mu se masa kada ga spremaš ali ne i prisustvo proteina tako da je to isto kada god merio.Izmeri sirovo prvo 100gr pa spremaj.
Sačuvana
Rakic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42

« Odgovor #2343 poslato: Avgust 30, 2013, 10:02:25 pre podne »

Jel se meso meri sirovo ili posle spremanja, jel se proteini racunaju na 100g sirovog mesa ili spremljenog? Pitam zato sto se nakon spremanja kolicina smanjuje za oko 30%. Ja sam do sada racunao proteine samo nakon spremanja da li sam pogresio?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13142


Never give up!

« Odgovor #2342 poslato: Avgust 29, 2013, 10:42:42 posle podne »

Imaš na ovom linku detaljno opisane vežbe koje i sam radim.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=118031.0
Sačuvana
Stranice: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 207 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.