TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:58:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768536 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2309 poslato: Jul 15, 2013, 11:31:02 posle podne »

Povećaj unos hidrata kroz pirinač za početak, ubaci više obroka gde ima i mesa ali po manje u oboku i to rasporedi na 5 ili 6 obroka u toku dana.Posle nekog perioda mora biti napretka na bolje.
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2308 poslato: Jul 15, 2013, 07:03:50 posle podne »

Hvala,ali vec duze vreme tapkam u mestu imam 71 kg na 188cm 3 meseca nisam se ugojio ni gram problem je u ishranu to je sigurno sta biste mi predlozili jos u ishranu da ubacim svaki vas savet je dobro dosao hvala na odgovoru puno :D Cilj mi je dobijanje mase.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2307 poslato: Jul 15, 2013, 06:44:24 posle podne »

A šta je cilj ovakve ishrane? ako je dobijanje mase i to kvalitetne mislim da tu treba još koji obrok ali kvalitetni gde su glavni izvori protein,kvalitetni uh i vlaknaste materije.Meso je dobro što si imao u obrocima samo mislim da ne treba po obroku više od 150gr jer organizam neće iskoristiti.Ali i to sve zavisi od osobe do osobe,važno je biti uporan i istrajati.
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2306 poslato: Jul 15, 2013, 09:10:35 pre podne »

Zoltane ovo pitanej postavljam vama jer mislim da mi vi mozete pomoci .Najvise jer sam cito u nekim vasim postovima da steimali losu genetiku(kao ja). Pa vas molim da mi kazete posto izuzetno tesko dobijam na masi ektomorf sam zamolio bih vas za savete.Moja ishrana.
Obrok1 100 gr ovsenih 5 jaja banana
Obrok2 250 gr mesa(piletina uglavnom)hleb,salata
Obrok3 pirinac 200 gr tuna 100 gr jogurt
Obrok4 2 banane malo badema
Obrok5 sir 150 gr 500 ml mleka  i to je to uglavnom :D trening mi je 5x sedmicno po jedna misicna partija. Pa sta biste mi savetovali mozda je problem sto nemogu mesa da pojedem dovoljno nzm Znam da cete mi dati neki dobar savet bio bih vam zahvalan  HVala puno :D
« Poslednja izmena: Jul 15, 2013, 09:14:00 pre podne od strane Arnie » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2305 poslato: Jul 13, 2013, 11:01:53 posle podne »

Ima zaista puno teorija oko toga šta raditi i kako raditi jer mnogi treneri daju savete iz nekog svog iskustva kao što i sam činim.Nisam od onih koji daju savete o nečemu ako nisu na sebi probali prvo i to je dalo rezultate.Ja lično i nisam pristalica nekog kardio treninga već više rad sa tegovimakoji je uz hard dietu pa čak i neku laganiju sasvim dovoljno da se skine mast i dobije lep izgled.Za ovaj dugi niz godina probao sam zaista svašta od programa i puno eksperimentisao pa došao do zaključka da meni lično rad sa tegovima lus dobra ishrana sa suplementima daju ekstra rezultate.Naravno svi smo mi drugačiji i drugačije reagujemo i zato savetujem svima da eksperimentišu i vide kako reaguju.
Što se sprinteva tiče nisam neki pristalica i pre sam za laganiji kardio posle rada sa tegovima dok recimo većina savetuje kardio ujutru na prazan stomak.
Za početak probaj kardio odmah posle treninga sa tegovima,lagano istim tempom pa vremenom vidi kako ti telo reaguje.
Ako ti moji tekstovi pomažu drago mi je jer to je sve iz mog ličnog iskustva koja pišem u nadi da ću možda nekome pomoći.

Ukoliko sam nešto izostavio slobodno me pitaj,pozz..
Sačuvana
DesiRe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2304 poslato: Jul 13, 2013, 09:31:46 posle podne »

Pozz
Mnogo literature citam  nekih poznatih trenera o trbusnjacima (Mike Chang, Mike Geary...) . Osim cuvenog nacina ishrane , tu su uglavnom i programi kardio treninga. Medjutim neki od njih nikako ne propurucuju klasicni kardio trening (trcanje 20-30min , tempo 60-70%) vec sprint. Kazu da je sprint mnogo bolji od klasicnog kardio treninga.Osim toga ako nekom sprint prestavlja problem , onda se preporucuje kardio ali sa konstantnom promjenom tempa (e sad znam ja da to nije vise kardio , ali ne znam kako da ga nazovem).Naravno pratim i tvoje iskustvo sa trbusnjacima na FB.

Zanima me tvoj stav o kardio treningu i kakav program kardio treninga mi preporucujes da bih smrsao.
Jako sam uporan, od pivskog stomaka sad dosao do ravnog stomaka , ali ne bas dovoljno ravnog da bi se vidjeli i donji dio trbusnjaka, ali ne treba  mi  jos mnogo. Hvala.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2303 poslato: Jul 10, 2013, 09:42:15 pre podne »

Za nekoga može biti mnogo ali nekome ne.Zavisi od cilja,vežbačkog staža,genetike itd..
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2302 poslato: Jul 09, 2013, 12:45:30 posle podne »

Zoltane sta mislite o tome da na dan pojedm oko 300 do 500 gr pirinca.Neznam da ovo nije pretarano sta vi mislite, glupo pitanje ali me interesuje :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2301 poslato: Jul 07, 2013, 07:03:02 posle podne »

Koliko vezbe za "hvat" smatras efikasnim i da li ih treba primenjivati s obizrom da se stisak angazuje kod vecine vezbi? Npr., kada povecam tezinu kod veslanja u pretklonu, nakon odredjenog vremena ledjni misici se naviknu i spremni su da ponovo povecam tezinu, ali saci uvek treba jos dosta vremena da se navikne.

S obzirom da se bavim i armwrestlingom gde je to izuzetno važno kao i jačanje podlaktice savetujem ti da to vežbaš što češće.
Sačuvana
SF
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2300 poslato: Jul 04, 2013, 11:24:15 posle podne »

Koliko vezbe za "hvat" smatras efikasnim i da li ih treba primenjivati s obizrom da se stisak angazuje kod vecine vezbi? Npr., kada povecam tezinu kod veslanja u pretklonu, nakon odredjenog vremena ledjni misici se naviknu i spremni su da ponovo povecam tezinu, ali saci uvek treba jos dosta vremena da se navikne.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2299 poslato: Jul 04, 2013, 10:03:42 posle podne »

Dobar dan izvinite sto vam dosadjujem ali u vas imam najvise poverenja :D Interesuje me oko cheat meal tj kako to ide neki su rekli da mogu sve da jedem PA mozete li objasni hvala puno ;D

To zavisi od mnogo toga a prvenstveno tvoga cilja.Taj obrok je obično ono u čemu najviše uživaš.
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2298 poslato: Jul 04, 2013, 08:16:53 pre podne »

Dobar dan izvinite sto vam dosadjujem ali u vas imam najvise poverenja :D Interesuje me oko cheat meal tj kako to ide neki su rekli da mogu sve da jedem PA mozete li objasni hvala puno ;D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2297 poslato: Jul 03, 2013, 08:43:58 pre podne »

Zoli moze li odmah posle AAEFX Krealkalyn-a 240kapsula 750mg preci na AAEFX Krealkalyn PRO koji ima 120 kapsula 1275mg?  ili praviti pauzu i koliko?

Možeš odmah.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2296 poslato: Jul 03, 2013, 08:42:01 pre podne »

Clenbutrol-interesuje me kako se dozira i kakav efekat ima na skidanje telesne mase? Hvala :)

Ne preporučujem klen nikome jer to nije stvar za zezanje i može biti posledica.Odlični rezultati postižu se i sagorevačima na prirodnoj bazi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2295 poslato: Jul 03, 2013, 08:40:23 pre podne »

Cenim tvoje misljenje i poslusacu te.. uzecu neki od ta dva :)
Hvala.

Ok,kad god nešto ustreba pitaj me ovde.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.