TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 04, 2025, 04:38:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Machine  (Pročitano 13106 puta)
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Certified Fitness Trainer - more to come...

« Odgovor #23 poslato: Januar 17, 2011, 03:11:50 posle podne »

"koristim sagorevače, pa mogu da budem malo nonšalantniji sa ishranom" samo odvraćaju um od prave discipline.   

Jako dobro receno, ziva istina :)

Sve cestitke

Hvala ti.

A ako si ovo ti na slici, i tebi mnogo čestitki, fantastično izgledaš.
Sačuvana
"Pain is only a weakness leaving the body."
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Januar 17, 2011, 03:10:36 posle podne »

@Ironman A sto covek ovo nije mogao da postigne bez hemije. Pa da li vidis koliko je covek aktivno u treningu, a nije mnogo masivan masivan.

Kada sam prvi put video tvoje slike bez infoa o tebi pomislio sam da ti imas problema sa zadrzavanjem kg, a ne sa njihovim skidanjem jer si dobro odran. S obzirom na godisnje doba i tvoju formu/definiciju predpostavljam da ti je ovo misicna masa kojom si zadovoljan.
U svakom slucaju dobar si!
Do kojih to kolicina C/A ides pre treninga, posto mislim da nisam naleteo na ljude koji samo ova dva stekuju, a da nema efed. u igri. Obicno samo kofein solo.

200 mg kofeina, 300 mg aspirina. Aspirin, uz to što pojačava dejstvo kofeina, i malo razblažuje krv i pojačava cirkulaciju, zbog čega ga u osnovi i uzimam. To je, uz dobru muziku na putu do teretane, dovoljno za ošta um i izuzetnu koncentraciju. :)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Januar 17, 2011, 02:49:39 posle podne »

Dogovoriš se sa nekim od njihovih administratora, oni napišu Hrvatska, recimo, ali u stvari ti pošalju u Srbiju. Što se te konkretne knjige tiče, može da se poruči i sa Amazona, oni redovno (i jako ekspeditivno) šalju.

nema da se uzme direktno sa amazona , gledao sam, samo polovne, postavi link ako ima nova da se uzme

koje sertifikate imas, posto vidim da si fitness trener ?
Sačuvana
Brankica Ilic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Januar 17, 2011, 02:49:19 posle podne »

"koristim sagorevače, pa mogu da budem malo nonšalantniji sa ishranom" samo odvraćaju um od prave discipline.   

Jako dobro receno, ziva istina :)

Sve cestitke
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #19 poslato: Januar 17, 2011, 02:39:44 posle podne »

@Ironman A sto covek ovo nije mogao da postigne bez hemije. Pa da li vidis koliko je covek aktivno u treningu, a nije mnogo masivan masivan.

Kada sam prvi put video tvoje slike bez infoa o tebi pomislio sam da ti imas problema sa zadrzavanjem kg, a ne sa njihovim skidanjem jer si dobro odran. S obzirom na godisnje doba i tvoju formu/definiciju predpostavljam da ti je ovo misicna masa kojom si zadovoljan.
U svakom slucaju dobar si!
Do kojih to kolicina C/A ides pre treninga, posto mislim da nisam naleteo na ljude koji samo ova dva stekuju, a da nema efed. u igri. Obicno samo kofein solo.
Sačuvana
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Januar 17, 2011, 02:35:52 posle podne »

Dogovoriš se sa nekim od njihovih administratora, oni napišu Hrvatska, recimo, ali u stvari ti pošalju u Srbiju. Što se te konkretne knjige tiče, može da se poruči i sa Amazona, oni redovno (i jako ekspeditivno) šalju.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Januar 17, 2011, 02:29:44 posle podne »

kako si uspeo sa bodybuilding-a da narucis knjigu, koliko znam ne salju u Srbiju ?
Sačuvana
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Januar 17, 2011, 01:53:33 posle podne »

Pa, možda im ništa ne fali, ali ako se može (a može se) bez njih, zašto bi trošili novac koji možemo da upotrebimo za važnije stvari (proteine, kreatin, multivitamine). Suviše pažnje posvećene stvarima koje deluju na psihu u smislu "koristim sagorevače, pa mogu da budem malo nonšalantniji sa ishranom" samo odvraćaju um od prave discipline. Ja sam izrazito endomorfan tip, u srednjoj školi sam bio najdeblji u razredu, a vidi sada.
Ponavljam, kada prestaneš da nečije dobre rezultate posmatraš kroz prizmu isključivo steroida, načinićeš veliki korak napred. Mentalni sklop i unutrašnja motivacija su nemerljivo bitniji, ovo odgovorno tvrdim.
Pošto sam ja personalni trener, i od toga živim, razumećeš zašto ne ulazim u detalje. Evaluacija, sastavljanje programa, monitoring i motivacija su ono što mi je zanimanje. Mnogo sam uložio u sebe i svoje obrazovanje, i to radim i sada; i to su sada, kako se kaže, tricks of the trade.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Januar 17, 2011, 01:44:18 posle podne »

Nema šta, čestitam na uspehu.

Danas se jako puno ljudi puca raznim stvarima i onda lete okolo po forumima i pričaju kako su natural i samo ishrana i jak trening. Na kraju krajeva jako su RETKI ljudi koji su u svetu bodybuildinga sa redovnim treningom više od 5-6 godina koji su uvek bili i ostali natural. Već oko godinu dana se motam po domaćim forumima i količina onih koji imaju neralne rezultate samo sa ''jakim supsima i treningom'' je dosta velika. Naravno, kasnije se sve to svede na neku priču da test nije doping do neke granice i da malo insulina nije doping; da nisu znali, dao mi drug i ostalo :D

Mislim, realno ja nemam ništa od toga da li si na aas ili ne, postigao si odličnu formu i na tome svaka čast. To samo može da ti bude izuzetna pohvala, sam si to rekao!

Good luck & Have fun na forumu, a opet možda ne bi bilo loše da na mestu gde je ISHRANA napišeš baš detaljno kako si rotirao UH, šta si radio kad si dostigao plato itd.- naravno ako te ne mrzi- mislim da bi mnogi voleli da postignu makar približnu formu koju ti imaš :) 

p.s. šta fali sagorevačima?  ::)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Januar 17, 2011, 01:32:12 posle podne »

Hvala na čestitkama, naravno.
Potpuno se slažem - definitivno traje duže, odvija se sporije, i traži posvećenost i disciplinu, ali apsolutno je moguće. A nakon svega upoznaš reakciju sopstvenog organizma i savršeno znaš šta mu odgovara - sve postaje stvar isključivo finog podešavanja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Januar 17, 2011, 01:27:51 posle podne »

Ja ti verujem da nisi na aas jer znam koliko se moze supsima i ishranom postici kada je defka u pitanju.Moze se jako mnogo i to znam jer probao sam na sebi.Naravno iza sebe i ja kao i ti imamo poduzi staz i zato znamo kako i sta treba da se radi.
Jos jednom sve cestitke odlicna defka!
Sačuvana
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Januar 17, 2011, 01:25:44 posle podne »

za Ironmena:
Hvala na komplimentu - kada ti neko kaže da misli da koristiš steroide, to je zaista oblik laskanja. :)
Ali, kao što sam napomenuo, ovo je proizvod isključivo ishrane, treninga i konstantne edukacije. Nikada nisam koristio ni sagorevače.
NHE je režim sa cikličnim unosom hidrata, gde u osnovi pvih deset dana hidrate držiš ispod 20 g dnevno, a potom ih konzumiraš u odreĂ°enim intervalima. Ja se strogo držim toga već preko tri godine, i osećam se fantastično. Za prve dve godine sišao sam sa 108 na 91, bez aerobika, bez brojanja kalorija, a onda sam stao na 91. Tu sam primenio strogi monitoring unosa kalorija, i za tri meseca skinuo preostalih 6 kg, tako da sam postigao trenutnu formu. Veruj mi, ništa lakše od toga, kada znaš na šta da obraćaš pažnju - šteta što to ranije nisam znao.
Imaj na umu da je automatska pretpostavka da neko koristi steroide veoma obeshrabrujuća kod postavljanja sopstvenih ciljeva. Oslobodi se toga što je pre moguće. U stvari, išao bih toliko daleko da ti garantujem kako bih ti obezbedio isti ovakav rezultat, uz apsolutni monitoring svakog aspekta tvoje ishrane i treninga. Nakon toga bi možda neko mislio kako ti koristiš steroide (ili barem sagorevače). Ali ti bi znao koliko je to daleko od istine. ;)
« Poslednja izmena: Januar 17, 2011, 01:27:37 posle podne od strane Machine » Sačuvana
Machine
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Januar 17, 2011, 01:12:24 posle podne »

Pa nisam postavio link foruma, nego sajta sa koga Ctrl moze da poruči knjigu o kojoj me je pitao, odakle sam je i ja naručio. U svakom slučaju, sada kada si me upozorio, to se više neće ponavljati.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Januar 17, 2011, 01:06:01 posle podne »

Odlicna forma i sve cestitke od mene.

P.s-Samo te molim ubuduce da ne postavljas linkove drugih foruma  ;)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Januar 17, 2011, 12:30:34 posle podne »

Pozdrav sa moje strane!  8)
Da li si ikada uzimao aas? Forma je odlična nema priče, ali po slikama ne bih rekao da si natural, no možda se varam pošto kažeš da treniraš već dosta dugo. Ali opet ne znam koliko je moguće bilo kojim natural režimom postići ovakvu suvoću i separacije...
Šta je sa slikama nogu? Jel radiš noge?
napiši koju rečenicu više o NHE programu ako te ne mrzi, ne mogu da naĂ°em knjigu na torrentu, a ne naručuje mi se baš :) još jednom welcome i nhf za sva ova pitanja  ;)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.229 sekundi sa 17 upita.