TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399699 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 10:13:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta nedostaje ovom treningu?  (Pročitano 2703 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #8 poslato: Mart 02, 2011, 09:22:18 posle podne »

Moze svo troje odmah,ako se ima novca,posle treninga merica Wheya,Kreatin i Dex energy u sejker i milina,a pre treninga samo Kreatin. :) ;) Posle treninga ti je ovo odlicna kombinacija za oporavak(sto je mozda i najbitniji deo),a pre treninga Kreatin ti je za snagu...
Sačuvana
Stefmeister17
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 02, 2011, 07:56:45 posle podne »

Hvala svima na savetima :)
mislio sam da prvo ubacim whey protein posle treninga,a kasnije da uzmem kreatin+dekstrozu?
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #6 poslato: Mart 02, 2011, 03:35:04 posle podne »

Ne treba ti ta plazma nikako,sem ako bi je jeo ranije,racimo sat i po pre treninga fudbala i ti ne vise od 3 puta u nedelji,pre spavanja nikako UH a i za veceru manje UH,to voce ne posle dorucka,mozes jedno sat pre dorucka ili odmah posle treninga.Posto treniras fudbal(kao ja :) ),imas cetri dana u nedelji dva treninga dnevno,posle svakog treninga pojedi vocku(i teretane i fudbalskog),i bilo bi dobro da uzmes Whey Protein radi oporavka,pa da njega pijes takodje odmah posle treninga i njega sa Ela sirom pre spavanja mozes da jedes,a uz to pre spavanja mozes i Orahe i lesnike po 30 g.Mleko ti ne treba za veceru... ;) Ubaci u ishranu Ovsene pahuljice,njih kombinuj za dorucak,jedan dan njih,jedan jaja,treci dan mozes nesto treca ili opet Ovsene,a vidi da jaja pojedes recimo 3 kajganu a 3 samo kuvano belance. ;) :) Za tu uzinu u skoli,ako ti nije bedak da te ne bi zezali drugari(na sta ne bi trebao da obracas paznju,ali ajde,u tim si godinama) mogao bi da spremis kuci pirinac i pilece belo i poneses,imas one kutijice za pakovanje hrane da kupis,plasticne,oko 250 g zapremina,to ti je taman,a i privuci ce devojke sigurno,jer ce te pitati sto,sta,kako,ovo-ono,to ti je vec pola posla... ;) :) Privuci ce i tupane,ali kad vide da pali kod devojaka,onda ce da cute. ;) Pirinac,krompir,ovsene i crni hleb od UH,a pilece,junece,jaja i Ribu od proteina. :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #5 poslato: Mart 02, 2011, 10:28:43 pre podne »

dorucak- 4-5 jaja ,100 g ella sira,2 solje mleka ili jogurta + voce(pomorandze,banane,jabuke)
jedem sto manje hleba jer kad jedem hleba onda se brzo zasitim i mogu da pojedem max 3 jaja ..
rucak -200 g pilecih prsa,krompir,solja mleka,2 kasike kikiriki putera
popodnevna uzina-tu imam mali problem jer sam tad u skoli pa ne znam sta je najbolje sto se moze uzeti...obicno uzimam sendvic sa pilecim prsima ili sunkom..
vecera(oko 20h kad dodjem iz teretane)-180g tunjevine,2 solje mleka,2 kasike kikiriki putera
oko 22h uzmem plazmu sa mlekom,ili integralni keks welnes

Mislio sam da ubacim zgibove pre grudi i ledja,ali ne znam kakve zgibove da radim, koliko serija i ponavljanja?
Jel moze za grudi da se ubaci kontra kosi benc?
Koju vezbu da ubacim za ledja i biceps?

Umesto ovih pilecih prsa,spremaj pileci file ili neko crveno meso.Zgibove radi sa vezbama za ledja,mozes ubaciti i kontrakosi benz ili propadanje na razboju.za biceps ubaci Skot klupu bucicama.
Sačuvana
anaerob2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 02, 2011, 02:45:29 pre podne »

dorucak- 4-5 jaja ,100 g ella sira,2 solje mleka ili jogurta + voce(pomorandze,banane,jabuke)
jedem sto manje hleba jer kad jedem hleba onda se brzo zasitim i mogu da pojedem max 3 jaja ..
popodnevna uzina-tu imam mali problem jer sam tad u skoli pa ne znam sta je najbolje sto se moze uzeti...obicno uzimam sendvic sa pilecim prsima ili sunkom..
vecera(oko 20h kad dodjem iz teretane)-180g tunjevine,2 solje mleka,2 kasike kikiriki putera

Mislio sam da ubacim zgibove pre grudi i ledja,ali ne znam kakve zgibove da radim, koliko serija i ponavljanja?
Slobodno povecaj unos proteina i hidrata u skladu sa fizickim aktivnostima,pogotovo posto se bavis dodatnim fiz.aktivnostima(fudbal)Takodje vise zdravih masti(maslinovo,riblje..)Moras da povecas ukupni kalorijski unos,ako hoces da povecas misicnu masu...
Sto se tice treninga,baziraj se na osnovnim multizglobnim vezbama sa slobodnim tezinama...
Ako mozes da radis vise od 15 regularnih zgibova,slobodno radi sa dodatnim opterecenjem..Ponavljanja radis u opsegu od 6-12...
Posto si pocetnik,nemoj preterivati sa brojem vezbi i serija...Vise ne znaci bolje u ovom slucaju  ;)
Sačuvana
Stefmeister17
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2011, 11:41:30 posle podne »

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2011, 11:09:33 posle podne »

Za noge mozes da ubacis jos neku vezbu i povecas broj serija,za grudi ubaci jos jednu vezbu ,kao i za biceps,trbusnjake radi po 15 ponavljnja ali lagano,za ledja ubaci jos jednu vezbu,izbaci slaganje bucicama,to je za trapez,to radi sa ramenima.
Sve ostalo je u ishrani.Napisi kako se trenutno hranis.
Sačuvana
Stefmeister17
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2011, 10:40:31 posle podne »

Imam 17 godina,treniram fudbal 10 god..isao sam u teretanu 4 meseca,pa sam prestao,i opet krenuo pre  mesec dana....odradio sam kruzne treninge i sad prelazim na rad po misicnim grupama..
PON (noge,stomak)
1.Nozna presa              10,8,8 
2.Nozna ekstenzija        12,10,8,8
3.Nozna fleksija            10,10,8,8
4.Podizanje na prste    15,12,12,12
*Cucnjeve nisam stavio jer sam pre imao blagu skoliozu,pa ne bi trebalo jos da ih radim.
1.Trbusne kontrakcije     3x20
2.Podizanje nogu           3x20
3.Torzija trupa               3x20
UTORAK(GRUDI,BICEPS)
1.Bench press       15,12,10,8,6,8  (princip piramidalnog povecanja tezine,a u poseldnje 2 serije princip forsiranog ponavljanja)
2.Potisak bucicama na kosoj klupi     10,8,8
3.Pek-dek                                    10,10,10
4.Stojeci biceps pregib                   12,10,8,8
5.Pregib na skotovoj klupi                10,8,8
CETVRTAK(LEDJA,TRICEPS)
1.Vucenje na lat masini sirokim hvatom ispred glave    12,12,10,8,8
2.Vucenje na lat masini horizontalno uskim hvatom     12,10,8,8
3.Vucenje na lat masini iza glave(srednji hvat)            10,8,8
4.Sleganje ramenima(bucicama)                               15,12,12,12
5.Triceps ekstenzija bucicom iza glave sedeci              12,10,8,8 
6.Triceps ekstenzija sajlom(kros masina)                     10,8,8
7.Triceps ekstenzija u pretklonu(bucicom)                  8,8,8
PETAK(RAMENA,STOMAK)
1.Latelarno podizanje bucica              12,10,10,10
2.Prednje podizanje bucica                 12,10,10
3.Potisak za ramena(bucicama ili na smit masini)    12,10,8,8
4.Latelarno podizanje bucica u pretklonu             12,10,10   
1.Trbusne kontrakcije     3x20
2.Podizanje nogu           3x20
3.Torzija trupa               3x20 
Posto zelim da nabacim masu,da li negde treba da smanjim broj ponavljanja ili broj serija?  ???
Koje biste jos vezbe dodali za neku misicnu grupu?
Hvala unapred,pozdrav. :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.13 sekundi sa 20 upita.