TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:25:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Djacka ishrana  (Pročitano 9026 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #7 poslato: April 02, 2011, 09:15:32 pre podne »

Ajoj, pohujes, pravi si buntovnik!!  ;D

Ukusnija mi je piletina kad je pohujem na teflonu. :) Iseckam je, strpam dosta raznoraznog povrća, promešam i eto ga.
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #6 poslato: April 02, 2011, 08:04:51 pre podne »

Eh, pa ti ga napravi kao da ćeš komplet sto da postavljaš kad treba da jedeš. :D :D Imaš plastične činije sa više pregrada, lepo izmeriš hranu, serviraš u činiju, ubaciš plastičnu viljuškicu, zatvoriš i eto ga. :) Kad doĂ°e vreme užini, samo treba da sedneš negde, otvoriš poklopac i uživaš u jelu. :) 

Ja sam to radio u četvrtoj godini srednje jer sam tada polako počinjao da ulazim i u srž ishrane, kao bitnog dela izgradnje tela. Izvdojim se u uglu dvorišta, uvek sa mnom bio i drug koji mi pravio društvo i gotov obrok u okviru velikog odmora. ;)

Evo kako ja nosim hranu. Nemoj mi reći da je ovo teško i zahtevno. :)

Prava stvar... Nema postavljanja, nema nikakvih kompleksa... Cak mislim da bi to bila jedna velika inovacija i jedan od nacina da sto vise njih "navuces" na zdravu hranu i na taj nacin im pomognes... :)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2011, 01:22:19 pre podne »

Ajoj, pohujes, pravi si buntovnik!!  ;D

I da ima vec nekoliko ovakvih tema tako da procitaj msm da ces naci tamo varijantu koja ti odgovara!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: April 01, 2011, 11:13:47 posle podne »

Eh, pa ti ga napravi kao da ćeš komplet sto da postavljaš kad treba da jedeš. :D :D Imaš plastične činije sa više pregrada, lepo izmeriš hranu, serviraš u činiju, ubaciš plastičnu viljuškicu, zatvoriš i eto ga. :) Kad doĂ°e vreme užini, samo treba da sedneš negde, otvoriš poklopac i uživaš u jelu. :)  

Ja sam to radio u četvrtoj godini srednje jer sam tada polako počinjao da ulazim i u srž ishrane, kao bitnog dela izgradnje tela. Izvdojim se u uglu dvorišta, uvek sa mnom bio i drug koji mi pravio društvo i gotov obrok u okviru velikog odmora. ;)

Evo kako ja nosim hranu. Nemoj mi reći da je ovo teško i zahtevno. :)
« Poslednja izmena: April 01, 2011, 11:17:18 posle podne od strane Robert » Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: April 01, 2011, 10:35:55 posle podne »

brate , nemoj da mislis da imam komplekse ali je smesno realno nositi hranu od kuce i to u srednju skolu gde nemam da sednem da jedem kao covek da izvadim jedno po jedno postavim i sve to . Koju bi mi hranu preporucio u okviru skole i koja je dobra i kvalitetetna ?
Sačuvana
train hard or go home !
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #2 poslato: April 01, 2011, 10:23:28 posle podne »

Najbolja, a mozda i jedina kvalitetna opcija je da hranu pripremis i poneses od kuce. Imas one plasticne kutijice (kontejnere) u koje mozes naseckati piletinu, ubaciti krompir, pirinac, testeninu, salatu po zelji... Mislim da ces pose par dana navici na takav rezim i cak stavise naci ga za veoma dobar i funkcionalan. :)
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 01, 2011, 10:19:20 posle podne »

Jedna pametna tema , posto je dosta nas srednjoskolaca i studenata . Ja bih jeo mnogo vise mesa i unosio dosta vise proteina kad ne bih bio u skoli od 2 do 8 , a posle toga odmah trening. A u skoli problem hrana . Pored peciva , brze hrane i tih gluposti sve vise jedem hranu sto kupim u prodavnici. Naprimer sta ne valja od ovi stvari a sta je najpreporucljivije ? Cokoladno mleko , yo-yo (  choko riza ) , bonzite , plazma , peceno sojino zrno , kikiriki , keks neki , yuhu i ostale cokoladice . Inace pokusavam da unesem sto vise slozaenih UH ali eto koliko stignem ovom ishranom . Treba mi jos mase ali pokusavam da je dobijem kvalitetno , tako da, sta preporucujete ? Ali da je u okviru skolskog odmora :D ? nadam se da ce se sto vise vas ukljuciti kako bi uspeli da napravimo neku bolju skolsku ishranu :)
Sačuvana
train hard or go home !
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.144 sekundi sa 19 upita.