TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398248 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 07:50:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SexyFranc :)  (Pročitano 78267 puta)
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #54 poslato: Decembar 13, 2007, 11:57:35 posle podne »

Evo ja garantujem da vlada nije nikada uzeo hemiju !!! Pa ne znam koji vam je djavo,ne trenira dechko 5 meseci pa da je buknuo pa da neko mozhe da kenja... Mada brate opusti se,nek pricha ko shta oce... ko shto je reko hans,tebi je savest mirna,znash da nisi i dovidjenja prijatno  ;)
Sačuvana

SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #53 poslato: Decembar 13, 2007, 11:51:13 posle podne »

Odlicna definicija jbt.. Vidi se da si jebeno napredovao......I  kazes nista od ass nisi uzimao ? Ja ne verujem keve mi e ;p

Ne nisam....   jbg ne znam sta da kazem ako mi ne verujes....  :-\

Ma ne uzbudjuj se,pocni d ashvatas to kad ti neko kaze "ti koristis aas!" kao ja,tj kao kompliment.Znaci napredovao si ko da si na hemiji,dovoljno je sto ti sam znas da nisi na hemiji jebes komentatore :)

Brate, pa u tome i jeste poenta, sto vecina tih "bildera" po teretanama, sto odjednom se naduvaju ko kvasac kazu "ja nista nisam uzimao od steroida" a u sustini se pice ko ludi.. Pa eto ti imam primer ortaka koji radi u teretani, lik je ogroman, i naravno kad ga pitas ovako jel uzimas sta ? on negira, naravno da ce reci, "ma jok ja samo se hranim pravilno" i zato sam ovako velik, wow.. A meni je licno rekao da je uzimao krsa tih sranja, ne znam tacno sta sve, ali zaista mnogo, a lik treba da je primer mladim likovima koji oce da izgledaju ko on, nravno kad ga oni pitaju jel se rokas steroidima uvek kaze da nista ne uziima.. A takvih likova ima KRSA KRSA!!! Zasto meni te fore necete spikati .. p;

Pa mogu ti moji drugari potvrditi ili ako ti do nije dovoljno i ako te bas zanima onda idemo na analize, ako sam ja upravu ti ih placas, a ako si ti onda ja placam..... ili idemo na detektor lazi  ;D
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Decembar 13, 2007, 11:47:25 posle podne »

Odlicna definicija jbt.. Vidi se da si jebeno napredovao......I  kazes nista od ass nisi uzimao ? Ja ne verujem keve mi e ;p

Ma ne uzbudjuj se,pocni d ashvatas to kad ti neko kaze "ti koristis aas!" kao ja,tj kao kompliment.Znaci napredovao si ko da si na hemiji,dovoljno je sto ti sam znas da nisi na hemiji jebes komentatore :)

Brate, pa u tome i jeste poenta, sto vecina tih "bildera" po teretanama, sto odjednom se naduvaju ko kvasac kazu "ja nista nisam uzimao od steroida" a u sustini se pice ko ludi.. Pa eto ti imam primer ortaka koji radi u teretani, lik je ogroman, i naravno kad ga pitas ovako jel uzimas sta ? on negira, naravno da ce reci, "ma jok ja samo se hranim pravilno" i zato sam ovako velik, wow.. A meni je licno rekao da je uzimao krsa tih sranja, ne znam tacno sta sve, ali zaista mnogo, a lik treba da je primer mladim likovima koji oce da izgledaju ko on, nravno kad ga oni pitaju jel se rokas steroidima uvek kaze da nista ne uziima.. A takvih likova ima KRSA KRSA!!! Zasto meni te fore necete spikati .. p;
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #51 poslato: Decembar 13, 2007, 11:40:41 posle podne »

hehe nisam, a gde se to meri? nisam upucen u to  ::) bas bi isao....
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #50 poslato: Decembar 13, 2007, 11:39:14 posle podne »

Procenat masti :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #49 poslato: Decembar 13, 2007, 11:36:31 posle podne »

jesi merio %bf?

? ? ?  ::)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #48 poslato: Decembar 13, 2007, 11:20:31 posle podne »

jesi merio %bf?
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #47 poslato: Decembar 13, 2007, 09:53:24 posle podne »

To sada i radim... i sada sam jako srecan hehehe  ;D ;D ;D
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #46 poslato: Decembar 13, 2007, 09:51:45 posle podne »

Ja to ne merim  ;D  evo izmericu kada budem otiso kod devojke posto ona ima onaj (hmmm kako se zove) valjda se kaze krojacki metar... ::) 

Prosle godine sam merio biceps i struk i ne mogu da nadjem taj papir gde sam to zapisao ali mislim da mi je biceps bio 38cm a struk sam zaboravio  ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #45 poslato: Decembar 13, 2007, 06:22:21 posle podne »

Da,ako imas i one pre bilo bi lepo :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #44 poslato: Decembar 13, 2007, 06:20:47 posle podne »

E nisi napisao obime.......
Ajde napisi
Mislim kada si krenuo i sada...
Ruke
Noge
Struk
Grudi
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2007, 06:22:42 posle podne od strane Aleksandar Steler » Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #43 poslato: Decembar 13, 2007, 05:41:30 posle podne »

Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #42 poslato: Decembar 13, 2007, 04:51:50 posle podne »

Ne nisam....   jbg ne znam sta da kazem ako mi ne verujes....  :-\
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Decembar 13, 2007, 01:50:53 posle podne »

Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #40 poslato: Decembar 11, 2007, 02:05:12 posle podne »

OK, hvala na vasim komentarima  ;)

Extra bicepsi i extra definicija...Nesvidjaju mi se pectoralisi i trbusnjaci ,vrlo je izdefinisano ali nesvidja mi se oblik...ali jbg ...genetika je bitch :P ..poradi malo na ledjima

Stomak radim na prolece, ovo mi je usralo da mi se vidu trbusnjaci (dobro malo mi se vide)  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 18 upita.