TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398248 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 07:48:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SexyFranc :)  (Pročitano 78264 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #159 poslato: Maj 22, 2008, 11:27:24 pre podne »

Nemoj da ocajavas druze jer nema razloga za to.Znam...tesko je sto neces moci da treniras jer to jako volis,mozda te malo plasi cinjenica da ces izgubiti misice.ma brate ne boj se, ne odlaze oni tako lako.Znam po sebi kad sam pravio duzu pauzu zbog vojske.Sve se to jako brzo vrati na svoje i mozda ce cak tvome telu ova pauza da prija za odmor i bude uzrok jos boljem napretku.
Znaci...odmaraj sada, uzivaj, i bice dana za megdana.Videces i sam, kad dodjes u teretanu ima da to bude prava eksplozija napretka.
Sačuvana
mr.perfect.86
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No Pain No Gain

« Odgovor #158 poslato: Maj 22, 2008, 10:57:53 pre podne »

E jbg.. :-\ ma bitno je da si sad ok a posle kad se oporavis vratices se u formu..pozz
Sačuvana
kiki_ns
Član
**
Van mreže Van mreže

www.stjepanovic.tk
« Odgovor #157 poslato: Maj 22, 2008, 10:28:12 pre podne »

Da mu je.em mater u pi.ku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nazovi me kad bude da mozes da se vidimo,svratim ja do tebe il ti do mene...

Stvarno ovo kad sam procitao nije mi bilo lako jker znam kako je to...
\

Zelim ti da se sto pre oporavis i ne daj se...

PS.Nisam ni ja u boljoj situaciji al javi se Franzzzzz

Sp.pozdrav
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #156 poslato: Maj 21, 2008, 11:44:53 posle podne »

Ehhh konacno da stignem kuci, upravo danas izasao svez iz bolnice  :-\... Bio sam u Budvi i nakon prvog dana (10 km od budve u autobusu) sam imao groznicu i slabe bolove u stomaku, zatim je nekako proslo... Kad sam stigao u Budvu osecao sam se OK i dalje imao male bolove u stomaku misleci da je upala i to iskulirao.... to vece kada sam izasao sa drugarima na samom pocetku izlazka me opet uhvatila groznica i snazni bolovi u stomaku i temperatura 39 sa 7 i onda  su me odveli u bolnicu... Doktori su tvrdili da je to neki virus a sto se stomaka tice tvrdili su da je to upala misica  iako sam imao jasnu krvnu sliku i rekli da nije 100% slepo crevo jer su 2 puta provelili moju krvnu sliku... dali mi infuziju, vadili krv, inekcija protiv bolova i prepisali mi antibiotike... sutradan po podne me opet hvatala groznica,temperatura i opet bolovi u stomaku, nekako sam to uspeo da savladam... pio sam te antibiotike, odmarao se ceo, bolovii u stomaku i dalje snazni... 3 dan me groznica prosla ali zato nisam mogao iz kreveta da ustanem jer sam imao jake bolove u stomaku i popio sam  Brufen i definitivno posumnjao da je slepo crevo i odlucio da se vratim za NS sto sam i uradio (avionom iz Tivta do BG-a pa kolima do NS-a) gde sam direktno otisao u hitnu i operisali me.... bio sam u bolnici 4 dana i eto konacno sam danas izasao... e sad sto me je najvise povredilo je to sto necu moci da treniram jedno vreme i izgubicui dosta u kilazi i u snazi a taman sam lepo napredovao...

@Mark3 kod Ogija su mi nove slike, e sad kad ce mi dati to zavisi od njega... nadam se sto pre tj trudicu se da budu sto pre  ;D

zju .. bash loshe ... ccc samo se shto pre oporavi :// :D GL
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #155 poslato: Maj 21, 2008, 11:43:47 posle podne »

uvek se smorim kada procitam ovako nesto jer znam koliko se truda i odricanja ulozi da bi se nesto postiglo...
potrudi se da se sto pre oporavis i skupis snagu za ponovni pocetak.
"sto te ne slomi, ojaca te"
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #154 poslato: Maj 21, 2008, 11:27:17 posle podne »

jbg, bas bedak!
barem ces moci da se odmoris za treninge koji ce uslediti...
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #153 poslato: Maj 21, 2008, 11:24:23 posle podne »

Ehhh konacno da stignem kuci, upravo danas izasao svez iz bolnice  :-\... Bio sam u Budvi i nakon prvog dana (10 km od budve u autobusu) sam imao groznicu i slabe bolove u stomaku, zatim je nekako proslo... Kad sam stigao u Budvu osecao sam se OK i dalje imao male bolove u stomaku misleci da je upala i to iskulirao.... to vece kada sam izasao sa drugarima na samom pocetku izlazka me opet uhvatila groznica i snazni bolovi u stomaku i temperatura 39 sa 7 i onda  su me odveli u bolnicu... Doktori su tvrdili da je to neki virus a sto se stomaka tice tvrdili su da je to upala misica  iako sam imao jasnu krvnu sliku i rekli da nije 100% slepo crevo jer su 2 puta provelili moju krvnu sliku... dali mi infuziju, vadili krv, inekcija protiv bolova i prepisali mi antibiotike... sutradan po podne me opet hvatala groznica,temperatura i opet bolovi u stomaku, nekako sam to uspeo da savladam... pio sam te antibiotike, odmarao se ceo, bolovii u stomaku i dalje snazni... 3 dan me groznica prosla ali zato nisam mogao iz kreveta da ustanem jer sam imao jake bolove u stomaku i popio sam  Brufen i definitivno posumnjao da je slepo crevo i odlucio da se vratim za NS sto sam i uradio (avionom iz Tivta do BG-a pa kolima do NS-a) gde sam direktno otisao u hitnu i operisali me.... bio sam u bolnici 4 dana i eto konacno sam danas izasao... e sad sto me je najvise povredilo je to sto necu moci da treniram jedno vreme i izgubicui dosta u kilazi i u snazi a taman sam lepo napredovao...

@Mark3 kod Ogija su mi nove slike, e sad kad ce mi dati to zavisi od njega... nadam se sto pre tj trudicu se da budu sto pre  ;D
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #152 poslato: Maj 16, 2008, 08:01:34 posle podne »

pohvale i od mene :) sve je lepo i ok... kad ce nove slidze da vidimo napredak ?
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #151 poslato: Maj 09, 2008, 12:49:42 posle podne »

brate sto si stipsa, daj malo tog bicepsa vamo....

svaka cast....

ako bas moram  ;D ;D ;D

Sačuvana
djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #150 poslato: Maj 09, 2008, 10:39:30 pre podne »

brate sto si stipsa, daj malo tog bicepsa vamo....

svaka cast....
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #149 poslato: Maj 08, 2008, 08:59:27 posle podne »

Hvala Fanatic  ;)

Danas me Ogi slikao pa cu uskoro staviti nove slike.... ima bas dosta promena u izgledu... mislim da je dobro, ali bolje vi da procenite  ::)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #148 poslato: Maj 08, 2008, 12:03:42 posle podne »

Fantastican napredak druze moj!  Ali stvarno deluje impresivno.Samo napred!
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Maj 08, 2008, 09:00:21 pre podne »

ja mislim da je genetika...
jesi razmisljao o takmicenju?

ma kakvo takmicenje tj smesan sam naspram njih :)... da vidis kako juniori izgledaju (uzivo), skenjao bi se.... svaka ima cast...

a ja moram pod hitno ledja da popravim...

ja mislim da kad bi se potrudio malo wise, imao bi ok napredak, i cak bi mogao solidno da napredujes na nekom takmicenju...ali to je samo moje misljenje...
Sačuvana
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #146 poslato: Maj 08, 2008, 08:47:18 pre podne »

ma kakvo takmicenje tj smesan sam naspram njih :)... da vidis kako juniori izgledaju (uzivo), skenjao bi se.... svaka ima cast...

a ja moram pod hitno ledja da popravim...
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Maj 08, 2008, 08:39:17 pre podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 26 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.