TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 12:29:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TERETANA  (Pročitano 11922 puta)
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #4 poslato: Decembar 06, 2007, 02:43:10 posle podne »

ne placam teretanu...a da sam zadovoljan...pa i nisam bas...ono prosecna teretana ima sve sto meni treba...moze i bolje..ali posto je za dz onda je dobra :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #3 poslato: Decembar 06, 2007, 02:42:26 posle podne »

ja u Flexu u NS-u placam 2200din, mislim jeste jedna od skupljih teretana u gradu, ali je usluga extra, ima sve potrebne sprave, brazilski jiu-jicu, saunu itd, ali mi je bitno da nije neka lokalna teretana gde se okupljaju mangupi iz kraja pa posle idu da se biju, nego je masa skroz dobra, uglavnom sve aktivni sportisti, jedino me muci to sto pustaju jedan CD vec 6 meseci i to sa nekim GAY pesmama, ali ja stavim player tako da je ok... Obicno idem sam ili sa jednim drugarom jer tako odradim najefektivniji trening, ako nas ima vise to se oduzi i po 2 sata i duze... Jel jos neko mozda ide u ovu teretanu?? Ili u neku drugu u NS-u pa da podeli iskustva...

hehehe kod mene je ista prica sto se tice CD-a   :'( a jel se za 2200din nagledas lepih devojaka?  ;D
kod mene ih slabo ima (sva sreca) posto me to dekocentrise tj smekam hehehe  ;D
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 06, 2007, 02:33:16 posle podne »

ja u Flexu u NS-u placam 2200din, mislim jeste jedna od skupljih teretana u gradu, ali je usluga extra, ima sve potrebne sprave, brazilski jiu-jicu, saunu itd, ali mi je bitno da nije neka lokalna teretana gde se okupljaju mangupi iz kraja pa posle idu da se biju, nego je masa skroz dobra, uglavnom sve aktivni sportisti, jedino me muci to sto pustaju jedan CD vec 6 meseci i to sa nekim GAY pesmama, ali ja stavim player tako da je ok... Obicno idem sam ili sa jednim drugarom jer tako odradim najefektivniji trening, ako nas ima vise to se oduzi i po 2 sata i duze... Jel jos neko mozda ide u ovu teretanu?? Ili u neku drugu u NS-u pa da podeli iskustva...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
SexyFranc
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

SexyFranc

« Odgovor #1 poslato: Decembar 06, 2007, 02:12:17 posle podne »

Kolko placate teretanu i dali ste zadovoljni???  glupo pitanje ali eto bitno je da se druzimo  ;)

Ja placam 1700din, nisam zadovoljan jer i moji drugari isto tolko placaju a ima nas ukupno oko 10 a za te pare bi mogli opusteno da napravimo teretanu nego nam je problem prostor  :-\
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.26 sekundi sa 19 upita.