TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397989 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:36:01 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: huligani  (Pročitano 18976 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #89 poslato: Decembar 27, 2007, 01:57:27 posle podne »

ma prve godine smo kao nesto objasnjavali, ali desavalo se pricamo sa devojkama po sat vremena i onda nas pitaju odakle smo i kad kazemo, al bez tovara, trce sprint i ono deru se omg crazy serbs! i sta mi da radimo... i tu nam pukne film, a likovi svi vise lice na zene i nego muskarce i to je stvar vec resena, onda krece skrnavljenje maximalno...

AHAHAHAHAHAHAHAH ... crazy serbs ... gadjo bi je flajkom  ... :)

a nas 12 na moru, a 8 trenira kick box i/ili braziliski, pa zamisli kad se ekipa napije, pa kako nismo crazy serbs!
pa ko ce drugi da peva narodnjake u bazenu u lazuru! naravno s kajlama... ;D ;D ;D
Jao u Lazuru!!!Hahaah kad s esetim,ekstra mesto...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Decembar 27, 2007, 10:12:13 pre podne »

ma prve godine smo kao nesto objasnjavali, ali desavalo se pricamo sa devojkama po sat vremena i onda nas pitaju odakle smo i kad kazemo, al bez tovara, trce sprint i ono deru se omg crazy serbs! i sta mi da radimo... i tu nam pukne film, a likovi svi vise lice na zene i nego muskarce i to je stvar vec resena, onda krece skrnavljenje maximalno...

a nas 12 na moru, a 8 trenira kick box i/ili braziliski, pa zamisli kad se ekipa napije, pa kako nismo crazy serbs!
pa ko ce drugi da peva narodnjake u bazenu u lazuru! naravno s kajlama... ;D ;D ;D
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Lokk1
Gost
« Odgovor #87 poslato: Decembar 27, 2007, 09:37:18 pre podne »

Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Decembar 27, 2007, 03:45:56 pre podne »

Sačuvana
MSc Sport Scientist

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Decembar 26, 2007, 09:21:15 posle podne »

Ништа лично то што сте се ку**или него неки стално покушавају да нас убеђују како смо ми миран, сталожен и толерантан  народ (не кажем да нисмо уопште) а овакве ствари као ваше у бугарској су се увек дешавале, дешавају се и дешаваће се, јер знамо какав смо народ.И треба да се поносимо онакви какви смо.
Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Decembar 26, 2007, 09:13:31 posle podne »

Kad sam bi u Bugarskoj na moru,upoznali neke fince...Kazu oni vodici svih grupa su im IZRICITO savetovali da se klone Srba I Bugara...
S razlogom.  :D

Ha ha, ja evo idem vec 5 god zaredom u BLG na more i bas zato sto nas se svi boje, mi se jos vise kurcimo, pa necu se valjda pravdati ja njima tamo, nego kad vec vidimo da su se usrali onda smo jos gori prema njima...
I treba tako, kad ih vidis na sta liche!!!

И после нека се неко жали како је добио батине, и наравно хулигани криви за све. ??? ???

sta si mislio sa ovim??
Sačuvana
MSc Sport Scientist

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Decembar 26, 2007, 09:11:41 posle podne »

Kad sam bi u Bugarskoj na moru,upoznali neke fince...Kazu oni vodici svih grupa su im IZRICITO savetovali da se klone Srba I Bugara...

Ha ha, ja evo idem vec 5 god zaredom u BLG na more i bas zato sto nas se svi boje, mi se jos vise kurcimo, pa necu se valjda pravdati ja njima tamo, nego kad vec vidimo da su se usrali onda smo jos gori prema njima...

И после нека се неко жали како је добио батине, и наравно хулигани криви за све. ??? ???
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #82 poslato: Decembar 21, 2007, 10:00:57 posle podne »

ЈБГ такав смо народ, мада не сви.
То вам је снага медија

Šta je, bre brate, taj klub, brate, uradio za mene, brate, pa da moram da ga volim!? A BRE!? Ono, mislim brate, seks, droga, Bodiroga... tiha jeza, blagi užas...  :-X

Stefo, nemo` da mi vreĂ°aš grupu, da ne bi` mor`o da dolazim da te peglam sa utokom... ( šmrrrrrkkkk)   ;D ;D ;D

Не знам шта је твој клуб урадио за тебе (читај НИШТА), али знам да је мој освојио титулу првака европе и света. Мени је то сасвим довољно. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Stefo  b`ate... Znači brate, kad me budeš video na ulici bre, ima da me ne vidiš bre! Znači brate nisi bre brate svestan svoje nesvesti!  ;D ;D ;D 

E bolje da se manem ćorava posla, ne ide mi... Zvezda mi je sveeeee, zvezda život jeeeeee...
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #81 poslato: Decembar 21, 2007, 08:23:33 posle podne »

E to je bilo super...jednom bila guzva strasna u jednom klubu u koji smo stalno isli...I uzviknem ja onako kao nonsalantno ortaku pored mene "E Duki jesi ti iz SRBIJE?Ako nisi cuo da ponovim SRBIJE?"...samo su se razisli ispred nas :D :D :D :D ali najozbiljnije!
Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Decembar 21, 2007, 08:06:32 posle podne »

Sačuvana
MSc Sport Scientist

Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Decembar 21, 2007, 07:49:40 posle podne »

ЈБГ такав смо народ, мада не сви.
То вам је снага медија

Šta je, bre brate, taj klub, brate, uradio za mene, brate, pa da moram da ga volim!? A BRE!? Ono, mislim brate, seks, droga, Bodiroga... tiha jeza, blagi užas...  :-X

Stefo, nemo` da mi vreĂ°aš grupu, da ne bi` mor`o da dolazim da te peglam sa utokom... ( šmrrrrrkkkk)   ;D ;D ;D

Не знам шта је твој клуб урадио за тебе (читај НИШТА), али знам да је мој освојио титулу првака европе и света. Мени је то сасвим довољно. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Decembar 21, 2007, 07:27:06 posle podne »

Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Decembar 21, 2007, 07:26:04 posle podne »

Mislim da im mi dajemo povoda da tako misle.
Proćiće dosta vremena dok se mi ne "civilizujemo".
Pri tom ne mislim na one loše strane civilacije.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #76 poslato: Decembar 21, 2007, 07:24:44 posle podne »

Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #75 poslato: Decembar 21, 2007, 06:36:10 posle podne »

Sandra, ne vredi! A u čemu je problem - možeš ti da se ponašaš normalno, ali njima non-stop pune glavu kako smo mi srbi nemilosrdne ubice, koljači, necivilizovani, itd... I ti sad probaš da se sprijateljiš sa nekim, ali ne ide jer je osoba istraumirana pod uticajem paranoje!

Drugo je kad neko na preporuku doĂ°e u Srbiju i shvati da smo ustvari mnogo bolji nego što su mnogi drugi u regionu!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 14 upita.