TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:35:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet oko ishrane i treninga  (Pročitano 6140 puta)
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #5 poslato: Maj 16, 2011, 12:16:54 pre podne »

Hvala na odgovorima :).

A Neki savet oko ishrane? Koliko masti smem podici ako dosta smanjim uh i kada ih jesti?

iskljucivo Omega masti 3..lesnik,badem,orah,riblje ulje  ;)

Sačuvana
HPM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 15, 2011, 05:23:07 posle podne »

Hvala na odgovorima :).

A Neki savet oko ishrane? Koliko masti smem podici ako dosta smanjim uh i kada ih jesti?

Sačuvana
Alexandar Vesa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

FB PROFiL
« Odgovor #3 poslato: Maj 15, 2011, 11:13:21 pre podne »

upper lower po meni mnoooogo bolji

takodje :D
Sačuvana
Citat
"vredniji je gram iskustva od tovara teorije"
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #2 poslato: Maj 14, 2011, 08:32:23 posle podne »

upper lower po meni mnoooogo bolji
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
HPM
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 14, 2011, 07:56:52 posle podne »

Ukratko da se predstavim, pa cu postaviti pitanja :). Vezbam 5 meseci, visok 183 i na pocetku sam imao oko 82kg(i po mojoj procen blizu 20% bf), ali sam ipak imao ishranu za masu da malo ojacam. Postepeno sam nagurao do 86kg, ishrana dosta sredjena, puno ribe, bifteka, piletine, sira i dobrih Uh i malo masti. Whey samo posle treninga jer stedim :), i kreatin oko 5gr svaki dan bez punjenja. E sada bih da se sredim i spustim bf iako bih jos misica jer ih nema puno ali to kasnije.

Koliko sam iz citanja ukapirao kljuc je kalorijiski deficiti kroz smanjenje jedino Uh. Pa me interesuje kada ih smanjiti tj izbaciti? Da li je dovoljno jesti uh samo za dorucak(ovsene) i po malo pre i posle treninga, a u ostalim obrocima skroz ignorisati? Necu naglo da smrsam, samo salo da nestaje, na struku se primeti :)...

Radim 3 treninga nedeljno, i oko 2 kardija ali to je basket, fudbal, tenis po 1-2 sata, ne dzogiram, dosadno mi je :).

I jos me oko treninga interesuje nesto. Radio sam upper/lower split gde se svaka partija trenira dva puta nedeljno, a sada razdvojeno jedna partija jednom nedeljno. Sve dodje na isto serija po nedelji, ali u drugom slucaju imam vece upale i malo losiji napredak sa kilazama. Dok u prvoj varijanti nema toliko upale  ali vise dizem vremenom. Znaci jedna varijanta je recimo 3 vezbe po 3 serije za grudi u ponedeljak, dok je u drugoj 2 vezbe u ponedeljak, a jedna u petak. Sta je bolje?

Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 14 upita.