TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 08:08:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako prosiriti skelet ramena  (Pročitano 18013 puta)
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 26, 2011, 04:11:17 posle podne »

@BBBbbb

Sto se tice sklekova,poceo sam sa samo 10,pa sam vremenom povecavao tako da sada bez problema radim 50 sklekova.Naravno,svakim danom napredujem sve vise i grudi mi uopste nisu problem.Za tricepse radim nikakvu posebnu vezbu,ali sam pomocu sklekova uspeo lepo da ih izdefinisem.Bicepsi isto nisu problem ... problem su samo ramena.   :-\

@Robert

Pretpostavljam da sam i ja ektomorf,bar sve cinjenice na to ukazuju - imam jako brz metabolizam i uska ramena.Pogledao sam tvoje slike,ali ne mogu da zakljucim ovako sa slika da li smo slicne sirine.Da li si nekad merio svoju sirinu od ramena do ramena ? Struk mi je relativno uzak,sto donekle poboljsava celu stvar,ali to opet nije ono sto ocekujem.

@Biochemo

Naravno,to je sto je,ne razmisljam o tome,sad razmisljam samo kako da maksimalno poboljsam sadasnje stanje koliko se to moze.Reci mi samo jel si na ovaj tip zgibova mislio : Zgibovi (Pull ups)

Inace,neko je pomenuo Iron Maiden.Nisam razumeo o cemu se radi ? Jel to neka vrste vezbe ili kako ?  ???
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #11 poslato: Maj 26, 2011, 01:45:46 posle podne »

@Mink
Moze pitanje sta je to dosta sklekova?
Pitam jer sam skoro razgovarao sa likom koji je kukao nesto tako slicno, a kad sam mu rekao da u teretani ubaci i vezbe kao sto su sklekovi i sl. pogotovu ako je slab sa njima on rece kako je dobar sa sklekovima moze 20 da uradi :D

@Fiki
Pa kako covece Maiden-om da to izvede, to je vise za one sto imaju problem sa sirokim ramenima...
Ali zato mala modifikacija ovoga bi mogla da posluzi
http://www.medievality.com/the-rack-torture.html
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #10 poslato: Maj 26, 2011, 01:42:03 posle podne »

Znam da su mi kosti nazalost takve kakve jesu,samo sto nikako da se pomirim s tim,ali moracu po svoj prilici ...

Sklekove radim dosta,mada imam utisak da ne pomazu previse,ali cu nastaviti sa njima u svakom slucaju sa jos vecim intenzitetom.

E sad,sto se tice zgibova ... Kakvi zgibovi su najbolji za ramena ? Da li da ih radim tako sto izvucem glavu ispred ili iza sipke ?  :-\

Inace,upravo sam izmerio ukupnu sirnu od jednog do drugog ramena i sirok sam samo 42 cm,sto mislim da je jako malo.  :'( Grudi sam uradio bas kako treba i to jako lepo izgleda,ali i deluje malo smesno zbog uskih ramena.Koliko ste vi siroki ?  :)

Pogledaj moju temu, ja imam uska ramena - ektomorfni tip graðe. Jesi li te širine otprilike?

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=18295.270

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 26, 2011, 01:36:01 posle podne »

Bro, ne 3puj previše. Radi to rame (letenja, potiske, etc) i zgibove (nadhvat, široki za početak pa posle menjaj). Sve će leći na svoje. ;)
Sačuvana
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 26, 2011, 01:04:05 posle podne »

Znam da su mi kosti nazalost takve kakve jesu,samo sto nikako da se pomirim s tim,ali moracu po svoj prilici ...

Sklekove radim dosta,mada imam utisak da ne pomazu previse,ali cu nastaviti sa njima u svakom slucaju sa jos vecim intenzitetom.

E sad,sto se tice zgibova ... Kakvi zgibovi su najbolji za ramena ? Da li da ih radim tako sto izvucem glavu ispred ili iza sipke ?  :-\

Inace,upravo sam izmerio ukupnu sirnu od jednog do drugog ramena i sirok sam samo 42 cm,sto mislim da je jako malo.  :'( Grudi sam uradio bas kako treba i to jako lepo izgleda,ali i deluje malo smesno zbog uskih ramena.Koliko ste vi siroki ?  :)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 25, 2011, 08:29:43 posle podne »

Mozda neka srenjovekovna sprava za mucenje :D
Mozes stvoriti iluziju da su ti sira ramena povecanjem misicne mase kao sto rekose ljudi
to i jesu sira ramena, msm frame je siri a to je bitno a koske su na mestu :D
not illusion :D
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #6 poslato: Maj 25, 2011, 07:06:30 posle podne »

Iron Maiden!!!
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 25, 2011, 06:55:52 posle podne »

Ma cepaj sto vise po sklekovima i zgibovima :)
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #4 poslato: Maj 25, 2011, 05:43:04 posle podne »

Mozda neka srenjovekovna sprava za mucenje :D
Mozes stvoriti iluziju da su ti sira ramena povecanjem misicne mase kao sto rekose ljudi
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #3 poslato: Maj 25, 2011, 05:28:20 posle podne »

Radi sto vise zgibove,razvlacenje bucicama na ravnoj klupi.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Maj 25, 2011, 02:36:41 posle podne »

Ne. Možeš samo dodati na mišićnoj masi i vizuelno učiniti rameni pojas širim. Ne možeš ti da nateraš kosti da rastu koliko ti hoćeš. :)
Sačuvana
Mink
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 25, 2011, 12:18:32 posle podne »

Da li neko moze da mi preporuci najefektivniju vezbu za prosirivanje skeleta ramena (ako je takvo nesto uopste moguce) s obzirom da imam prirodno uzak skelet ramena.Redovno radim vezbe za ramena i ledja i uspeo sam da prosirim misice ramena u vidu loptica,ali sam in dalje uzak u ramenima,sto me jako brine.  :(

Da li postoji neko resenje za prosirenje skeleta ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 12 upita.