TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:37:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mišljenje o proizvoĂ°aču suplemenata  (Pročitano 5713 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #17 poslato: Maj 30, 2011, 04:14:09 posle podne »

Pojavili su se mnogi proizvoĂ°ači suplemenata i novi HIT šejkovi za mršavljenje i tome slično....   ne bih da imenujem nijednog od tih proizvoĂ°ača, samo bih apelovala - ljudi čitajte sastav :)   i uporeĂ°ujte cene...  ako ništa drugo potražite savet ovde po forumu, pa da vidimo....
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #16 poslato: Maj 27, 2011, 11:36:15 posle podne »

Ti sa "bojankama" skoro svakog dana ulaze kod mene u radnju i svaka bojanka 100 do 200 din. Dam im para 2-3 puta mesečno, ali ga preteruju baš. Još se i naljute kad jednostavno kažem da nemam.
Ma 25din ide u humanitarne svrhe, 25din govedima sto prodaju, a jos 50 na neke troskove. Znaci oni da zaradjuju a ja da glumim humanitarnu ovcu! Ej 25din od 100din u humanitarne.
A nista agresivnije od njih nisam upoznao, zali boze sto sam i onu jednu kupio...

Ma ja im sad samo kazem> Jel vidis ti kolika sam ja konjina, koji ce mi djavo bojanica!
« Poslednja izmena: Maj 27, 2011, 11:38:20 posle podne od strane BBBbbb » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Maj 27, 2011, 11:25:11 posle podne »

Ti sa "bojankama" skoro svakog dana ulaze kod mene u radnju i svaka bojanka 100 do 200 din. Dam im para 2-3 puta mesečno, ali ga preteruju baš. Još se i naljute kad jednostavno kažem da nemam.
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #14 poslato: Maj 27, 2011, 11:11:19 posle podne »

xa, ja iz matijevica sa belim, kad ispred salece ekipica od njih cetvoro, u parovima. Krenulo dvoje ka meni, a kad me prepoznao jedan od njih iz teretane, smlata neka, samo zastade i pridrza devojku sto je bila sa njim da ne prilazi.
Omako mi se kez u tom trenutku.

Vucibatine jedne, jos malo pa ce da preteknu ove sa bojanicama na mojoj listi omrazenih osoba.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #13 poslato: Maj 27, 2011, 10:52:47 posle podne »

E jedna od promoterki hl je dosla ja msm na pedjin forum, izjeli je vuci krvozedni :D :D

Kada su me davno pitali za HL, ja sam stvarno mislio da je to ovaj novi biodizel. Ali je moj odgovor bio bas na mestu: "koji ce ti to, to ni u tamica ne bi sipao"  ::) ::) ::)  ;D i dalje se drzim tog stava.
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #12 poslato: Maj 27, 2011, 10:24:23 posle podne »

Ja sam takodje bio na jednoj od njihovih prezentacija... Odela, naracija o kvalitetu proizvoda , sportistima koji ih koriste i gadjanje ciframa koje oni mesecno dobijaju u cekovima od prodaje Herbalife i bonusa za "sirenje posla" naterali su me da odslusam do kraja i pokusam da razumem njihov "posao bez posla". Na moju srecu vec sledeceg dana sam shvatio o cemu je rec.
Naime, gospodin (koji je trebao da bude moj "mentor", da sam kupio licencu) koji svakog meseca od Herbalife kompanije dobija cek od 1200$ + ima zaradu od svojih, kako to oni zovu, konzumera dosao je na svoj, tzv posao (igrom slucaja nadjoh se u tom busu)  "sipka trans-om" u otrcanoj teksas jaknici, izlizanim farmerkama i pocepanim patikama marke didibao!

Jednostavno me je naterao da formiram svoje misljenje o Herbalife-u...
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #11 poslato: Maj 27, 2011, 10:09:43 posle podne »

Haha ja sam samo jednom bio tamo , i tu u njihovom leglu :D Znaci taj lik sto je pricao nama trojici je upadao u kontradikciju sam sa sobom samo tako. Npr kaze ne treba seceri uvece, pa onda kaze umesto vecere najbolje taj sejk. Ja pogledam sejk od nazad, kazem tu ima 32g secera. I onda je rekao da su to prirodni seceri , to je nesto drugo (WTF?)
I merio mi je bf, i to u trenerici i duksu, na nekoj spravi gde stanes kao vaga obicna i uhvatis se za neku rucku. Onda on ukuca visinu i starost (!!?!?) i izaslo mi 12%. Pa mi je rekao da je to jako nezdravo i da sportisti imaju oko 15%.
Oni su biseri sami po sebi =)
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Maj 27, 2011, 10:06:25 posle podne »

Ti sto trckaraju okolo su samo marionete onih sa vrha piramide... Ali, opet...njihov stav i ubedjenost u to da prodaju "nesto najbolje za ljudsko telo cime god da se ono bavi" ume da iznervira coveka koji zna barem nesto o ishrani i suplementaciji...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #9 poslato: Maj 27, 2011, 10:00:15 posle podne »

Mene zimus startovao jedan njihov u svlačionici teretane. Prvo me pitao onako iznenada da li sam svestan koliki značaj u izgradnji tela ima ishrana. :D Ja ga pogledao, odmerio ga i na kraju samo klimnuo glavom.

A, onda je iz džepa izvadio gomilu kartica sa slikama raznoraznih spotista i kaže mi: E, vidiš svi ovi jedu našu hranu - Herbalife. :D :D

Ja opet samo klimnuo glavom i nastavljam se presvlačiti. On onda počinje da mi priča o njihovim proizvodima i tu ga ja sasečem i kažem mu: znam, čoveče, o suplementima, ja sam iz Pansporta.

Tek će on meni: A, dobro da, vi prodajete suplemente, tj. dodatke samo za sportiste, to je nešto drugo. Mi prodajemo HRANU i to za sve.

E, tu mi prekipelo pa sam mu samo oštro odgovorio da me ne zanimaju i da preĂ°e dalje. Poslušao me je. :D
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #8 poslato: Maj 27, 2011, 09:53:10 posle podne »

Kad su meni prodavali pricu onda su rekli "Zasto mislis da je Inter u finalu lige sampiona?" I onda pokazu Herbalife da koriste.
Sad verovatno pricaju da je mesi tako mali i gadan i dobro igra zbog shejka skrnavog :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 27, 2011, 09:49:53 posle podne »

A oni, nadasve, nikada nisu niti ce imati REKLAMU!!! :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #6 poslato: Maj 27, 2011, 09:48:11 posle podne »

Misliš ono da juriš i smaraš ljude po ulicama i teretanama i pokazuješ im sličice igrača Reala i Barselone koji koriste njihove proizvode? :D :D :D
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #5 poslato: Maj 27, 2011, 09:39:57 posle podne »

Ja sam imao ponudu da radim kod njih :D
Da su malo bolji bili bi ocajni
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 27, 2011, 08:47:56 posle podne »

strasno kakve su cene :D e jel moze ko da mi prokomtentarise ovaj clanak ??? ( herbalife stranica ) http://www.zdravaishrana.net/meso.htm ?
Sačuvana
train hard or go home !
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Maj 27, 2011, 07:54:20 posle podne »

Upravo to samo i mogu reći ukratko, bez da ulazim u detalje - premalo za previše para.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 18 upita.