| 
			| 
					
						| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: Avgust 08, 2014, 06:43:05 pre podne » |  | 
 
 Mislim da se previse bavite glikemickim indeksom pirincanih galeta.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| semi-pro | 
								|  | « Odgovor #11 poslato: Avgust 07, 2014, 11:35:21 posle podne » |  | 
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Slavisa Stojic | 
								|  | « Odgovor #10 poslato: Avgust 07, 2014, 11:06:20 posle podne » |  | 
 
 Nije uvek samo obican pirinac u galetama...bar u proizvodjackoj specifikaciji je navedeno da je u pitanju mesavina integralnog i "obicnog" pirinca...u kom su odnosu i kako...pitanje je... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| semi-pro | 
								|  | « Odgovor #9 poslato: Avgust 07, 2014, 10:07:35 posle podne » |  | 
 
 Jel si nasao negde na netu proveren info ili si cuo ovde na forumu? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| semi-pro | 
								|  | « Odgovor #8 poslato: Avgust 07, 2014, 09:52:24 posle podne » |  | 
 
 Danijela jel su dobre ove pirincane galete? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| BojanLeet | 
								|  | « Odgovor #7 poslato: Maj 29, 2011, 04:32:01 posle podne » |  | 
 
 galete su to okruglo, tako se zovu. Obican pirinac je u pitanju  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that. |  |  | 
	| 
			| 
					
						| *SHONE* 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 122
							 | 
								|  | « Odgovor #6 poslato: Maj 29, 2011, 04:27:19 posle podne » |  | 
 
 Ne znam na koji pirinač misliš.. jel to neka firma?
 Pilav je skroz ok dok god se pravi bez puno ulja a imaj na umu i količinu pirinča koja se lako premaši
 
 Našao sam.http://www.biospajz.rs/katalog/galete-pirincane-100gr.html |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #5 poslato: Maj 29, 2011, 03:30:03 posle podne » |  | 
 
 Ne znam na koji pirinač misliš.. jel to neka firma?
 Pilav je skroz ok dok god se pravi bez puno ulja a imaj na umu i količinu pirinča koja se lako premaši
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| *SHONE* 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 122
							 | 
								|  | « Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2011, 09:23:59 pre podne » |  | 
 
 Verujem da je pilav dobar ako se dobro spremi. To je pirinač, povrće i meso.
 Hvala Daniela na odgovoru.
 Reci mi kakav je, šta je pirinač galate. Na netu nisam mogao da naðem ništa.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Superman91 
								Član     Van mreže 
								Poruke: 273
								 
								znaci plazma!
								
							 | 
								|  | « Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2011, 12:17:53 pre podne » |  | 
 
 a pilav?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #2 poslato: Maj 28, 2011, 08:55:26 posle podne » |  | 
 
 Ekspandirani pirinač je visoko preraðeni pirinač u kom nema nište posebno dobro.. mi uglavnom preporučujemo integralni pirinač koji sadrži dosta vitamina i vlakana pre svega..potopi integralni pirinač dan ranije i skuvaće se za 10 min
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| *SHONE* 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 122
							 | 
								|  | « Odgovor #1 poslato: Maj 28, 2011, 04:46:35 posle podne » |  | 
 
 Koja je razlika izmeðu kuvanog i ekspandiranog pirinča?
 Dosta se na forumu pisalo kako treba jesti kuvani pirinač. Da li neko ko nema vremena može potopiti ekspandirani pirinač u nemasno mleko?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |