TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:52:48 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Treba mi pomoc!  (Pročitano 4583 puta)
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #10 poslato: Jun 03, 2011, 12:24:39 posle podne »

Mislio sam da uzmem ovaj...:) http://www.pansport.rs/Kreatin/Kompleksni-kreatinski-proizvodi/BI685-Crea-Force.html

Ok je prica skroz,ali mislim da je bolja varijanta Creatine Monohidrate,preporucio bih ti kreatin od firme American Muscle.Povoljan je,a jedan od boljih,po meni. :)
Sačuvana
Marisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 03, 2011, 12:03:39 posle podne »

Mislio sam da uzmem ovaj...:) http://www.pansport.rs/Kreatin/Kompleksni-kreatinski-proizvodi/BI685-Crea-Force.html
Sačuvana
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #8 poslato: Jun 02, 2011, 06:10:25 posle podne »

Ako si pocetnik nauci prvo da se hranis,odredjen suplement nece davati rezultate bez odgovarajuce hrane,vitamina,minerala itd...isto tako kreatina koji ti spominjes ima vise vrsta i svaki ima svoju namenu...ali pre svega treaba da znas sta zelis od svog tela,da definises,dobijas na masi,snagu,izdrzljivost itd....kada to utvrdis sredi ishranu,kada to sredis onda nauci pravilno trenirati,a tek onda ubaci supse. Pozdrav :)

U potpunosti se slazem. :)

Suplementi ti nece mnogo pomoci ako nemas kvalitetnu ishranu,a i kad pocnes da ih koristis i 'pravilno' da se hranis ,ne mozes ocekivati neke drasticne promene u kratkom vremenskom periodu.Samo budi uporan i rezultati ce vremenom doci.
Sačuvana
Marisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 02, 2011, 05:07:17 posle podne »

Pa nzm sta drugo ako ne kreatin...sto se tice ishrane,stvarno mnogo vitamina,proteina i uopste zdrave hrane unosim...trudim se da se sto vise hranim pravilno...a hteo bih da nabacim i malo mase,ali vise definiciju i pojacam izdrzljivost...:)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #6 poslato: Maj 30, 2011, 07:13:08 pre podne »

Pocetnik sam i s obzirom na to ne bih da na svoju ruku pocnem da koristim neki od suplemenata,pa bih onda da cujem vas savet...visok sam 175 cm i tezak 80 kg...dugo se bavim sportom,ali bih sada uz sve to da ubacim i teretanu...pa sam razmisljao o uzimanju kreatina...e sad,ne znam bas mnogo o tome,pa me zanimaju vase preporuke(koji da uzmem,sta jos uz njega ide,cene,itd...)  Hvala unapred! ;)

Zašto baš kreatin?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 30, 2011, 01:24:34 pre podne »

Ako si pocetnik nauci prvo da se hranis,odredjen suplement nece davati rezultate bez odgovarajuce hrane,vitamina,minerala itd...isto tako kreatina koji ti spominjes ima vise vrsta i svaki ima svoju namenu...ali pre svega treaba da znas sta zelis od svog tela,da definises,dobijas na masi,snagu,izdrzljivost itd....kada to utvrdis sredi ishranu,kada to sredis onda nauci pravilno trenirati,a tek onda ubaci supse. Pozdrav :)
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Alexandar Vesa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

FB PROFiL
« Odgovor #4 poslato: Maj 29, 2011, 09:58:48 posle podne »

1.Whey protein (oko 2700-3k+)
2.Kreatin monohidrat koji god hoces 5g dnevno (oko 1200-1500din)
3. BCAA ako ti ostane para

:D
Sačuvana
Citat
"vredniji je gram iskustva od tovara teorije"
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #3 poslato: Maj 29, 2011, 06:45:56 posle podne »

1.Kreatin monohidrat koji god hoces 5g dnevno (oko 1200-1500din)
2. Whey protein (oko 2700-3k+)
3. BCAA ako ti ostane para

Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
micri
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Pcaxe
« Odgovor #2 poslato: Maj 29, 2011, 06:36:50 posle podne »

Moja preporuka ti je da prvo vidish shta zashta sluzi, prochitaoj o Kreatinu, whey-u, BCAA i glutaminu, to ti je osnova, imash bukvalno sve na forumu, a pre svega toga dobro pregledaj podforum ISHRANA, pa onda sve ostalo ;)
Sačuvana
Mario, I wasted my childhood to save your bitch!!!
Marisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 29, 2011, 06:00:41 posle podne »

Pocetnik sam i s obzirom na to ne bih da na svoju ruku pocnem da koristim neki od suplemenata,pa bih onda da cujem vas savet...visok sam 175 cm i tezak 80 kg...dugo se bavim sportom,ali bih sada uz sve to da ubacim i teretanu...pa sam razmisljao o uzimanju kreatina...e sad,ne znam bas mnogo o tome,pa me zanimaju vase preporuke(koji da uzmem,sta jos uz njega ide,cene,itd...)  Hvala unapred! ;)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.12 sekundi sa 18 upita.