TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 05:18:36 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc za pocetnika....  (Pročitano 9253 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #16 poslato: Jun 15, 2011, 10:15:49 pre podne »

Najviše zbog ukusa, jer je razlika izmeĂ°u njih minimalna. Protein je protein, svi imaju isti efekat, samo je negde reklama malo drugačija, pa ne obraćaj puno pažnju na takve tekstove. ;)

Inače, Scitec proteini imaju izvanrednu paletu ukusa i jako su ukusni, ali meni su ti ukusi preslatki i prejaki, a ne volim slatko, pa ne mogu da ih koristim na duge staze. Zbog toga dajem prednost Elitu koji ima vrlo blage ukuse i dovoljno mi je 150ml vode da rastvorim jednu mericu, pa ga tako mogu piti u nedogled. :)
« Poslednja izmena: Jun 15, 2011, 10:18:31 pre podne od strane Robert » Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jun 15, 2011, 09:43:10 pre podne »

Znaci elite, nego sad citam ovaj profeional mi deluje ok posto sprecaa razgradnju i dobar je za oporavak...ali videcu jos..
Znaci ti bi uzeo elite zbog ukusa...  :)
Sačuvana
I DON T STOP WHEN I M TIRED,
I STOP WHEN I M DONE.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #14 poslato: Jun 15, 2011, 09:40:13 pre podne »

Koristio sam oba, i to mnogo puta. Lično malo više preferiram Elite, jer nisam ljubitelj prejakih ukusa(kao što ih Scitec ima).
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 15, 2011, 09:37:23 pre podne »

Ok super sto dodjosmo do resenja....
Koji bi ti uzeo od ova 2....u prvoj teretani trener kostisti ovaj elite, a u ovoj sad koristi professional...
Sta bi ti uzeo da te ponudi neko?
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Jun 15, 2011, 08:52:27 pre podne »

Slobodno se pridržavaj tih smernica u ishrani. Whey samo posle treninga i eventualno za doručak, uz neki izvor ugljenih hidrata.
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jun 15, 2011, 08:40:27 pre podne »

Uspeo sam da shvatim da cu uz gainer dobiti brzu masu ali i nekvalitetnije misice i salo....znaci ipak protein i dobra Isharana na 1. mestu?
Video sam jednu temu gde je Alen napisao ishranu, pa cu sada poceti da se pridrzavam toga...
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=120731.15
sta mislite o ovoj ishrani plus whay ali samo u danima kada treniram i posle treninga???
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #10 poslato: Jun 15, 2011, 08:33:07 pre podne »

Gejneri NISU štetni. Jednostavno, sa njima si, što je i logično zbog sastava, skloniji da uz nešto mišića dodaš još više sala. Zna se da većina ljudi želi da se otarasi sala. E, sad, što bi ga neko dobrovoljno i nabrzaka stvarao? :)

Oba proteina koja pominješ su odlična, pa slobodno sam odluči šta ćeš. :)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 15, 2011, 08:28:19 pre podne »

Pa ako su stetniji gayneri onda cu uzeti protein neki i pojacati ishranu pre svega hidrate.... Sta kazete Dymatrize Elite ili Scietec Professional?

Ne postoje ''GAYneri'' samo ''GAINERI''. Ne znam kako bi bilo adekvatno prevesti GAYneri...
Izgleda da ne vredi puno da ja kucam. Izgleda da je razočaravajuće reći da je tajna uspeha u kvalitetnoj i planiranoj ishrani.

No, uzmi Elite whey, dobićeš 10kg čiste mase za dva meseca :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 15, 2011, 08:12:19 pre podne »

Pa ako su stetniji gayneri onda cu uzeti protein neki i pojacati ishranu pre svega hidrate.... Sta kazete Dymatrize Elite ili Scietec Professional?
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 15, 2011, 07:45:34 pre podne »

da, gejner je mnogo štetniji od proteina, trebalo bi gejner piti tek kad osećaš da život ide silaznom putanjom, i kad nemaš više šta da izgubiš - negde izmeĂ°u 50. i 80. godine života. Dok recimo protein možeš i pre 30 krenuti, nije toliko štetan.

Inače svi mi ovde na forumu smo bolesni ljudi, odnosno rešili smo da krenemo tom mračnom stranom pijenja proteina i gejnera da bi nabacali ove silne mišiće. Pola foruma su Nindža kornjače mladi mutanti, pola su Moćni rendžeri sa veštačkim želucima i bubrezima.   

Samo nastavi da učiš kako treba, treniraj i HRANI SE ZDRAVO. Gledaj da svaki tvoj obrok ima jaja, meso, sir, pirinač, krompir. Neće ti pomoći 3 bureta gejnera ili proteina ako ne počneš da jedeš kako treba. Samo trpaj hranu, treniraj i za tebe neće biti nikakvih problema sa masom. Zapamti da su najbolji suplementi za tebe: MESO, JAJA, SIR, PIRINAČ, KROMPIR.
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 15, 2011, 06:55:42 pre podne »

hahah...ma ne psovecujemtolko puno, nego sad ostalo jos 2 nedelje do kraja pa odna samo treniram i ucim, kako bi sve proslo kako treba, pogeldacu ove teme, u svakom sluicaju vam puno hvala ;)
E da sad sam procitao da su gaineri stetniji od proteina i da nebi trebali do 20 godine??
« Poslednja izmena: Jun 15, 2011, 07:25:48 pre podne od strane Zarko » Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Jun 14, 2011, 11:19:43 posle podne »

Pročitao sam šta ti je trener rekao i video si šta sam ti preporučio. ;)

Što se tiče saveta u vezi ishrane, evo ti nekoliko tema gde su momci isto tražili savete kako da nabace masu:

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=132731.0
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=120731.0
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=130271.0 itd, itd. :)

Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #4 poslato: Jun 14, 2011, 11:16:52 posle podne »

Eo stvarno za pohvalu, jedan mladic koji svoje vreme posvecuje ucenju  ::) :D
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 14, 2011, 11:00:14 posle podne »

Ok forum vam je super, kolko samo ima tema o ishrani, samo ja bas nemam vremena zbog skole, pa ako mzoe neko da mi konkretno sastavi sihranu jako bi mi znacilo za masu znaci.... Meni je trener rekao da uzmem za pocetak gainer pa posle kad dobijem neku masu whay..??
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #2 poslato: Jun 14, 2011, 10:54:19 posle podne »

Zdravo, Žarko i dobro došao na naš forum. :)

Ako želiš kvalitetnu masu, onda i nema dileme - whey je najbolji mogući izbor. :)

No, to je jedan mali deo priče, tj. suplementacija je jedan mali deo mozaika koji ćeš morati da sastaviš na putu do zacrtanih rezultata.
Ishrana je najbitniji deo. Tebi fale kilogrami. To znači da u svojoj ishrani, pored dosta kvalitenih proteina, moraš imati još više kvalitetnih ugljenih hidrata(ovsene pahuljice, pirinač, krompir). 5 obroka dnevno je neki minimum. Toliko za početak. :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.147 sekundi sa 17 upita.