| 
			| 

| Dule Indijanac 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #33 poslato: Decembar 12, 2008, 02:16:20 posle podne » |  | 

ja sam uvek picio dobro klizaljke ... samo sto uvek dugo kad ne klizam, pa kad odem prvi put posle tolko vremena izgubim se sav, nemam osecaj, i onda samo malo opet rutine i to je to   A ja bi isao al niko iz mog drustva ne zna da kliza jbg , a bas bi pizdarija bila, da se malko lomimo   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #32 poslato: Decembar 12, 2008, 02:01:26 posle podne » |  | 

Ne znam,ja sam bash ozbiljno vozio rolere i sk8 pre jedno 5-6 godina i kontao sam da ce mi klizanje biti zanimljivo zbog rolera al iskreno mi je tesko sranje...    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Proday 
								Zainteresovan član      Van mreže 
								Bicu i ja veliki!!!

| 
								|  | « Odgovor #31 poslato: Decembar 12, 2008, 06:54:52 pre podne » |  | 

Ljudi pa vi pojma nemate sta propustate!!! Ja sam na spensu redovan nedeljom od 8 uvece pa naidjite kad se skupite sa hrabrosti   )))) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| NATURE | 
								|  | « Odgovor #30 poslato: Decembar 06, 2008, 05:29:54 posle podne » |  | 

Kad god imas neprijatelja, na klizanje ga povedi xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MarK3 | 
								|  | « Odgovor #29 poslato: Decembar 06, 2008, 04:24:52 posle podne » |  | 

Ja nikako da skupim hrabrosti da probam.

Ja bih da uradim spagu za nekih 2 god ... a ne za 2 sec    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| PANSPORT BEOGRAD | 
								|  | « Odgovor #28 poslato: Decembar 06, 2008, 04:19:26 posle podne » |  | 

Ja nikako da skupim hrabrosti da probam.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #27 poslato: Decembar 01, 2008, 04:45:53 posle podne » |  | 

E i ja kontam.... oce svi zamenu...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| quaresma | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Decembar 01, 2008, 04:18:01 posle podne » |  | 

A shta znam.. bio ja sa curom par puta,nije losha fora... al opet bash onoliko da se pomame   
 garant je bila nagradna igra od ulaznica... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 MSc Sport Scientist Faculty of sport and tourism - Assistant Center of Health, Exercise and Sport Science CHESShttp://chess.edu.rs/ sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect. |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #25 poslato: Decembar 01, 2008, 06:50:27 posle podne » |  | 

A shta znam.. bio ja sa curom par puta,nije losha fora... al opet bash onoliko da se pomame    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| quaresma | 
								|  | « Odgovor #24 poslato: Decembar 01, 2008, 11:40:19 pre podne » |  | 

ja ne znam koji je to trip ljudima... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 MSc Sport Scientist Faculty of sport and tourism - Assistant Center of Health, Exercise and Sport Science CHESShttp://chess.edu.rs/ sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect. |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Decembar 01, 2008, 02:30:07 pre podne » |  | 

Danas guzva na blagajni ko za hleb 90 ih..  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| liquid speed | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Novembar 30, 2008, 06:13:17 posle podne » |  | 

ponovo radi klizaliste..jej
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it? |  |  | 
	| 
			| 

| ognjen novakov | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Novembar 29, 2008, 12:20:54 pre podne » |  | 

Zavisi kakav stazh imash..  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| ivan_G_986 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Novembar 28, 2008, 10:55:33 posle podne » |  | 

Koje su klizaljke bolje: one umetnicke ili za hokej? Za rekreativno klizanje... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Mali stefa | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Januar 13, 2008, 12:58:09 pre podne » |  | 

Пионир ти је велико клизалиште, али сада ти је лепше да одеш на неко отворено клизалиште. Имаш код арене ново, у земуну на кеју, на тргу Николе Пашића и још неколико у Бг-у. За пинки ти не гарантујем да ради. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |