TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:28:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc pocetniku!!!!!  (Pročitano 5910 puta)
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 11, 2008, 12:13:58 pre podne »

Zao mi je sto cu morati da te razocaram, ali tako rapidan gubitak kilograma, nikada nije trajan, i pored toga moze da narusi zdravlje, posto nema izbalansiranog unosa potrebnih namirnica. A ovo za kozu bi trebao da odgovri neko kompetentniji. . .
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 11, 2008, 12:08:05 pre podne »

dobro dosao... samo polako... to je malo tezi problem ako je ostala samo rastegnuta koza... da cujemo nekog...?
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
moskva
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 10, 2008, 11:38:23 posle podne »

Pozdrav za sve ucesnike foruma. (((  help help help ))) O sebi VISINA 188 TEZINA115  41 GODINA . Ruskom dietom skinuosam za10 dana 11 kg . Ostaomi mnogo ruzan stomak koi sad visi . Kako da zategnem stomak (( koesu vezbe naj bilje)))
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Decembar 28, 2007, 12:40:58 posle podne »

Ja bih ti savetovao da u teretani radis kruzni sistem jer si totalni pocetnik.A taj kruzni sistem podrazumeva da-za svaku misicnu partiju po tri vezbe radis po jednu seriju i to minimalno mesec dana.Cilj toga je da ti misici postepeno navikavaju na opterecenja.Znam...ti bi odmah 150kg na bencu ali to tako ne ide.Nemoj siliti jer ces se povrediti i neces nista time uraditi.
Za suplemente ima vremena..radi malo Spartanski par meseci na suvo pa tek onda uzmi suplemente.Prelistaj malo forum u delu ishrane i vidi kako da se hranis.
Znaci..samo polako i budi strpljiv.Napredak ce doci vremenom.
Sačuvana
MarcoS
The World is Mineeee..........
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 26, 2007, 11:04:44 posle podne »

Prvih mesec dana rad rad i samo rad ali na suvo dakle bez suplementa,nakon mesec dana uzmes za pocetak nisko procentni protein pijes mesec-dva,nakon toga nadam se da ces dodati na kilazi ...
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 14, 2007, 11:41:50 pre podne »

Ne znam to za strucnjake i to ali evo ti moj savet.
jedes 6 puta dnevno(svaki dan uvek u isto vreme, 365 dana u godini), meso, mleko, jaja, sira, pirinca, povrca itd(preciznije imas na forumu), treniras 4 puta nedeljno(trening je individualna stvar, preciznije taktike imas ne forumu), mozes da uzimas za pocetak proteine(visoko proteinske sejkove ili gejnere) i multivitaminske komplekse(npr Take One). svaka cast za volju, ona je neophodan da se nesto sazna, malo se potrudi i saznaces mnogo stvari preko foruma. ako imas neka konkretnij pitanja samo ih postvi.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 13, 2007, 05:52:14 posle podne »

Sve sto trazis imas vec milijardu milijardi puta napisano na forumu,samo se malo potrudi i potrazi....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
marko_tech
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 13, 2007, 03:32:43 posle podne »

Pozdrav svima ....imam 23godine visok sam 179cm imam 67kila..jedem ko sivonja ali kao da ta hrana ide u rupu bez dna a ne u moj zeludac bas tesko nabacujem kilograme..pre dva dana sam krenuo u teretanu sa ciljem da oblikujem telo i dobijem na masi ...molio bih strucne ljude i sve koji se razumeju u bodibilding ako nije problem da mi napisu neki optimalni nedeljni program po danima koje grupe misica da vezbam i koje vezbe za odredjenu grupu i sve sto bih bilo potrebno da to odradim pravilno....i naravno kad je preporucljivo krenuti sa suplementima i sta uzimati.......p.s imam svarno jaku volju i zelim da ucim od stucnih....Hvala unapre mislim da sam se obratio na pravom mestu...Marko ;D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.