TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398050 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 06, 2024, 06:47:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261571 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1058 poslato: Jun 03, 2012, 01:26:44 posle podne »

Bellator 72 :

Bellator 72 priredba zakazana je za 20. jul i Floridu, potvrdila je druga najjača svetska MMA promocija putem svog zvaničnog portala.
Priredba će ugostiti finalnu borbu turinira u velter kategoriji, gde će se Karl „Psycho“ Amoussou na megdan Bryan „The Beast“ Bakeru. TakoĂ°e, priredbu će uveličati i polufinale letnje serije poluteškaškog turnira gde će se sastati Waachiim Spirtwolf i Marius Zaromskis.
Amoussou je na impresivan način došao do finala. Razarajućim prisiljavanjem na predaju savladao je Chris Lozana, a podeljenom odlukom sudija je u polufinalu bio bolji od David Rickelsa.
RoĂ°eni Francuz kazao je da shvata kakva je prilika pred njim.
- Ovo je najveća borba u mojoj karijeri. Osvojiću ovaj turnir, a onda ću da osvojim i pojas. Ben Askren pazi se, dolazim!
Baker je veteran Bellatora, a finala mu nisu strana. Tri puta je bio finalista turnira, a učestvovao je i u finalu srednje kategorije 2010. godine. Na putu do finala pobedio je Carlos Pereiru i Ben Saundersa.
Karte za priredbu kreću se od 30 do 12o dolara.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1057 poslato: Jun 03, 2012, 01:25:38 posle podne »

Daniel Ghita:

Daniel Ghita jedan je od najboljih K-1 boraca, a sa svojih 31 godinu dostigao je zenit karijere. Rumun je u poslednjem meču na K-1 Rising slavio prekidom protiv Wendell Rochea, a za „Putereu“ je razgovarao o svojim planovima.

Ghita je prvo porazgovarao o svom nastupu na pomenutom K-1 Rising turniru. Naime, Ghita je prvo trebao da se bori sa Paul Slowinskim, a nakon toga sa Damian Garciom. Ipak, oba borca su otpala pa je uskočio iskusni Roche koji uprkos srčanosti nije uspeo da ugrozi svog protivnika. Na pitanje novinara da li su se Garcia i Slowinski prepali odgovorio je:
- Naravno. Slowinski je prvo prihvatio borbu, a onda je ugasio telefon. Isto se dogodilo sa Garciom. Niko ih nije mogao kontaktirati. Meni je to loše palo, jer sam u tri dana promenio tri protivnika. Taktika više nije imala nikakvu ulogu.
Čeka vas borba 30. juna sa Fredric Sinistrom u Belgiji. Kakva su očekivanja?
- Sinistra je zvezda u Belgiji, a borio se i sa Badr Harijem. Nadam se da neću naići na probleme i da ću borbu rešiti nokautom. Moj cilj ove godine je da nokautiram svakog svog protivnika.
Da li je istina da ste ponudili borbu Gokhan Sakiju 30. juna, ali da je on odbio?
- Da, on je odbio borbu. Ponudio sam mu odreĂ°ene uslove, ali je tražio tri puta više novca nego što sam mu ponudio. Sigurno je da se uplašio, jer borbe bije lavlje srce, a ne novac.
Prošle godine ste trebali da se borite sa Badr Harijem, ali je duel otkazan. Da li ste nestrpljivi da se sastanete sa njim?
- Svakako. Ja sam šampion, i kao takav želim da se borim sa ostalim šampionima. Ne bojim ga se, jer da se bojim, radio bih nešto drugo. Borba sa njim će se desiti uskoro.
Koji je vaš krajni cilj u K-1?
- Želim da osvojim K-1 pojas u 2012. godini. Želim da ovo bude K-1 godina koja će proći u znaku Rumunije, i želim da u Rumuniju donesem K-1 World Grand Prix.
Ghita je za kraj kazao i da nije ispratio meč svog sunarodnika i boksera Lucian Butea, koji je prošle subote poražen od Carl Frocha.

http://www.youtube.com/watch?v=KfkJIOIF-Vg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1056 poslato: Jun 03, 2012, 01:23:48 posle podne »

UFC:

Atletska komisija Nevade (NSAC) potvrdila je u subotu preko svog direktora Keith Kizera da je Frank Mir koristio testosteronski doping uoči borbe sa Junior dos Santosom.
Naime, Miru je NSAC dala dozvolu da terapeutski iskoristi testosterone, zbog neverovatno niskog T:E raspona. Istu terapiju danas, uz blagoslov Kizera i NSAC-a, koriste borci kao što su Chael Sonnen ili Dan Henderson. Mir nije prekoračio dozvoljenu dozu, pa mu je T:E raspon na doping testu uoči borbe bio idealan – 1:1.
Sa druge strane, Dos Santosov prvobitni protivnik Alistair Overeem imao je sve sem idealan T:E raspon. Njegov je raspon testosterona iznosio 14:1, a to ga je koštalo prilike za osvajanjem pojasa, kao i devetomesečne suspenzije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1055 poslato: Jun 02, 2012, 02:31:11 posle podne »

KEVIN RANDLEMAN:

http://www.youtube.com/watch?v=gwTJ9_JyPEM&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1054 poslato: Jun 02, 2012, 02:29:44 posle podne »

MIKE TYSON:

Pogledajte šta Mike Tyson misli o MMA i borcima u njemu:

http://www.youtube.com/watch?v=sN6GcX66pOs&feature=related

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1053 poslato: Jun 02, 2012, 02:27:49 posle podne »

Junior dos Santos:

Jon Jones kao španska armada ruši svoje protivnike u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Sa svojih 193 santimetra visine i rasponom ruku od 215 santimetara potpuno je lako shvatiti zašto mu borci tipa Rashad Evansa ili Shogun Rue nisu mogli ništa. Ukoliko mu ni (pre)iskusni Dan Henderson ne uspe parirati, vrlo je lako da će se Jones preseliti tamo gde mnogi misle da pripada – u UFC-ovu tešku kategoriju.
Za razliku od odreĂ°enog dela javnosti koji smatra da se Jones ne bi najbolje snašao u teškoj kategoriji, šampion ove organizacije Junior dos Santos tvrdi suprotno.
- Kada pričamo o Jon Jonesu pričamo o vrlo, vrlo dobrom borcu. Drugačiji je od svih, i ako preĂ°e kod nas teškaša biće svima posao mnogo teži. Njegov način borbe, kao i ponašanje mi se sviĂ°aju, i ako doĂ°e u tešku rado ću mu izaći na megdan i dati mu priliku da mi uzme teškašku titulu.
24-godišnji Jones je u seriji od sedam pobeda, a osmu će tražiti prvog septembra u Las Vegasu na UFC 151 priredbi protiv gore pomenutog Hendersona.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1052 poslato: Jun 02, 2012, 02:26:54 posle podne »

TUF 15 :

Priredbom u Las Vegasu okonćana 15. sezona The Ultimate Fightera.

The Ultimate Fighter (TUF) okončan je sinoć na spektakularan način. Michael Chiesa gušenjem Al Iaquinte stigao je do pobede, te je tako ostvario ugovor sa UFC-om.
U glavnoj borbi večeri Martin Kampmann je naneo prvi poraz Jake Ellenbergeru nakon šest nanizanih pobeda. Kampmann je svog protivnika nokautirao kolenom u drugoj rundi. Pre toga je i sam bio u nokdaunu.
Justin Lawrence je u najspektakularnijem meču večeri prelepim high kickom nokautirao svog protivnika John Cofera koji se onesvešćen prostreo na pod.
Glavne borbe:
Martin Kampmann pob Jake Ellenberger
Michael Chiesa pob Al Iaquinta
Max Holloway pob Pat Schilling
Charles Oliveira pob Jonathan Brookins
Justin Lawrence pob John Cofer
Uvodne borbe:

Myles Jury pob Chris Saunders
Daron Cruickshank pob Chris Tickle
Sam Sicilia pob Cristiano Marcello
Joe Proctor pob Jery Larsen
Erik Perez pob John Albert
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1051 poslato: Jun 02, 2012, 02:25:26 posle podne »

UFC:

Sreća pa Dana White nema kose, jer da je ima – izgubio bi je. UFC je ušao u crnu seriju u kojoj im se borci povreĂ°uju i padaju kao lišće u septembru.

Novi povreĂ°eni je Thiago Silva, borac koji je na UFC 149 priredbi trebao da se sastane sa Mauricio „Shogun“ Ruom. Silva se povredio na pripremama uoči borbe koja je na programu u Kalgariju.

UFC je ubrzo našao zamenu za Silvu. Reč je o Glover Teixeiri. Pomislili ste, sve je rešeno, ali ipak nije. Naime, da stvari budu još gore, tim Rue odbio je borbu sa Teixeirom. UFC čini sve da ubedi Shouguna da prihvati borbu sa Gloverom, ali im za sada ne ide najbolje.

Da li će se Teixeira 21. jula suprostaviti Shogunu, ili će neko drugi u ring sa 30-godišnjim borcem saznaćemo u narednih nekoliko dana.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1050 poslato: Jun 02, 2012, 02:24:24 posle podne »

Daniel Cormier :

Daniel Cormier pobedio je u dosadašnjoj karijeri svakog sa kim se susreo, te je na tom putu osvojio i Strikeforce Grand Prix turnir. Sada ga čeka pauza, pošto je u svojoj poslednjoj borbi sa Josh Barnetom polomio ruku.
- Mislim da je ovo bila prava odluka. Konsultovao sam se sa menadžerom, timom i trenerima i odlučili smo da je sada najbolje vreme da se sredi ruka. Ne želim da rizikujem. Pauzirao sam godinu zbog povrede, a s obzirom da imam 33 godine, nova velika pauza nije opcija.
Američki borac kazao je i da mu se ne žuri sa odlaskom u UFC.
- Želim da napredujem u karijeri i da se borim sa sve jačim momcima. Nije mi važno gde će to biti i ne smeta mi da se još jednom borim u Strikeforceu. Svakako, odlazak u UFC je neizbežan, s obzirom da je tu veći deo vrhunskih boraca.
Cormier je kazao da očekuje da će ponovo početi sa treninzima u teretani kroz šest nedelja.

http://www.youtube.com/watch?v=OpZeKgHLWXM
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1049 poslato: Jun 02, 2012, 02:22:49 posle podne »

BOKS:

Proteklih dana Marco Huck, roĂ°en kao Muamer Hukić u Sjenici, bio je u centru pažnje svetskih bokserskih portala. Trener brače Kličko Fritz Zdunek kazao je da WBO kruzer šampion ne bi mogao da parira njegovom pulenu Vitaliju, te je istakao da Nemac nije u rosteru boraca koji bi mogli da budu naredni protivnici Ukrajinca.
Sa druge strane, menadžer Vitalija Bernd Boente veruje da bi se Huck i Kličko mogli sastati, ali pod uslovom da 28-godišnji borac stavi po strani svoje nerealne finansijske zahteve.
- Vitali je spreman, i što se njega tiče on već sutra može u ring. Ipak, septembar i dalje ostaje datum njegovog povratka. Što se tiče protivnika on za sada nije poznat, ali bi to svakako mogao biti Marco Huck. Ipak, treba da se dese odreĂ°ene stvari. Pre svega, njegov promoter Sauerland Event mora da nas pozove, kako bi nam dao zeleno svetlo za organizaciju duela. TakoĂ°e, moraju da budu i skromni, jer bi bilo glupo da očekuju milione.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1048 poslato: Jun 01, 2012, 02:12:21 posle podne »

WANDERLEI SILVA:

Jedan od najboljih mma boraca svih vremena,Wanderlei Silva,se priprema za predstojeći ufc turnir gde će se boriti sa Rich Franklinom,koji je zamenio povreĂ°enog Vitora belforta.
Wanderlei važi za jednog od najprizemnijih i najboljih ljudi u mma svetu,pa pogledajte jedan deo njegovih priprema i njegova razmišljanja uopšte:

http://www.youtube.com/watch?v=gizK3R08fHk&feature=related

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1047 poslato: Jun 01, 2012, 02:08:39 posle podne »

Clay Guida :

http://www.youtube.com/watch?v=KNZKUoFFkP4&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1046 poslato: Jun 01, 2012, 02:07:56 posle podne »

MMA:

Najbolji crnogorski borac Vaso Bakočević će 21. oktroba se boriti za WFC titulu šampiona u lakoj kategoriji protiv Bojana Želve Kosednara.

Iako je bilo priča da će se Bakočević boriti za titulu čekala se zvanična potvrda. Danas je putem svog Facebook naloga sam Bakočević potvrdio da će do meča doći i to 21. oktobra.

Kao i uvek, Bakočević je vrlo samouveren i obećao je da se vraća sa pojasom.
Danas potvrĂ°eno i sa ponosom objavljujem… 21 oktobra 2012 borim se za pojas prvaka u lakoj kategoriji u najjačoj evropskoj organizaciji WFC…protiv Bojana Želve Kosednara, samo ću reži NE DOLAZIM KUĆI BEZ POJASA U RUKAMA!!!!!!!!!!!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1045 poslato: Jun 01, 2012, 02:06:44 posle podne »

UFC 148: Silva Vs. Sonnen II :

UFC je nešto više od mesec dana uoči velike priredbe UFC 148 objavio promotivni video, koji će vas za jedan minut ubediti da sedmog jula budete ili na priredbi, ili uz vaše TV prijemnike.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cUOk7lrUM6Q
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1044 poslato: Jun 01, 2012, 02:05:35 posle podne »

Kenny Florian,UFC:

Službeno merenje boraca za večerašnji „The Ultimate Fighter“ (TUF) Kenny Florian odlučio je da iskoristi za objavljivanje penzije koju je i najavio pre nekoliko meseci.
Florian je u svojoj 36. godini odlučio da okači rukavice o klin, ali će i dalje raditi posao koji mu je bio glavna preokupacija u poslednje vreme – novinarstvo. Njega je naime već angažovao Fuel TV koji prenosi UFC priredbe.
- Moj život je bio UFC, i disao sam uz ovu organizaciju. Sada ipak odlazim. Bilo je teško biti član ove organizacije, ali je sada još teže. Napuštam sve što volim.
Razlog za penzionisanje Floriana je povreda leĂ°a koja se pogoršala nakon poraza od Jose Alda. U svojoj karijeri imao je 14 pobeda i šest poraza, a tri puta je bio na poziciji izazivača za titulu. Ipak, nijednom nije osvojio pojas.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=znxbV8NWBSI
Sačuvana
Stranice: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.136 sekundi sa 19 upita.