TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398050 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 05, 2024, 10:18:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261554 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #968 poslato: Maj 22, 2012, 11:43:58 pre podne »

Mark Munoz:

Jul i UFC on Fuel 4 priredba biće prilika za Mark Munoza da ostvari svoju 13. pobedu u MMA karijeri. Filipinski borac je u jednom od intervjua govorio o svojoj predstoećoj borbi sa Chris Weidmanom, ali i pridošlicom u UFC Hector Lombardu.
Naime, dolazak najboljeg Bellator borca u UFC je podigao mnogo prašine, a čelnici najpopularnije MMA promocije su kazali i da bi Lombardvrlo lako u slučaju pobede nad Brian Stannom mogao izazvati šampiona u srednjoj kategoriji.
Munoz smatra da to ne bi bilo fer.
- Hector Lombard? Poštujem tog momka, on je vrlo dobar borac, ali… Ja sam u ovoj organizaciji dve godine, a još uvek stičem potrebni rejting da stignem do pozicije izazivača. On bi morao da proĂ°e to sve. Čak i ako pobedi Brian Stanna, ja mislim da ne zaslužuje priliku za osvajanjem pojasa.
Lombard i Stann će u kavez u avgustu, u sklopu priredbe UFC on Fox 4 koja je zakazana za Los AnĂ°eles.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #967 poslato: Maj 22, 2012, 11:42:54 pre podne »

Lorenzo Fertitta:

Direktor i jedan od vlasnika UFC-a kaže da su konkurentske organizacije važne za UFC.

Dolazak najboljih boraca raznih MMA i kik boks organizacija u UFC mnogi vide kao način da ova promocijauništi svoju konkurenciju. Tako pak ne misli direktor UFC-a Lorenzo Fertitta, koji ističe da organizacije tipa DREAM ili K-1 pomažu UFC-u da ispuni svoju listu boraca.
- Industrija boraca pre svega u Japanu nam je preko potrebna. U ovom trenutku gledamo da u godini nastupimo deset ili dvanaest puta, što iziskuje dosta boraca koji moraju da popune mesta na priredbama. U proteklo vreme se dosta priča o gašenju drugih organizacija zbog finansijskih problema. Ne znam da li je to istina ili ne, ali se nadam da će se uspraviti i stati na noge. Nama to odgovara, jer tako imamo više mogućnosti da izaberemo borce za našu organizaciju.

UFC je nakon pauze od 15 godina postetio Japan – na UFC 144 priredbi. Nakon uspešne priredbe braća Fertitta i Dana White žele da u Japanu budu stalni gosti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #966 poslato: Maj 21, 2012, 03:17:41 posle podne »

MACHADO BROTHERS:

RIGAN, JOHN and JEAN JACQUES MACHADO (USA 1992)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #965 poslato: Maj 21, 2012, 03:16:47 posle podne »

JUNIOR DOS SANTOS:

Poslednjih dana bilo je izuzetno mnogo prepucavanja izmeĂ°u Mirovog i Dos Santosovog tabora o tome ko je bolji kad je u pitanju borba u parteru, odnosno jiu-jitsi. Čini se da je takve svaĂ°e odlučio prekinuti upravo aktuaeni prvak Junior dos Santos priznajući Miru da je možda bolji u parteru, ali svejedno ne očekuje probleme.

“Borba u parteru mu je najjača strana, ali mislim da nije dovoljno brz da bi me srušio. Mnogo sam brži od njega i mogu ga udariti pre nego uspe napraviti submission. Ja ću dominirati u borbi, napravit ću strategiju i borit će se prema mojim pravilima”, rekao je Dos Santos u jednom od najavnih intervjua nedelju dana pre borbe.

Iako borci obično skrivaju svoju taktiku za meč, pogotovo kad je ovako visok ulog u igri poput titule prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Brazilac je ipak i o tome malo progovorio.

“Pritiskat ću ga sve više dok se ne umori, a onda ću ga nokautirati. Znam da je opasan, ali ne zanima me koliko će opasna biti borba, ja ću pobediti. Niko mi neće uzeti pojas”, odlučan je Dos Santos.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #964 poslato: Maj 21, 2012, 03:13:43 posle podne »

JON JONES:

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji i najbolji MMA borac današnjice, Jon Jones, uhapšen je jutros oko 5 sati po američkom vremenu u Binghamtonu (država New York) zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja saobraćajne nesreće.

Jones je priveden nakon što je svoj skupoceni novi Bentley razbio do neprepoznatljivosti zabivši se u banderu. S obzirom da je u tom trenutku bio pod uticajem alkohola, policajci su mu stavili lisice i otpratili ga do najbliže policijske stanice. Nakon nekoliko sati provedenih iza rešetaka i trežnjenja, Jonesa je iz zatvora izvukla njegova majka plativši mu kauciju.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #963 poslato: Maj 21, 2012, 03:10:24 posle podne »

KARATE:

13.05.2012. Karate klub TIGAR Bor je ucestvovao na MEMORIJALNOM KARATE TURNIRU Dusan Rakic - Brajan, odrzanom u Beogradu. Ucestvovalo je preko 30 takmicara iz naseg kluba. Pored velikog broja uzetih medalja, ovaj klub dobio je i 4 pehara.
* (1.) Za najmasovniji klub
* (2.) Osvojeno 2. mesto u ukupnom plasmanu, u katama
* (3.) Osvojeno 3. mesto u ukupnom plasmanu, u borbama
* (4.) Osvojeno 3. mesto u ukupnom plasmanu svih klubova
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #962 poslato: Maj 21, 2012, 03:09:20 posle podne »

FRANK MIR:

Taktika Frank Mira za borbu sa Junior dos Santosom je jasna svakom ko iole prati borilačke sportove. Amerikanac će na svaki način pokušati da borbu prenese na pod, kako bi iskoristio svoje rvačke sposobnosti i ugušio svog protivnika ili ga pobedio polugom na ruci.

Mir je u jednom od intervjua uoči borbe sa Dos Santosom kazao da je njegov protivnik „gotov“ ukoliko borba ode na pod.
- Čuo sam priče njegovog tima koji je kazao da mi je jedina prilika da ga dobijem ako borba bude voĂ°ena na podu. Ja im odgovaram – neka znaju da je njegova jedina prilika ako borba ne bude na podu. Ukoliko se upusti u takvu borbu on je mrtav! Slobodno može da zove doktora da mu spremi operacionu salu, jer ja u parteru nikada ne gubim.

Mir je u svojoj borbi sa Antonio Nogueirom polomio ruku svom protivniku, nakon brutalne kimure. Amerikanca ne brine ni činjenica što je baš Dos Santos dobar prijatelj sa Nogeirom, te da ova dva zajedno treniraju.
- Ići ću do kraja, sve dok ne odluči da odustane i počne da tapka. Ako moram da mu polomim ruku za pobedu, onda ću to svakako uraditi.
Borba za teškaški pojas UFC organizacije na programu je 26. maja u Las Vegasu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #961 poslato: Maj 21, 2012, 03:08:14 posle podne »

BOKS:

Jedan od najboljih britanskih boksera današnjice Carl Froch u subotu će se sa Lucian Buteom boriti za IBF titulu u supersrednjoj kategoriji, u prvoj borbi nakon poraza od Andre Warda i gubitaka WBA i WBC pojaseva.

IzmeĂ°u 34-godišnjeg Frocha i treće titule svetskog šampiona stoji Rumun kanadskog porekla Lucian Bute, čovek koji u svojih 30 borbi ne zna za poraz.

Britanaski bokser kazao je da će on biti borac koji će Buteu naneti prvi poraz, te je istakao i da je Bute u svojoj karijeri birao protivnike, pa da zbog toga ima tako dobar skor.
- On je IBF šampion sveta, i nema poraza što je svakako teško. Pokazao je šta zna, ali je to radio na ringovima pred svojom publikom i protiv boraca koje je on birao. To nije način na koji ja želim da boksujem. Od svog početka sam se borio sa najboljim mogućim protivnicima, i imam mnogo više iskustva u borbi na visokom nivou. To je definitivno moja prednost u ovoj borbi. Siguran sam da će u subotu doživeti prvi poraz .

Froch i Bute sastaće se 26. maja u Notingemu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #960 poslato: Maj 21, 2012, 03:07:07 posle podne »

UFC on Fuel 4 :

UFC on Fuel 4 priredba koja će se održati u San Hozeu, mestu gde je održan i UFC 139, zakazana je za sredu 11. jul, saopšteno je iz UFC-a.

Glavna borba večeri biće duel u srednjoj kategoriji, gde će u pet rundi snage odmeriti Mark Munoz i Chris Weidman. Munoz se u kavez vraća nakon operacije lakta, a u borbi sa prvoklasnim rvačem će tražiti priliku za poziciju izazivača u kategoriji do 84 kilograma.

Weidman je neporaženi borac koji trenira pod okriljem bivšeg UFC šampiona  Matt Serra. Od debija za UFC  u 2011. godini znatno je napredovao, te već pripada vrhu svetske MMA scene.

Veče će upotpuniti Brandon Vera i James Te Huna. Australijanac će tražiti svoju treću pobedu u nizu, 15. u karijer, dok Vera nakon doping skandala traži svoju drugu pobedu.

Fightcard:
Mark Munoz vs. Chris Weidman
Brandon Vera vs. James Te Huna
Jon Fitch vs. Aaron Simpson
Karlos Vemola vs. Francis Carmont
TJ Dillashaw vs. Vaughan Lee
Paul Taylor vs. Anthony Njokuani
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #959 poslato: Maj 21, 2012, 03:05:47 posle podne »

UFC:

UFC je manje od nedelju dana pre svoje istorijske teškaške priredbe UFC 146 objavio novi promotivni video. U poluminutnom videu napravljenom po uzoru na retro najave organizatori poručuju: „Priredbu ćete propustiti ako ste mrtvi ili u zatvoru. Ako ste u zatvoru, pobegnite“.
Pa da pogledamo:

UFC 146 - SATURDAY, SATURDAY, SATURDAY!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #958 poslato: Maj 21, 2012, 03:04:22 posle podne »

MMA:

Direktor Strikeforcea Scott Coker kazao je na press konferenciji nakon borbe Daniel Cormier – Josh Barnett da bi se borba za žensku bantam titulu izmeĂ°u aktuelne vlasnice pojasa Ronda Rousey i izazivačice Sarah Kaufman mogla održati ovog leta, i to u avgustu.

Kaufman i Rousey bi trebale da se sastanu na priredbi koju će pokrivati Showtime.
- Nije još zvanično, ali verujem da će njih dve učestvovati na toj priredbi.
Ronda Rousey pojas je osvojila pobedom polugom na ruci protiv Miesha Tate u martu. U svojoj MMA karijeri ima pet pobeda, svih pet na isti način.

Sarah Kaufman je bivša šampionka, a ima mnogo više iskustva. U svojih 16 borbi ima 15 pobeda i samo jedan poraz, a bila bi i najveći izazov za Rouseyevu. Kaufman bi protiv Rousey tražila svoju četvrtu uzastopnu pobedu, pošto je nakon poraza od Marloes Coenen savladala Megumi Yabushita, Liz Carmouche i Alexis Davis.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #957 poslato: Maj 21, 2012, 03:03:32 posle podne »

Josh Barnett:

Josh Barnett porazom od Daniel Cormiera nije samo izgubio finale Strikeforce Grand Prix turnira u teškoj kategoriji. Američki MMA borac mogao bi i da ostane bez ugovora sa ovom organizacijom.

To je u nedelju potvrdio njegov menadžer Leland LaBarre, kazavši da ne zna šta će biti sa njegovim klijentom.
- On je i dalje pod ugovorom sa Strikeforce, ali ne znamo šta Zuffa planira sa njim. Možda mu je spremna još jedna borba, kako bi izvukli najviše iz aktuelnog ugovora. Ipak, to je samo moje razmišljanje, sve je vrlo neizvesno.

Da stvar bude gora za Barnetta, u duelu sa Cormierom povredio je i ruku, pa će nekolike nedelje biti na prinudnoj pauzi.

Podsetimo, Cormier je u večeri sa subote na nedelju jednoglasnom odlukom sudija savladao Barnetta koji se nije proslavio, te je omogućio svom protivniku da postane novi Strikeforce Grand Prix šampion.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #956 poslato: Maj 21, 2012, 03:02:37 posle podne »

K-1 :

Nedelju dana pre povratničke K-1 priredbe K-1 Global objavio promotivni video u kojem najavljuje svoju manifestaciju. Glavna zvezda večeri svakako je Badr Hari, a uz njega su tu i Daniel Ghita, Mirko Filipović, Mike Zambidis…

K-1 Rising 2012 in Madrid Official CM
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #955 poslato: Maj 21, 2012, 03:01:20 posle podne »

Daniel Cormier:

Daniel Cormier rano jutros po našem vremenu postao je Strikeforce Grand Prix šampion u teškoj kategoriji, nakon ubedljive pobede nad Josh Barnettom.
Američki borac kazao je da je osećaj neverovatan.
- Osećaj je zaista neverovatan. Kada vidim imena svih šampiona onda shvatim koliki sam uspeh napravio. Ovo bih uporedio sa olimpijskim titulama. Hvala Strikeforce i Showtime organizacijama koji su mi pružili ovu priliku.
Cormier se nakon zahvaljivanja i popratnih stvari okrenuo i samoj borbi.
- Trenirao sam dosta, a u borbi sam pokušavao da ga rušim kako bi tu dobijao poene. Video sam da mogu da se rvan sa njim i da tu mogu dominirati. Josh je imao dobru priliku tokom „leg lock“-a, ali nisam paničio. Sve sam to očekivao i odlično sam se pripremio.
Cormier je kazao i da ne zna šta će raditi u karijeri, ali je istakao da se neće odmah preseliti u UFC.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #954 poslato: Maj 21, 2012, 03:00:33 posle podne »

BOKS:

Bivši teškaški izazivač Odlanier Solis pobedom se nakon godine pauze vratio u ring. On je u meču za upražnjenu IBF titulu interkontinentalnog šampiona savladao Konstantina Airicha nakon jednoglasne sudijske odluke. To mu je bila 18. pobeda u karijeri, a pre duela je kazao da bi se rado ponovo borio sa jednim od braće Kličko.

Mikkel Kessler je stigao do svoje 45 pobede u karijeri. On je u Kopengahenu osvojio WBC „Silver“ pojas u poluteškoj kategoriji, nakon još jedne ubedljive pobede. Žrtva je bio Allan Green koji je zaradio nokaut levim krošeom u četvrtoj rundi.

Danac je stigao do prilike da izazove WBC šampiona u poluteškoj kategoriji, kao i u super-srednjoj gde se takoĂ°e odlično kotira.
Britanska zvezda David Price pobedio je sunarodnika Sam Sextona u borbi za BBBofC pojas Britanskog teškaškog šampiona. Price je nokautirao svog protivnika u četvrtoj rundi, a zanimljiv detalj desio se kada je osiguranje izbacilo Dereck Chisoru.

U super-muva kategoriji Meksikanac Juan Carlos Sanchez JR odbranio je svoj IBF pojas protiv Juan Alberto Rosasa nakon jednoglasne sudijske odluke.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 19 upita.