TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398037 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 05, 2024, 08:58:21 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261522 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #833 poslato: Maj 07, 2012, 03:55:05 posle podne »

BOKS:

Ako je verovati britanskim medijima, David Haye i Dereck Chisora rešiće sve svoje nesuglasice u ringu, 17. jula.
Naime, kako je javio „Daily Star“, a preneli svi ostali ugledni ostrvski mediji, Haye i Chisora bi trebali da se sastanu na stadionu fudbalskog kluba West Ham, Upton Parku.
Organizatorima potencijalne borbe ne smeta ni to što je Chisori na neodreĂ°eno oduzeta bokserska dozovola, već žele iskoristiti trenutak da spoje dva ljuta rivala koja će definitivno doneti velike finansije.
Za utorak je zakazana press konferencija na kojoj bi trebala biti potvrĂ°ena borba.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #832 poslato: Maj 07, 2012, 11:02:53 pre podne »

NATE DIAZ:

Nate Diaz Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #831 poslato: Maj 07, 2012, 11:01:52 pre podne »

MMA:

Naredne subote, u SC ,,Banjica” u Beogradu, održaće se WWG MMA challenge priredba u mešovitim borilačkim veštinama. Organizatori ovog dogaĂ°aja, Kaizen MMA akademija, Rvački klub Radnički i kik-boks klub Krstaš najavljuju odlične borbe.
Na programu će biti četiri uvodna meča po amaterskim pravilima, a u glavnom delu večeri pet profesionalnih mečeva, u kojima će akteri biti neki od najperspektivnijih boraca Srbije.
Zvezda amaterskog MMA, dvadesettrogodišnji Pavle Tomić (amaterski skor 7-1), član Kaizen MMA akademije, debitovaće u profi ringu. Protivnik će mu biti nezgodni Milutin Ćiritović iz Sombora, takoĂ°e debitant u profesionalnom MMA, ali momak sa zavidnim amaterskim iskustvom.
Posebna čar ovog meča je u tome što je upravo Ćiritović naneo za sada jedini poraz Tomiću, na ,,Fight games 2” priredbi u Vrbasu decembra prošle godine. Ćiritović je tada slavio jednoglasnom odlukom sudija.

- Milutin je odličan borac i zasluženo je pobedio, ali u Vrbasu nisam pokazao ni deo svojih sposobnosti – izjavio je Tomić. – Drago mi je što imam priliku da se revanširam za jedini poraz u takmičarskoj karijeri i siguran sam da će publika uživati u odličnoj borbi.

Tomić iza sebe ima i petogodišnje iskustvo u tekvondou, veštini u kojoj je nosilac crnog pojasa i osvajač brojnih medalja. Osvajač je zlatnih medalja sa otvorenog combat – grappling prvenstva Hrvatske 2011. godine, i amaterskog turnira ,,Sevsete open”, održanog u Zagrebu krajem januara.
U ostalim mečevima rukavice će ukrstiti Stevan Tuović i Momir Predojević, Dušan Džakić i Marko Jakšić, Aleksandar Rajačić i Tomislav Todorović, dok se za protivnikom Darka Kneževića i dalje traga, zbog povrede Vasa Bakočevića.

Karte za ovu priredbu se mogu kupiti u Bilet servisu po ceni od 500 dinara, a borbe počinju u 20 časova.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #830 poslato: Maj 07, 2012, 10:55:25 pre podne »

Bellator 67 :

Kao što tradicionalno radi, Bellator je objavio kratki video pregled svoje priredbe pod brojem 67 koja je održana u Ontariju. Pogledajte kako su do pobede stigli Baker, Chandler, Ford i Grabowski.

Bellator 67 Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #829 poslato: Maj 07, 2012, 10:54:23 pre podne »

SFL 3 :

Održana priredba indijskog Super Fight Leaguea. U glavnoj borbi večeri Thompson pobedio Lashleya.

Medijska patka, ili sjajni potez indijskog SFL-a o eventualnoj organizaciji borbe Bobby Lashley vs. Fedor Emelianenko povećao je popularnost Super Fight League 3 priredbe na dosada neviĂ°eni nivo. Iako se Lashley neće boriti sa Fedorom, publika je pohrlila u salu, a SFL je navodno zabeležio i rekordnu zaradu od TV prava.

U glavnoj borbi večeri pomenuti Bobby Lashley doživeo je poraz od bivšeg Pride borca James Thompsona, te je tako negativno iznenadio brojne MMA fanove. Thompson je u poprilično izjednačenoj borbi do pobede stigao nakon jednoglasne sudijske odluke.

Bivši UFC-ov borac Trevor Prangley savladao je Rusa Baga Agaeva tehničkim nokautom u trećoj rundi. Joanne Calderwood pobedila je u borbi dama Lenu Ovchynnikovu, dok je Hrvat Zelg Galešić nokautom savladao Doug Marshalla.

Supere Fight League 3:
James Thompson pob. Bobby Lashley via Jednoglasna odluka sudija
Joanne Calderwood pob. Lena Ovchynnikova via Jednoglasna odluka sudija
Prangley pob. Baga Agaev by TKO (udarci), R 3
Mangat pob. Liu via Prisiljavanje na predaju (RNC) R 2.
Zelg Galesic pob. Dough Marshall via KO (leteće koleno), 1R, 0:34
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #828 poslato: Maj 07, 2012, 10:52:47 pre podne »

BOKS:

Floyd Mayweather Jr. slavio protiv sjajnog Miguel Cotta.

Odavno Floyd Mayweather Junior nije naišao na takav otpor kao onaj koji je pružio Miguel Cotto. Portorikanac, je, kao što je i najavljivao, odradio vrlo dobru borbu, izdržao sa legendarnim Floydom celih dvanaest rundi, te je poražen nakon sudijske odluke.

Borba dvojice boraca je bila poprilično izjednačena. Mayweather je bio nešto bolji u prvim rundama, ali je sredinom borbe Cotto zadao nekoliko ozbiljnih udaraca Floydu. Jedan je uslovio i pojavu krvi iz usta i nosa kod Mayweathera.

Pobedu je Floyd Mayweather Junioru donela poslednja runda, u kojoj je iskusni Amerikanac pogodio levim aperkatom Cotta koji se ozbiljno zaljuljao.
Poslednja runda je, kao i uvek, imala najveći uticaj kod sudija koji su jednoglasnom odlukom 117-111, 117-111, 118-110 proglasili Floyda za pobednika po 43. put u karijeri.
Cotto je nakon borbe kazao da je
 srećan svojom predstavom, dok je Floyd, videvši da je publika izviždala sudijsku odluku kazao sledeće:
- Miguel je pravi šampion, veliki čovek i najteži protivnik sa kojim sam se borio. Bilo je ovo paklenih dvanaest rundi.
Podsetimo, Mayweather je za borbu zaradio 32 miliona, bez televizijskih prava, dok je Cottu pripalo osam miliona, takoĂ°e bez novca od televizijskih prava.

Na istoj priredbi odžana je i još jedna vrlo zanimljiva borba Saul Alvarez – Shane Mosley. Nakon sjajnih 12 rundi borbe slavio je meksički borac jednoglasnom sudijskom odlukom.

Mosley je dominirao prvim rundama, ali je Alvarez gas dodao u petoj rundi, nakon koje je dominirao sve do kraja meča. Mosley je primio nekoliko teških udaraca, te je imao nateknutu glavu uz nekoliko povreda.
Sudije su borbu proglasile 119-109, 118-110, 119-109 u korist Alvareza koji je po četvrti put odbranio svoju WBC titulu u polusrednjoj kategoriji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #827 poslato: Maj 07, 2012, 10:50:57 pre podne »

BOKS:

Marco Huck alias Muamer Hukić odbranio svoj WBO pojas protiv Ola Afolabija.

Marco Huck je u povratničkoj borbi u kruzer kategoriji nerešenom borbom odbranio svoj pojas u WBO verziji protiv Ola Afolabija, nakon 12 paklenih rundi borbe koja je sinoć po našem vremenu održana u nemačkom Erfurtu.
Huck je ponovo izašao kao bolji protivnik, s obzirom da je 2009. godine pobedio Afolabija.
Ovoga puta je Huck mogao da završi borbu na veliki način. Afolabi je u desetoj rundi primio nekolika udarca koja su ga ozbiljno uzdrmala. Na kraju je borba rešena sudijskom odlukom rezultatom 114-114, 115-113, 114-114.
Huck je tako na svoj skor dodao prvi remi, nakon 34 pobede i dva poraza. Afolabi je nakon 19 pobeda ubeležio drugi poraz.

! Private video
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #826 poslato: Maj 07, 2012, 10:46:37 pre podne »

UFC on Fox 3:

Nate Diaz i Johny Hendricks od nedelje su novi izazivači u lakoj, odnosno velter kategoriji, s obzirom da su slavili u svojim borbama na UFC on Fox 3 priredbi.
Diaz je bio vrlo ubedljiv protiv do danas sjajnog Millera. Nate je odlično otvorio borbu, dominirao, a onda je svog protivnika u drugoj rundi giljotinom dovršio. Zaista jedna spektakularna predstava Diaza kojem je, kao što je i obećao, Dana White predao izazivačko mesto u lakoj diviziji.
Bila je ovo 16. pobeda u karijeri Diaza, dok je Miller četvrti put poražen.

Izazivačko mesto u velter kategoriji dobio je Johny Hendricks, ali ni približno ubedljivo kao Diaz. Hendricks je u duelu sa Josh Koscheckom slavio podeljenom sudijskom odlukom u borbi koja je lako mogla i otići na stranu Koschecka, s obzirom da je ovaj dominirao u poslednjoj rundi.
28-godišnji Amerikanac je stigao do svoje 13. pobede, dok je popularni „Kos“ poražen šesti put u karijeri.

U ostalim glavnim borbama večeri valja istaći i duel Alan Belchera i Rousimar Palharesa. Slavio je uovaj prvi nakon borbe koja je u većem delu voĂ°ena na parteru. Belcher je slavio nakon što je svog protivnika pogodio laktom. Usledilo je nekoliko jakih udaraca pa je sudija prekinuo meč. To je bila četvrta pobeda Belchera u UFC-u.

Pat Bary doživeo je novi poraz u svojoj karijeri, s obzirom da ga je Lavar Johnson već u prvoj rundi nakon sjajne kombinacije nožnih udaraca i aperkata poslao na pod.

Glavne borbe:
Nate Diaz pob. Jim Miller by Prisiljavanje na predaju (giljotina), R2, 4:09
Johny Hendricks pob. Josh Koscheck by Podeljena odluka sudija (29-28, 28-29, 29-28)
Alan Belcher pob. Rousimar Palhares by TKO (udarci), R 1 (4:18)
Lavar Johnson pob. Pat Barry by TKO (udarci), R1 4:38

Uvodne borbe:
Michael Johnson pob. Tony Ferguson via Jednoglasna odluka sudija
John Dodson pob. Tim Elliot via Jednoglasna odluka sudija
John Hathaway pob. Pascal Krauss via Jednoglasna odluka sudija
Louis Gaudinot pob. John Lineker via Prisiljavanje na predaju (guillotine) 4:54, R2
Danny Castillo pob. John Cholish via Jednoglasna odluka sudija
Dennis Bermudez pob. Pablo Garza via Jednoglasna odluka sudija
Roland Delorme pob. Nick Denis via Prisiljavanje na predaju (Rear-naked choke), R1, 4:59
-Karlos Vemola pob. Mike Massenzio via Prisiljavanje na predaju (Rear-naked choke), 1:07, R2
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #825 poslato: Maj 07, 2012, 10:45:06 pre podne »

Frank Mir:

Frank Mir čovek je koji je najviše profitirao suspenzijom Alistair Overeema. Američki teškaš je dobio priliku da se ponovo bori za titulu, protiv Brazilca Junior dos Santosa, momka koji važi za najkompletnijeg MMA borca u teškoj kategoriji.

Mir se ipak ne plaši Dos Santosa, te tvrdi da je od njega bolji u mnogo segmenata.
- Imam mnogo prednosti. Veći sam, duži i brži. TakoĂ°e jače udaram, a to planiram da radim tokom cele borbe. Kada pokuša da zatvori distancu, onda ću ga pogaĂ°ati jako, kao sto sam to uradio sa Cheick Kongom. Tada je samo jedan moj udarac bio dovoljan da ga savladam. U borbi sa Juniorom ću dati sve od sebe da svaki moj udarac oseti.

Mir u svojoj MMA karijeri ima 16 pobeda i pet poraza, a bivši je dvostruki UFC šampion. Da li će mu duel sa Dos Santosom doneti treće osvajanje pojasa saznaćemo 26. maja na UFC 146 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #824 poslato: Maj 07, 2012, 10:43:47 pre podne »

Bellator 67:

Bellator šampion u lakoj kategoriji Michael Chandler za samo 56 sekundi je uspeo da savlada veterana Akihiro Gona na Bellator 67 priredbi koja je sinoć održana u Kanadi.

Chandler je do trijumfa stigao nakon što je desnim krošeom ozbiljno uzdrmao Gona, da bi ga serijom ručnih udaraca na podu dokrajčio. Sudija je prekinuo borbu.

Bellator 67 priredba nam je donela i prvog finalistu turnira u velter kategoriji. Bryan Baker je savladao Ben Saundersa jednoglasnom odlukom sudija, pa će se za duel protiv Ben Askrena boriti protiv pobednika borbe Karl Amoussa i David Rickelsa.
Damian Grabowski je nakon pobede nad Eddie Sanchezom pre desetak dana opet stigao do trijumfa. Poljak je biobolji od Dave Huckabea.
Ryan Ford je takoĂ°e nokautom savladao Luis Santosa.

Glavne borbe:
Michael Chandler pob. Akihiro Gono via TKO
Bryan Baker pob. Ben Saunders via jednoglasna odluka sudija
Ryan Ford pob. Luis „Sapo“ Santos via TKO
Damian Grabowski pob. Dave Huckaba via jednoglasna odluka sudija

Uvodne borbe:
Will Romero pob. Matt Veal via TKO
David „Bo“ Harris pob. Nick Kirk via jednoglasna odluka sudija
Cosmo Alexander pob. Lorawnt-T Nelson via jednoglasna odluka sudija
Nordine Taleb pob. Matt MacGrath via TKO
Dom O’Grady pob. Nathan Gunn via armbar

Michael Chandler vs Akihiro Gono (Full Fight)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #823 poslato: Maj 07, 2012, 10:41:45 pre podne »

BOKS:

U Loznici održana bokserska Champions Night priredba. Uspešna noć za naše borce.

Pred nešto više od četiri hiljade gledalaca, u prepunoj Lagator Hali u Loznici, Nenad Borovčanin odbranio je svoj Evropski WBO pojas u kruzer kategoriji, nakon pobede nad Nemcem turskog porekla Varol Vekilogluom.

U uvodnim borbama, naši bokseri su takoĂ°e imali uspeha Milan Piperski je sudijskom odlukom savladao Francuza Tarik Sahibedina, dok jeMane Marčeta stigao do svoje četvrte pobede u profi karijeri.
Nenad Borovcanin (SRB) vs Varol Vekiloglu (Nemacka)
WBO Evropska kruzer titula,12.rundi

Najbolji srpski bokser Nenad Borovčanin odbranio je večeras titulu WBO prvaka Evrope u kruzer kategoriji, te je tako stigao do svoje 30. pobede u karijeri. Borovčanin je do trijumfa stigao tehničkim nokautom.
Prva i većina druge runde su prošle u ispipavanju snage. Onda je pola minuta pre kraja drugih tri minuta Borovčanin serijom direktnih udaraca uzdrmao Nemca koji je izbegao nokaut bacivši se na našeg šampiona. Loznica je proključala.
U trećoj i četvrtoj rundi Vekilogluu je takoĂ°e selo nekoliko udaraca, a valja istaći i aperkat pred kraj devetog i jedanaestog minuta borbe.
Peta runda prošla je u kontroli Borovčanina. Nenad je držao Vekiloglua na poludistanci, te mu nije dao da mu se posebno približi.
U šestoj rundi Borovčanin je ušao vrlo agresivno, napadao Vekiloglua koji se konstantno žalio na guranje našeg asa. Nemac turskog porekla nekoliko puta je pao, ali brojanja nije bilo, s obzirom da je za sve okrivljeno Boroivčaninovo guranje. Zaista se mora priznati da je borba u tim trenucima podsećala i na rvanje.
U pauzi izmeĂ°u šeste i sedme runde sudija Milojević je odlučio da prekine meč. Borovčanin je tako tehničkim nokautom postao novi-stari šampion Evrope u kruzer kategoriji.
Srpski šampion bio je zadovoljan i borbom, ali i odzivom publike u Loznici.
- Vekiloglu je poznat kao opasan nokauter, pa sam se zbog toga mnogo kretao i izbegavao njegove udarce. Posle četvrte runde sam osetio da su mu oslabili udarci, a u šestoj i da nije imao vazduha. Zadovoljan sam publikom u Loznici, pokazali su da Srbija ima prave navijače. Bio sam pod pritiskom i prezadovoljan sam pobedom. Sada sledi odmor, pa onda pripreme za naredni meč koji će biti tokom jeseni.

Milan Piperski (Srbija ) vs Tarik Sahibedin (Francuska)
Polusrednja, 6 rundi
Milan Piperski savladao je u glavnoj uvodnoj borbi večeri Tarik Sahibedina sudijskom odlukom, te je tako stigao do svoje osme pobede u profi karijeri.
Piperski odlično je otvorio borbu protiv 40-godišnjeg Francuza marokanskog porekla. U prvoj rundi je Piperski sa nekolika udarca ozbiljno uzdrmao protivnika koji je ipak uspeo da ostane na nogama. U drugoj i trećoj rundi je Sahibedin bio nešto boljim, ali opet nije mogao da ozbiljnije zapreti od skora sveslovenskom šampionu u WBC verziji.
U četvrtoj i petoj rundi Sahibedin pokušava, ali Piperski drži svog protivnika na poludistanci, te kontroliše borbu na sjajan način. Piperski pri kraju pete runde dobro pogaĂ°a Francuza, ali se Sahibedin ipak održao na nogama.
U poslednja tri minuta meča viĂ°ena je aktivna borba, a Piperski je overio pobedu. Na kraju je sudijskom odlukom 60-54 Milan Piperski stigao do svoje osme pobede u profi ringu.
Nakon borbe, Piperski je kazao:
- Protivnik je bio vrlo težak i nezgodan. Uz to, u drugoj rundi mi je pukla bubna opna, što je malo poremetilo moj plan. Sahibedin je menjao stil borbe, išao je na klinč, što je mene iznenadilo. Ja sam se trudio, dao sve od sebe i pobedio. Sledeći izazov će biti mnogo teži, a možda budem branio i svoj sveslovenski pojas.

Mane Marčeta (Srbija) vs Toni Višić (Hrvatska)
Superteška, 6 rundi
Mane Marčeta savladao je Hrvata Tonija Višića nakon vrlo dobre bokserske predstave.
Prva runda duela Marčeta vs. Višić bila je izjednačena. Kao i obično u većim kategorijama, prva runda je iskorištena za testiranje protivnika i njegove spremnosti. U drugoj rundi borci ulaze u klinč koji se pretvara u pravu tuču. Višić pokušava krošeima, dok visočiji Marčeta direktima drži svog protivnika na distanci.
Početkom treće runde Marčeta pogaĂ°a glavu Hrvata, koji je bio ozbiljno uzdrman. Nastavlja se serija našeg boksera, dok se Višić baca na momka iz Bajine Bašte. Splićanin nekako preživljava treću rundu.
Četvrta i peta runda su bile relativno mirne. Marčeta je dominirao, dok se Hrvat branio i pokušavao da ugrozi našeg borca iz kontri.
U šestoj i poslednjoj rundi, Marčeta je ponovo dominirao, vodio borbu, te je pri kraju uzdrmao Hrvata.
Zadovoljan nakon borbe bio je 31-godišnji borac.

- Višić je bio vrlo nezgodan protivnik. Kretao se non-stop pa sam imao probleme da vežem serije. Ipak, uspeo sam da u trećoj i četvrtoj rundi krenem na njega. Tada je primio jak desni kroše i iznenadio sam se što nije pao. Ovo je za mene veliko iskustvo, s obzirom da mi je prvi put da se borim u šest rundi.
Tako je Marčeta odlukom sudija 59-55 stigao do svoje četvrte pobede u profi karijeri.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #822 poslato: Maj 07, 2012, 10:38:39 pre podne »

JUDO:

Završen je juniorski EJU Kup u Tarviziju, Italija koji je bio na programu 28. i 29.04.2012. godine.

Srbija je osvojila dve medalje:
Ilija Ciganović u kategoriji do 66 kg osvojio zlatnu medalju
Jovan Niškanović u kategoriji do 73 kg bronzanu medalju.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #821 poslato: Maj 03, 2012, 04:36:20 posle podne »

ALVARO ROMANO:

Ginastica Natural - Quality of Life
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #820 poslato: Maj 03, 2012, 04:34:28 posle podne »

Dan Henderson:

Kada se ove godine sastane sa Jon Jonesom za UFC-ovu titulu u poluteškoj kategoriji, Dan Henderson će imati cele 42 godine, čak 17 više od svog protivnika. Uprkos pozamašnom broju godina za jednog MMA borca, bivši PRIDE i Strikeforce šampion ne planira skoriji odlazak u penziju.

- Vidim sebe u ovom sportu još nekoliko godina. U ovom trenutku razmišljam o godini po godini, ne o borbi po borbi. Osećam da je preda mnom još nekoliko godina borbe na vrhunskom nivou. Treniram sa velikom željom, mnogo sam pametniji, i na pravi način dovodim svoje telo do vrhunske forme.

Popularni Hendo je kazao da duel sa Jonesom fanovima zanimljiviji od eventaulnog duela sa Rashad Evansom, kog je na UFC 145 priredbi Jones savladao jednoglasnom sudijskom odlukom.
- Mislim da je borba sa Jonesom zanimljivija od duela sa Evansom. Evans bi sve radio da me baci na leĂ°a, i da borbu vodi na podu, dok je Jones atraktivniji, s obzirom da voli borbu na nogama.

UFC još uvek nije odredio datum za ovu borbu. Špekulisalo se o UFC 149 priredbi, ali ništa nije potvrĂ°eno. Ipak, očekuje se da će Jones i Henderson u ring krajem avgusta ili početkom septembra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #819 poslato: Maj 03, 2012, 04:33:26 posle podne »

BOKS:

Održana je poslednja press konferencija pred najiščekivanij bokserski spektakl u 2012. godini.

Floyd Mayweather Junior  i Miguel Cotto u četvrtak su po poslednji put bili dostupni medijima, uoči velike borbe koja je zakazana za peti maj i Las Vegas.
Floyd je pred svoj 43. meč u karijeri o svom protivniku iznenaĂ°ujuće govorio u pozitivnom tonu.
- Miguel je pravi ratnik i veliki šampion. Drago mi je što je došlo do ovoga meča. To je pravi znak da Cotto sam bira svoje protivnike. Znam šta mi treba da bih ga pobedio. Bio sam puno puta u ovakvoj situaciji i znam kako da se nosim sa pritiskom. Borba sa Cottom neće biti ništa posebno, biće to samo još jedan dan u mom životu. Treba samo da boksujem, i drugo me ne zanima. Neću trčati po ringu, ući ću, boriti se, i videćemo kakav ću izaći.
Cotto nije bio previše pričljiv. Portorikanac je kazao da će sve reći u ringu.
- Ja sam tih momak i svoju priču prenosim na ring. Nalazim se u vrhunskoj fizičkoj spremi spremi i nadam se da će me to odvesti do pobede.  Samouveren sam, i biću prvi čovek koji je pobedio Floyd Mayweathera. Znam kako on boksuje i spreman sam za to. Petog maja ću pokazati taktiku za pobedu nad Floydom.
Podsetimo, Floyd Mayweather Jr. i Miguel Cotto u ring će u noća sa petog na šesti maj po našem vremenu, u MGM Grand areni u Las Vegasu.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 14 upita.