TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 04:38:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261396 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #608 poslato: April 06, 2012, 10:19:03 pre podne »

BOKS:

U Zaječaru se 7. aprila održava bokserski spektakl gde će se boriti tri borca iz Balkanboxing kampa – Milan Piperski, Mane Marčeta i Zvjezdan Vidaković.
Milan Piperski će boksovati protiv Bugarina Dragomira Toteva za titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB) u polusrednjoj kategoriji. Ukoliko pobedio u ovom meču, Piperski će ući u listu 50 najboljih boksera u ovoj kategoriji.
- Veoma sam srećan što mi se ukazala šansa da se borim za titulu posle izuzetno kratkog vremena provedenog u profi ringu. Za mene je ovaj meč od velike važnosti. Prvi put se borim za jednu od titula, prvi put u karijeri boksovaću u 10 rundi, što je svakako novi veliki izazov. Počastvovan sam činjicom da će moj meč biti borba večeri u Zaječaru – objasnio je Piperski.

Mane Marčeta će boksovati protiv Javora Marinćeva, a Zvjezdan Vidaković protiv Merdjidina Juseinova. Televizija B92 će direktno prenositi dogaĂ°aj, sa početkom u 20h.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #607 poslato: April 06, 2012, 10:18:17 pre podne »

UFC:

Junior Dos Santos, šampion UFC-a u teškoj kategoriji, se oglasio po prvi put od kada je njegov protivnik na UFC 146, Alistair Overeeem pao na doping testu.

JDS je isto testiran kao i Overeem, ali njegovi rezultati su čisti.

„Ja sam profesionalac i šampion bez da koristim ovakve stvari. Kada me gledate u meču, gledate moju pravu verziju. O Overeemu ne znam ništa više od vas, to je izmeĂ°u njega i Atletske komisije. Znam jedino za sebe, to je sve,“ izjavio je JDS.
Overeemov nivo testosterona (epitestosterona) je kao kod 14 normalnih muškara. Kod njega je naĂ°eno 14:1 (1:1 je nivo kod prošesnog muškarca, a 6:1 je limit u Nevadi).

Npr., kod Chaela Sonnena je posle UFC 117 naĂ°en nivo testosterona 16.9:1. Tada se Sonnen pokušao da izvadi da je bio na hormonskoj terapiji.
Ostaje nam da vidimo kako će da se završi ova, za UFC kritična situacija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #606 poslato: April 06, 2012, 10:17:19 pre podne »

MMA:

Crnogorac Vaso Bakočević, MMA borac koji odnedavno živi u Beogradu, izborio je učešće na “Vorld fajting čelendžâ€ť turniru koji će se 22. aprila održati u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Protivnik će mu biti Kristijan Brinzan iz Italije, a Vaso najavljuje borbu na život i smrt, jer ima neraščišćene račune s Italijanima još iz “onog rata”…
- Ovaj meč je jako poseban za mene, mogu da kažem da će ovo biti lično!!! Moj protivnik je iz Italije, što mi daje veliku motivaciju. Evo zašto – pre 30 godina, ne znam tačno ni sam, u ratu, moju prababu su ubili i zapalili upravo Italijani na kukavički i podmukli način. To je priča koja dan danas kruži u moju kuću od mog dede i mog oca i ja sam sad na neki način dobio šansu da je osvetim. U ovom meču ići ću do kraja, to vam obećavam. Idem do smrti neću se predati živ, sve za svoju familiju! – izjavio je pre meča Bakočević.
Vaso ima i nadimak – Psihopata.
- Taj nadimak sam dobio još u školskim danima jer sam svaki dan želeo s nekim da se tučem. Dok su ostali Ă°aci brinuli kakvu će ocenu dobiti iz nekog predmeta ja sam brinuo o tome da budem najjači u školi i da me se svi plaše. Jednog dana momci iz razreda, kojima je bilo dosta mog maltretiranja, odlučili su da me nauče pameti. Sačekali su me ispred škole i na njihovo zaprepašćenje ja nisam pobegao, već sam skinuo jaknu i krenuo sa svima da se bijem. Prebili su me naravno, nisam znao šta me snašlo, ali od tada su me proglasili ludim i dodelili mi nadimak koji i dan danas nosim u ringu.
Sačekajmo ovaj meč....
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #605 poslato: April 05, 2012, 10:42:58 pre podne »

FERNANDO TERERE,BJJ:

Jedan od najboljih i svojevremeno najtalentovanijih jiu jitsu boraca,Brazilac Terere,je opet upao u probleme sa zavisnošću od narkotika.
Naime,Terere je prošle godine duže vreme bio u bolnici na odvikavanju od droga,i uz pomoć jiu jitsu komjunitija je mogao da isprati finansijku situaciju.Odmah posle toga se preselio za Englesku gde je redovno počeo da trenira i drži seminare.
Poslednja vest glasi da je Terere u Brazilu,tačnije u Riu,u favelama,i opet se vratio starom poroku.Roditelji i rodbina nemaju nikakav kontakt sa njim,a šta će dalje dešavati,ostaje da vidimo.
O kakvom se borcu radilo,pogledajte ovde:

Fernando Terere Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #604 poslato: April 05, 2012, 09:57:53 pre podne »

BIBIANO FERNANDES:

Bibiano Fernandes Highlights [HELLO JAPAN]
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #603 poslato: April 05, 2012, 09:56:06 pre podne »

BJJ,Grappling:

Na nedavno održanom prvenstvu Srbije u grapplingu,bilo je dosta dobre akcije.
Jedan od poteza koji se izdvojio je leteći armbar Miloša Mladenovića,pogledajte:

Milos Mladenovic (Flying Armbar) Grappling prvenstvo Srbije 2012
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #602 poslato: April 05, 2012, 09:52:03 pre podne »

Dana White :

Šef UFC očekivano bio je razjaren nakon Overeemovog pada na doping testu.

Dana White se šokirao kada su ga ljudi iz Atletske Komisije Nevade kontaktirali i saopštili mu da je njegov izazivač za UFC-ov pojas u teškoj kategoriji bio pozitivan na doping testu.
- Nisam ljut, ljut sam na kvadrat! Toliko sam ljut da ne znam od kuda da počnem. Ovo je iznad… ne znam, stvarno ne znam šta da kažem. Ovo je neshvatljivo. Ne mogu da shvatim kako se ovo desilo. On je jedan potpuni idiot, moron i kreten bez mozga. Da bi ovo uradio moraš da budeš bez mozga.
White je kazao da ga je najviše izneverilo to što ga je HolanĂ°anin lagao.
- Najgore od svega toga je što je on sedio predamnom i lagao me! Koliko glup moraš biti da bi to radio!? Svako ko koristi steroide u ovom trenutku je je***i moron.
Dana White je kazao i da će razgovor sa Overeemom prepustiti vlasniku UFC-a Lorenzu Fertitti, s obzirom da je previše ljut na svoju zvezdu.
A razlog tome je svakako samo jedan – novac. Po nekim informacijama, duel Overeema i Dos Santosa UFC-u bi doneo zaradu od oko 30 miliona dolara. Deo bi otišao Overeemu, ali bi svakako UFC dobio rekordnu zaradu.
Overeem ima pravo na B test, ali malo ko veruje da će se nešto promeniti. Tako su mu borba sa Dos Santosom i izazivanje za titulu teške kategorije izmakli iz ruku.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #601 poslato: April 05, 2012, 09:46:56 pre podne »

Alistair Overeem,UFC:

Prvi izazivač za teškašku titulu pozitivan na doping testu!!!!!

UFC je u šoku! Prvi izazivač za titulu u teškoj kategoriji Alistair Overeem bio je pozitivan na doping testu koji je napravljen 27. marta. Tada su na prepad učesnici glavnih borbi UFC 146 priredbe nakon press konferencije testirani, a HolanĂ°anin je imao povećan T/E raspon, što znači da mu testosteroni i epitestosteroni nisu imali pravilan raspored.

Naime, limit je 6:1, dok je odnos kod Overeema bio 10:1. Ostali borci bili su negativni, saopštila je Sportska komisija Nevade.
UFC se nije oglasio povodom slučaja, a postoji realna mogućnost da Overeem izgubi svoj status prvog izazivača, te da Dos Santosa izazove neki drugi borac, s obzirom da je UFC 146 priredba prava teškaška priredba.

Svima je poznato da ovo nije prvi slučaj nekadašnjem Strikeforce prvaku da se poigrava sa pravilima. Overeem je već testirao limite NSAC-a, kada se pre borbe sa Brock Lesnarom nije pojavio na testiranju, već mu se povrgnuo kasnije. Tada je dobio uslovni nastup, a da li će mu i sada progledati kroz prste, ostaje nam da vidimo.

Sigurno je jedno – ovome se najviše obradovao Cain Velasquez, koji žarko želi da se revanšira Dos Santosu za poraz kojim je izgubio titulu. Da li će dobiti revanš, saznaćemo za nekoliko dana.

"The Reem" Alistair Overeem Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #600 poslato: April 04, 2012, 11:56:09 pre podne »

RENZO GRACIE:

A Tribute to Renzo Gracie
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #599 poslato: April 04, 2012, 11:50:46 pre podne »

SYSTEMA:

Letnji Sistema trening kamp ćemo održati krajem maja 2012.

Čeka vas pet dana konstantnog treninga, tokom kojih će učesnici proći sve glavne aspekte Ruskog Sistema i mnogo stvari koje je se ne rade na redovnim treninzima u sali.

5 dana intenzivnog treninga „DANI SISTEME“ – trening kamp u Beogradu
30 i 31 maj, 1, 2 i 3 jun 2012.
Glavni instruktor: Andrej Vajcl
Asistent instruktor: Miloš Malić

Program seminara
1. Osnove Sisteme: Disanje, forma, kretanje, relaksacija. Kretanje u svim ravnima, biomehanika, padovi i kretanje na zemlji.
2. Bacanja i borba na zemlji: Obaranja i bacanja protivnika. Borba u parteru
3. Odbrana od greplera: Odbrana od hvatova, gušenja, poluga…
4. Grupna borba: Odbrana od više napadača
5. Borenje noževima
Primer sa sličnog kampa koji Andreas drži u Nemačkoj možete videti na ovom snimku:

RMA SYSTEMA TV RĂĽckblicke 2010

Kompletan info na:
http://www.ruskisistem.info/seminari/sistema-letnji-kamp-maj-jun-2012
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #598 poslato: April 04, 2012, 10:43:12 pre podne »

UFC:

Brock Lesnar nije povratkom u WWE iznenadio MMA fanove,  s obzirom na reputaciju profi rvačke organizacije koja je poznata po čestim vraćanjima svojih ponajboljih atleta.

Lesnar je izgubio u poslednjem MMA meču karijere, kada ga je udarcem kolenom Alistair Overeem na priredbi UFC 141 savladao već u prvoj rundi. Nakon toga je Lesnar najavio povlačenje iz sporta, a za povratak u WWE je najzaslužniji Dana White, koji nije želeo da pravi previše problema Lesnaru.

- Kada se povukao, onda se povukao i iz ugovora sa UFC-om. Priznajem, imao sam svojih trenutaka sa Brock Lesnarom, ali sam uvek imao lep odnos sa njim. Rešićemo sve zajednoj, i neće biti problema.

Tako je govorio White kada se ovaj odlučio na povlačenje, a odlazak u WWE nije previše zasmetao velikom Dani, koji je pozdravio povratak Lesnara.
- Publika je poludela, i zbog toga sam srećan. Drago mi je što se vratio.

Da li se White oseća prevarenim ili ne možemo samo da nagaĂ°amo. Teško je verovati da predsednik jedne takve organizacije nije znao za Lesnarove planove, jer je svima jasno da je odlazak u penziju bio samo način da se izbegne ispunjavanje ugovora sa UFC-om.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #597 poslato: April 04, 2012, 10:42:06 pre podne »

Nick Diaz :

Nick Diaz je odlučio da se vrati svojim korenima i da nastupi na Svetskom BJJ prvenstvu koje se održava u maju.

Jedan od najboljih svetskih velter MMA boraca, Nick Diaz je odlučio da se vrati svojim korenima.
Kako prenosi MMAFighting, bivši Strikeforce prvak će nastupiti na svetskom BJJ prvenstvu koje se održava 12. maja u Long Beachu. Njegov trener i menadžer, Cesar Gracie je rekao da će Diaz nastupati u jednod od super borbi. To znači da se Diaz neće takmičiti već će odraditi jednu borbu sa još nekim čuvenim borcem.
Diaz je želeo da se takmiči kao i svi ostali, tačnije da na turniru nastupi kao običan takmičar, ali su organizatori odlučili da ga prebace u super borbu. Još uvek se ne zna ko će mu biti protivnik.
Zbog problema koje je imao sa nedozvoljenim sredstvima, ovo je za Diaza odličan način da ostane u takmičarskoj formi. Možda će i sama promena treninga i takmičenja pozitivno uticati na njega.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #596 poslato: April 04, 2012, 10:40:49 pre podne »

KARATE:

Ika Sebia Open 2012, Kubota Kup održan je 01. aprila u Balonu hala FK „Resnik“

Kompletni rezultati:
KATE, M 18 – 39 godina:
1. Dejan Pejak (Katsu Dojo-M. Pijace)
2. Ajredin Ajeti
3. Savchenko Bogdan (IKA Ukraina)

KATE, M 16 – 17 godina:
1. Lenik Anton (IKA Ukraina)
2. ĂDorĂ°e Milovanović (Shoto Beograd)

KATE, M 14 – 15 godina:
1. Chub Kirill (IKA Ukraina)
2. Samchuk Vadim (IKA Ukraina)
3. Raykh Oleh (IKA Ukraina)

KATE, M 12 – 13 godina:
1. Ponomarov Artur (IKA Ukraina)
2. Lebid Dmytro (IKA Ukraina)
3. Maltsev Illya (IKA Ukraina)

KATE, M 10 -11 godina:
1. Andruschchuk Yuri (IKA Ukraina)
2. Palyukh Arsen (IKA Ukraina)
3. Penchak Roman (IKA Ukraina)

KATE, M 6 – 7 godina:
1. Miloš Purić (Shoto Beograd)
2. Stefan Savić (Shogun – Valjevo)
3. Stefan Vladisavljević (Shoto Beograd)

KATE, M 0 – 5 godina:
1. Lazar Purić (Shoto Beograd)

KATE, Ž 35+ godina:
1. Stojaković Sanja (Kyokushinkai karate unija Srbije)

KATE, Ž 18 – 34 godina:
1. Lozova Oleksandra (IKA Ukraina)
2. Myronchuk Kateryna (IKA Ukraina)

KATE, Ž 16 -17 godina:
1. Kupriyenko Mariya (IKA Ukraina)
2. Kristina Arsić (Shoto-Beograd)
3. Buzynna Anastasiya (IKA Ukraina)

KATE, Ž 14 -15 godina:
1. Koh Aleksandra (IKA Ukraina)
2. Kolesnikova Viktoriia (IKA Ukraina)
3. AnĂ°ela Radosavljević (Dunav – Grocka)

KATE, Ž 12 – 13 godina:
1. Chernukha Diana (IKA Ukraina)
2. nedeljković Anastasija (Dunav – Grocka)
3. Tatjana Petrović (Shoto-Beograd)

KATE, Ž 10 – 11 godina:
1. Alimpić Danica (Kyokushinkai karate unija Srbije)
2. Nikolina Drobac (Shoto-Beograd)

KATE, Z 8 – 9 godina:
1. Panomarova Karyana (IKA Ukraina)
2. Sofija Spasić (Shoto-Beograd)
3. Elena petković (Shoto-Beograd)

KATE, Ž 6 – 7 godina:
1. Milica Radivijević
2. Natalija Colić (Shogun – Valjevo)
3. Jana Toskić (Shogun – Valjevo)

IKA KUMITE, M 18 – 39 godina (+ 80 kg):
1. Vladimir Kačanovski (Zanshin – Valjevo )
2. Jakšić Mikloš (Katsu Dojo-M. Pijace)

IKA KUMITE, M 18 – 39 godina (- 80 kg):
1. Stefan Filić (Dunav – Grocka)
2. Vashyst Bohdan (IKA Ukraina)
3. Stafan Trikoš (Shoto-Beograd)

IKA KUMITE, M 14 – 15 godina:
1. Lustenko Artem (IKA Ukraina)
2. Raykh Oleh (IKA Ukraina)
3. Samchuk Vadim (IKA Ukraina)

IKA KUMITE, M 12 – 13 godina:
1. Zabara Valentyn (IKA Ukraina)
2. Hrynko Dmytro (IKA Ukraina)
3. Bilous Valeriy (IKA Ukraina)

IKA KUMITE, M 10 – 11 godina:
1. Voronoy Maksym (IKA Ukraina)
2. Penchak Roman (IKA Ukraina)
3. Palykh Arsen (IKA Ukraina)

IKA KUMITE, M 8 – 9 godina:
1. Jazik Dmitro (IKA Ukraina)
2. Dušan Vulović (Shoto-Beograd)

IKA KUMITE, Ž 18 – 39 godina:
1. Kristina Arsić (Shoto-Beograd)
2. Myronchuk Kateryna (IKA Ukraina)

IKA KUMITE, Ž 16 – 17 godina:
1. Kristina Arsić (Shoto-Beograd)
2. Milica Tomić (Shoto-Beograd)

IKA KUMITE, Ž 14 – 1 5 godina:
1. Jovana Radojković ( Reikon Kraljevo)
2. Ana Dojčinović (Shoto-Beograd)
3. AnĂ°ela Milovanović (Shoto-Beograd)

IKA KUMITE, Ž 8 – 9 godina:
1. Nosova Anastasiya (IKA Ukraina)
2. Milenković Nikolina (Dunav – Grocka)

FULL CONTACT KARATE, M 18-39 godina :
1. Ajredin Ajeti (Mladost – Odžaci)
2. Zoran Vukmanov (Palić – Subotica)

FULL CONTACT KARATE, M 15 godina :
1. Samchuk Vadim (IKA Ukraina)
2. Raykh Oleh (IKA Ukraina)

FULL CONTACT KARATE, Ž 16 – 17 godina :
1. Kristina Arsić (Shoto Beograd)
2. Ana Dojčinović (Shoto Beograd)
3. Ruzica Vuletić (Shoto Beograd)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M – A klasa 18-39 godina (+80kg):
1. Mladen Radivojević (Budućnost – Herceg Novi)
2. Marko Stojanović (Ashihara Kai Kan Srbija)
3. ĂDerke Sebastijan (Katsu Dojo-M.Pijace)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M – A klasa 18-39 godina (-80kg):
1. Uroš Majstorović (Ashihara Kai Kan Srbija)
2. Bogdan Vujović (Ashihara Kai Kan Srbija)
3. Miloš Jakovljević (Mas Oyama-Beograd)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M – B klasa 18-39 godina (+80kg):
1. ĂDorĂ°e Ivezić (Mix Prijepolje)
2. Aleksandar Saković (Shoto Beograd)
3. SrĂ°an Šantić (Budućnost – Herceg Novi)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M – B klasa 18-39 godina (-80kg):
1. Stefan Cvetković (Ashihara Kai Kan Srbija)
2. Stefan Lojanica (Mix Prijepolje)
3. Miloš Koturović (Budućnost – Herceg Novi)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M 16-17 godina :
1. Lenik Anton (IKA Ukraina)
2. Miljan Radosavljević (Kyokushinkai karate unija)
3. Vidaković Vukašin (Kyokushinkai karate unija)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, M 14 – 15 godina :
1. Chub Kirill (IKA Ukraina)
2. Milošević Vojislav (Kyokushinkai karate unija)
3. Jović Nikola (Kyokushinkai karate unija)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, Ž 18-39 godina:
1. Kristina Arsić (Shoto Beograd)
2. Jovanović Jovana (Kyokushinkai karate unija)
3. Milica Tomić (Shoto Beograd)

KUMITE KYOKUSHIN-KAN, Ž 14 – 15 godina:
1. Koh Aleksandra (IKA Ukraina)
2. Radosavljević Marina (Kyokushinkai karate unija)

TAMESHIWARI – M 16+ godina:
1. Dejan Pejak (Katsu Dojo-M.Pijace)
2. Ferenc VAGO (Kanku Dojo-Kanjiža)

KARATE 2 IKA KUBOTA KUP
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #595 poslato: April 04, 2012, 10:39:11 pre podne »

Floyd Mayweather:

Floyd Mayweather Junior uprkos pripremama za prestojeći meč sa Miguel Cottom, koji je na programu petog maja, već razmišlja o narednim izazovima.

Naime, brojni bokserski portali prenose da neporaženi borac želi duel ili sa Manny Pacquiaom, ili sa Sergio Martinezom, i to u novembru. Primarna želja je Pacquiao, ali je problem što se Pacquiao mora pomiriti sa manjim finansijskim sredstvima od onih koje on želi.

Ako Pacquiao odbije ponudu Mayweathera, Amerikanac se okreće Martinezu. Martinez je bivši WBC-ov šampion u srednjoj kategoriji. Ovaj Argentinac bi bio sjajan borac za Mayweathera nakon Cotta, s obzirom da Martinez i Cotto imaju sličan stil. TakoĂ°e, bio bi „lakši zalogaj“ za Mayweathera, s obzirom da je Martinez dosta sporiji od Floyda.

Da se Mannyu dobro ne piše potvrdio je i Mayweatherov savetnik Leonard Ellerbe.
- Niko, apsolutno niko u sportu ne zaslužuje ponudu 50-50 za duel sa Floydom. On žarko želi borbu sa Mannyem, i to on zna. Bori se sa Cottom, a sprema se i za Martineza, ako ga Pacquiao odbije, ili izgubi u svojoj narednoj borbi.

O Mayweatheru ne treba trošiti reči. Ovaj 35-godišnji borac u 42 meča ima isto toliko pobeda. Pacquiao u svojih 59 borbi ima 54 pobede, dva poraza i tri remija, dok je Martinez, vlasnik WBC diamond pojasa u srednjoj kategoriji, u 53 borbe ubeležio 49 pobeda, te po dva remija i poraza.
Sa kim će Mayweather Junior u novembru u ringu ostaje nam da vidimo, ali ne treba biti preveliki stručnjak da bi se zaključilo da novac igra najveću ulogu u toj odluci. Možda bi bio red da se Pacquiao ili Mayweather odreknu svojih (pre)velikih apetita, i da fanovima pruže borbu koja se čeka već dugi niz godina, pa i ako to znači da će zaraditi „samo“ po 70 miliona dolara…

Floyd Mayweather, Jr. Highlight Reel Video
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #594 poslato: April 04, 2012, 10:37:18 pre podne »

BOKS:

Jedan od najboljih ruskih boksera, Denis Lebedjev (32g, 23-1-0) će večeras u gradu Mjakininu boksovati protiv borca sa Barbadosa Shawna Coxa (37g, 16-1-0) za privremenu WBA titulu svetskog prvaka u poluteteškoj kategoriji.

Lebedjev je jedini poraz u karijeri doživeo od Marca Hucka i to sudijskom odlukom, a posle toga je imao dve pobede protiv boraca koji su definitivno van svoje top forme – Roya Jonesa Jr-a i Jamesa Toneya.

Cox, pak i pored svojih godina, u profesionalne vode ušao je tek 2007. godine, a pre toga je imao dugu amatersku karijeru gde je osvajao brojne medalje. Više puta je bio Centralnoamerički i Karipsi šampion. Jedini poraz do sada doživeo je od Salvatorea Erittua – jednoglasnom odukom sudija.
Pošto je ovo borba za privremeni pojas, „pravi“ WBA šampion je borac iz Paname, Guillermo Jones koji je pojas osvojio 2008. godine pobedivši Firsata Arslana. Od tada on uspešno izbegava najjače protivnike.

Od uvodnih borbi treba pomenuti i meč za upražnjeni WBA Internacionalni pojas u super-bantam kategoriji gde se sastaju Aleksander Bahtin i Nehomar Cermeno.
Čuveni veteran Kostja Czju će boksovati protiv još jednog veterana Roya Jonesa Jr-a.
Pored toga, najavljeno je da će ovom turniru prisustvovai i Del Boy Chisora ali samo kao gledalac pošto je pod suspenziom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.081 sekundi sa 19 upita.