TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 09:46:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261688 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1628 poslato: Septembar 26, 2012, 06:36:39 posle podne »

MMA:

World Series of Fighting startuje početkom novembra, ovih je dana najavljen nastup Arlovskog, a čini se i da imamo protivnika za Sponga.

Ray Sefo zasad sve odraĂ°uje prema planu pa bi tokom prvog vikenda u novembru trebali gledati premijernu priredbu njegove MMA organizacije World Series of Fighting. Sefo je pažnju na svoju organizaciju nedavno privukao zahvaljujući najavi da će upravo u njoj svoj dugoiščekivani prvi MMA meč odraditi Tyrone Spong.

Ovih se dana pojavila i neslužbena informacija da bi mu protivnik trebao biti James McSweeney, a radi se o borcu koji takoĂ°e često nastupa u ringu po K-1 pravilima, pa se tako pre nekoliko godina borio i protiv Marina Došena koga je pobedio.

McSweeney ima već poprilično iskustva s malim rukavicama pa će mu ovo biti 20. MMA meč u karijeri, a do sada je ubelžio deset pobeda i devet poraza.

3.novembra u Las Vegasu će takoĂ°e na priredbi WSOF-a nastupiti Andrei Arlovski protiv Devina Colea (20-9-1 skor).
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1627 poslato: Septembar 26, 2012, 06:33:03 posle podne »

K-1:

Dževad Poturak nastupi će idućeg meseca u rumunskom gradu Aradu u glavnom meču večeri SuperKombata protiv domaćeg borca Sebastiana Ciobanua.

Najbolji bosansko-hercegovački borac po K-1 pravilima, Dževad Poturak, nedavno je ispao s liste takmichara K-1 World Grand Prixa u Tokiju, iako je meĂ°u prvima potpisao ugovor koji mu jamči jedno od 16 mesta, no to ipak ne znači da će idući mesec odmarati.

Samo šest dana nakon osmine finala K-1 WGP-a u Rumuniji će se održati nova priredba SuperKombata, a upravo će Poturak nastupiti u glavnom meču večeri protiv solidnog domaćeg borca Sebastiana Ciobanua, kojem je nadimak "Sin Drakule".

Radi se o 27-godišnjem borcu koji iza sebe ima 21 pobedu i devet poraza, a do većine svojih pobeda stigao je zahvaljujući sudijskoj odluci. Samo četiri od 21 pobedu Ciobanu je ostvario nokautom.

Prenos SuperKombata je 20. oktobra na Eurosportu,prema svemu sudeći biti vrlo gledan s obzirom da u Aradu nastupaju čak tri borca s ovih područja: Goran Radonjić, Toni Milanović i Dževad Poturak.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1626 poslato: Septembar 26, 2012, 06:28:49 posle podne »

Ultimate fighter:

Anthony Perosh, nastupice u finalu australijskog The Ultimate Fighter showa, a protivnik će mu bit Joey Beltran.

Sredinom decembra u Australiji će se održati još jedna UFC-ova priredba, a ovog puta u sklopu nje bi će održano i finale tamošnjeg The Ultimate Fightera. Jedan od boraca na UFC on FX 6 bi će takoĂ°e australijski borac Anthony Perosh, koji nam je svima postao jako dobro poznat kad je u poslednji trenutak prihvatio meč protiv Cro Copa u UFC-u.

Peroshu će protivnik biti Joey Beltran kojem je ovo vrlo verovatno poslednja prilika da se spasi od otkaza s obzirom da trenutno ima iza sebe prilično loš niz rezultata, a u svom poslednjem meču nije briljirao ni Perosh. Jimmo ga je uspeo svladati nakon samo sedam sekundi borbe!

Domaćin priredbe bit će Gold Coast u Australiji, a održat će se 15.decembra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1625 poslato: Septembar 26, 2012, 06:25:30 posle podne »

Rampage Jakcon,UFC:

Quinton Jackson bi voleo još jednom ući u oktagon protiv Jona Jonesa pa veruje da bi ovog puta imao puno više izgleda da stigne do pobede.

Gostujući kod Ariela Helwanija nekadašnji UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Rampage Jackson, dotaknuo se i teme eventualnog revanša protiv Jona Jonesa, s kojim se borio pre godinu dana pa je poražen početkom četvrte runde kada je ga Jones uspeo ugušiti s leĂ°a.

No, Rampage je uveren kako bi u revanšu moglo ipak biti drukčije. "On je glumac i ne slažem se s njegovim stilom borbe. Verujem da ga mogu pobediti. Jones je tip boraca s kojim morate imati meč dva puta", smatra Jackson.

Ne sviĂ°a mu se ni njegova taktika. "Belfort je prihvatio borbu u kratkom roku i zbog toga ga poštujem. No, Jonesu kao nekome ko je veliki vernik ne priliče onakvi udarcu u koleno. Tako se može neko teško povrediti i ugroziti mu karijeru. Belfortu je moglo koleno zaista teško nastradati, a on je to radio non stop. To nije bilo časno od Jonesa!"
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1624 poslato: Septembar 26, 2012, 06:21:36 posle podne »

Cain Valesquez:

Cain Velasquez uprkos činjenici da je pre nekolika meseca dobio status izazivača u teškaškoj kategoriji i dalje nema zakazanu borbu sa Junior dos Santosom, bar ne zvanično. To je bivši šampion saopštio u razgovoru sa novinarom „Inside MMA“ emisije Ron Kruckom.
Velasquez je na pitanje Krucka da li je njegov nastup zvanično potvrĂ°en za UFC 155 priredbu odgovorio:
- Pa ne, nije još ništa zvanično potvrĂ°eno. Ne znam zbog čega sve to traje tako dugo. Možda sreĂ°uju listu borbi, zaista ne znam. Ipak, ja se spremam za tu borbu kao da je zvanično zakazana. Znam da bi se Junior radije borio sa Alistair Overeemom, ali će se ipak prvo u Oktagon sa mnom.
Velasquez je status izazivača u teškoj kategoriji zaradio ubedljivim trijumfom nad Antonio Silvom. On je istakao i da se nada da će naredne godine biti aktivniji, te da bi želeo da odradi tri borbe godišnje.
Podsetimo, duel na sa Juniorom dos Santosom planiran je za UFC 155 priredbu zakazanu za 29. decembar.

http://www.youtube.com/watch?v=y8DHPR1-JCw&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1623 poslato: Septembar 26, 2012, 06:20:16 posle podne »

UFC:

VIDEO: Najava borbe Anderson Silva vs. Stephan Bonnar

Trinaesti oktobar biće u znaku UFC-a, koji će tada u brazilskom Rio de Žaneiru održati svoju UFC 153 priredbu na kojoj će se u glavnoj borbi večeri sastati dominantni šampion srednje divizije Anderson Silva, i „Američki psiho“ Stephan Bonnar.
UFC je već započeo sa svojom promocijom borbe, a kao i uvek, Dana White i društvo spremili su nam sjajnu poluminutnu video najavu duela u kom neće biti u igri pojas „Pauka“.
Sem ove borbe, na UFC 153 gledaćemo i nastup Antonio Rodrigo Nogueire, kog čeka borba sa Dave Hermanom, i duel Glover Teixeire iFabio Maldonada.

http://www.youtube.com/watch?v=LPzsYIbPV3w&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1622 poslato: Septembar 26, 2012, 04:20:02 pre podne »

Vaso Bakochevic:

http://www.youtube.com/watch?v=Cx_gMMEzd9k
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1621 poslato: Septembar 26, 2012, 04:18:37 pre podne »

Andrei Arlovski,MMA:

Bivši UFC-ov teškaški šampion Andrei Arlovski nastupiće trećeg novembra na World Series of Fighting priredbi, saopštila je ta organizacija. Arlovski će se u Las Vegasu boriti sa Devin Coleom.
Predsednik WSOF-a Ray Sefo nije krio oduševljenje angažmanom Belorusa i Amerikanca.
- Oduševljeni smo što će Andrei i Devin biti deo prve priredbe World Series of Fightinga. Radi se o dvojici boraca koji su u karijeri ostvarili velike rezultate, i nema sumnje da će uveličati našu manifestaciju.
Arlovski se pre nekoliko dana ponudio Strikeforceu, koji je zapao u probleme nakon što je Frank Mir morao da otkaže svoj nastup protiv Daniel Cormiera. Ipak, „Pit Bull“ izgleda nije mogao da odbije ponudu bivše K-1 zvezde.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1620 poslato: Septembar 26, 2012, 04:17:49 pre podne »

Kik Boks,Srbija:

Selektor kik boks reprezentacije Srbije Nebojša Milošević objavio je danas spisak takmičara koji će putovati na Balkansko prvenstvo u bugarskom gradu Varni.
U ovo, kako je navedeno, filteru za Evropskog prvenstvo u Ankari učestvovaće 28 takmičara iz Srbije, a takmičiće se u dve discipline, lou kiku i K1 stilu. Selektor Milošević kazao je da će sem potvrde forme tražiti i visok plasman.
- Biće to je još jedna prilika da testiramo momke i devojke koji bi trebalo da predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu u Ankari. U Varni će, kao I uvek do sada, konkurencija biti veoma oštra, što će svim našim takmičarima dobro doći kao odličan test nivoa trenutne spremnosti pred takmičenje koje će biti kruna ove sezone. Uveren sam da će još jednom potvrditi dobru formu, ali i obezbediti visok plasman.
Prvenstvo u Varni održaće se od 26. do 29. septembra, a poznavni takmičari su:
LOU KIK – žene: Jovana Krstić (do 56 kg), Mirjana Vujić (do 60 kg).
Muškarci: Danijel Bogdanović (do 51 kg), Nenad Dimitrijević i Boban Marinković (do 57 kg), Miloš Anić (do 60 kg), Predrag Mijajlović (do 63,5 kg), Uroš Živković (do 67 kg), Sokol Arsić (do 71 kg), Stevan Živković (do 75 kg), Nikola Stošić (do 81 kg), Miloš Nešković (do 86 kg), Bojan Džepina (+91 kg)
K1 STIL – žene: Sanja Sučević (do 52 kg), Eva Halaši (do 65 kg), Aleksandra Krstić (do 70 kg).
Muškarci: Aleksandar ĂDorĂ°ević i Milan Savić (do 57 kg), Aleksandar Gogić (do 60 kg), Miroljub Nedeljković (do 67 kg), SlaĂ°an Dragišić (do 71 kg), Ljubo Jalovi i Miljan Vidović (do 75 kg), Uroš Bogojević i Jasmin Musa (do 81 kg), Vladimir Lekić (do 86 kg), Darko Milošević (do 91 kg), ĂDorĂ°e Mladenović (+91 kg)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1619 poslato: Septembar 26, 2012, 04:16:43 pre podne »

Dan Hardy,UFC:

Dan Hardy do maja tekuće godine godine bio je pod velikim pritiskom. Nizom od četiri poraza nalazio se na ivici ambisa, ali ga je pobeda nad Duane Ludwigom (i velika podrška Lorenzo Fertitte) u potpunosti vratila u život.
Sada se popularni „Outlaw“ sprema za novi izazov, duel sa Amir Sadollahom predstojeće subote na UFC on Fuel TV 5 priredbi. Borba na domaćem terenu za Hardya je posebna.
- Prošle su gotovo tri godine od kada sam se poslednji put borio u svojoj državi. Znam da me dosta ljudi podržava i da će me podržati u Notingemu. Neki od njih su dolazili i u Las Vegas, i zato osećam obavezu da prikažem dobru borbu i da im se odužim za podršku koju mi pružaju.
Hardy je rekao i da se MMA sportom ne bavi zbog novca.
- Ovim sportom se bavim isključivo zbog ljubavi. Da sam želeo da zaradim brdo novca, bio bih bokser. Naravno, sada vidite jednog Jon Jonesa koji je potpisao ugovor sa Nike-om, i istina je da se danas može zaraditi novac. Ipak, takva situacija nije bila kada sam ja počeo sa ovim sportom.
Hardy je istakao da očekuje uzbudljivu borbu, i da će pokušati da „prebije“ Sallodaha.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1618 poslato: Septembar 26, 2012, 04:15:56 pre podne »

BOKS:

Vitali Kličko osmog septembra nije odradio svoju poslednju, tvrdi njegova portparolka Oksana Zinojeva.
Kličko je uoči borbe sa Manuel Charrom istakao da će mu to biti poslednji nastup u karijeri, te da će se u potpunosti posvetiti politici. To se pak neće dogoditi.
- Vitali je zapravo rekao da neće raditi borbe u poznim godinama. On to uvek govori i ne znam zašto su mediji tako preneli njegovu izjavu.
Ukrajinski šampion savladao je Charra prekidom u četvrtoj rundi, a u narednoj borbi bi mogao da se sastane sa britanskim takmičarom David Hayeom, čovekom koji je poražen u duelu sa Vitalijevim bratom Vladimirom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1617 poslato: Septembar 26, 2012, 04:15:18 pre podne »

Stefan Struve,UFC:

Sa svoje 24 godine, Stefan Struve odradio je neverovatno veliki broj MMA borbi (29), a iskustvo će mu svakako biti potrebno u subotu, kada će na novoj UFC priredbi u Notingemu napasti neporaženog Stipe Miočića.
UFC on Fuel TV 5 ugostiće u glavnoj borbi večeri duel Struvea i Miočića, a pobednik će znatno napredovati na listi teškaške kategorije. Važnost borbe potpuno je jasna mladom HolanĂ°aninu.
- Pobediti u glavnoj borbi neke priredbe je velika stvar. Svaki MMA medij će izvestiti o vama, ljudi će gledati tu borbu i za karijeru je to veliki korak napred.
Struve samo u UFC-u ima više borbi nego li Miočić u karijeri. To nije razlog da „Skyscraper“ potceni momka koji vuče hrvatske korene.
- Imao je sam devet borbi u karijeri, ali nema sumnje da je reč o veštom momku. Ipak, mislim da se nije borio sa momcima mog kvaliteta. Ja sam mnogo bolji rvač od njegovih dosadašnjih protivnika, a i moja udaračka tehnika je znatno napredovala. Veliki plus za mene je i iskustvo iz prethodnih borbi. Ja sam raznovrstan borac, i spreman sam na sve što se u može dogoditi u Oktagonu. Boriću se na svoj način i verujem u trijumf.
Miočić i Struve predvode UFC on Fuel TV 5 priredbu koja će u „Capital FM“ areni ugostiti i duel Dan Hardy vs. Amir Sadollah.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1616 poslato: Septembar 26, 2012, 04:14:20 pre podne »

STRIKEFORCE:

Gilbert Melendez vs. Healy, priredba koja je trebala da ugosti duel Gilbert Melendeza i Pat Healya otkazana je zbog povrede šampiona lake kategorije, saopštio je Strikeforce u svom dopisu MMA medijima.

Melendez je povredio ruku na treningu, te je morao da se povuče sa priredbe. Kako je manifestacija trebala da se održi 29. septembra, organizatori su odlučili da ne postoji dovoljno vremena za adekvatno pokrivanje glavne borbe večeri.

Ovo je još jedna priredba koju je Zuffa morala da otkaže ove godine. Prva je, dobro poznata UFC 151 manifestacija, gde se takoĂ°e povredio učesnik glavne borbe večeri.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1615 poslato: Septembar 26, 2012, 04:13:00 pre podne »

Brian Stann,UFC:

Američki MMA borac Brian Stann kazao je u intervjuu za „Fuel TV“ da je bio iznenaĂ°en odlukom sudija koje su na UFC 152 priredbi pobedu u njegovom duelu sa Michael Bispingom dali Englezu.
- Pričao sam sa Danom White nakon borbe i on mi je rekao da je mislio da sam ja pobedio. Isto sam mislio i ja. Bila je to tesna borba, kao što sam i očekivao. Ipak, moraću dobro da je analiziram jer sam zaista bio siguran u svoju pobedu.
„All American“ i dalje veruje da može stići do pozicije izazivača.
- Mislim da sa dve velike pobede mogu ponovo doći do vrha liste, pa onda i do mesta izazivača. Ima vremena i samo mi treba jedan niz trijumfa.
Stann je bio vrlo ravnopravan u duelu sa iskusnijim Englezom, a u jednom trenutku je svojom desnicom dobro pogodio Bispinga, koji je ipak uspeo da se osvesti i da stigne do pobede jednoglasnom odlukom sudija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1614 poslato: Septembar 23, 2012, 11:36:08 posle podne »

VITOR BELFORT:

Kada je Vitor Belfort sredinom prve runde izveo polugu na ruci ili armbar Jon Jonesu, izgledalo je kao da će šampion poluteške divizije nakon tri vezane odbrane pojasa morati da tapka. Ipak, to se nije desilo, a glavni krivac je brazilski „Fenomen“.
- Kada sam čuo da mu je u ruci neško puklo, popustio sam stisak i to mu je bilo dovoljno da se izvuče. Ja sam pogrešio. On je sjajan borac, ali sam imao priliku i propustio sam je.
Belfort je pomenuo i da je imao povreĂ°enu ruku tokom borbe, te da je istu ruku dodatno povredio u samom duelu. To ipak nije izgovor, pa je brazilski borac za kraj razočarano istakao:
- Uradio sam sve, više se nije moglo.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.