TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398077 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 06, 2024, 08:33:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261613 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1283 poslato: Jul 14, 2012, 10:03:41 pre podne »

MMA:

Pucano na crnogorskog mma borca Bojana Spalevića!!!!

U utorak je u Crnoj Gori teško ranjen MMA borac Bojan Spalević nakon što ga je radnik obezbeĂ°enja u jednoj kockarnici upucao u ruku i nogu.

Tokom ranih jutarnjih sati juče je u Kotoru u Crnoj Gori ranjen jedan od tamošnjih poznatijih MMA boraca Bojan Spalević. Policija je izvestila da je došlo do sukoba izmeĂ°u njega i radnika nakon što je izgubio sav novac u jednoj kockarnici, a radnik, za kojim policija trenutno traga, upucao ga je u ruku i nogu.

Spalević je ipak van životne opasnosti pa se trenutno nalazi na lečenju u bolnici u Risnu.

Radi se, kao što smo spomenuli, o jednom od poznatijih crnogorskih MMA boraca koji je do sada u karijeri prema Sherdogu odradio ukupno deset mečeva te ima skor od tri pobede i sedam poraza. No, treba napomenuti da je u karijeri imao nekoliko vrlo snažnih protivnika.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1282 poslato: Jul 14, 2012, 10:00:01 pre podne »

BOKS:

Godišnja sportska nagrada ESPN-a za najboljeg borca ni ovog puta nije otišla u ruke MMA borca s obzirom na to da je titulom po treći put u karijeri nagraĂ°en Floyd Mayweather jr.

ESPN je 2007. godine mnogo napravio za MMA jednim svojim malim potezom nakon što je u sklopu podele svojih godišnjih nagrada ESPY nagradu bokser godine preimenovao u borac godine, što je omogućilo i MMA borcima da takoĂ°e konkurišu za osvajanje prestižne titule.

No, do danas još nijedan MMA borac nije ju uspeo osvojiti, a ništa se nije promenilo ni na ovogodišnjoj dodeli s obzirom na to da je borcem godine po treći put u karijeri proglašen Floyd Mayweather jr, koji trenutno u zatvoru odraĂ°uje kaznu zbog fizičkog napada.

Ove godine kandidati za nagradu borac godine iz sveta MMA bili su Anderson Silva i Jon Jones.

Silvi i Jonesu ovo nije prvi put da su bili nominovani za nagradu, a tokom prethodnih godina u konkurenciji su se još iz MMA sveta našli Georges St-Pierre, Lyoto Machida, Quinton “Rampage” Jackson i Randy Couture.

Mayweather se zato ove godine uspeo izjednačiti sa svojim najvećim rivalom Mannyjem Pacquiaom, koji je takoĂ°e tri puta tokom karijere proglašavam najboljim borcem na svetu od strane ESPN-a.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1281 poslato: Jul 14, 2012, 09:56:42 pre podne »

Dana White: UFC 149 najluĂ°i u istoriji!!

Predsednik UFC-a Dana White kazao je u jednom intervjuu da je UFC 149 priredba najluĂ°a u istoriji te organizacije, s obzirom da ju je pogodilo najviše povreda u dosadašnjem postojanju UFC-a.

- Mislim da je ovo pobednička priredba što se tiče broja izmena. Čak devet momaka je otpalo, a dva borca smo mi morali da uklonimo. Zbog toga mogu reći da, ovo je najluĂ°a priredba u istoriji UFC-a.

Na priredbi su trebali da učestvuju borci poput Jose Alda, Mauricio Rue, Antonio Rodrigo Nogueire… Ipak, svi su oni otpali, pa će se u glavnoj borbi sastati Urijah Faber i Renan Barao u borbi za privremeni UFC bantam pojas.

Priredba je na programu 21. jula u Kalgariju.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1280 poslato: Jul 12, 2012, 02:54:27 posle podne »

Frank Mir,BJJ:

http://www.youtube.com/watch?v=7A4uk2UO47Y
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1279 poslato: Jul 12, 2012, 02:52:22 posle podne »

UFC:

Pobeda Andersona Silve nad Chael Sonnenom mnoge je naterala da se zapitaju ko bi to mogao da ugrozi dominantnog UFC šampiona srednje kategorije. Jedna od opcija za Silvu je bio i isto tako dominanti UFC šampion ali u poluteškoj kategoriji, Jon Jones. Amerikanac ipak ne razmišlja o duelu sa Silvom iz jednog vrlo prostog razloga – „Bones“ ne želi da bude čovek koji će razbiti Silvu.

- Poštujem tog momka a čuo sam da i on poštuje mene. Zato, mislim da ova borba ne bi bila pametna. Ne bih voleo da budem taj koji će razbiti Silvu, ali ne želin mi da budem čovek koji će izgubiti od njega. Mi smo obojica šampioni, u različitim kategorijama, i mislim da bi tom borbom vrlo malo dobili, a mogli mnogo da izgubimo.

Jones je kazao da bi pristao na borbu sa Silvom, da su do sada radili u istoj kategoriji. TakoĂ°e je istakao i da je to jedna od onih borbi koja publika želi, ali koje ne mora niti može videti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1278 poslato: Jul 12, 2012, 02:51:47 posle podne »

UFC:

Dana White oduševljen Weidmanom, ali ništa od borbe sa Silvom.

Predsednik UFC-a Dana White pohvalio je Chris Weidmana nakon njegove ubedljive pobede nad Mark Munozom. Weidman je na UFC on Fuel TV 4 priredbi savladao Filipinca nokautom u drugoj rundi, nakon totalne dominacije borbom. White je ljut što sudija nije ranije prekinuo borbu, s obzirom da je Munoz trpeo teške batine.

- Iskreno, Weidman me je oduševio. Nisam očekivao ovako ubedljiv nastup i zaista sam iznenaĂ°en. Ipak, ne mogu da prihvatim odluku sudije. Sedeo sam tamo i gledao u Munoza kako dobija batine. Borba je trebala da bude ranije prekinuta.

Alfa i omega najjače MMA organizacije kazao je i da Weidman neće izazvati Anderson Silvu, za sada.

- Mi otprilike znamo ko je spreman da ugrozi Silvu, ali ništa konkretno nismo odlučili. Do večeras su svi govorili da je to Munoz, da on ima taj stil. Sada je pak taj čovek Weidman. Borili se ili ne sa Silvom, u UFC-u vas uvek čeka pakao. Ovde nema lakih borbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1277 poslato: Jul 12, 2012, 02:50:45 posle podne »

UFC on Fuel TV 4 :

Mark Munoz uoči UFC on Fuel TV 4 najavljivao je i pohod na UFC-ovu titulu šampiona srednje kategorije. Ipak, Filipinac je blago rečeno razočarao u borbu sa Chris Weidmanom, te je u drugoj rundi doživeo nokaut.

Weidman je tokom celog meča dominirao nad „Filipinskom mašinom“, a borbu je rešio udarcem laktom u drugoj rundi. Tako je ostvario veliku pobedu i napravio korak ka borbi sa Anderson Silvom.

James TeHuna takoĂ°e je u vrlo lepom meču ubeležio pobedu. Oružje pred NovozelanĂ°aninom predao je Joey Beltran, jednoglasnom odlukom sudija. Bila je ovo 15. pobeda TeHune u karijeri.

Weidman je i tijekom gotovog cijelog meča bio dominantniji borac i da kojim slučajem nije došlo do nokauta, gotovo sigurno slavio bio zahvaljujući odluci sudaca, no to mu ipak nije bilo potrebno.

Glavne borbe
Chris Weidman def. Mark Munoz
James TeHuna def. Joey Beltran
Aaron Simpson def. Kenny Robertson
Francis Carmont def. Karlos Vemola
T.J. Dillashaw def. Vaughan Lee
Rafael dos Anjos def. Anthony Njokuani

Uvodne borbe
Alex Caceres def. Damacio Page
Chris Cariaso def. Josh Ferguson
Andrew Craig def. Rafael â€Sapo’ Natal
Marcelo Guimares def. Dan Stittgen
Raphael Assuncao def. Issei Tamura
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1276 poslato: Jul 12, 2012, 02:49:42 posle podne »

Chael Sonnen:

Iako je bilo mnogo „prljavih“ reči izmeĂ°u dvojice boraca, Silva i Sonnen pokazali poštovanje jedan prema drugom nakon UFC 148 priredbe.

UFC borci poznati su kao ljuti rivali, veliki sportisti, ali i ljudi koji se meĂ°usobno izuzetno poštuju. Najbolji primer za to je i slučaj Anderson Silve i Chael Sonnena. Amerikanac i Brazilac su se nedeljama uoči UFC 148 priredbe na kojoj su se sastali prepucavali preko medija. Izjave su često bile i više nego neukusne, ali se nakon borbe sve to promenilo.

Tako je nakon poraza Chael Sonnen bio više nego dostojanstven, a u istom ritmu je nastavio i u emisijama koje su usledile. U poslednjoj je na gostovanju emisiji posvećenoj predstojećem UFC on FuelTV kazao da je lako pobeĂ°ivati, ali da je teško biti sportista u porazu.

- Imao sam šansu, nisam je iskoristio i niko nije kriv za to sem ja. Sudije donose odluke koje misle da su dobre i ja to poštujem. Znate, lako je pobediti, ali morate da znate i da gubite. Ostati sportista i džentlmen uprkos porazu je vrlo teško.

Sonnena nije previše interesovao udarac Silve kolenom za koji su mnogi mislili da je otišao u lice Amerikanca, što bi bilo kažnjivo diskvalifikacijom.

- Sudija je procenio da je udarac otišao na pravo mesto i to je u redu. Zaista je zaboleo taj pogodak Silve, ali verujem sudijama. To su sjajni ljudi koji rade težak posao, a u UFC-u su samo najbolji. Zato nisam, niti planiram da protestujem. Ne volim da se osvrćem na ono što je bilo, i kao što sam već rekao, verujem sudijama i za mene sve to predstavlja nepotrebnu priču.

Silva je takoĂ°e posle borbe pohvalio svog protivnika, te mu je pružio ruku i pozvao ga da mu se pridruži u Brazilu na porodičnom roštilju.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1275 poslato: Jul 12, 2012, 02:48:44 posle podne »

Carlos Condit:

UFC-ov privremeni šampion u velter kategoriji Carlos Condit svoju poslednju borbu odradio je petog februara na sada već dalekoj UFC 143priredbi. Tada je „Natural Born Killer“ savladao Nick Diaza u borbi koja je izazvala mnogo kontroverzi zbog stila 28-godišnjeg borca.

Sada se Condit intezivno sprema za borbu koju je čekao u proteklom periodu, duel sa šampionom Georges St. Pierreom. Amerikanac je kazao da tokom pauze izmeĂ°u borbe sa Diazom i duela sa KanaĂ°aninom nije dobijao, ponude da brani svoj pojas.

- UFC mi nije nudio borbu posle duela sa Diazom. Nisam dobijao ponude ni drugih boraca, a i da jesam odbio bi ih. Jedini čovek sa kojim sam želeo da se borim od Diaza je St. Pierre. On je moj cilj, i spreman sam za njega. Ako UFC kaže da se obrimo u novembru, onda ćemo se boriti.

Duel za UFC-ov velter pojas zakazan je za 17. novembar i UFC 154 priredbu u Montrealu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1274 poslato: Jul 12, 2012, 02:48:05 posle podne »

Dereck Chisora:

Jedna od najkontroverznijih borbi u poslednjih desetak godina održaće se predstojeće subote na stadionu fudbalskog kluba West Ham u Londonu.Dereck Chisora i David Haye, dva Britanca bez dozvole domaćeg Saveza boriće se na Ostrvu pod aminom Bokserske federacije Luksemburga, a popularni „Del Boy“ uveren je u pobedu nad zemljakom.

- David samo priča i priča i priča. Postao je dosadan i samom sebi, a ne fanovima sporta. On je princezica koja želi da se pojavljuje po medijima. Od subote će želeti da nestane sa zemlje, jer sam ja potpuno spreman, a kada sam spreman, ravnog mi nema. Haye nema šta da traži u ringu, jer sam ja za razliku od njega pravi bokser i istinski šampion.

Prepucavanja Hayea i Chisore preko medija traju već nekoliko meseci, a sve je započelo kada su se sukobili na press konferenciji nakon duealChisore i Vitali Klička u Minhenu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1273 poslato: Jul 12, 2012, 02:47:26 posle podne »

Marco Huck:

Nemački bokser roĂ°en u Sjenici Muamer Hukić, u svetu boksa poznatiji kao Marco Huck, kazao je u razgovoru za crnogorski list „Vijesti“ da će on biti taj koji će uzeti pojas braći Kličko i tako prekinuti njihovu dominaciju.

Huck je u razgovoru za ovaj list kazao da je nekoliko puta nudio braći Kličko „gomilu novca“ za borbu, ali da su sve odbijali bez previše razmišljanja.

- Braća Kličko predugo dominiraju najprestižnijom kategorijom. Za to postoji jedan razlog – teška nema dovoljno pravih i kvalitetnih boraca, a tome doprinosi i činjenica da sama braća biraju sa kim će se boriti. Oni će držati pojas, samo do duela sa mnom.

- Ja sam im nudio nekoliko puta nudio gomile novca da boksujem sa njima, ali su svaku ponudu odbili. Profesionalni boks nije samo sport, nego i veliki biznis. Čak više biznis i pripadnost njihovog kampa privatnoj RTL televiziji, a mojeg „Zauerlanda” državnoj, ARD, stvara probleme u organizaciji moje borbe sa njima.

Sjajni 28-godišnjak je šampion u kruzer kategoriji, a svoj pojas je branio čak devet puta. Oprobao se i u teškoj kategoriji protiv Rusa Povetkina, ali je tu kontroverznom odlukom sudija poražen, nakon preglasavanja.

- Ja sam najbolji bokser kruzera, i zato sam odabran da u debiju napadnem titulu teške kategorije protiv Rusa Aleksandra Povetkina, u kojem je cijeli svijet vidio da sam bio bolji. Sudije su iz nekakvih drugih interesa preglasavanjem proglasili Povetkina pobjednikom, ali su mediji kazali ko je bolji. Naročito ruski, koji su objavili fotografiju sa Povetkinom ispod mojih nogu, uz konstataciju: „Tu mu je mjesto”. A svi znaju ko je Povetkin. Rusija je toliko uložiila u njega, a on je vraćao kao neporažen u amaterskom ringu sa svih takmičenja, i u profesionalcima nema poraz. Pobjedu mu protiv mene niko ne može računati. Samo da se pripremim kao za meč sa njim i mogu srušiti braću Kličko.

Huck je kazao i da mu je idol Mike Tyson, ali i da obožava legendarnog Muhammad Alija. TakoĂ°e, Huck je istakao da u ringu voli da uvek ide na nokaut, često rizikujući i neki zalutali udarac svojih protivnika, pa je njegov trener Uli Wegner već prosedio zbog toga. Objasnio je i da je pseudonim Marco Huck dobio zbog televizijske privlačnosti i veće zarade, s obzirom da Huck (kroše) predstavlja njegovu prepoznatljivost u ringu
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1272 poslato: Jul 12, 2012, 02:46:28 posle podne »

UFC:

Rashad Evans ipak neće preći u srednju kategoriju. To je portalu „MMAjunkie“ potvrdio menadžer ovog borca Glenn Robinson, demantovavši tako samog „Sugu“ koji je pre i nakon UFC 148 priredbe kazao da bi prešao u kategoriju niže, ako bi mu to osiguralo borbu za titulu protiv Anderson Silve.

- Rashad ne planira prelazak u diviziju niže. Svojom porukom je želeo da pokaže da se nikog u UFC-u ne plaši. To je jedina poruka koju je on želeo da pošalje.

Evans je inače svoju poslednju borbu odradio u aprilu na UFC 145 manifestaciji, kada je u borbi za pojas u poluteškoj kategoriji lagano poražen od šampiona i bivšeg trening partnera Jon Jonesa. U 15 UFC borbi je 12 puta pobedio, dva puta izgubio, a jednom je njegova borba bila nerešena.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1271 poslato: Jul 12, 2012, 02:45:55 posle podne »

BOKS:

Saul Alvarez boriće se sa Josesito Lopezom 15. septembra u lasvegaškoj MGM Gran areni, preneo je “BoxingScene“ portal, a potvrdio menadžerski tim Alvareza.

Alvarez je tako završio sa Lopezom nakon nekoliko velikih problema oko pronalaska protivnika. Meksikanac je prvobitno trebao da se bori saPaul Williamsom, u meču koji su mnogi želeli da vide. Ipak, Williams je doživeo tešku nesreću na motociklu, pa je on optao. Nakon toga, mladi 21-godišnjak trebao je na megdan James Kirklandu, ali se i ovaj povredio.

Želja je bio i Victor Ortiz, koji je, gle čuda, takoĂ°e bio povreĂ°en. Tako je izabran Josesito Lopez, momak koji ima 30 pobeda i četiri poraza, te čovek protiv kojeg je Ortiz zaradio svoju povredu.

Alvarez je inače za 21 godinu živcota odradio 41 borbu. U 40 je slavio, dok je jednom njegov meč proglašen remijem.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1270 poslato: Jul 12, 2012, 02:45:18 posle podne »

Mark Munoz :

UFC-ov 34-godišnji borac Mark Munoz za nešto više od 24 časa sastaće se sa Chris Weidmanom u San Hozeu na UFC on Fuel TV 4priredbi. „Flipinska mašina“ nakon te borbe ima samo jednu želju – borbu sa šampionom srednje kategorije Anderson Silvom.

- Ovo je moje vreme. Chris je dobar borac, ali ću pobedom protiv njega pokazati da sam vrhunski borac i da bih trebao dobiti priliku da izazovem Anderson Silvu.

Munoz je početkom 2012. godine trebao da se bori sa doskorašnjim izazivačem broj jedan, Chael Sonnenom, ali je morao da se povuče iz borbe nakon problema sa laktom. Operacija je rešila sve probleme, pa sada Filipinac traži svoju 13. pobedu u petnaestom MMA meču.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1269 poslato: Jul 10, 2012, 10:08:20 pre podne »

MMA:

Pogledajte sjajan nokaut kružnim udarcem u glavu!

Bruce Boyington tek je na početku svoje MMA karijere, ali je poslednjom borbom privukao  pažnju javnosti na sebe zahvaljujući sjajnom nokautu kružnim udarcem u glavu.

Protekli mesec u SAD-u se održala manja MMA priredba naziva NEF Fight Night 3, koja bi vrlo verovatno ostala nepoznata meĂ°u MMA fanovima da nije bilo jednog sjajnog poteza Brucea Boyingtona koji se proteklog vikenda pojavio i na YouTubeu.

Radi se o MMA početniku, kojem je to bio tek četvrti profesionalni MMA meč u karijeri (skor 2-2), ali borbu je rešio svega desetak sekundi nakon njenog početka i to na vrlo imspresivan način.

Nakon što je uputio kružni udarac nogom u telo, odlučio se isti udarac pokušati uputiti i u glavu svog protivnika Keegana Hornstre, koji se odmah našao na podu te ga je sudija morao spasiti do dodatnog GNP-a.

Meč počinje na snimku na 4:30.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=guL_G_RF9sI
Sačuvana
Stranice: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 17 upita.