TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398068 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 06, 2024, 04:34:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261598 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1223 poslato: Jun 30, 2012, 11:03:07 pre podne »

UFC:

Brazilski MMA borac Carlos Eduardo Rocha od danas je bivši UFC borac, nakon što mu je Dana White uručio zahvalnicu. To je ovaj borac potvrdio u intervju za portal „Tatame“.
- Došao sam u MMA da se borim, ali su oni tražili dosadne pobede nakon 15 minuta borbe. UFC me je otpustio nakon što sam poražen u borbi u kojoj je čovek šetao po Oktagonu 15 minuta. Najavljivao da će me pobediti, i da sam lak zalogaj jer sam Brazilac. Nadao sam se da će me napasti, a on je samo bežao i nije mi dao da ga udarim. To nije MMA sport.
Rocha, koji u MMA karijeri ima skor od devet pobeda i dva poraza, u UFC-u je oradio tri borbe. U dve je poražen, a posla ga je koštao Mike Pierce na UFC on FX  3 priredbi iz osmog juna. Tada je Rocha poražen nakon odluke sudija. Pre toga je od njega bio bolji Jake Ellenberger, dok je u svom debiju u UFC-u pobedio Kris McCraya polugom na kolenu u prvoj rundi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1222 poslato: Jun 30, 2012, 11:02:16 pre podne »

Chan Sung Jung:

Chan Sung Jung, poznat i kao „Korejanski zombi“, objavio je putem svog „Twitter“ profila da će se sastati sa Jose Aldom, te da će mu uzeti pojas UFC šampiona pero kategorije.
- Želim Jose Alda. Njegova vladavina kao šampiona se bliži kraju.
Jung je u poslednjoj borbi savladao Dustin Poiriera na UFC on Fuel TV 3 priredbi nakon prisiljavanja na predaju u četvrtoj rundi. U svojoj MMA karijeri ima 13 pobeda i tri poraza. Od dolaska u UFC je odradio tri meča, u sva tri slavio.
Aldo će pre nego li se sastane sa Sung Jungom morati da odradi borbu sa Erik Kochom, čovekom sa kojim je već trebao da se bori, ali je duel pomeren zbog povrede. Ovaj Brazilac je prelaskom iz WEC-a u UFC postao prvi UFC-ov šampion u pero kategoriji. Sa 25 godina života, njegova vladavina mogla bi da potraje, a da li će ga Koch ili Sung Jung uspeti da zaustave uskoro ćemo saznati.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1221 poslato: Jun 30, 2012, 11:01:26 pre podne »

Anderson Silva:

UFC-ov šampion u srednjoj kategoriji Anderson Silva do pre desetak dana nije izlazio u javnost prečesto, već je na brojne napade Chael Sonnena ostajao nem.
Ipak, i Silvi je prekipelo, pa je tokom poziva otvorio svoju dušu i propisno se revanširao Sonnenu. Sada je Silva objavio i listu fotografija na kojim se vidi kako se prirpema za brobu zakazanu za sedmi jul.
Galerija namerno ili ne, govori da se Silva za Sonnena sprema više za parter nego li za stand up, a da li će tako i biti saznaćemo za desetak dana.
Do tada, pogledajte kako se Silva sprema klikom na sledeći link.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1220 poslato: Jun 30, 2012, 11:00:33 pre podne »

Chael Sonnen:

Chael Sonnen odlepio: U sred intervjua prekinuo slušalicu!

Da su Chael Sonnen i Anderson Silva veliki rivali odavno smo znali, ali je njihov rivalitet od skora prešao na potpuno drugi nivo. Mržnja koja vlada meĂ°u dvojicom boraca je neverovatna, a počela je da utiče i na pitanja koja se ne tiču direktno borbe. To se pokazalo i u poslednjemSonnenovom intervju gde je sa John Canzanom pričao o predstojećem duelu sa Silvom, ali i aferama o kojim se špekulisalo putem medija.
U našu emisiju si došao pre dve godine. Posle toga si se borio sa Silvom, bio suspendovan zbog dopinga i priznao prevaru sa hipotekom. Šta sada muči Chaela, a šta je iza njega?
- Sve je to iza mene. Ne znam o kakvoj hipoteci pričaš jer nikad nisam bio deo nekog takvog posla. Uvek kad doĂ°em kod tebe ti nešto novo izmisliš. Nego dobro, nadam se da ne tučeš svoju ženu više.
Daj, nisi priznao krivicu za nikakav zločin?
- Naravno da nisam. Pričaš neistinu, kao i svaki put kada doĂ°em kod tebe. I kazao sam, nadam se da ne tučeš svoju ženu više.
Rekao sam da si priznao krivicu oko prevare.
- Da, a ja se nadam da ne tučeš još svoju ženu, i nikada nisam bio optužen za tako nešto.
O čemu se onda radilo, pranju novca?
- Eto
Ok, radilo se o pranju novca. A šta je povezano sa hipotekom?
- Vidiš u čemu je problem. Ja doĂ°em kod tebe u emisiju a ti počneš da izmišljaš. Zbog toga ne volim da dolazim kod tebe u emisiju. Nisi profesionalan i ne pripremaš se.
Gledaj, istraživao sam i upravo gledam tvoj slučaj.
- Istraživao si? Siguran sam da gledaš u podatke sa Googlea. Drago mi je što si priznao svima na kom si nivou istraživanja. John, nema manje profesionalnijeg čovjeka od tebe. I nadam se da više nećeš tući svoju ženu. Ovaj intervju je gotov.
Chael daj čovječe. Ozbiljno?
I tu je Sonnen prekinuo slušalicu. Da ga je nešto provokativno pitao o Silvi možemo samo zamisliti šta bi se dogodilo sa Canzanom…
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1219 poslato: Jun 30, 2012, 10:58:54 pre podne »

Antonio Rodrigo Nogueira :

Antonio Rodrigo Nogueira nikako da se oporavi od povrede zaraĂ°ene u duelu sa Frank Mirom. Tada je Mir kimurom polomio ruku Nogueiri koji nije želeo da tapka, te ga tako poslao na pauzu koja traje već sedam meseci.

„Minotauro“ je trebao da se bori na UFC 149 priredbi protiv Cheick Konga, ali je borba pre desetak dana otkazana jer se Nogueira nije oporavio na vreme. Iskusni 36-godišnji borac je u razgovoru za „Tatame“ portal kazao da neće žuriti sa oporavkom.
- Prestao sam sa treninzima i sada samo radim na kondiciji. Vozim bicikl i idem na psihoterapije, a predstoji mi izlečivanje ruke. Tek tada ću praviti neke planove. Za sada, datum mog povratka je nepoznat.
Nogueira je objasnio zbog čega je morao da odustane od borbe sa Francuzem.
- Osećao sam se spremnim. Radili smo brojne vežbe i mislio sam da sam u potpunosti fizički i psihički spreman za borbu. Ipak, došle su vežbe u parteru i tokom jedne sam osetio neverovatan bol. Tada sam se pomirio sa neodreĂ°enom pauzom i sada radim sve kako bih se u potpunosti oporavio i bio spreman u narednoj borbi
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1218 poslato: Jun 30, 2012, 10:58:01 pre podne »

BOKS:

Floyd Mayweather Junior i Miguel Cotto nakon finansijski više nego uspešne borbe iz petog maja mogli bi da odrade revanš i to prvog decembra u legedarnom Njujorškom Medison Skver Gardenu, prenose brojni bokserski portali.

Priča je naime pokrenuta kada je Cotto odbio ponudu da se 15. septembra sastane sa Saul „Canelo“ Alvarezom koji je ostao bez protivnika nakon povreda Paul Williamsa i Victor Ortiza. Cotto je navodno odbio izdašnu finansijsku ponudu što se može opravdati samo jednim – borbom sa Floydom.

Floyd trenutno „razmišlja“ u zatvoru u Las Vegasu, gde služi 87 dana zbog nasilja u porodici. Na slobodi bi trebao da bude u septembru, te bi imao dosta vremena da se spremi novu borbu sa Cottom koji je bio više nego dobar u borbi sa popularnim i u toj borbi favorizovanim „Money“-em.

Posle prve borbe borci su bili puni poštovanja jedan prema drugom, a u tome je veliku ulogu imao i ekonomski uspeh borbe. Izvori „Sport Pressa“ kazali su da je Medison Skver Garden već zakazan za prvi decembar, a da li ćemo tada videti novi duel dvojice boraca saznaćemo verovatno uskoro.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1217 poslato: Jun 30, 2012, 10:57:13 pre podne »

Rashad Evans:

Tokom svoje MMA karijere stručnjaci su Rashad Evansa uvek gledali kao borca čije telo nije za borbu u poluteškoj kategoriji, već u nekoj lakšoj, poput srednje. Ipak, sa skorom od 17 pobeda, dva poraza i jednog remija, Evansu se ništa nije moglo zameriti, pa je sve ostajalo na običnim analizama.
Sada bi se želja mnogih ipak mogla ostvariti, pošto je „Suga“ kazao da bi se preselio u srednju kategoriju, ako bi dobio priliku za borbu sa Anderson Silvom.
- Anderson je borac sa kojim bih se rado sastao. U sportu je najvažnije da se borite sa najboljim, pobedili ili izgubili. Već sam se borio sa nekim velikanima i mogu mirna srca sada sve okončati i kazati da, imao sam sjajnu karijeru. Ipak, borba sa Silvom bi bila sjajna i ako postoji neka mogućnost da se održi, ja ću se rado preseliti u srednju.
Evans je trenutno na pauzi nakon porazao od Jon Jonesa sa UFC 145 priredbe, dok se Sila sprema za borbu života, gde će se sastati sa Chael Sonnenom u njihovoj drugoj borbi na UFC 148 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1216 poslato: Jun 30, 2012, 10:56:22 pre podne »

SFL 4:

Mladi Super Fight League borac Todd Duffee biće prvi protivnik Jeff Monsona u njegovom nastupu za indijsku MMA organizaciju, kazao je direktor promocije Ken Pavia gostujući u emisiji na „MMAJunkie“ radiju.

Duffee je bivši UFC borac koji se od danas najjače svetske MMA promocije oprostio nakon poraza od Mike Russowa. Usledila je borba sa Alistair Overeemom na K-1 Dynamite, te debi u SFL-u iz sedmog aprila kada je savladao Neil Grovea. U svojoj MMA karijeri ima sedam pobeda i dva poraza.
Monson je petnaest godina stariji borac koji je najpoznatiji po borbi sa Fedor Emelianenkom. Popularni „Snowman“ je pre dva dana potpisao ugovor za SFL, a svoj poslednji nastup imao je na M-1 Global priredbi gde su se sastali Emelianenko i Rizzo. Tada je savladao Denis Komkina, što mu je bila i 46 pobeda, uz 13 poraza i jedan remi.

Duel dvojice boraca će se održati osmog septembra na SFL 4 priredbi. Ista manifestacija ugostiti će i borbu još jednog debitanta, Satoshii Ishiija, koji ide na megdan Jimmy Ambrizu. O ostalim borbama još uvek nema informacija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1215 poslato: Jun 30, 2012, 10:55:20 pre podne »

ONE FC :

Azijska MMA organizacija ONE Fighting Championships (ONE FC) objavila je danas da je angažovala dva nova borca koja će debitovati na priredbi 31. avgusta. Reč je o Shinya Aokiju i Bibiano Fernandesu.

Aoki i Fernandes su sve do gašenja DREAM-a bili šampioni te organizacije, ali su onda završili na birou rada. I dok se za Aokijevu budućnost nije ništa znalo, Fernandes je navodno trebao da se preseli u UFC, ali nije uspeo da dogovori detalje ugovora sa najjačom svetskom MMA promocijom.

Tako će Aoki i Fernandes u avgustu debitovati na velikoj ONE FC priredbi koja će ugostiti i lica poput Renato Sobrala, Rolles Gracie, Ole Laursena i Phil Baronija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1214 poslato: Jun 30, 2012, 10:54:18 pre podne »

Georges St. Pierre:

Georges St. Pierre objavio je putem svog “Twitter“ profila da se vratio punim treninzima nakon što je od jedanaestog decembra bio van pogodan posle povrede kolena.
- U Montrealu sam i napokon sam počeo sa punim treninzima. Već sam pokušao sa nekoliko udaraca i drago mi je što mogu reći – desno koleno je sjajno!
St. Pierre bi trebao sada da se bori sa privremenim UFC velter šampionom Carlos Conditom kasnije ove godine. Pitanje je ipak koliko će St. Pierreu trebati da se vrati u formu.
KanaĂ°anin je svoju poslednju borbu odradio protiv Jake Shieldsa, a navodno bi trebao da se bori sedamnaestog novembra na UFC 154priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1213 poslato: Jun 27, 2012, 05:53:02 posle podne »

Rener Gracie:

Pogledajte kako izgleda jiu jitsu majstorstvo sa vezanim rukama,Rener u akciji:

http://www.youtube.com/watch?v=slPCq_jq8Is&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1212 poslato: Jun 27, 2012, 05:51:33 posle podne »

Vitor Belfort:

Vitor Belfort proteklih nedelja nije proživljavao najlepše trenutke svoje karijere. Belfort je trebao da se borio sa Wanderlei Silvom na UFC 147 priredbi, ali je samo nekolike nedelje pre duela morao da se povuče zbog povrede ruke.

Popularni „Fenom“ je imao dosta vremena da razmišlja o daljim koracima u karijeri, te je odlučio da promeni kategoriju. On je u razgovoru za „SporTV.com“ kazao da će preći u polutešku diviziju.

- Ne znam koliko ću još biti član ove divizije. Želeo sam da odradim još dve ili tri borbe, ali ako moje telo ne bude to dozvoljavalo preći ću u polutešku kategoriju. Jednostavno, teško je u mojim godinama održavati idealnu kilažu.

Belforta ne plaši ni apsolutni vladar poluteškom Jon Jones.

- Ne bojim se Jon Jonesa ili bilo kog drugog borca.

Belfort je za kraj istakao da poštuje Wanderlei Silvu sa kojim je trebao da se bori, te da mu je bilo drago što je mogao „da gleda dve legende sporta kakve su Rich Fraklin i pomenuti Silva„
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1211 poslato: Jun 27, 2012, 05:50:41 posle podne »

Alistair Overeem:

Alistair Overeem nije mogao previše da uživa u UFC-u od svog dolaska u ovu organizaciju. Naravno, nije reč o povredama ili porazima, već o doping skandalu koji je izbio uoči UFC 146 priredbe na kojoj je Overeem trebao da se bori za teškaški pojas sa Junior dos Santosom.

Overeem je bio pozitivan na testosteronski doping, a Atletska komisija Nevade ga je „počastila“ pauzom od devet meseci. Bivši K-1 šampion kazao je da nije znao zbog čega je bio pozitivan na doping testu.

- Kada su mi rekli da sam bio pozitivan na testu nisam znao o čemu se radi, niti šta sam to koristio. Okupio sam svoj tim i seli smo da vidimo u čemu je problem. Pozitivan rezultat me je zaista iznenadio, kao i sve u mom timu, te moje navijače. Nakon toga smo odlučili da ne govorimo za medije, već da se samo obratimo Komisiji kojoj smo sve objasnili.

Overeem je ponovio da je za doping kriv doktor koji mu je prepisao lek, te da je dolaskom u UFC dobio i bolji medicinski tim.

- Sada imam mnogo bolji medicinski tim oko sebe koji me savetuje. To nisam imao pre. Siguran sam da se nešto slično neće ponoviti. Što se mene tiče, ja sam preuzeo odgovornost i napustio borbu bez imalo problema.

Popularni „The Reem“ istakao je i da mu je cilj i dalje osvajanje titule, te da će uraditi sve kako bi to postigao.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1210 poslato: Jun 27, 2012, 05:49:55 posle podne »

UFC:

Joe Silva zaista treba da dobije povišicu. UFC-ov čovek zadužen za organizovanje borbi nakon nešto više od nedelju dana pauze sa povredama doživeo je tri velika problema, i to istog dana!

Naime, u utorak je saopšteno da su tri borca otpala sa priredbi. Prvi koji je morao da odloži svoj nastup je Terry Etim. On je trebao da se bori sa Joe Lauzonom četvrtog avgusta na UFC on Fuel TV 4 priredbi, ali je njegova borba otkazana zbog povrede zaraĂ°ene na treningu.

Nick Penner je morao da se povuče iz borbe sa Tom DeBlassom zakazane za UFC on Fuel TV 4. Nije poznato kako je Penner zaradio povredu, ali je poznato da neće biti zamenske borbe.

Poslednji koji je ispao iz igre je George Roop. Ovaj borac je trebao da se bori na UFC 149 manifestaciji sa Antonio Carvalhom. Roop je povredu zaradio tokom trening kampa, a zameniće ga Daniel Pineda, borac koji je nastupio na UFC 146 priredbi gde je poražen od Mike Browna. Pre toga je nanizao sedam pobeda.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1209 poslato: Jun 27, 2012, 05:49:13 posle podne »

Strikeforce:

Direktor Strikeforce organizacije Scott Coker objavio je u utorak da će se borba za ženski bantam pojas izmeĂ°u Ronde Rousey i Sarah Kaufman održati osamnaestog avgusta u San Dijegu.

Borba izmeĂ°u Rousey i Kaufman je već nekoliko puta najavljivana, a dileme o održavanju ovog duela su otklonjene kada je Rousey u prvoj rundi pobedila Mieshu Tate, te joj oduzela pojas.

Rousey u ovu borbu ulazi sa pet pobeda, svih pet prisiljavanjem na predaju protivnica. Njena popularnost je vrtoglavo porasla, a već je posećivale brojne kampove, uključujući i onaj gde treniraju braća Diaz.

Kaufman će verovatno biti najveći test za Rousey, s obzirom na iskustvo i činjenicu da je u 16 borbi doživela samo jeda poraz, od Marloes Coenen.

Priredbu bi trebao da uveliča i nekadašnji Strikeforce šampion u srednjoj kategoriji Ronaldo Souza  koji će se boriti sa Derek Brunsonom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 19 upita.