TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:32:27 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko često proveravate svoje zdravlje?  (Pročitano 27592 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Septembar 06, 2011, 09:15:26 posle podne »

Jesi probala da ispiraš nos fiziološkim rastvorom ili rastvorom morske soli?
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Septembar 05, 2011, 11:38:46 posle podne »

Ja sam probala da ne koristim sprej i dve noci nisam spavala, ali vec drugu noc sam pocela da placem od muke jer mi dusa spava a ja ne mogu da zaspim  :( Neopisivo odvratan osecaj ..
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #31 poslato: Septembar 05, 2011, 10:16:28 posle podne »

Sećam se kada sam pre 4 godine, nakon 3 nedelje korišćenja Nafazola, shvatio da sam zavistan od njega. Nisam ni obraćao pažnju na to kako ga sve češće koristim jer mi je nos, kada proĂ°e dejstvo, suv i ne mogu da dišem.

Nisam ni znao da se može postati zavistan od toga dok nisam pročitao neki tekst na netu. Odmah sam počeo sa odvikavanjem. Bilo je nekoliko neprespavanih noći jer nisam mogao disati ali sam sve izdržao. Preko dana je bivalo sve lakše, a onda su i noći počele postajati podnošljivije za san. Sve u svemu, trebalo mi je 4-5 dana da se kompletno odviknem Nafazola i počnem "samostalno da dišem". :)

Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Septembar 05, 2011, 01:29:50 posle podne »

Svakako ništa od kapi za nos što sadrži efedrin ne treba uzimati dugo.. on skuplja krvne sudove (i zado se kaĂ°e diše jer nije otečena toliko sluznica) ali skupljeni krvni sutdovi znače i slabiju ishranjenost što dovodi do istranjenja sluznice
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Septembar 05, 2011, 12:58:13 posle podne »

Imperija Olyntha...bas sam pre neki dan bio u apoteci ono lep red njih 10-ak svi negoduju nesto..ja dodjem na red "treba mi olynth sprej.."..kad kaze ona meni "Nema vec 3 dana" ijaoo meni preselo odma xD al sam uzeo nafazol pa sam uspeo nekako da prespavam noc :S ..uglavnom posto znam dosta ljudi koji koriste Olynth retko kad cujem da se iko skinuo sa toga :( treba ne vidjena moc volje xD probao sam da predjem na nesto slabije al ne vredi jer uopste nece da mi radi..-.-

Ja kupujem Operil uvek..
Sačuvana
GreenAndMean
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Septembar 05, 2011, 12:13:57 posle podne »

Imperija Olyntha...bas sam pre neki dan bio u apoteci ono lep red njih 10-ak svi negoduju nesto..ja dodjem na red "treba mi olynth sprej.."..kad kaze ona meni "Nema vec 3 dana" ijaoo meni preselo odma xD al sam uzeo nafazol pa sam uspeo nekako da prespavam noc :S ..uglavnom posto znam dosta ljudi koji koriste Olynth retko kad cujem da se iko skinuo sa toga :( treba ne vidjena moc volje xD probao sam da predjem na nesto slabije al ne vredi jer uopste nece da mi radi..-.-
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Septembar 05, 2011, 12:22:52 pre podne »

Joj kapiram te skroz, nista gore nema. Meni se tako zapusi kao da nemam nosa uzas. Cak cim se ponovo zapusi u toku noci odmah se budim nema sanse da spavam.
Znaci, ista muka... :)
Ja u kuci uvek imam kapi za nos (par kutija za slucaj da nestane) i kada putujem negde, prvo pakujem Olint, pa tek onda garderobu i higijenu. Bez njega nema spavanja. Tragicno. Kako bi bilo kul da odem kod nekog plasticnog hirurga da mi lepo razvali nos i oslobodi disajne puteve :D :D :D

Ha ha koliko sam samo ja puta rekla da mi dodje da ga osecem ionako nema svrhu a nije ni nesto lep :D
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Septembar 05, 2011, 12:10:34 pre podne »

Joj kapiram te skroz, nista gore nema. Meni se tako zapusi kao da nemam nosa uzas. Cak cim se ponovo zapusi u toku noci odmah se budim nema sanse da spavam.
Znaci, ista muka... :)
Ja u kuci uvek imam kapi za nos (par kutija za slucaj da nestane) i kada putujem negde, prvo pakujem Olint, pa tek onda garderobu i higijenu. Bez njega nema spavanja. Tragicno. Kako bi bilo kul da odem kod nekog plasticnog hirurga da mi lepo razvali nos i oslobodi disajne puteve :D :D :D
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Septembar 05, 2011, 12:04:10 pre podne »

Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Septembar 04, 2011, 11:55:38 posle podne »

Ja vec duze od godinu dana koristim Olint i to samo jednom dnevno- uvece neposredno pred spavanje. Jednostavno, meni je jaaaako cesto zapusen nos (nisam bolestan i ne curi mi) i preko dana nekako izdrzim. Ali uvece kad legnem da spavam, ako mi je celu noc zapusen nos, to je propala noc sto se sna tice. Kad mi je zapusen nos, onda prinudno disem na usta dok spavam i jako brzo mi budu suva ko krpa i budim se svakih 10min. Probao sam razne kapi, morske soli i nista. Olint je jedina stvar koja mi je pomogla. Od kad uzimam Olint spavam kao beba :D ovo zvuci kao neka reklama LOL
znam da ne bi trebalo da ga stalno koristim jer isusuje sluzokozu nosa i moze imati ozboljne posledice. Ali ja jednostavno ne mogu da spavam sa zapusenim nosom. Nisam isao kod lekara na pregled, ali mi je vise nego ocigledno da imam neku devijaciju neke nosne kosti ili sta vec. Ovaj proponasal nisam probao, tako da bih mogao. Kupicu ga sutra.
Ognjene, sta je tvoj savet? Mislis li da bi trebalo da odem mozda kod lekara da me pregleda, jer ovaj problem sa zapusenim nosom me izuzetno iritira jako dok se bavim nekim sportom, a naaaajvise nocu kad zbog tog ne mogu da spavam.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Septembar 04, 2011, 11:30:57 posle podne »

savet za sve - PROPONASAL sprej 1 bočica 2x u svaku nozdrvu pre spavanja, mesec - mesec i po dana... Biće sigurno bolje! Cena bočice je oko 250din, vredi! Olint NE SME duže od 3-5 dana!!! Uništi nos, jako oybiljna stvar, ne mojte da se zezate!

problem je verovatno sa sinusima kod hronične zapušenosti nosa....
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Septembar 04, 2011, 11:00:19 posle podne »

Pa zato sto sam proveravala i to, doduse pre tri godine i bilo je ok. Uzela sam uput za Bg da proverim opet. Inace rekli su mi samo da imam blazi oblik devijacije ali onda nema logike kako to da mi sprej za nos pomaze.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Septembar 04, 2011, 08:23:57 posle podne »

kako znaš Mirra da nije alergija?
A sinuse treba lečiti i izlečiti... nije lako ali treba biti uporan.. na mestu GreenAnd Meana ja bi se javila ORL specijalisti
Sačuvana
GreenAndMean
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Avgust 21, 2011, 04:37:43 posle podne »

Snimila sam sinuse oni su navodno ok, mada sam na njih sumnjala...
Ja imam problema sa sinusima/alergijama vec 3 godine pojma neam vise sta da radim a bio sam kod raznih lekara..jedino kad mi je bilo bolje je kad sam otisao na more i procistio nos slanom vodom dok sam ronio..tad jedno 5-6 meseci nisam imao probleme al inace mi je nos stalno zapusen i najgore sam navucen na Olynth kapi za nos(vec 2 godine se ne skidam) jer mi jedino to pomaze..jezivo :S
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Avgust 21, 2011, 04:10:59 posle podne »

Snimila sam sinuse oni su navodno ok, mada sam na njih sumnjala...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.165 sekundi sa 18 upita.