TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 05:03:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc !  (Pročitano 5837 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #25 poslato: Avgust 24, 2011, 06:03:58 posle podne »

Trebalo bi da je 29g. Nisam ga kupovao u kesi, već sam koristio kesice pa ne mogu ništa sa sigurnošću da ti kažem. Ipak, ako hoćeš da budeš siguran, koristi dozer od Elite. :)
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Avgust 24, 2011, 05:49:41 posle podne »

Kupio sam Nitro Gold protein od cokolade. Unautra sam nasao dozer koji je nekako znatno manji od onih koje sam nalazio u Elite-u i ostalim proteinima. Moze li mi neko reci da li je to prava doza, tj. koliko ima grama u tom dozeru. Hvala unapred.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #23 poslato: Avgust 24, 2011, 03:27:54 posle podne »

što se tiče nitro golda, u prodaji su od sad i kesice - jedna doza- 120 din

super su ukusi... crna čokolada, straćatela, jagoda-vanila...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #22 poslato: Avgust 23, 2011, 08:36:23 posle podne »

Razumeo sam samo deo posta u kojem kažeš da ti se sviĂ°a ukus, ostatak mi je već nejasan. ;D
Sačuvana
aleksandar@
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Avgust 23, 2011, 05:32:01 posle podne »

Jedna pohvala iz ličnog iskustva za ukus čokolade Nitro Golda.
Ma bre taj Nitro gold je do jaja,pio sam pre njega 3 druge marke i vise nikad se ne bih vratio na njih.  Nekako je masniji parh,verovatno zbog glutamina koji je u njemu i savrseno vezuje BCAA i kreatin.  I da,lesnik im je zakon.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Avgust 23, 2011, 02:44:04 posle podne »

Mozda mi je bolji ovaj Universal za pocetak . Mislim da ce mi biti okej za pocetak whey+deks i neki vitamin B . Hvala svima sto ste mi izasli u susret : )))

Samo jos jedno pitanje . Sta je bolje trenutno da jedem dal ella ili fetu sir ? Mozda vam zvuci glupo al ja sam bas mrsav i kontam ono da mi trenutno nije nesto bas vazno dal nemasni ili masni ... Pitam posto volim da jedem fetu :D

feta je baš, baš masna... ti možeš, ali opet kažem nije loše prekontrolisati nekad holesterol (nekad ga i najmršavije osobe imaju povišenog)

ja ti preporučujem mladi sir... ili sitan sir... takoĂ°e ukusna opcija, ali sa manje masti od fete

p.s. protein je odličan, od vitamina-minerala  Take One, Super Multi (Dymatize), Scitec Daily vitamin
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #19 poslato: Avgust 23, 2011, 01:59:07 posle podne »

Natrolov B komplex je mnogo isplativiji. Izračunaj i sam. :)

Možeš i fetu ponekad, ali ne da se ubijaš od nje. Vidi ovo - nije poenta u tome da li će neka namirnica nekog ugojiti ili ne(pa sad jedan da izbegava, recimo, picu ili burek, a drugi ne), već se gleda da li je nešto zdravo za unos ili ne. Možda se ti i nećeš naročito ugojiti i od po jednog bureka svakog dana, ali zapitaj se da li je zdravo unositi toliku količinu loših masti.

Ne volim kad neko mršav lupi u fazonu: "ma, šta me briga, ja mogu da jedem šta hoću i neću da se ugojim". Takvi ljudi gledaju sebe samo spolja, tj. njihov vizuelni izgled(da li su mršavi ili debeli), a ne razmišljaju o zdravlju.
Sačuvana
Maleee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Avgust 23, 2011, 01:48:32 posle podne »

Mozda mi je bolji ovaj Universal za pocetak . Mislim da ce mi biti okej za pocetak whey+deks i neki vitamin B . Hvala svima sto ste mi izasli u susret : )))

Samo jos jedno pitanje . Sta je bolje trenutno da jedem dal ella ili fetu sir ? Mozda vam zvuci glupo al ja sam bas mrsav i kontam ono da mi trenutno nije nesto bas vazno dal nemasni ili masni ... Pitam posto volim da jedem fetu :D
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2011, 01:52:26 posle podne od strane Maleee » Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #17 poslato: Avgust 23, 2011, 01:26:22 posle podne »

evo resio sam koji cu kao sto ste mi i preporucili
http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN483-100-Whey-Protein-Professional.html
uz to dekstrozu i milina :) idem postepeno . Kad bolje razmislim nema potrebe za gejnerom . Svakako cu unositi dosta UH tako da mi i nije nesto sad potreban .

Inace pijem beviplex kompleks vitamina B pa me zanima misljenje o njemu ? Razmisljam da predjem na Take One posto sam cuo da ga dosta hvale da otvara bas apetit .

Pametno razmišljanje. :) Ja sam osetio povećanje apetita od B vitamina(koristio sam Universal, Ultimate i Natrol B kompleks), ali ništa drastično. Tako da i ti ne očekuješ   da sada odjednom dobiješ apetit i proždireš sve redom kao neki Endomorf. ;D :D
Take One je multivitamin a, kao što rekoh, ako hoćeš čist B vitamin i u odličnim dozama, imaš ga kod nas od Univerzala(malo slabiji) i Natrola(jači sa dozama).
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Avgust 23, 2011, 01:17:50 posle podne »

Uzmi Take One fantastican je !
Sačuvana
Maleee
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Avgust 23, 2011, 12:54:05 posle podne »

evo resio sam koji cu kao sto ste mi i preporucili
http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/SN483-100-Whey-Protein-Professional.html
uz to dekstrozu i milina :) idem postepeno . Kad bolje razmislim nema potrebe za gejnerom . Svakako cu unositi dosta UH tako da mi i nije nesto sad potreban .

Inace pijem beviplex kompleks vitamina B pa me zanima misljenje o njemu ? Razmisljam da predjem na Take One posto sam cuo da ga dosta hvale da otvara bas apetit .
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #14 poslato: Avgust 22, 2011, 11:49:50 posle podne »

Scitec professional serija ubedljivo najbolji ukusi po meni.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #13 poslato: Avgust 22, 2011, 04:01:30 posle podne »

Jedna pohvala iz ličnog iskustva za ukus čokolade Nitro Golda.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Avgust 22, 2011, 02:42:11 posle podne »

Jos jednom hvala svima ! Pre bih se ja opredelio da pijem samo posle treninga a svaki dorucak bi mi bio odprilike 3 barena jaja , nesto paradajza i nakon toga ovsene i mleko . Mislim da ce mi to za sad biti dovoljno . Za moj slucaj koji je najbolji whey protein ? Vidim da dosta hvale elite whey

Bilo koji čist whey protein :)  i ja sam za Elite, Scitec...

ako ćeš povoljniju varijanti imaš odličan Biotechov Nitro Gold protein :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #11 poslato: Avgust 22, 2011, 12:04:35 posle podne »

Elite je odličan. A, zaista nećeš pogrešiti ni sa Scitec 100% wheyom, Twinlabovim... Tebi će odlično doći bilo koji. Ako baš voliš ukusan whey, onda uzmi Scitec whey professional. Ako ukus nije presudan, bilo šta izaberi. ;)
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.321 sekundi sa 17 upita.