| 
			| 
					
						| dyordye | 
								|  | « Odgovor #31 poslato: Decembar 01, 2012, 01:19:33 posle podne » |  | 
 
 Hm. Jel vi to stvarno jedete konjetinu ili se zajebavate?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #30 poslato: Decembar 01, 2012, 11:14:59 pre podne » |  | 
 
 Preðite na meggle sir.Isti sastav,pakovanje,lepši ukus a dosta povoljniji. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Stefan L. 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #29 poslato: Decembar 01, 2012, 03:00:48 pre podne » |  | 
 
 Ja Elu ni ne jedem...skupo a neukusno.   Bolje 200 g badema a 160 din nego Ela...Ili 10 jaja nego Ela.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Colgate Toothpaste 
								Član     Van mreže 
								Poruke: 215
								 | 
								|  | « Odgovor #28 poslato: Decembar 01, 2012, 12:36:42 pre podne » |  | 
 
 juce sam video ela u maksiju na akciji |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Jedem munje, serem gromove.Terorisem ovce i kokoske.
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| pedjoni986 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #27 poslato: Novembar 30, 2012, 07:13:20 posle podne » |  | 
 
 Par nedelja nisam kupovao Ella sir i danas u Rodi vidim 194 din kutija. :S Šok! 
 Presao sam na domaci kravlji, neka samo povecavaju,dok nalazim povoljne ^krave^ sve ce biti ok   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Robert | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Novembar 30, 2012, 07:10:53 posle podne » |  | 
 
 Par nedelja nisam kupovao Ella sir i danas u Rodi vidim 194 din kutija. :S Šok!  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| ZeroO 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 33
							 | 
								|  | « Odgovor #25 poslato: Novembar 30, 2012, 06:50:25 posle podne » |  | 
 
 ma jednostavno mi neke stvari ne odgovaraju, ali ipak to nadoknadim sa 600-700g piletine dnevno hahaa  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #24 poslato: Novembar 30, 2012, 06:00:04 posle podne » |  | 
 
 pa bas i ne volim kuvano meso, ali mi je ovako dosta brze cak mogu i u pizza peacu da stavim sa malo maslinovog da podmazem. Hvala 
 Dokle god svi vi gledate šta volite a šta ne, neće kod vas ni biti većeg napretka. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| ZeroO 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 33
							 | 
								|  | « Odgovor #23 poslato: Novembar 30, 2012, 12:24:40 posle podne » |  | 
 
 pa bas i ne volim kuvano meso, ali mi je ovako dosta brze cak mogu i u pizza peacu da stavim sa malo maslinovog da podmazem. Hvala  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #22 poslato: Novembar 30, 2012, 10:03:17 pre podne » |  | 
 
 procitao sam da je neko spomenuo mleveno meso, pa me zanima konkretno dali je ok da praivm pljeskavice i pecem na tosteru od juneti ili teletine jer to imam ovde u mesari . A i vidi se razlika da je kvalitetnije . ?
 Ja sam više za opciju kuvanja.Napravis kao male ćufte i kuvaš. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Robert | 
								|  | « Odgovor #21 poslato: Novembar 29, 2012, 09:43:39 posle podne » |  | 
 
 Naravno da je ok. Nek ti samelju junetinu u mesari, pa lepo praviš pljeskavice kod kuće. Em se brže spremi tako mlevena, em malo olakšaš varenje.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| ZeroO 
								Član početnik    Van mreže 
								Poruke: 33
							 | 
								|  | « Odgovor #20 poslato: Novembar 29, 2012, 09:40:02 posle podne » |  | 
 
 procitao sam da je neko spomenuo mleveno meso, pa me zanima konkretno dali je ok da praivm pljeskavice i pecem na tosteru od juneti ili teletine jer to imam ovde u mesari . A i vidi se razlika da je kvalitetnije . ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #19 poslato: Septembar 30, 2011, 01:23:51 posle podne » |  | 
 
 Sto se konjetine tice najbolje je da trazis da ti samelju u mesari i samo napravis pljeskavice pa skuvas ili peces.A ako se odlucis ovako da spremas isuvise je zilavo i treba dugo da se sprema. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Robert | 
								|  | « Odgovor #18 poslato: Septembar 30, 2011, 09:33:13 pre podne » |  | 
 
 Ja deo hrane kupujem na pijaci(jaja, oslić, piletinu i sir), a deo u Idea marketu(tunjevinu, svinjski but, mlevenu govedinu, hahne i pirinač).  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| BojanLeet | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Septembar 30, 2011, 09:04:55 pre podne » |  | 
 
 A tajming za klopu je verovatno posle podne ili uvece,jer se dosta dugo razlaze u stomaku,pa dodje do perioda AK deficita,sto nije dobro...
 Dodje do AK deficita zato sto se dugo razlaze u stomaku? My god |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that. |  |  | 
	|  |