TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399644 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 06, 2025, 04:20:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko mozes da izbacis iz benca???  (Pročitano 168198 puta)
kejtaun
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #692 poslato: Maj 23, 2010, 08:05:18 pre podne »

Pratim pricu od pocetka, i samo sam cekao ove snimke da se javim.
Kao prvo hteo bih da prokomentarisem u kom si podforumu. Da, ocigledno bodybuilding. Svi ovi ljudi, koje ti blatis, koje ti nazivas "profesionalcima”, su vec prosli “obuku” o ishrani, treningu, suplementaciji, odmoru, i dobar deo njih pisani i/ili prakticni deo hemije, i znaju sta pricaju.

Poenta je da ovo sto doticni na snimku radi nije ni B od Bodybuildinga, ni P od Powerliftinga, a ni T od Teretane vec neko S od Srbegobuildinga.

Svi koji su prosli obuku, a i prethodni posteri ;], znaju razliku izmedju treninga snage, volumena, eksplozivnosti, velicine, i zato ne shvatas sta ti svi oni pricaju i nadam se da neces napustiti forum, kao mnogi u zabludi misleci da nema sta da se “nauci”.

Svaka cast tvom pajtasu sto moze da digne 160, nadam se da ce jednog dana naci lezeci posao u kom na jedite jade treba da digne stoseset da bi zaradio dinar ili jedan koji mora da natovari dvesta kila na trapez I odradi danza de la muerte, ili da celici ruke drugih sa svoja tri prsta. Ps To me podseti na powerliftere, ali vec je receno da doticni nije to.
Anyway, salu na stranu, on talenat jeste i niko svesno ne spori njegov uspeh (nazovimo ga tako), ali kao i pregrst ljudi u ovom nasem svetu, promasen je slucaj. Izvinite na suvoj iskrenosti.

I da, reci mu da kontaktira Hannibala, moraju da razmene iskustva.

R3sp3kt
Sačuvana
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #691 poslato: Maj 23, 2010, 04:36:08 pre podne »

evo nadjoh jos jedan od prosle godine kad nije bio toliko jak kao sad.

http://www.youtube.com/watch?v=0mF7O85Ss6I

snimano telefonom jbg. ono pravo tek sledi.

trebalo bi jos da vidite 100 serija po 10 zgibova, 200kg na cucnju, 6 zgibova na levoj ruci na tri prsta bez ikakve pomoci desnom rukom, desna ruka je iza ledja, penje se uz konopac iza ledja na triceps.... i jos mnogo toga.

« Poslednja izmena: Maj 23, 2010, 04:47:35 pre podne od strane mireandric » Sačuvana
Budi jak...
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #690 poslato: Maj 23, 2010, 04:05:21 pre podne »

ima zadebljane ali ne kao olimpijska.... Onda bi bila teska 20kg da ima zadebljane kao sto ima olimpijska
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #689 poslato: Maj 23, 2010, 03:29:03 pre podne »

Odgledao sam snimak,ok kao sto sam rekao ako je izbacio ok ! Ali takva sipka kod mene u teretani ima 10kg ..... A olimpijska je em deblja em ima zadebljane mnogo krajeve gde se stavljaju tegovi + ovi tegovi od 20kg su velicine 15kg kod mene u teretani,a i u 2gim teretanama gde sam bio ..... No dobro mozda gresim ;)

na sipci i nema tegova od 20 kg. beli su teski 15 i njih ima 6. Veci crni su 12,5 i njih je 4. a manji crni su po 2,5 i njih je 4. plus sipka koju racunaju 10 i sve to kad se sabere izadje tacno 160 kg. i sipka ima zadebljane krajeve, pogledaj opet snimak.
Sačuvana
Budi jak...
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #688 poslato: Maj 23, 2010, 03:17:59 pre podne »

Rekord u IPF-u 230 kg u seniorima za 67.5kg, tako da ako bi tvoj drug malo presao sa bureka na piletinu i pirinac, batalio kikbox i poceo da spava redovno, oborio bi taj rekord bez BCAA, e sada ako bi npr. ostao na bureku i kikboxu onda mora 5gr BCAA u post sarma meal. Naravno zna se da je taj rekord u IPF postavio covek nagruvan sa raznom hemijom, koristio je verovatno i NO, ali to samo zato sto mu je pomucen mozak od BCAA pa ne zna svoje realne mogucnosti.  :D :D :D

@explorer da i meni su nekako mali, pre bi rekao da ima 100kg u prvom pokusaju, sto je opet odlicano za nekog od 67 ko se nije posvetio PL, ali kada neko dobije mojke sindrom....  :P

nisi citao od pocetka. napisao sam vec da ga suplementi ne interesuju, zato nije ni clan ovog foruma. takodje sam napisao da se izuzetno zdravo hrani i da ne pije cak ni Fantu i ne jede pljeskavice, a da ne govorim o bureku. obaranje rekorda ga isto ne interesuje tako da je tvoj komentar bio vise nego suvisan.

osim ako nisi hteo da se pohvalis da si naucio nesto od ovih "profesora" ovde.
Sačuvana
Budi jak...
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #687 poslato: Maj 23, 2010, 02:20:45 pre podne »

Odgledao sam snimak,ok kao sto sam rekao ako je izbacio ok ! Ali takva sipka kod mene u teretani ima 10kg ..... A olimpijska je em deblja em ima zadebljane mnogo krajeve gde se stavljaju tegovi + ovi tegovi od 20kg su velicine 15kg kod mene u teretani,a i u 2gim teretanama gde sam bio ..... No dobro mozda gresim ;)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
nickey
Gost
« Odgovor #686 poslato: Maj 23, 2010, 01:46:55 pre podne »

Rekord u IPF-u 230 kg u seniorima za 67.5kg, tako da ako bi tvoj drug malo presao sa bureka na piletinu i pirinac, batalio kikbox i poceo da spava redovno, oborio bi taj rekord bez BCAA, e sada ako bi npr. ostao na bureku i kikboxu onda mora 5gr BCAA u post sarma meal. Naravno zna se da je taj rekord u IPF postavio covek nagruvan sa raznom hemijom, koristio je verovatno i NO, ali to samo zato sto mu je pomucen mozak od BCAA pa ne zna svoje realne mogucnosti.  :D :D :D

@explorer da i meni su nekako mali, pre bi rekao da ima 100kg u prvom pokusaju, sto je opet odlicano za nekog od 67 ko se nije posvetio PL, ali kada neko dobije mojke sindrom....  :P

Sačuvana
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #685 poslato: Maj 23, 2010, 12:43:40 pre podne »

nemoj te price. svima nama koji smo ovde veoma je znacajno da podizemo sto vise i  nikad nam nije dovoljno.

nego nesto drugo meni smeta, a to je da u ovoj temi ucestvuju: clanovi pocetnici, zainteresovani clanovi, napredni clanovi, entuzijaste, administratori i moderatori. neki od njih su i vrhunski sportisti, takmicari pa cak i profesori. i svi oni nemaju pojma kolika je realna ljudska snaga jer su se pogubili u proteinima, aminokiselinama, kreatinima......... a ima i ovde i hemicara i to samo takvih.

ono sto hocu da kazem je da sam se uclanio na forum da bi se jos malo edukovao u ovoj oblasti, a ovde slusam od nekih "profesionalaca" kako je fantazija ono sto ja gledam svaki dan uzivo. cak me i ismevaju i nazivaju lazovom. i sad stavite se na moje mesto. sta ja trazim uopste na ovom forumu kad svi pisete gomilu gluposti. necu da se zatupljujem ovde vise. dobicete snimke koje ste trazili i zbogom.

dali ste sebi veliku anti reklamu danas.
Sačuvana
Budi jak...
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #684 poslato: Maj 23, 2010, 12:13:32 pre podne »

mireandric haha dobar si...nisam rekao da ne veruj u snimak nego da mi tegovi izgledaju nekako sitno....a sto se kompleksa tice zabole me patka za dizanje jer meni nije bitno dal cu da dignem 100 ili 200kg vec nesto drugo nadam se da si ukapirao poentu...
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
punky
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #683 poslato: Maj 22, 2010, 11:05:19 posle podne »

au
/popcorn
bice zabavno
Sačuvana
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #682 poslato: Maj 22, 2010, 11:02:07 posle podne »

Ljudi ne ljutim se ni na koga ko ne veruje u istinitost cele price. I deluje neverovatno, ali ovaj decko je mnooooogo jak. Videli ste kako je ispalio 150 kg kao kad ja dizem praznu sipku za zagrevanje.

Explorer brate, kad budemo pravili snimak sa 170 prethodno cemo meriti digitalnom vagom tegove koji su original i proizvodjac ih je sigurno veoma dobro izmerio. Garantujem ti da nemaju ni gram manje nego sto na njima pise.

Izvinjavam se svima (u njegovo ime) kojima je moj drug Beba nabio komplekse sada. Sta da se radi.

Pozdrav...
Sačuvana
Budi jak...
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #681 poslato: Maj 22, 2010, 09:54:10 posle podne »

Pa sto se ne takmici onda da pokupi bar deset zlata
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Explorer
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #680 poslato: Maj 22, 2010, 09:05:21 posle podne »

zvuk i snimak ne lazu ..ali opet nekako tegovi od 20 kg mi nisu nesto veliki ...sipka mi ne izgleda kao da je olimpiska..jednostavno mi izgleda sitno..ivanko tegovi su mnogo veci od 20kg nego ovi a ima i jos drugih proizvodjaca..
Sačuvana
HARDCORE IS THE ONLY WAY...
nickey
Gost
« Odgovor #679 poslato: Maj 22, 2010, 08:39:12 posle podne »

Tako i meni nisu verovali pa sam na jednoj zurci uradio leg press od 600 kg i posle cute svi! Pelin za fokus, red bul za pumpu i minić za motivaciju!

Sačuvana
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #678 poslato: Maj 22, 2010, 07:27:02 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=lZTnGHI0EkQ

evo predsnimak kad je za malo digao 160 kg, ali to za malo je bilo jer je taj dan već imao 2 treninga i prethodno nije spavao 24h. izvinjavam se za kilažu. on ima 68kg.

snimak od 170 stiže uskoro

on je dečko u beloj majici
Sačuvana
Budi jak...
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 17 upita.