TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399644 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 06, 2025, 04:31:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko mozes da izbacis iz benca???  (Pročitano 168199 puta)
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #677 poslato: Maj 22, 2010, 07:16:24 posle podne »

Daj bre banujte lika i zavrsite posao, alo bre 67kg i 200kg iz bench-a, a vi se raspravljate ceo dan sa njim.
JESTE LI VI BRE NORMALNI!!!
Sto kaze neko mozda lbs, al su sampioni malo prepametni da primete da to pise na tegu.
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #676 poslato: Maj 22, 2010, 06:30:36 posle podne »

Ja i jesam mislio da 600 zgibova moze da se uradi za ceo trening,a ne na kraju,posle jakog treninga.za nekih sat ipo moze da se odradi,ali ovaj ga pretera.Inace,sto se snimanja tice,svima nam je jasno da toga nece biti,jer se zna da u nasoj drzavi jos niko sa 67 kg nije gurnuo tu tezinu.Voleo bih da nisam u pravu,jer se radujem svim rekordima,ali ovo je previse.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #675 poslato: Maj 22, 2010, 05:05:39 posle podne »

Bench Fun *

Za zgibove izvini ali 600 reps-a na kraju treninga tipa u 15minuta je isto tesko za poverovati ...... Moze za ceo trening recimo od 45min da uradi...... Jer ne verujem da moze da radi 20 ponavljanja u 30 serija ...... Snaga tokom ponavljanja mora da mu opada,opada jbt kad uzmes granicnu kilazu i radis sa njom odredjeni broj ponavljanja opadne vec u 3coj seriji,a u 4toj uradis ili za 1-2 manje ili ti neko pomogne da izvuces jedva..... Msm da to svi znaju,a 600 zgibova hmmmm ?

Sto se tice snimanja kamerom,ja nemam nista protiv lika ako gura 170kg,why not samo neka puca ! Ali imam protiv toga sto tvrdi da mu snaga dolazi od aqua vive ! Ili MIVELE ili cega vec...... I lozi sve oko sebe,a pritom se vidi da nije natural lol,ako su podaci tacni oko vezbi
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #674 poslato: Maj 22, 2010, 03:19:22 posle podne »

A sto se tice Mojketa,on je legenda mnogih foruma.On ima jos bolje rezultate od ovoga.

:D :D :D :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #673 poslato: Maj 22, 2010, 03:17:24 posle podne »

Ja sam neko vreme uporedo sa teretanom aktivno isao na kick box.Sta podrazumevam pod aktivno?  treninzi pet puta nedeljno nekad i sest i to ozbiljni radovi sa momcima koji se takmice plus sparinzi.Uzimao sam ogromne kolicine suplemenata i dobru hranu pa sam opet malo pao u snazi i jedva izdrzavao sve.Nekada sam mislio da cu pasti u nesvest.A ovaj tvoj jos vozi rolere i ko zna sta jos...ja se izvinjavam ali ne mogu u ovu pricu da verujem.
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #672 poslato: Maj 22, 2010, 02:23:44 posle podne »

Prijatelju,upao si u masinu.Nego,kameru u ruke i snimi svog drugara u akciji sa tih famoznih 170.Snimi i ploce,da ih vidimo,Za zgibove jos i mogu da poverujem.To nije nista extremno,ali ovo..??A sto se tice Mojketa,on je legenda mnogih foruma.On ima jos bolje rezultate od ovoga.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #671 poslato: Maj 22, 2010, 01:30:32 posle podne »

uradi 600 zgibova u nekoliko serija, na kraju treninga. hajde smejte se sad slobodno.
On je onda bas mnogo super ultra jako zajeban kad toliko moze da izvuce na kraju :D bojim se da pitam sta radi pre toga
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #670 poslato: Maj 22, 2010, 12:35:12 posle podne »

Brate ja tebi nisam rekao da ja fantaziram ja sam samo rekao da uzima hemiju jer sve pokazuje na to,a ewo decko koji se razume u benchpress ti je i rekao kako i sta..... 600 zgibova ? 10 serija x 60 zgibova ? Ili 60 serija x 10 zgibova ? Aman choveche ..... I na sve to kardio,kick box,roleri i jos ne uzima hemiju,ma ajd znas kad bi mu poverovao,kad bi otisli u privatnu kliniku i uzeli hormonalni test i testove jetre i tako te "sitnice" i kad bi sve bilo u granicama normale MOZDA bi mu poverovao,ali sumnjam da bi sve bilo dobro,tacnije da nema nesto poviseno ;)
Sačuvana
Gurke1992
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #669 poslato: Maj 22, 2010, 12:07:23 posle podne »

a u koliko serija tacno tih 600 zgibova?
Sačuvana
mireandric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #668 poslato: Maj 22, 2010, 11:38:31 pre podne »

nije mi jasno zasto se svi ponasate kao da kenjam gluposti. nisam na ovom forumu da bih fantazirao. licno sam ga gledao kad to radi, dakle nisam cuo od nekog drugog. i da, radi BEZ majice. nije je cak ni kupio jer se ne takmici. ne zove se Mojke nego Milos i uskoro ce te i dobiti link sa potvrdom (video klip) pa cu se ja vama smejati. 170 kg u teretani sa pravim tegovima, a ne betonskim.

takodje sam gledao i kad radi ledja, uradi 600 zgibova u nekoliko serija, na kraju treninga. hajde smejte se sad slobodno.
Sačuvana
Budi jak...
nickey
Gost
« Odgovor #667 poslato: Maj 22, 2010, 10:59:15 pre podne »

Ovaj te sahrani kada ti pukne direkt....  :D
Sačuvana
Gurke1992
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #666 poslato: Maj 22, 2010, 10:30:21 pre podne »

xaxaxaxa....kakave su bre ovo baronije ima 67kg,gura 170....mozda 170 lbr
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #665 poslato: Maj 22, 2010, 09:19:26 pre podne »

Da se taj tvoj drugar ne zove Mojke? :)
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #664 poslato: Maj 22, 2010, 09:14:38 pre podne »

Samo da te obavestim da je svetski rekord u njegovoj kategoriji 197.5 kg bez majice/Znaci ovaj tvoj drugat se ne bavi ozbiljno benchomma kad bi malo se potrudio,pao i WR.Ako je tako jak,posalji ga sutra u Backu Palanku da ga vidimo i da nas sve demantuje.Sutra se tamo odrzava medjunarodni turnir u B.Presu,bez opreme,i nemoj da nasedas na te price,dok se ne uveris.Ipak ovaj forum posecujuclanovi koji se malo vise razumeju u ovaj sport nego neki garazni dizaci,koji naprave tegove od betona,pa misle da su teski 150-200 kg,a 'mozda i vise'.Sto kaze Zoltan,svi ostali ispadamo budale.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #663 poslato: Maj 22, 2010, 06:55:30 pre podne »

Nadam se da si svestan da sve ovo sto si naveo bez hemije,decko bi se raspao ...... Msm nadam se da kontas to sto pricas ?
Ako bi pogledao powerliftere ili bodybuildere na masi kad guraju vece kilaze,tu niti ima kardia,niti ima kick box-a niti ima bilo kakvog trosenja energije osim na tezine.... A veruj mi svi oni uzimaju hemiju,a tvoj ortak da dize 170kg bez hemije i da ima 67kg i da pritom trenira kick box,vozi rolere i trenira bar 5x nedeljno.... Pa ne znam sta da jede ne bi telo moglo da mu izdrzi toliki napor i da pritom zadrzi misicnu masu i snagu..... I da 200kg jeste kilaza za nekog ko ima recimo oko 80kg ! ! !
Razmisli malo o ovome i raspitaj se koliko dizu PROFESIONALNI dizaci tegova njegove kilaze sa HEMIJOM bench press,a koliko on dize bez hemije pa ces da skontas koliko te lik baronishe
A sto se tice da li je 200kg naucna fantastika,pa recimo za body buildere sa velikim stazom ili pak visegodisnjim treniranjem i nije naravno uz koriscenje hemije,a nije ni za powerliftere,a u ovo ubrajam momke od recimo 100kg+,ako ne i 110+
A ako mislis da je malo,uzmi ewo moju kilazu 175 kg ili 180 i probaj samo je oseti u rukama,pa ces videti koliki je pritisak na celo telo ta kilaza,za mene od 103 i vecinu momaka ovde i profeisonalnih bb-ovca je to sasvim dosta....
« Poslednja izmena: Maj 22, 2010, 06:58:12 pre podne od strane Aleksandar Steler » Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 19 upita.