TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 07, 2025, 05:16:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko mozes da izbacis iz benca???  (Pročitano 168320 puta)
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #572 poslato: Avgust 13, 2008, 06:33:32 posle podne »

Ok ima i kod mene likova dizu preko 200kg.. ali uzimaju metan.. Pricam ovde o likovima sa foruma koji su clean..
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #571 poslato: Avgust 13, 2008, 03:16:41 posle podne »

ma brate super serije su zakon... radis seriju sa 100 kg pa vratis na 60 ... i bas ih napumpas... da imam vene na grudima... bas extra izgledaju... ono i like it :D
Sačuvana
dymatize
Gost
« Odgovor #570 poslato: Avgust 13, 2008, 03:07:28 posle podne »

150kg je pi*kin dim zato i pitam, imao je i kod nas neki lik dizo je 190 pre godinu-dve
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #569 poslato: Avgust 13, 2008, 02:36:10 posle podne »

haha aman :D pa sta je 160 kila kad kod mene likovi od 70kg dizu po 180 :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
dymatize
Gost
« Odgovor #568 poslato: Avgust 13, 2008, 02:28:40 posle podne »

Hans 150kg, najvise kao naturalac :-) 
stvarno nisam bio u toku, a na dial-upu sam pa ne mogu da citam svih 38str, jel ozbiljno ne moze niko da digne vise od 150 il se zajebavate.
Sačuvana
vikidns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Welcome To The Club 100

« Odgovor #567 poslato: Avgust 13, 2008, 12:48:57 pre podne »

125kg
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #566 poslato: Avgust 12, 2008, 11:21:08 posle podne »

Za rast grudnih misica nema bolje vezbe od benc presa, bucice mogu da pomognu ali nikako da bolje uticu na rast.

netacno,bucicama pogadjas vise misicnih vlakana,jednako razvijas obe strane,prirodniji pokret,veci ROM,bolje mozes istegnuti grudi u donjem delu pokreta i jos mnogo toga...ovo vazi za sve misicne grupe...druga je stvar sto svi rade benc ravni,kao sto svi na televiziji pricaju da je kreatin otrov :D ako svi nesto rade ne znaci da je dobro...da ne pominjem onaj najrasprostranjeniji mit po kome svi rade : definicija se radi visokim brojem ponavljanja :D

p.s. najbolja vezba za grudi je kontra-kosi potisak buckama ;) ali ovo je vec skretanje sa teme
Opet skrecem sa teme, jbg, ako se potisak bucicama radi velikim kilazama moze vrlo lako doci do povrede, ja licno bucice koristim samo za oblikovanje pektoralisa. U svakom treningu za grudi ubacim i jednu vezbu bucicama.
ogromnu gresku sam napravio kad sam krenuo da treniram, radio sam samo kontra kosi benc tako da sam dnji deo extra razvio a gore nista, kako to ruzno izgleda, da znate koje sam muke imao da izjednacim

druga je stvar ako ne pazis,mozes i da se ugusis od kikirikija ili da se okliznes na tresnju i pogines...ja radim potisak kosi sa buckama od 50kg i nikakvih problema nemam a ovako radim vec godinu dana u kontinuitetu,ravni benc sam radio samo tokom 2 meseca definisanja a inache sipku ne pipam kad su grudi u pitanju,naravno radim sporo i pravilno bez cima pa zato i nemam povreda....

ne postoje vezbe za "oblikovanje" jer oblikovanje misica zavisi od genetike i misicne mase,ne postoji oblikovanje,toniranje,zatezanje ili vezbe za"definiciju" i separaciju i tome slicno...to sve zavisi od misicne mase i postotka masnog tkiva....

eh ne mozes kriviti kontra kosi potisak za nejednakost,trebas raditi obe glave pectoraliss majora ako zelis pravilan razvoj...cisto pogledaj kako rade profesionalci,mnogo vise koriste bucke nego sipku...uostalom svako ko je probao GVT zna o cemu pricam ;)
« Poslednja izmena: Avgust 12, 2008, 11:24:22 posle podne od strane Hans » Sačuvana
miletich
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

therockarolla
« Odgovor #565 poslato: Avgust 12, 2008, 10:46:29 posle podne »

Za rast grudnih misica nema bolje vezbe od benc presa, bucice mogu da pomognu ali nikako da bolje uticu na rast.

netacno,bucicama pogadjas vise misicnih vlakana,jednako razvijas obe strane,prirodniji pokret,veci ROM,bolje mozes istegnuti grudi u donjem delu pokreta i jos mnogo toga...ovo vazi za sve misicne grupe...druga je stvar sto svi rade benc ravni,kao sto svi na televiziji pricaju da je kreatin otrov :D ako svi nesto rade ne znaci da je dobro...da ne pominjem onaj najrasprostranjeniji mit po kome svi rade : definicija se radi visokim brojem ponavljanja :D

p.s. najbolja vezba za grudi je kontra-kosi potisak buckama ;) ali ovo je vec skretanje sa teme
Opet skrecem sa teme, jbg, ako se potisak bucicama radi velikim kilazama moze vrlo lako doci do povrede, ja licno bucice koristim samo za oblikovanje pektoralisa. U svakom treningu za grudi ubacim i jednu vezbu bucicama.
ogromnu gresku sam napravio kad sam krenuo da treniram, radio sam samo kontra kosi benc tako da sam dnji deo extra razvio a gore nista, kako to ruzno izgleda, da znate koje sam muke imao da izjednacim
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #564 poslato: Avgust 12, 2008, 10:33:17 posle podne »

'bem vam suncanicu :-) Ne skrecite sa teme.. Dakle vracamo se na "koliko max mozes da izbacis iz benca"    Hans 150kg, najvise kao naturalac :-)  Mada ko zna, kada se testiram na bencu mozda ga i skinem s trona.. Bucice su konza hehe
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #563 poslato: Avgust 12, 2008, 08:14:48 posle podne »

OFF TOPIC!
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #562 poslato: Avgust 12, 2008, 08:00:45 posle podne »

....a masa se radi sa velikim kilazama i malim brojem ponavljanja...jbt...ja to ne mogu jos uvek da objasnim nekim ljudima kod mene u teretani i odustao sam od toga :D
Kad bi se samo malo zainteresovali videli bi da tu nema nikakve logike...ali neeeeeee.... lakse je poverovati u neku glupost nego procitati malo....
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #561 poslato: Avgust 12, 2008, 07:40:01 posle podne »

hahahha... da taj cuveni mit... brate necu 70 kg na bendzu ,stavicu 40 jer trenutno radim definiciju :D :D :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #560 poslato: Avgust 12, 2008, 07:36:00 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #559 poslato: Avgust 12, 2008, 07:32:17 posle podne »

A sta mislis da Arnold nije radio benc jer bi imao takve grudi??? Malo razmislite...on je tu vezbu koristio kao osnovnu,kao sto i jeste bar po meni!

on je koristio aas kao osnovu :D i neverovatne gene,niko do danas nije onakve grudi napraviuo a svi cepaju benc ravni...arnold je jako mnogo radio Pulover pa zato i ima onako siroke grudi ane od ravnog benca,takodje je mnogo radio propadanja sa tezinom koja je deset puta bolja vezba od ravnog benca...a vec smo iljadu puta pricali da kontra kosi bench press pogadja vise vlakana nego ravni
Sačuvana
miletich
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

therockarolla
« Odgovor #558 poslato: Avgust 12, 2008, 07:19:31 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.224 sekundi sa 18 upita.