TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 12:14:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako preziveti predstojece slave....  (Pročitano 14330 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 31, 2011, 09:25:43 posle podne »

Ja imam svoj moto koji kaže: "Ne klonim se loše hrane jer će me ugojiti, to sigurno neće. Klonim je se jer je loša." ;) Nema to veze sa telesnim tipom. Da je tako, ja bih i na redovnom nivou mogao junkovati, bez da podignem bf. :)

No, dobro, ne idem ja na puno slava jer, iskreno, nisam baš "slavski tip", pa ne moram da razmišljam o tome. :) Imam svoju slavu koju obeležim u skromnom društvu od 10ak ljudi i onda je sve lako - i ja da ispoštujem svakog gosta i da, kad uzvratim posetu, ja budem ispoštovan.  Ali, dobro, to sam samo ja. :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 31, 2011, 09:13:15 posle podne »

Stefane, ja imam tu jedan drugačiji stav. Ako si nekome dovoljno vredan da te pozove na slavu, tj. ako ti je neko dovoljno vredan da ćeš mu otići na slavu, taj će te uvek ispoštovati tako što će se na meniju naći i nešto posebno za tebe, tj. nešto prilagoĂ°eno osobi koja ima zdravije navike u ishrani. ;)

Problem je u Srbiji što se vrlo često reda radi ide nekome na slavu i reda radi se zove neko. Kada to nije slučaj, onda nema ni problema sa slavskim menijem. Uvek ispoštujem nekog iz društva koji ima posebne potrebe za hranom, isto tako i ja uvek budem ispoštovan. :)

može to da se gleda i ovako: ako ti poštuješ slavljenika onda se strpi a idi kući i klopaj šta ti se klopa ako već nisi našao nešto za sebe...a na slavi pij negaziranu vodu...

Iskreno mislim da se treba opustiti i uživati tih par sati.... naročito ako si ektomorf ;)
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 30, 2011, 08:32:57 posle podne »

ima da bude rokaj snimaj sve po redu i kod svh po redu....
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 30, 2011, 07:06:35 posle podne »

Stefane, ja imam tu jedan drugačiji stav. Ako si nekome dovoljno vredan da te pozove na slavu, tj. ako ti je neko dovoljno vredan da ćeš mu otići na slavu, taj će te uvek ispoštovati tako što će se na meniju naći i nešto posebno za tebe, tj. nešto prilagoĂ°eno osobi koja ima zdravije navike u ishrani. ;)

Problem je u Srbiji što se vrlo često reda radi ide nekome na slavu i reda radi se zove neko. Kada to nije slučaj, onda nema ni problema sa slavskim menijem. Uvek ispoštujem nekog iz društva koji ima posebne potrebe za hranom, isto tako i ja uvek budem ispoštovan. :)
Problem je u tome sto ljudi nisu upoznati sa ovom pricom koju zivimo mi sa foruma i kad bi ja sad svima objasnjavao sta i kako trebalo bi mi jedno godinu dana da svi oni shvate to,ako ne bi objasnjavao onda bi bilo pa sto si na dijeti ti ne treba da smrsas ili sto ne jedes slaninu u njoj je snaga...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 30, 2011, 06:23:42 posle podne »

Da se opustis,uzivas i druzis sa ljudima... :) Nemas slavu svaki dan,vec najvise jednu nedeljno i to te nece naskoditi jer nisi pro BB... :) ;) Ja sam tako prosle godine naapravio da mi slave budu Junk Day i na slavama se razvaljivao od kolaca i torti. :D ;D

Pametno :) A i nema sanse tortama i kolacima da odolim :)
Da su samo torte i kolaci,nego prsuta,kulen,kackavalj,sarmica,ummm. :D ;D Iskreno ja sam vise to radio da ne bi na  svakoj slavi objasnjavao zasto ne jedem to nego zato sto ne bi bi mogao da odolim.Mrzilo me da na svakoj slavi pricam sta i kako a i odmah bi bilo,kakav si ti sportista kad to ne jedes a ne znam neki tamo jede sve to i uspesniji je,bla bla bla...

Ja se nikad na bih ni trudila da objasnjavam...Ako zelim da jedem sve te djakonije jescu, a ako ne, jescu samo malo nesto probrano cisto da ispostujem :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 30, 2011, 04:26:16 posle podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 30, 2011, 04:02:58 posle podne »

Da se opustis,uzivas i druzis sa ljudima... :) Nemas slavu svaki dan,vec najvise jednu nedeljno i to te nece naskoditi jer nisi pro BB... :) ;) Ja sam tako prosle godine naapravio da mi slave budu Junk Day i na slavama se razvaljivao od kolaca i torti. :D ;D

Da su samo torte i kolaci,nego prsuta,kulen,kackavalj,sarmica,ummm. :D ;D Iskreno ja sam vise to radio da ne bi na  svakoj slavi objasnjavao zasto ne jedem to nego zato sto ne bi bi mogao da odolim.Mrzilo me da na svakoj slavi pricam sta i kako a i odmah bi bilo,kakav si ti sportista kad to ne jedes a ne znam neki tamo jede sve to i uspesniji je,bla bla bla...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 30, 2011, 01:28:48 posle podne »

Svake godine imamo ovakvu temu i zaključak je uvek isti - cheat day a onda nazad na posao ;)
Sačuvana
Ivan_Lendjer
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 30, 2011, 12:18:54 posle podne »

ili poneses sa sobom patike i posle slave trcis do kuce :)
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 30, 2011, 11:49:32 pre podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 30, 2011, 11:40:53 pre podne »

Sačuvana
Ivan_Lendjer
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Oktobar 30, 2011, 10:39:36 pre podne »

da pobegnes iz zemlje dok traje ovaj period :D
Sačuvana
kutlesa
Gost
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 30, 2011, 02:28:55 pre podne »

upravu si ,sta mi je ciniti sad..........
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 30, 2011, 02:28:01 pre podne »

nije loša taktika, mada propuštaš sve one omega MK u toj silnoj ribi i damn fine pasulj...
Sačuvana
kutlesa
Gost
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 30, 2011, 02:20:08 pre podne »

pazi taktiku ...preskacem posne slave ...sistem djeta  :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.298 sekundi sa 19 upita.