TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 09:25:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: back to gym :D  (Pročitano 6834 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Decembar 29, 2007, 02:18:06 pre podne »

1 dan grudi+ prednje rame
2.dan ledja + srednje i zadnje rame
3.dan odmor
4.dan bic+tric
5.dan noge
6 dan odmor
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ZeXnS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 29, 2007, 02:09:45 pre podne »

k thanks znaci jedan dan grudi(njima dajem akcenat posto mi ledja najvise rade na poslu) drugi ledja triceps pauza ramena biceps i noge zadnji jel to k? ili da zamenim biceps i triceps to se uvek dvoumim :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #4 poslato: Decembar 28, 2007, 11:30:58 posle podne »

e imam pauzu za jelo mada veci mi problem da uklopim 8 sati spavanja... a i problem mi je sto mi se puno ubrzao metabolizam...unosim cak vise kalorija nego akd sam trenirao...a smrsao sam cak mi se i bf smanjio sa 19.5 xD
mogu pojesti kilu piletine uvek xD a jedem oko 5-6 puta dnevno... jer uvek ejdem pre posla  na poslu i posle plus 2 redovna obroka(cak i ujtru u 5 pre posla) e sad za mrsavljanje mi je jedino pomagalo trcanje(uz efedrin i protein) mada sam imao jako ceste povrede clankova pa sam odustao od toga...i sta mislis da odradim sve misicne grupe u ta 2 dana ili u 4+2 odmora? nisam skontao
hvala poz
Sve misice odradis za 4 dana,i imas ukupno 2 dana odmora...
Sačuvana
ZeXnS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 28, 2007, 10:23:01 posle podne »

e imam pauzu za jelo mada veci mi problem da uklopim 8 sati spavanja... a i problem mi je sto mi se puno ubrzao metabolizam...unosim cak vise kalorija nego akd sam trenirao...a smrsao sam cak mi se i bf smanjio sa 19.5 xD
mogu pojesti kilu piletine uvek xD a jedem oko 5-6 puta dnevno... jer uvek ejdem pre posla  na poslu i posle plus 2 redovna obroka(cak i ujtru u 5 pre posla) e sad za mrsavljanje mi je jedino pomagalo trcanje(uz efedrin i protein) mada sam imao jako ceste povrede clankova pa sam odustao od toga...i sta mislis da odradim sve misicne grupe u ta 2 dana ili u 4+2 odmora? nisam skontao
hvala poz
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 28, 2007, 05:10:51 posle podne »

Pa jedi mnogo proteina ako zelis cist misic.Neznam koliko je moguce da se neumastis buduci da ne mozes da jedes kada radis...

Treniraj 2 dana pa odmor pa 2 dana pa odmor...
Sačuvana
ZeXnS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 28, 2007, 04:44:50 posle podne »

treirao sam ranije 3 godine i pre 2 meseca sam pcoeo da fizikalisem i prestao da idem u teretanu e sad imam 98kga(smrsao 3-4 kile)(bf 18) radim 2 put prvu 2 put drugu 2 put trecu smenu pa 2 dana slobodan hteo bi da nabacim nesto misicne mase(bez povecavanaj bfa) pa sam hteo da pitam kolllko puta da treniram(ranije sam 3 pa dan odmora...) i sta da uzmem od suplemetacije da li neki protein(nisam siguran da ce pomoci zbog fizikalisanja) ili geiner(bojim se da se neusvinjim previse)+creatin
hvala
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 12 upita.