TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 01:02:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: velike tezine  (Pročitano 2800 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Novembar 20, 2011, 03:04:54 posle podne »

Steznik za zglob sake kod bendza i potisaka,bandaze za kolena kod jakih cucnjeva i leg pressa u svakom slucaju uz pojas su oprema koju preporucujem.

Slazem se,veoma preporucljivo.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #9 poslato: Novembar 19, 2011, 10:35:16 posle podne »

Steznik za zglob sake kod bendza i potisaka,bandaze za kolena kod jakih cucnjeva i leg pressa u svakom slucaju uz pojas su oprema koju preporucujem.
Sačuvana
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Novembar 19, 2011, 07:29:05 posle podne »

Citat
upravo ovakvi saveti stvaraju bro science, i šire strah od tegova/težina meðu početnicima. Ako imaš iole poštovanja prema ljudima koji se bave dizanjem tegova, nemoj pisati/pričati ovakve stvari.
moje namere nisu lose,ali po meni pocetnici se i trebaju plasiti "tezina", ne tegova vec tezina znam dosta pocetnika koju su povredili svoja ramena(ili bolje receneo jedno rame) na BP "gurajuci" max jor su hteli da nahrane svoj ego i da se pokazu u teretani, o kolenima na cucnju da ne pisem a sto se tice ljudi koji se bave dizanjem tegova,sto bi nas narod reko,skidam im kapu jer je zaista ono sto ono rade za svako postovanje i ne vidim kako sam ja ovde uvredio bilo kog "dizaca tegova"
Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Novembar 19, 2011, 07:04:47 posle podne »

ako se bavis bodybuildingom, ako ti je bitan izgled nikad ne radi max...
e sad sto se tice zastita moze biti od pomoci da zavijes kolena u zavoje, ali to samo u zavrsnim serijama kod cucnja...
upravo ovakvi saveti stvaraju bro science, i šire strah od tegova/težina meðu početnicima. Ako imaš iole poštovanja prema ljudima koji se bave dizanjem tegova, nemoj pisati/pričati ovakve stvari.
« Poslednja izmena: Novembar 19, 2011, 07:10:15 posle podne od strane Ironman. » Sačuvana
Arbeit macht frei.
MrArcShade
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Novembar 19, 2011, 06:36:41 posle podne »

kao sto ti je Alen vec rekao ako radis pravilno ne moze biti problema,nikakvih ali nazalost vecina nas misli kako "radi prvilno" a daleko je od toga,moj ti je savet da ako se bavis bodybuildingom,odnosno ako ti je bitan izgled nikad ne radi max ali nikad jer jednostavno nemas skoro nikakve koristi od toga e sad ako su ti tezine bitne,odnosno max tezine,onda se moli bogu pre vezbanja da ostanes dovoljno fokusiran i ne izgubis formu,sto te moze dovesti do povrede i sto se cesto desava cak i na "pro" levelu :( ,e sad sto se tice zastita moze biti od pomoci da zavijes kolena u zavoje ali to samo u zavrsnim serijama kod cucnja itd. ali kao sto reko samo u zavrsnim kad ti je to bas potrebno,ali ipak sve to zavisi od "sporta" u kome si odnosno od cilja...
Citat
bole tetive??

ako osecas bilo kakav bol pri izvodjenju vezbe u zglobovima(tetivama) znaci da nesto nije u redu sa formom ili slicno...
Citat
mozda cemo posledice tih velikih tezina osetiti kad ostarimo
a sto se tice toga ne brini se nista ,osecaces se mnogo bolje ako vezbas i koristis svoje misice tokom zivota kad budes "ostario"...
nadam se da nisam bio previse nerazumljiv "P
p.s. sry ako imas neka slovna greska,ne mogu sad da pregledam sve... :)

Sačuvana
NOTHING GREAT COMES WITHOUT A SACRIFICE!
makito
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Novembar 19, 2011, 05:33:35 posle podne »

ma na smitu samo radim potisak ispred i kosi bench
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #4 poslato: Novembar 19, 2011, 04:29:58 posle podne »

Batali smit =)
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
makito
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Novembar 19, 2011, 04:19:50 posle podne »

Radim pravilno i do sad nisam imao ozbiljnijih povreda,mozda cemo posledice tih velikih tezina osetiti kad ostarimo barem ja tako mislim mada mozda i gresim.Kad radim na smitu ramena jel valja sto me drug stegne za laktove nekako mislim da me manje bole tetive??
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Novembar 19, 2011, 01:30:27 posle podne »

Ukoliko pravilno radiš neće ti biti problem i to nema veze sa tvojim godinama...dok si mlaðe brže se i oporavljaš.

Problem nastaje kad se povrediš što uvek bude zbog nepoštovanja forme,a to je najlakše izvesti na maks kilažama.

Tetive i zglobovi zavise dosta od genetike, ali i od pravilnog treninga. Zato svaka snagaška periodizacija kreće sa hipertrofijom...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
makito
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 19, 2011, 12:23:23 posle podne »

Zanima me da li cemo imati neke posledice od dizanja velikih kilaza onih koje su dosta teze od telesne tezine ,posto sad smo mladi ne mozemo nista jos da osetimo.Koliko skodi srcu ,zglobovima, kostima?Naravno forma izvodjena uvek pravilna.Da li nam treba neka oprema kad radimo tezak benc mrtvo i cucanj,ne mislim na odelo za powerlifting vec na zavoje bandaze i tako to...
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 12 upita.