TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:30:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: misici trbusnog zida  (Pročitano 26774 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 30, 2007, 04:53:39 pre podne »

Ovi misici su mi nekako skroz razliciti od ostalh i stvarno nemam predstavu kako bi dobio optimalan rezultat...
jel bi neko mogao da pojasni koliko cesto ih treba raditi, da li ih treba deliti na grupe po razlicitim treninzima?
Vise ponavljanja, ili manje al sa dodatnim teretom? sve sto mislite da bi bilo od koristi... hvala
Pa sad zavisi...Imas dve stvari kad pricamo o trbusnjacima-Da li imas previse m naslaga pa se ne vide ili su jednostavno mali.Za naslage znas kako da se otarasis...a za velicinu ,jednostavno ih radi kao svaki drugi misic...Jel radis grudi svaki dan>Fala bofu ne,tako nemoj ni trbusnjake.I nemoj da radis one sulude serije od 1000+ trbusnjaka,vec lepo ako mozes preko 20 na suvo,uzmi teg.Radi ih sporo,sa pauzom od sekundu-dve u kontrakciji...Takodje bitna stavka je i razmak izmedju pojedinih plocica-"packova"-pa tako recimo neko ko ima veci razmak tj.prazan prostor izmedju,imace vidljive trbusnjake i kad se umasti...Ovo je uglavnom stvar genetike,ali gledao sam da Sarcev recimo poreporucuje podizanje nogu dok visis sa sipke(Kao normalno podizanje nogu samo sto se uhvatis za sipku,mnogo je teze ali i efikasnije) kako bi malo povecao 'gap'.
Sto se tice obliquesa(misici sa strane) nemoj raditi previse jer oni brzo rastu,a povecavaju struk.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 30, 2007, 04:16:06 pre podne »

Ovi misici su mi nekako skroz razliciti od ostalh i stvarno nemam predstavu kako bi dobio optimalan rezultat...
jel bi neko mogao da pojasni koliko cesto ih treba raditi, da li ih treba deliti na grupe po razlicitim treninzima?
Vise ponavljanja, ili manje al sa dodatnim teretom? sve sto mislite da bi bilo od koristi... hvala
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Stranice: 1 ... 5 6 [7] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 12 upita.