| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #16 poslato: Januar 11, 2012, 06:09:08 posle podne » |  | 

Pretpostavljam da imas i sliku sa njim koji bi da podelis sa nama!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| M a r k o n i | 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Januar 10, 2012, 06:20:23 posle podne » |  | 

pa veci je nego prosle godine kada sam ga video na fibo |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #14 poslato: Januar 10, 2012, 05:47:14 posle podne » |  | 

Sve je počelo ovako  
 Mocno!!! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #13 poslato: Januar 10, 2012, 05:36:22 posle podne » |  | 

Sve je počelo ovako   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: Januar 03, 2012, 03:10:48 posle podne » |  | 

Jako dobro izgleda,nadam se da ce ove godine stvarno nastupiti na nekim od takmicenja!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #11 poslato: Januar 03, 2012, 02:59:24 posle podne » |  | 

Imam osećaj da se nešto dešava po tom pitanju. Pakuje formu, opasno trenira, sve češće izbacuje slike forme... I ja bih ga voleo videti na bini.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #10 poslato: Januar 03, 2012, 01:45:57 posle podne » |  | 

Ceo je spakovan,voleo bih ga videti na bini opet! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #9 poslato: Januar 02, 2012, 09:26:40 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #8 poslato: Januar 02, 2012, 09:26:11 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #7 poslato: Januar 02, 2012, 09:23:37 posle podne » |  | 

Fotke od 28.dec   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #6 poslato: Decembar 28, 2011, 05:03:01 posle podne » |  | 

E,vidis to je moguce.Tu si u pravu!Znam da nije takmicarska forma,ali sa obzirom da se nije takmicio vec par godina nisam ocekivao da ovako izgleda. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #5 poslato: Decembar 27, 2011, 09:33:25 posle podne » |  | 

Ovo je solidna forma,ali daleko od takmicarske.Verovatno ima neke sponzore zbog kojih je u takvoj formi,dosta njih drzi seminare,prezentacije... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4 poslato: Decembar 27, 2011, 04:12:42 posle podne » |  | 

To je moguce da hoce da dokaze,ali on je samog sebe izbacio iz federacija!   A to sto su neki rekreativci u formi cele godine i on to je slozices se dosta razlicitije,jer on za tu njegovu formu potrosi puno vise novca...i upravo zbog toga mi nije jasan! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #3 poslato: Decembar 27, 2011, 03:32:32 posle podne » |  | 

Možda hoće da poruči: vidite kako sam dobar a vi me izbacili iz federacije.    Ili jednostavno uživa da bude u takvoj formi prvenstveno radi sebe samog. Uostalom, imamo i mi rekreativce koji godinama izgledaju odlično a ne takmiče se. Ne znaš šta je "gore".   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #2 poslato: Decembar 27, 2011, 03:20:03 posle podne » |  | 

Nije mi jasan ovaj takmicar.Kao prvo posvadao se sa skoro svakim savezom,ne takmici se godinama,samo obecava da ce se takmiciti,a uz to drzi ovakvo dobru formu.Zasto? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |