TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 04, 2025, 07:48:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: UPALA  (Pročitano 40593 puta)
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Mart 08, 2007, 03:19:11 posle podne »

@Miki-pomenuo si da mikro napuknuca misica nastaju pretezno u fazi spustanja tega,ili sam ja bar tako shvatio...da li to znaci da recimo kada se polako ulazi u trening posle pauze ili se prvi put trenira,ne bi trebalo vezbati po sa principom extra sporog spustanja ili sta?Aj malo pojasni.
Potpuno se slazem da takav trening da upali misica novo znacenje,ali ni sama upala se ne moze izbeci u pocetnickom periodu odnosno u periodu neposredno posle pauze,tj tokom prvih par nedelja vezbanja.
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Mart 08, 2007, 12:03:56 pre podne »

Moguce da je to  :'( Hvala na savetu.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #121 poslato: Mart 07, 2007, 08:55:24 posle podne »

Bojim se da je tvoj problme uvezan sa cinjenicom da su ti upaljeni misicni pripoji ili tetive kao posledica neadekvatnog zagrevanja koje treba da prethodi cinu treninga, zatim nedovoljne zagrejanosti, upotrebe prevelikih tezina prilikom izvodjenja vezbi, nepravilne forme izvodjenja vezbi i na kraju problem moze izazvati i tehnika izvodjenja pokreta u kojoj koristis maksimalno istezanje msica preko njegove granice u ekscentricnoj fazi...

Dovoljno je  da od svega nabrojanog samo nesto uradis i to ce te dovesti u opisanu situaciju.

resenje lezi u pauzi od treninga zaone delove tela i zglobova koji su "upaljeni" a nakon toga pokusaj da vezbas postujuci sve gore pobrojane elemente
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: Mart 07, 2007, 05:28:43 posle podne »

Izvinjavam se zbog malog off-a ali dali su vas nekad boleli zglobovi zbog intenziteta treninga? (ako je u opste od toga ???) idem u teretanu vec nekoliko meseci i nikada nisam imao vecih problema sa zglobovima ali u zadnje vreme kad god radim ili smit ili bench press (ne bitno, samo da je sa tegovima) imam bol u oba zgloba ramena i oba zgloba lakta tako jak da nekad ne mogu da zavrsim trening  :-\ Ponavljam da me ne bole zglobovi u mirovanju vec samo dok radim... (Od suplemenata koristim whey i kreatin ako je to u opste bitno ovde)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #119 poslato: Mart 03, 2007, 12:44:24 posle podne »

Ima li kakve veze piti mleko kad imas upalu?

Licno me zanima izvor ove informacije i koje je po tebi opravdanje da mleko moze pomoci da se efekti upale ublaze?
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Mart 03, 2007, 11:22:01 pre podne »

Heh to je arnold rekao u svom filmu " pumpa je kao da svrshavam... sad mozhete misliti kako je meni svaki dan!"
:D

Arnold je car !!!   :D :D :D
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #117 poslato: Mart 02, 2007, 12:58:49 posle podne »

Heh to je arnold rekao u svom filmu " pumpa je kao da svrshavam... sad mozhete misliti kako je meni svaki dan!"
:D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
ddjudo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Mart 02, 2007, 12:46:51 posle podne »

Ima li kakve veze piti mleko kad imas upalu?
Sačuvana
chakija
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Februar 27, 2007, 04:05:44 posle podne »

pa tu ti nesto ne valja  :o 

upala se javlja tek kada prespavas, tj. posle nekoliko sati ja mislim da je minimum 8h...ne mozes odmah da dobijes upalu...

...moze da te pece misic ali to je zbog mlecne kiseline ili ostecenja vlakana , a pre ce biti da je ovo drugo...znaci kada osetis da te pece misic prekidaj trening...

Moja greska...Mislio sam na dan-dva posle treninga. ;)Pogotovo volim kada mi se ledja upale i onaj konstantan  osecaj napumpanosti.Jedino me nervira upala gluteusa i listova.Covece nemo's ni u wc ko covek da odesh  ;D
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Februar 27, 2007, 02:41:53 posle podne »

pa zavisi koliko dugo zadrzis osecaj pumpe  :D :D :D
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
crazy_boy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Februar 27, 2007, 02:40:12 posle podne »

ja kada osetim da sam se napumpao to je super osecaj , nigde bol samo velika zategnutost misica kao da nemam vise mesta da mi se koza rasiri i specifican osecaj srece i nekog blazenstva...

Bolje od seksa xaxaxaxaxaxaxaxaxa  :) :) :) :) :) :)
Sačuvana
Never give up until u made it!!!
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Februar 27, 2007, 02:33:55 posle podne »

Ja kontam da je to normalno...Inace ,najvise volim kad dobijem upalu posle treninga-onda znam da sam ga posteno odradio!

Ja mislim da ti pricas o PUMP-u a ne o upali.

...to sam i ja pomislio...ali...

ja kada osetim da sam se napumpao to je super osecaj , nigde bol samo velika zategnutost misica kao da nemam vise mesta da mi se koza rasiri i specifican osecaj srece i nekog blazenstva...

dok je razlika ismedju upale i "pecenja" misica mala za one koji ne znaju da je prepoznaju pa sam zato odustao od ideje da mu pisem za pumpu  :)
Sačuvana

Klikni ovde
crazy_boy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Februar 27, 2007, 02:28:51 posle podne »

Ja kontam da je to normalno...Inace ,najvise volim kad dobijem upalu posle treninga-onda znam da sam ga posteno odradio!

Ja mislim da ti pricas o PUMP-u a ne o upali.
Sačuvana
Never give up until u made it!!!
x frame
Gost
« Odgovor #110 poslato: Februar 27, 2007, 02:27:09 posle podne »

pa ja ne vidim sto si mene citirao  :)

GRESKA ; SORRY ! ! !
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Februar 27, 2007, 02:22:29 posle podne »

pa ja ne vidim sto si mene citirao  :)
Sačuvana

Klikni ovde
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 12 upita.