TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 01:13:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: ako moze neki savet za grudi?  (Pročitano 4603 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #15 poslato: Mart 04, 2012, 07:54:38 posle podne »

Kontrola kontrakcije uz pravilan pokret.Ne vredi ni kontrola ukoliko je pokret nepravilan!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #14 poslato: Mart 01, 2012, 10:12:20 pre podne »

Daleko bilo. Kontrola mišića je uvek jedan od najvećih problema kod mišića koji zaostaju, jer ako ne umeš da kontrahuješ mišić svojevoljno nećeš ga moći koristiti ni u toku treninga. Opet ni to ne mora biti garancija napretka, ali ćeš sigurno razviti bolji osećaj.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
neskeubica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 29, 2012, 10:10:07 posle podne »

hahahahahahha.. ;) ;) ;) znaci nismo jedini.... ;) ;)
Sačuvana
nebojsa tosic
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #12 poslato: Februar 28, 2012, 11:26:27 posle podne »

Sve je u treningu, ali ne brini se 50% takmičara, pogotovo ovih naših nema nikakvu kontrolu nad svojim mišićima...
Sačuvana
Миодраг
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 27, 2012, 07:42:18 posle podne »

Baš danas mi je bio po rasporedu trening grudi. Sam sebi sam se smejao ispred ogledala pokušavajući da stegnem grudne mišiće. Čini mi se da bih pre uspeo da mrdam ušima nego grudnim mišićima. :D :D :D

Naravno, ne odustajem i nastaviću sa redovnim pokušavanjem. :)
Sačuvana
I kada mi je bilo teško, ja se nisam predavao. I dalje sam trenirao!

Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #10 poslato: Februar 27, 2012, 09:26:15 pre podne »

Alene baš si opisao moj problem, kada radim grudi nikako da osetim da mi grudi rade ili osetim ali veoma slabo i to u predelu kod prednjeg ramena. Kada pokušam da stegnem grudne mišiće nemam onaj osećaj kontrole mišića kao kada stegnem npr. butinu. Nadam se da ću sa ovom vežbom "grudna poza" uspeti da dobijem bolju kontrolu grudnih mišića i time uspeti da se bolje fukosiram prilikom rada istih. Hvala svima na savetima. :)

@neskeubica - Kakvi su rezultati? :)

Ne treba mnogo da se brineš oko toga, ono što je bitno je da shvataš da imaš problem sa grudima i ako kreneš na vreme da rešavaš taj problem neće ti trebati mnogo vremena da naučiš kako pravilno da koristiš mišić tokom vežbanja.
Sačuvana
neskeubica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 27, 2012, 08:58:53 pre podne »

ee da ti kazem da sam zadovoljan napreddkom grudi.....bas se vidi velika razlika......probaj ovo ... ;) ;) ;)
Sačuvana
nebojsa tosic
Миодраг
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 26, 2012, 06:27:41 posle podne »

Alene baš si opisao moj problem, kada radim grudi nikako da osetim da mi grudi rade ili osetim ali veoma slabo i to u predelu kod prednjeg ramena. Kada pokušam da stegnem grudne mišiće nemam onaj osećaj kontrole mišića kao kada stegnem npr. butinu. Nadam se da ću sa ovom vežbom "grudna poza" uspeti da dobijem bolju kontrolu grudnih mišića i time uspeti da se bolje fukosiram prilikom rada istih. Hvala svima na savetima. :)

@neskeubica - Kakvi su rezultati? :)
Sačuvana
I kada mi je bilo teško, ja se nisam predavao. I dalje sam trenirao!

neskeubica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 07, 2012, 03:08:22 posle podne »

hvala ljudii.....iskoristicu ovo i javljam rezultate......... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Sačuvana
nebojsa tosic
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #6 poslato: Januar 07, 2012, 01:33:26 posle podne »

pozdrav! imam slabo razvijene grudi od ostaliih misicnih partija....pa ako moze neki savet oko tog..inace grudi radim ovako....
1" potisak bucicama na ravnoj klupi 3 serije po 8-10 ponavljanja
2:kosi bench 3 serije od 8-10 pon
3:letenje 3 serije od 12-20 ponavljanja
4 propadanja: 3 serije po 15 ponavljanja..inace neradim stalno ovakav sistem menjam treninge (npr)...potisak bucicama na kosoj..a sledeci na ravnoj...

Fokusiraj se prvo na ravni i kosi bendz dvorucnim tegom po 5 serija  od toga 4 radne serije.Forusiraj se na pokret da sto vise izolujes pektoralise,trudi se da ti ramena i tricepsi sto manje ucestvuju u samom pokretu i ne zakljucavaj laktove u fleksiji,Spustas teg na grudi sporije,eksplozivnije guras.
3 vezba neka bude razvlacenje bucicama 3 serije 12 do 15 ponavljanja
4 vezba propadanje i ubaci 2 serije cross masinu
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #5 poslato: Januar 07, 2012, 12:16:06 posle podne »

pozdrav! imam slabo razvijene grudi od ostaliih misicnih partija....pa ako moze neki savet oko tog..inace grudi radim ovako....
4 propadanja: 3 serije po 15 ponavljanja..inace neradim stalno ovakav sistem menjam treninge (npr)...potisak bucicama na kosoj..a sledeci na ravnoj...

Nisu tvoj problem grudi nego tvoja ramena i triceps. Na tvojim fotkama sam odma video da su ti ruke i ramena jače od ostatka i možeš imati svu ishranu sreðenu is vu suplementaciju na svetu, ali triceps i ramena će ti oduzeti svu hranjivu materiju od grudi dok ne naučiš da aktiviraš svoje grudne mišiće kako treba.

Problem je što je taj proces aktivacije mišića dosta komplikovan i to je nešto na čemu neko mora da radi sa tobom lično ukoliko već nisi sam skonto kako to ide.

Najbolji savet koji ti mogu reći je da posle svake serije za grudi radiš grudnu pozu kao i bilderi, namerno stegneš mišić i držiš tu kontrakciju 10 do 15 sekundi. Ovako ćeš slati signal svom mozgu da se grudni mišić treba aktivirati.

Kada radiš bilo koji potisak sa šipkom, bilo da je sa ravne, kose ili kontrakose klupe gledaj da izvodiš taj pokret tako što ćeš svo vreme pokušavati da "skupiš šipku", nije ovo lako objasniti pišući, ali generalno svo vreme treba da težiš spojiti šake iako se one neće pomeriti tokom dizanja tega.

Glavna vežba treba da ti bude neki potisak sa šipkom i to sa što većom kilažom, ali svaka vežba koju bi radio sa bućicama mora biti sa fikisranim laktovima kako bi isključio triceps iz igre i opet stavio akcenat na grudi.

Kada bi neko i radio sa tobom na ovome bilo bi potrebno oko mesec dana da savladaš pravilnu tehniku, tako da bolje da kreneš što pre.
Sačuvana
neskeubica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 07, 2012, 12:02:40 posle podne »

ishrana 1:ovsene +6 belanaca ,2 krompir+neko mesoo 3:200 grama+ pirinac 4:tunjevina +salata  5 ela sir..
Sačuvana
nebojsa tosic
Stefan L.
Gost
« Odgovor #3 poslato: Januar 07, 2012, 08:58:51 pre podne »

Povecaj broj radnih serija,ovo sto si napisao dodje ko zagrevanje.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Januar 07, 2012, 01:02:28 pre podne »

Pozdrav,napisi nam kako se hranis jel to makar sredjeno.A ako jeste najvaznije je da budes uporan posto pretpostavljam da je genetika u pitanju.Ali i ona se mukotrpnim radom pobedjuje.
Sačuvana
neskeubica
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 07, 2012, 12:55:18 pre podne »

Sačuvana
nebojsa tosic
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.