TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 07:03:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Profi bodibilderi iz mlaĂ°ih dana  (Pročitano 124907 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #145 poslato: Septembar 14, 2012, 05:42:11 posle podne »

Robby Robinson. :)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #144 poslato: Septembar 14, 2012, 05:29:34 posle podne »

Ko je on?Takmicio se sa Schwarzeneggerom....80tih je bio i medu prvih 5 na Mr.O.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #143 poslato: Septembar 08, 2012, 08:18:36 pre podne »

Pa naravno zasto bi neko i posle zavrsetka bb karijere, bio i dalje na ful, hemiji i odrzavao kilaze od 120-130 kg, jedino je problem sto ti ljudi odu u drugu krajnost i totalno se zapuste. Ljudi moraju da shvate da ove mase i izgled nisu priroda tih takmicara,tj realna slika, natural verzija je sasvim nesto drugo.Samim tim  njima je narusena i njihova  prirodna hormonalna slika dugogodisnjim uzimanjem  hemije,pa po prestanku karijere i uzimanja tolikih doza to vise  ne moze biti to isto.
Mada evo gledam slike nekih nasih takmicara u off sezoni,kako se zamaste,bukvalno usvinje,a za samo mesec dana vrate vrhunsku formu,uvek sam se pitao kako je to moguce ili ta hemija tako dobro radi ili je to genetika,znanje, sta li vec:)

Pa niko od naših takmičara ni nema vrhunsku formu jer su svi previše mali da bi se govorilo o formi...nije teško nabiti definiciju na 80kg...

Takmičari jesu genetika bolja od proseka, ali retko ko od bildera stvarno hoće da kaže šta i koliko sve hemije uzima. Većina je čitave godine na clenbuterolu i T3 hormonu i naravno oni sa više keša ulažu i u HGH (većina takmičara u vrhu kod nas) i ono što je najbitnije znaju da drže dijetu i to često dosta ekstremnu dijetu...ali opet kažem niko da dobije kilo mišića i iz godine u godnu su isti...

Zadnji bilder koji je kod nas izašao preko 100kg, a da je bio kako valja je Denis Mali...pre sto godina
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Milan 21
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Septembar 07, 2012, 04:53:47 posle podne »

Pa naravno zasto bi neko i posle zavrsetka bb karijere, bio i dalje na ful, hemiji i odrzavao kilaze od 120-130 kg, jedino je problem sto ti ljudi odu u drugu krajnost i totalno se zapuste. Ljudi moraju da shvate da ove mase i izgled nisu priroda tih takmicara,tj realna slika, natural verzija je sasvim nesto drugo.Samim tim  njima je narusena i njihova  prirodna hormonalna slika dugogodisnjim uzimanjem  hemije,pa po prestanku karijere i uzimanja tolikih doza to vise  ne moze biti to isto.
Mada evo gledam slike nekih nasih takmicara u off sezoni,kako se zamaste,bukvalno usvinje,a za samo mesec dana vrate vrhunsku formu,uvek sam se pitao kako je to moguce ili ta hemija tako dobro radi ili je to genetika,znanje, sta li vec:)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Septembar 07, 2012, 04:10:08 posle podne »

Ko su ovi na slici?Ovaj u sredini se jos i danas takmici....
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #140 poslato: Avgust 22, 2012, 11:11:31 pre podne »

Ma, ja sam rekao ovom dečku da je shvatio poentu iako je slika stara 3 godine, a ne da je Mustafa shvatio poentu. :) Tražio je da vidi njegovu noviju sliku, nakon gubitka velikog dela mišićne mase, a ja mu našao sliku iz 2009.

Ako je već morao da bira izmeĂ°u održavanja tela i započinjanja privatnog biznisa, po  meni, svakako je načinio pravi izbor. Nadam se da mu dobro ide posao.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #139 poslato: Avgust 22, 2012, 10:24:05 pre podne »

Nije najnovija, kao što se vidi, ali si shvatio poentu. :)

Inače, ima svoju teretanu u Austriji.
Nije shvatio poentu vec je ostao bez novca,odrzavanje tela od 130 kg misicne mase trazi stotine hiljada eura.Cak je svojevremeno i Sarcev mu pomogao i dao pozajmicu ,a ovaj se pravio da nezna o cemu se radi....
Sačuvana
Nenad.LJ
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Avgust 17, 2012, 11:47:15 posle podne »

Nije najnovija, kao što se vidi, ali si shvatio poentu. :)

Inače, ima svoju teretanu u Austriji.

auuuu  :o
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #137 poslato: Avgust 17, 2012, 09:00:58 posle podne »

Da, da, sve je izvesnije da neće izaći, počeo je to da nabacuje polako.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Avgust 17, 2012, 08:06:44 posle podne »

Kad smo vec kod Viktora cuo sam glasine da ipak nece da se takmici ove godine na Mr.O,nego dogodine na AC!Da li je istina ili ne ostaje nam da vidimo...

Evo ga na slici 2008god kad je gostovao u Madarskoj....
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Avgust 17, 2012, 07:31:39 posle podne »

Pa da Alene, danas su prava retkost bilderi "naturalci". A sto se tice Viktora, za njega nema zime dok mu je sponzor MHP.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #134 poslato: Avgust 17, 2012, 06:44:03 pre podne »

Alene, hteo sam da kazem da je izgubio misicnu masu....... :)

Pa to j normalno kada se uzimaju tolike količine dopinga kao što to oni rade, video si sliku Viktor Martineza koji je bukvalno izgubio 50% mišićne mase za samo mesec dana bez hemije...
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Avgust 16, 2012, 04:50:56 posle podne »

Mogla bi se napraviti tema "Bodibilderi nekada i sada", pa da se ćaska na ovu temu. Kod takvih "obrnutih transformacija", meni prvo pada na pamet Mustafa Mohamed, koji je takvu transformaciju napravio za svega 2 ili 3 godine. Delovala mi je šokantno.

Tu su ljudi podeljeni. Jedni smatraju da nakon takmičarske karijere, bodibilderi svakako trebaju spustiti kilažu i dati telu lagodniji život ali i ostati u kakvoj-takvoj formi. A, drugi kažu: "Ono što su imali, rekli su na bini. Nakon povlačenja mogu raditi sa svojim telom i životima šta god hoće, kao i bilo koji drugi sportisti".
Na mene je takav utisak ostavio Dorian kao na tebe Mustafa.Kada sam ga video na Arnold Classicu 2010godine nisam ga prepoznao.Rekao sam u sebi kad sam ga video,ali ovaj lici na Doriana samo je puno manji!Posle kad su mi rekli da je to Dorian samo sam stajao i gledao!
Ja inace licno shvatam i jednu i drugu grupu ljudi!Jer kao fan BB ja bi voleo da moji idoli uvek budu u formi,ali razumem ja i takmicare da im je dosta!
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Avgust 16, 2012, 04:22:23 posle podne »

Alene, hteo sam da kazem da je izgubio misicnu masu....... :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #131 poslato: Avgust 16, 2012, 02:36:29 posle podne »

Kako to misliš "otišo u katabolizam"?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 20 upita.