TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:11:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pocetnik,treba pomoc  (Pročitano 17525 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #38 poslato: Februar 15, 2012, 05:23:14 posle podne »

Nebitno, mislim sve zavisi. Je pre treninga popijem sa oko 2dl, za vreme treninga ceo shejker odnosno 7dl i to pijem uz trening (mada mi vec na pola treninga nestane) i posle u shejker sa pola litre vode.
Nije to mnogo bitno ;)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 15, 2012, 05:14:21 posle podne »

Mutim sa vodom?Kojom kolicinom?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #36 poslato: Februar 15, 2012, 05:10:30 posle podne »

Najvishe ti se isplati da uzmesh BCAA Blast od SNI firme, 1kg je mislim 3900 tako neshto i traje to dosta ;)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 15, 2012, 05:04:48 posle podne »

I koliko ti obicno traje pakovanje ? Gledam da mi traje po mesec dana sve,pa da o5 uzmem za naredni :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #34 poslato: Februar 15, 2012, 02:58:19 posle podne »

Bcaa uzmi definitivno.

Svako pije drugachije bcaa, ja ih pijem oko 5 grama pre, 5 za vreme, i 10 posle. Ako sam na dijeti dupliram.
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Februar 15, 2012, 02:53:14 posle podne »

Vazno je postaviti ciljeve,i doci do njih uz naporan rad i odricanja.E sad zanima me,ako budem nekad u prilici i budem imao visak para,da li mogu uzeti BCAA i Glutamin,koje od ta dva ima prednost ako ne mogu da ih uzmem oba ? I kako se piju?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #32 poslato: Februar 15, 2012, 01:09:24 posle podne »

Naravno da cesh uspeti ukoliko se trudish i stvarno to zelish. Samo ne odustaj ;)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Februar 15, 2012, 12:36:40 pre podne »

Pricao sam sa bratom i dogovorili smo se da delimo troskove,pa sam mislio da uzmem ovaj malo kvalitetniji protein i kreatin :) Ebiga svima nam je dzep ogranicenje ali sta ces,nisam uopste zadovoljan svojim telom :/ Dosta sam patio zbog njega,iz tog razloga sam i krenuo u teretanu,spreman sam da se odreknem dosta toga samo da bih dosao do rezultata.Ishranu polako sredjujem,vec sam ceo junk food izbacio,a od pica samo vodu cepam po 2-3l na dan,nekad i vise.Dosta mi pomaze forum.A u teretani ne idem ono na vece tezine kao sto to rade neki klinci,zelim da lepo pogadjam misic koji radim.Radim vece serije.Ali i tu ima dosta jos da se poradi,mora i trening da se sredi.Kad sve to uspem nadam se da cu doci do rezultata :) Hvala svima sto mi pomazete,puno znaci :)
Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Februar 15, 2012, 12:32:41 pre podne »

Али Брате у тих 6 кила које сам добио није све ишло у мишић то да се разумемо!
Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Februar 15, 2012, 12:20:29 pre podne »

Јој на то питање могу да ти кажем моје искуство:Ја сам у теретани 6 месеци 3 тренинг сам узео Креатин монохидрат и пио га месец дана,када сам видео да заостајем у килажи,кренуо сам са ХИПЕРМАСС5000!Пио сам га овако:Поред Монохидрат Креатина сам попио 3 кесе Хипермасс5000,које су ми трајале 24 дана,изимао сам два шејкера дневно један ујутру на празан стомак и један одмах после тренинга,нисам узимао увече јер ми је један дечко рекао да не набијем у стомак!Постигао сам са те три кесе од по килограм око 6 кг масе за 24 дана у комбинацији са монохидратом!Правио сам паузу по месец дана па опет по једно кило ту имаш за 8 дана, ,тако да ја могу из мојег искуства да ти кажем!Не знам за друге имаш много бољих Гаинера али су ми скупи за џеп,јер и онако доста трошим на исхрану,наравно сад ми је сређена исхрана  али на почетку ишло тешко,заостајао сам!
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #28 poslato: Februar 15, 2012, 12:14:56 pre podne »

Mislim da ti je bolja kombinacija whey+kreatin. Sa wheyom cesh dobijati malo sporije, ali mnogo kvalitetnije, naravno tu je kreatin da ti pomogne.
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Februar 15, 2012, 12:07:34 pre podne »

Ma nemam ja problema oko toga,znam ja sta su protein i kreatin.Visim po ceo dan skoro na forumu i citam :) Nego zelim da mi se javi neko ko ce mi odgovoriti na dole postavljana pitanja Da li je bolje da uzmem Gainer jer jako zaostajem za kilazom koju bih inace trebao da imam a veoma je tesko sticem ili da odmah krenem na whey+kreatin :)
Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 15, 2012, 12:02:04 pre podne »

Брате Димитрије:Ја сам почео пре 6 месеци и исти сам проблем имао јер ликови из краја у теретани ми пунили уши како Креатин не валја итд да не набрајам!Али сам за своје године довољно едукован да знам шта је Креатин и узео сам га одмах 3 тренинг,никога ништа око Креатина нисам питао сем продавца у Панспорту и прочитао декларацију и то је то!Немам проблема са бубрезима правио сам паузу месец дана и нису ми се олабавили мишићи !А о ликовима ,који говоре да нешто не ваља:Сви УЗИМАЈУ СУПЛЕМЕНТЕ САМО ЋУТЕ!Искомплексирани људи,МАЈКЕ МИ,ухватио сам Дечка како купује у Панспорту кад и ја а он ми је први рекао немој!Наравно ја ти ово говорим као почетник у Теретани 6 месеци,има овде паметнијих!
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 14, 2012, 09:35:40 posle podne »

Neka mi neko sto pre odgovori,molim vas.Posto uskoro nameravam da uzmem nesto od suplementacije.Hvala :)
Sačuvana
Dimitrije Mirkovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 14, 2012, 06:40:03 posle podne »

Mislim da i treba tako,neko mora da se izdvoji i da prica onako kako zapravo i stoje stvari u vezi suplemenata.A ne da obreshrabruju nekog cim spomene da ce uzeti nesto od hemije.A svi znaju da se prirodno bas tako lako i ne dolazi do nekih rezultata,sto ume da deprimira pocetnike.
E sad jos kad bi mi neko odgovorio na dole postavljanja pitanja bio bih mu zahvalan :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 17 upita.