TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402851 Teme od strane 25060 Članovi Poslednji član: Gustavothoug

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 09, 2025, 11:06:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 30 31 [32] 33 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Za nevericu!  (Pročitano 65734 puta)
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jun 12, 2012, 10:53:28 posle podne »

Naravno! Masu ljudi sam edukovao.Pricaju mi danas dva druga situaciju iz teretane. Rade dva momka trening,mrsavi su,hoce da se malo poprave,imaju volju za treningom.I dolaze neki likovi i kazu im : ''Ko sve danas ne trenira!?''.I eto,momcima u startu skratise krila,oni izgubili volju,i to je to.

Postoji veliki problem!Koliko god ljudi ti da edukujes,docice neki mamlaz da im kaze kako je bolje da ne treniraju,kako su proteini stetni,kako ce da ostanu mali.

Bas sam pricao sa jednim deckom danas u skoli,ubedjuje me da su proteini i kreatini stetni,da unistavaju jetru,bubrege,bla bla.Neko im napuni mozak,uplasi ih i onda ode sve u 3 PM...
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #17 poslato: Jun 12, 2012, 05:04:07 posle podne »

Svi ste u pravu!Zato smo tu da promenimo misljenje ljudi kada su sportovi sa tegovima u pitanju!!!I da ih pokusamo sprovesti na pravi put!
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #16 poslato: Jun 12, 2012, 04:50:03 posle podne »

Kad je u pitanju nesto kao sto je teretana,kod nas je problem ono sto masa govori:"Napucaces se,ukrutiti,usporiti,prestati da rastes..." i ostale gluposti...e tad nastaje problem kako neko ko ima 15,16,17 godina da zna sta je od toga istina ako u njegovom okruzenju nema neko da ga uputi,posavetuje itd...zato je odlicno sto postoje ovakvi forumi i po meni to je jedna od najvecih dobrobiti interneta. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jun 12, 2012, 04:46:10 posle podne »

Svako sam bira sta ce i ko ce biti!Okolina moze da utice ali samo ako joj dozvolis. ;) Ono sto je problem...kako na vreme prepoznati sta je dobro,sta zelis i ono gde ces se pronaci,za to je potrebno neko da te uputi i ako je nesto kao sto je vezbanje u pitanju onda da ti pokaze osnovne stvari. :)
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #14 poslato: Jun 12, 2012, 04:29:33 posle podne »

Nazalost.Ali veruj mi,u Srbiji ne mozes nikoga da uputis.Jesi li ti normalan ''da im dete krene u teretanu pre 17. godine,pa da ostane metar i zilet ? " . :D

Al ovo bas... a i kad poredimo danasnje porodice sa porodicama od prije 10-20 godina to je zlo znaci, danas svima starci na poslu, djete u skoli, rucka u 5 vise ni nema vec jede ko kad stigne i to uglavnom u pekarama, onda i ovi novi roditelji koji nisu pravo vaspitivani ne znaju ni da navedu svoju djecu na pravi put vec ih ostave da rade sami sta hoce, i tako djeca na ulici zavrse i krenu da piju i duvaju i ode sve u kurac... malo ko od roditelja tjera djete na sport a i na skolovanje bogami
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #13 poslato: Jun 12, 2012, 11:27:00 pre podne »

Evo ja sam navukao 5 ortaka na teretanu za sada nas ide 4(samnom) od pocetka raspusta 2 nedelje krecu i ta 2ica ukupno 6 ceo zivot smo zajedno(odrasli zajedno) Ovaj najmladji ima 15 a najstariji 19
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jun 12, 2012, 11:19:55 pre podne »

Upravo to za ''muda'' je cela poenta price...:) Lepo receno!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #11 poslato: Jun 12, 2012, 08:10:22 pre podne »

To o čemu vi pričate nisu sportisti nego obični pajseri. Koliko uspešnih sportista niko nije imao da "uputi" nego su sami uradili vrhunske rezultate pre nego ih je bilo ko primetio, a to da nema ko u Srbiji da uputi mlade je laž, nema mnogo onih sa mudima da se upuste u vrhunski sport ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jun 11, 2012, 11:19:14 posle podne »

Nazalost.Ali veruj mi,u Srbiji ne mozes nikoga da uputis.Jesi li ti normalan ''da im dete krene u teretanu pre 17. godine,pa da ostane metar i zilet ? " . :D
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #9 poslato: Jun 11, 2012, 07:47:56 posle podne »

Dje sam ja ranije bio hahaha Nema sta momak je na vreme bio upućen, a to je čini mi se najveci problem danasnje omladine, nema ih ko uputiti pa onda krenu raznorazna sranja
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 11, 2012, 07:33:50 posle podne »

18godisnjak Matt Sohmer radi cucanj raw sa 340kg sto je ujedno i Svetski rekord!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xfGMRXa8d7c
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 28, 2012, 02:26:30 posle podne »

Kompilacija cucnjeva u jednoslojnoj opremi.Uzivajte:
http://www.youtube.com/watch?v=VWm_SY6pO_Y&feature=g-u-u
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 14, 2012, 04:57:34 posle podne »

I ja sam to gledao Alene,ali vise se ne upustam u takve prepirke ni sa kim!Jednom sam imao da tako kazem nezgodno iskustvo kad sam rekao svoje misljenje oko tegova i posle se danima prepirali po forumu,tako da u to ne ulazim vise!
Jedino da su tridesetke u pitanju....ali ako on kaze da ima toliko ja mu verujem!Uostalom ako laze onda samog sebe laze a ne mene ili tebe! ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #5 poslato: Maj 13, 2012, 01:30:50 posle podne »

Nešto mi se tegovi ne uklapaju u tu cifru, ali ako je stvarno tako onda je mašala jak...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 12, 2012, 01:24:22 posle podne »

Jeste da nije rus i nije teskas,ali radi cucnjeve sa 310kg na ponavljanje i to raw,pri telesnoj tezini od 83kg!!!!!
Jose Castillo (@83 kg) - 310 kg squat
Sačuvana
Stranice: 1 ... 30 31 [32] 33 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.061 sekundi sa 12 upita.