TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 11:40:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KIROPRAKTIKA  (Pročitano 65959 puta)
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Jun 13, 2012, 08:52:01 pre podne »

Kolena su mi dobra, imao sam pre 7 godina operaciju levog kolena, ali to je bila voda u kolenu i to je sve sanirano, od tada nikakvih problema sa kolenima nemam. Bol kada je prisutan prisutan je i u miru i pokretu, s tim sto je u svakom blagom pokretu jako intezivan, a u miru to je neko blago pulsiranje, cak i pri kijanju ili nekom trzaju osecam jak bol. S tim sto kazem bol je bio jako intezivan pre nekih godinu dana, jedva sam hodao, a onda je bio smiren da sam cak u Februaru i skijao, imao sam male bolove ali ne primetne, sad je bol u malo intezitetu osim sto nekad zna da bude bas veliki.

To je u gornjem delu desne butine, na skroz unutrasnjem delu, duboko u nozi. A prosle godine je bol bio i u levoj nozi, ali je prestao.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Jun 13, 2012, 07:08:43 pre podne »

Imam problem sa bolovima u desnoj nozi, u gornjem unutrasnjem delu. Bol je osatr i oseca se kao probadanje u dubini noge, traje vec vise od godinu ipo dana. Isao sam bezuspesno na sve terapije i mazao razne kreme. Bol je u pocetku bio slabog inteziteta a kasnije je bio toliko jak da nisam mogao da se krecem i normalno da obavljam svakodnevne operacije, a o sportu da i ne govorim. U poslednje vreme je slabijeg inteziteta ali i dalje traje...
Da li bi to moglo da bude da je u pitanju neki nerv, i da treba otici do kiroprakticara???

Hvala vam...
to liči na sindrom bolne prepone. Da li su radjeni neki pregledi, pri kojim pokretima se javlja bol? da li je bila neka povreda posle koje se javio bol?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Jun 13, 2012, 06:59:38 pre podne »

Koliko znam bolovi koji zrace u nogu mogu biti od kicme npr diskus hernije... A i ne moraju. Svakako treba da utvrdis od cega je bol, tj da vidis da li je od kicme... Pedja ce ti vise reci cim vidi poruku : )
bolovi iz kičme obično zrače u zadnju ložu ili napred u butni mišić... Kako su ti kolena? (napiši molim te u temi o kolenima)
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #77 poslato: Jun 13, 2012, 12:39:40 pre podne »

Koliko znam bolovi koji zrace u nogu mogu biti od kicme npr diskus hernije... A i ne moraju. Svakako treba da utvrdis od cega je bol, tj da vidis da li je od kicme... Pedja ce ti vise reci cim vidi poruku : )
Sačuvana
TrkacUros
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Jun 12, 2012, 08:45:20 posle podne »

Imam problem sa bolovima u desnoj nozi, u gornjem unutrasnjem delu. Bol je osatr i oseca se kao probadanje u dubini noge, traje vec vise od godinu ipo dana. Isao sam bezuspesno na sve terapije i mazao razne kreme. Bol je u pocetku bio slabog inteziteta a kasnije je bio toliko jak da nisam mogao da se krecem i normalno da obavljam svakodnevne operacije, a o sportu da i ne govorim. U poslednje vreme je slabijeg inteziteta ali i dalje traje...
Da li bi to moglo da bude da je u pitanju neki nerv, i da treba otici do kiroprakticara???

Hvala vam...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Jun 11, 2012, 03:23:55 posle podne »

Ima razlike od nekih 15 godina izmedju prethodnih povreda i ove sada. Možda to ima veze i sa sadašnjim lečenjem. Kakvi su problemi sada?
Sačuvana
stola
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Jun 11, 2012, 12:52:32 posle podne »

hvala za info.

imao sa jednog poznanika 90-tih kojeg zapravo sada kada razmislim u stvari i nisam poznavao iako smo se dosta družili, a namestio mi je skočni zglob 2 puta uspešno.
Crnac iz Tunisa, ime Aldo. Ako ga neko zna rado bih mu se javio.
U pitanju je bila stara povreda skočnog zgloba koji je bio u bolnom stanju i koji je naticao i prilikom šetnje od 100m. On je radio sa medicinskim istopljenim voskom i ledom, bez naglih pokreta, samo snažnija masaža, i za nekih 15 tretmana (dolazio je kod mene i ništa niije naplatio jer smo se "znali") poslao me na trčanje, možete zamisliti moje oduševljenje nakon završenog trčanja.
Nakon toga sam opet mogao da uživam u sportu. Pre par godina sam opet uganuo isti zglob, opet isti problem, konvencionalna medicina ne vidi na rengenskim snimcima nikakve promene, preporučeno mi je snimanje magnetnom rezonancom kao predoperacioni postupak. Kako sam lično doživeo da se takve stvari mogu rešiti i bez noža, bez posledica, odlučio sam se da potražim neko stručno lice.
« Poslednja izmena: Jun 11, 2012, 12:54:09 posle podne od strane stola » Sačuvana
muffi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Jun 03, 2012, 07:17:17 posle podne »

Svima koji traze Vladu kiroprakticara, tel je 060 6555 797, radi na Andricevom vencu.
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Maj 31, 2012, 03:07:30 posle podne »

Ivana posalji mi broj na pm

poslao sam ti pp, pitanje je dal će Ivana još svraćati ovde... :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Maj 27, 2012, 11:34:57 posle podne »

Evo sajt kiroprakticara koji izadje cim se ukuca u google :D

http://kiropraktikacentar.com/

Koji je taj Vlada? Napisite broj, ukoliko mi ne pomogne nista(za kicmu sto radim) da i to okusam x)
to je ok priča. Da li si radio rendgen kičme?
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Maj 27, 2012, 09:51:31 posle podne »

Ivana posalji mi broj na pm
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #69 poslato: Maj 27, 2012, 05:24:00 posle podne »

Evo sajt kiroprakticara koji izadje cim se ukuca u google :D

http://kiropraktikacentar.com/

Koji je taj Vlada? Napisite broj, ukoliko mi ne pomogne nista(za kicmu sto radim) da i to okusam x)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Maj 26, 2012, 09:20:54 posle podne »

i?
Sačuvana
IvanaStankovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Maj 23, 2012, 10:24:40 pre podne »

nasla sam broj :)
Sačuvana
IvanaStankovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Maj 23, 2012, 08:56:12 pre podne »

ja bih takodje molila za Vladin kontakt, raspadam se isto a spasio nas je jednom...
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.494 sekundi sa 18 upita.